Men health. Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on German about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on English about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on Spanish about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on French about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on Greek about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on Italian about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on Dutch about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on Portuguese about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

on Swedish about Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματαΟ χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα home page

 Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα

 

 

 

 

 

 

Men health. Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα.

Οι σεξουαλικές δυσκολίες μπορούν να αρχίσουν νωρίς στη ζωή φύλων ενός προσώπου ή μπορούν να αναπτυχθούν αφότου έχει δοκιμάσει προηγουμένως ένα άτομο ευχάριστο και να ικανοποιήσει το φύλο. Ένα πρόβλημα μπορεί να αναπτυχθεί βαθμιαία με την πάροδο του χρόνου, ή μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ως συνολική ή μερική ανικανότητα να συμμετέχει σε ένα ή περισσότερα στάδια της σεξουαλικής πράξης. Οι αιτίες των σεξουαλικών δυσκολιών μπορούν να είναι φυσικές, ψυχολογικές, ή και οι δύο.

Οι συναισθηματικοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στο φύλο περιλαμβάνουν και τα διαπροσωπικά προβλήματα (όπως τα συζυγικά/προβλήματα σχέσης, ή η έλλειψη εμπιστοσύνης και ανοικτής επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών) και τα ψυχολογικά προβλήματα μέσα στο άτομο (κατάθλιψη, σεξουαλική φόβοι ή ενοχή, μετά από το σεξουαλικό τραύμα, et ainsi de suite και τα λοιπά).

Οι σεξουαλικές αναταραχές επιθυμίας ή το μειωμένο λίμπιντο μπορούν να προκληθούν από μια μείωση στο κανονικό οιστρογόνο (στις γυναίκες) ή την παραγωγή τεστοστερόνης (και στους άνδρες και στις γυναίκες). Άλλες αιτίες μπορούν να γεράσουν, κούραση, εγκυμοσύνη, φάρμακα (όπως το SSRIs) ή ψυχιατρικοί όροι, όπως η κατάθλιψη και η ανησυχία.

Και για τους άνδρες και για τις γυναίκες, αυτοί οι όροι μπορούν να φανερώσουν ως αποστροφή, και αποφυγή, στη σεξουαλική επαφή με έναν συνεργάτη. Στα άτομα, μπορεί να υπάρξει μερική ή πλήρης αποτυχία να επιτευχθεί ή να διατηρηθεί μια ανέγερση, ή μια έλλειψη σεξουαλικού ενθουσιασμού και ευχαρίστηση στη σεξουαλική δραστηριότητα.

Οι αναταραχές οργασμού είναι μια επίμονη καθυστέρηση ή μια απουσία οργασμού μετά από μια κανονική σεξουαλική φάση ενθουσιασμού. Η αναταραχή μπορεί να εμφανιστεί και στις γυναίκες και στους άνδρες. Πάλι, τα αντικαταθλιπτικά χάπια SSRI είναι συχνοί ένοχοι -- αυτοί μπορούν να καθυστερήσουν το επίτευγμα του οργασμού ή να το αποβάλουν εξ ολοκλήρου.

Το πρόβλημα μιας ανεπαρκούς ανέγερσης είναι πιθανώς ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που ένα άτομο αντιμετωπίζει. Τα περισσότερα άτομα δοκιμάζουν τα στυτικά προβλήματα περιστασιακά, αλλά η ανικανότητα, αποκαλούμενη επίσης στυτική δυσλειτουργία, ορίζεται ως «η επίμονη αποτυχία να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν οι ανεγέρσεις της ικανοποιητικής ακαμψίας για τη penetrative σεξουαλική επαφή.«Φυσικά, τα άτομα έχουν άλλα είδη σεξουαλικών προβλημάτων συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης επιθυμίας και προβλημάτων με την εκσπερμάτωση, όμως η ανικανότητα είναι η πιό κοινή και ενόχληση.

Μια πρόσφατη μελέτη υπολογίζει ότι 30 εκατομμύριο άτομα πάσχουν από τους διάφορους βαθμούς στυτικής δυσλειτουργίας. Αυτό μπορεί να κυμανθεί από ήπιο ως αυστηρό. Είναι σαφώς ένα ηλικιακό φαινόμενο με την επικράτηση της στυτικής δυσλειτουργίας που αυξάνεται σημαντικά με την ηλικία. Εκπληκτικά, ώσπου να φθάνουν τα άτομα σε 40, 5% τους είναι απολύτως ανίσχυρα ποτέ επιτυγχάνοντας μια ανέγερση αρκετά άκαμπτη για τη διείσδυση. Περίπου 15% έχουν τα σημαντικά προβλήματα που επιτυγχάνουν ή που διατηρούν μια ανέγερση.

Ο καλύτερος τρόπος για τα άτομα να αρχίσουν τα στυτικά προβλήματα είναι με την ανάγνωση για το σεξουαλικό σύστημα των ατόμων - ανατομία, φυσιολογία, ασθένειες, φάρμακα, διάγνωση και θεραπείες. Μερικά προβλήματα μπορούν να λυθούν απλά και άλλα μπορούν να απαιτήσουν μια επίσκεψη στον οικογενειακό γιατρό σας ή urologist. Είτε σε περίπτωση, σας ενθαρρύνουμε για να γίνουμε μορφωμένος καταναλωτής υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο πρέπει να βοηθήσει σας ανεξάρτητα από την αιτία ή τη θεραπεία για το πρόβλημά σας.

