Pharmacy today. On-line apotek och medicin dig som söker efter. Online pharmacy. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on German about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on English about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on Spanish about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on French about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on Greek about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on Italian about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on Dutch about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on Portuguese about On-line apotek och medicin dig som söker efter

on Swedish about On-line apotek och medicin dig som söker efterOn-line apotek och medicin dig som söker efter home page

 

 

 On-line apotek och medicin dig som söker efter

Online pharmacy. On-line apotek och medicin dig som söker efter.

 

 

 

 

On-line köpandemedicin

Först är det viktigt försiktigt att betrakta källan av information och därefter att diskutera informationen som du finner med din yrkesmässiga hälsovård. Dessa ifrågasätter, och svar kan hjälpa dig att bestämma huruvida den vård- informationen som du finner på internet eller mottar vid e-post från en webbplats är rimlig att vara pålitlig.

Var säker att din avskildhet skyddas: sök efter avskildhet, och säkerhetspolitik, som är, lätt-till-finner och lätt-till-förstår. Ge inte någon personlig information liksom socialförsäkring numrerar, kreditkorten, eller medicinsk eller vård- historia, om inte du är säker websiten ska uppehället din informationskassaskåp och privat.

Se till att platsen kräver ett recept och har en pharmacist som är tillgänglig för ifrågasätter.

Köpandet din medicin direktanslutet kan vara lätt. Se till precis att du gör det säkert.
Typer av riskerar från medicinbruk

Innan att använda någon medicin--som med många saker att du gör dagligt--du bör funderare till och med gynnar, och riskerar för att göra det bäst primat för dig.

Det finns flera typer av riskerar från medicinbruk: a) Möjligheten av skadlig växelverkan mellan medicinen och en mat, en dryck, ett dietary tillägg (inklusive vitaminer och herbals) eller en annan medicin. Kombinationer av några av dessa produkter kunde förhöjning riskera att det kan finnas växelverkan. b) Riskera som medicinen inte kan fungera som förväntat. c) Möjligheten att medicinen kan orsaka extra problem.

För att fälla ned riskerar och erhåller det fullt gynnar av mediciner som du behöver samtal för a) med ditt manipulerar, pharmacist eller andra hälsovårdprofessionell; b) vet dina mediciner--recept och över - kontra; c) som läs etiketten och, följer riktningar; D) undviker växelverkan; e) övervakar dina mediciner verkställer--och verkställer av andra produkter som du använder

Viktigt: funderare manipulerar det igenom och arbete samman med ditt, pharmacisten, eller annan yrkesmässig hälsovård att förbättra den rättan gynnar och riskerar av dina mediciner.

Viktig sak är berättar till ditt manipulerar om några allergier eller känsligheter som du kan ha. Berätta om något, som kunde påverka din kapacitet att ta mediciner, liksom svårigheten som sväljer eller minns att ta dem.

Fråga ditt manipulerar alltid, om det finns växelverkan med några andra mediciner eller dietary tillägg (inklusive vitaminer eller växt- tillägg), drycker eller matar. Använd det samma apotek för alla dina medicinbehov, när som helst möjligheten.

Manipulera igen, för start något ny medicin eller dietary tillägg (inklusive vitaminer eller växt- tillägg), frågar ditt, om det finns möjlighetväxelverkan med vad du använder för närvarande.

Fråga ditt manipulerar, om det finns något som du kan göra för att minimera biverkningar, liksom att äta, för du tar en medicin för att förminska magerubbning.

Du alltid måste att betala uppmärksamhet till hur du är känslig; notera några ändringar. Skriv besegrar ändringarna, så att du kan minnas att berätta ditt manipulerar, pharmacisten eller annan yrkesmässig hälsovård.
Pharmacy today. On-line apotek och medicin dig som söker efter.
Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida On-line apotek och medicin dig som söker efter och släkt till Online pharmacy, Pharmacy today ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Online pharmacy eller Pharmacy today. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Pharmacy today section.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page