Weight loss. Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on German about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on English about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on Spanish about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on French about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on Greek about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on Italian about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on Dutch about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on Portuguese about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

on Swedish about Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulpOnze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp home page

 Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp

 

 

 

 

 

 

Weight loss. Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp.

Wat zwaarlijvigheid is

Het gewicht van de schaal is een totale maatregel van been, spier, vloeistof, organen, en vet. De metingen van het gewicht die door de badkamersschaal worden weerspiegeld of in vergelijking met standaardhoogte en gewichtslijsten staat niet voor gewichtsveranderingen toe die wegens het verouderen, oefening, of kadergrootte voorkomen. Daarom zou meer nadruk op lichaamssamenstelling en gezonde levensstijlen met minder op alleen lichaamsgewicht moeten worden gelegd.

Vele mensen worden verleid door advertenties die beroemdheden gebruiken om vloeibare het vasten diëten voor gewichtsverlies te werven. De advertenties eisen snel en gemakkelijk gewichtsverlies met gebruik van dergelijke producten. De zeer zwaarlijvige patiënten kunnen naar deze soorten diëten worden doorverwezen. Hun diëten worden zorgvuldig gecontroleerd door hun gezondheidszorgleverancier.

Medisch gecontroleerd vast zijn zeer laag - caloriediëten die van 400 tot 800 calorieën per dag verstrekken. Terwijl het grootste deel van deze diëten in calorieën laag zijn, is de eiwitvoorziening zeer hoog. Het doel van deze diëten is vet verlies, niet spierverlies te bevorderen. De hoogte - de eiwitgehaltehulp verhindert grote verliezen van spierweefsel. De elektrolyten, de vitaminen en de mineralen worden ook aangevuld.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Tijdens de vakantie of wanneer het vieren, hebben velen van ons overeaten. Maar sommige mensen hebben problemen die hun eetlust en eind omhoog non-stop eten controleren tot het eten wordt onderbroken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

Bulimia nervosa is een het eten wanorde die om in maximaal 5 percent van tiener en jonge volwassen vrouwen aanwezig wordt geschat te zijn. Het wordt gekenmerkt door binge te eten gevolgd door zuiverend en ander gedrag zoals het braken. De laxeermiddelen, de dieetpillen, de waterpillen, de oefening of het vasten kunnen ook worden gebruikt.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.
Overfat of overgewicht?

Vele mensen kunnen eigenlijk zijn overfat maar niet te zwaar. Het vet kan ook door het lichaam worden verborgen. Een persoon kan overfat zonder de verschijning zijn van te zwaar het zijn. Aangezien wij verouderen, wordt het spierweefsel vervangen met vet. Dit komt ondanks regelmatige oefening voor.

De studies tonen aan dat een 20 percentenverhoging van lichaamsgewicht het risico voor hartkwaal, hoge bloeddruk en diabetes verhoogt.

Het risico om gewicht te ontwikkelen associ�ërde medische problemenverhogingen als de meerderheid van lichaamsvet in het buikgebied wordt gevestigd. Dit risico vermindert als het lichaamsvet hoofdzakelijk in het de heupen, bil en dijgebied wordt gevestigd.
De het verliesbehandelingen van het gewicht gebruiken drugs

De medicijnen het die vaakst in het beheer van zwaarlijvigheid worden gebruikt zijn algemeen genoemd geworden „eetlust repressieve“ medicijnen. Bevorderen de repressieve medicijnen van de eetlust gewichtsverlies door metabolisme te verhogen en door eetlust te verminderen of het gevoel te verhogen van volledig het zijn. Deze medicijnen werken door de serotonine en/of catecholamine te verhogen - twee hersenenchemische producten die stemming, eetlust en metabolisme beïnvloeden.

Helpen de repressieve medicijnen van de eetlust gewichtsverlies door eetlust te verminderen of het gevoel te verhogen van volledig het zijn. Deze medicijnen verminderen eetlust door het toenemen serotonine of catecholamine twee hersenenchemische producten die eetlust beïnvloeden. Worden de repressieve medicijnen van de eetlust gebruikt met een cursus van gedragsbehandeling en het dieet adviseren, die wordt ontworpen om u te helpen veranderingen op lange termijn in uw dieet en fysieke activiteit aanbrengen.

Terwijl FDA regelt hoe een medicijn kan door de fabrikant worden geadverteerd of worden bevorderd, beperken deze verordeningen de capaciteit van een arts niet om het medicijn voor verschillende voorwaarden, in verschillende dosissen, of voor verschillende tijdsduur voor te schrijven.

Het maximum gewichtsverlies komt gewoonlijk binnen zes maanden na beginnende medicijnbehandeling voor. Het gewicht neigt weg aan niveau of verhoging tijdens de rest van behandeling. De studies suggereren dat als een patiënt minstens vier ponden meer dan vier weken op een bepaald medicijn niet verliest, dan dat medicijn de patiënt waarschijnlijk niet kan helpen significant gewichtsverlies bereiken.

Tijdens de korte termijn, kan het gewichtsverlies in zwaarlijvige individuen een aantal gezondheidsrisico's verminderen. De studies die de gevolgen van behandeling van het eetlust de repressieve medicijn voor op zwaarlijvigheidbetrekking hebbende gezondheidsrisico's bekijken hebben geconstateerd dat wat agenten lagere bloeddruk, bloedcholesterol, triglyceride (vetten) en weerstand van de dalingsinsuline (het onvermogen van het lichaam om bloedsuiker te gebruiken) tijdens de korte termijn. De studies op lange termijn worden momenteel gedaan bepalen als het gewichtsverlies van eetlust repressieve medicijnen gezondheid kan verbeteren.

Wanneer het beschouwen van als eetlust op lange termijn repressieve medicijnbehandeling voor zwaarlijvigheid, zou u de volgende gebieden van belang en potentiële risico's moeten overwegen. Momenteel, zijn alle voorschriftmedicijnen om zwaarlijvigheid te behandelen gecontroleerde substanties, betekenend artsen moet bepaalde beperkingen volgen wanneer het voorschrijven van eetlust repressieve medicijnen. Hoewel het misbruik en de afhankelijkheid niet gemeenschappelijk met de repressieve medicijnen van de niet-amfetamineeetlust zijn, zouden de artsen voorzichtig moeten zijn wanneer zij deze medicijnen voor patiënten met een geschiedenis van alcohol of ander druggebruik voorschrijven.

Nochtans wordt de zwaarlijvigheid, geschikter beschouwd als een chronische ziekte dan een levensstijlkeus. Andere chronische ziekten, zoals diabetes, en hoge bloeddruk, worden beheerd door drugbehandeling op lange termijn, alhoewel deze ziekten ook met veranderingen in levensstijl, zoals dieet en oefening verbeteren. Hoewel deze kwestie artsen en patiënten kan betreffen, zouden de sociale meningen over zwaarlijvigheid geen patiënten moeten verhinderen naar medische behandeling te streven om gezondheidsrisico's te verhinderen die ernstige ziekte en dood kunnen veroorzaken.
Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp. Weight loss.


Het verklaren van de definitie

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Onze vettige organismen vragen ons verliezen gewichtshulp is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Weight loss section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page