Μια ανέγερση εμφανίζεται όταν ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα μια γρήγορη αύξηση στη ροή αίματος. Ο αγγειακός μυς στη σπογγώδη περιοχή γίνεται με το αίμα και η εκροή του αίματος κόβεται. Μια ανέγερση μπορεί να εμφανιστεί ως αντανάκλαση όπως βλέπουμε στους ασθενείς νωτιαίου μυελού, ή μπορεί να προκληθεί από την ψυχογενή (δημιουρμένος στο μυαλό) υποκίνηση. Τα πολυάριθμα σεξουαλικά ερεθίσματα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον εγκέφαλο και διαβιβάζονται στο πέος μέσω του νευρικού συστήματος.

Προκειμένου να αυξηθεί το μέγεθος μιας ανέγερσης, πρέπει να υπάρξει μια αύξηση στη ροή αίματος και, συγχρόνως, το αίμα πρέπει να αποτραπεί από την αναχώρηση του πέους.

Τα νεύρα πρέπει κανονικά για ένα άτομο για να πάρουν και να κρατήσουν μια ανέγερση. Η ζημία νεύρων μπορεί να προκύψει από το διαβήτη, την πολλαπλάσια σκλήρυνση, την προστατική χειρουργική επέμβαση ή τη ζημία στο νωτιαίο μυελό.

Τα ψυχολογικά ζητήματα όπως η κατάθλιψη, η ανησυχία, η ενοχή ή ο φόβος μπορούν μερικές φορές να προκαλέσουν τα σεξουαλικά προβλήματα. Συγχρόνως, αυτοί οι παράγοντες ήταν πιθανά η σημαντικότερη αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Οι γιατροί τώρα ξέρουν ότι οι φυσικοί παράγοντες είναι παρόντες στα περισσότερα άτομα με τη στυτική δυσλειτουργία. Εντούτοις, ανησυχία αμηχανίας ή η «απόδοσης» μπορεί να καταστήσει ένα φυσικό πρόβλημα χειρότερο. Η στυτική δυσλειτουργία που προκαλείται μόνο από τις ψυχολογικές αιτίες βρίσκεται ο συνηθέστερα στους νεαρούς άνδρες.

Τα ανώμαλα επίπεδα ορισμένων ορμονών, όπως η τεστοστερόνη, η ορμόνη θυροειδή και μια βλεννογόνος ορμόνη γνωστή ως προλακτίνη, μπορούν να παρεμποδίσουν τις ανεγέρσεις και την κίνηση φύλων (λίμπιντο). Αυτό είναι μια ασυνήθιστη αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Πόσο μακρύς η στυτική δυσλειτουργία σας διαρκεί εξαρτάται από αυτό που την προκαλεί και πόσο γρήγορα η επεξεργασία σας αρχίζει να λειτουργεί. Το σημαντικό πράγμα που θυμάται είναι ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι θεραπεύσιμη σε όλες τις ομάδες ηλικίας.

Το Sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) και tadalafil (Cialis) φάρμακα μπορεί να προκαλέσει τις δευτερεύουσες παρενέργειες όπως το ξέπλυμα και ο πονοκέφαλος, αλλά έχουν αποδειχθεί για να είναι ασφαλείς στα περισσότερα άτομα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τις καρδιακές παθήσεις. Εντούτοις, αυτά τα φάρμακα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με άλλα φάρμακα και να προκαλέσουν επικίνδυνα τη χαμηλή πίεση αίματος. In particular, δεν πρέπει ποτέ να ληφθούν με nitroglycerin ή άλλα φάρμακα νιτρικών αλάτων που χρησιμοποιείται συνήθως για να θεραπεύσουν τις καρδιακές παθήσεις. Τα άτομα με τους διευρυμένους προστάτες που παίρνουν τα φάρμακα άλφα-blocker τέτοιο tamsulosin (Flomax) ή doxazosin (Cardura) πρέπει πιθανώς να αποφύγουν PDE5 τα φάρμακα.

Τα άτομα που δεν ωφελούνται από την ιατρική ή ψυχολογική θεραπεία έχουν συχνά την επιτυχία με τις μηχανικές ή προσθετικές συσκευές. Τα εξωτερικά προϊόντα, γνωστά ως κενές συσκευές ανέγερσης, είναι ασφαλή και ιδιαίτερα αποτελεσματικά, αλλά πολλά άτομα και οι συνεργάτες τους τις βρίσκουν unappealing. Μια άλλη επιλογή είναι ένα χειρουργικά τοποθετημένο penile μόσχευμα. Εντούτοις, επειδή τα μοσχεύματα απαιτούν τη χειρουργική επέμβαση (με τον κίνδυνο χειρουργικών περιπλοκών), μόνο 10 τοις εκατό των ατόμων με τη στυτική δυσλειτουργία επιλέγουν αυτήν την επιλογή. Η αγγειακή (σκάφος αίματος) χειρουργική επέμβαση μερικές φορές συστήνεται για τους νέους, υγιείς άνδρες που αναπτύσσουν την ανικανότητα μετά από το τραύμα στο βουβώνα.

Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα. Men health.


Ερμηνεία όρων

Antihistamines


Antihypertensives


Frigidity


Paraplegics


Ανησυχία


Ανικανότητα


Θυροειδής


ανέγερση


εκσπερμάτωση


κατάθλιψη


οιστρογόνο


οργασμός


ορμόνη


πέος


πίεση


προστάτης


τεστοστερόνη


Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Men health ονομασμένος Ο χρόνος για λύνει τα σεξουαλικά προβλήματα είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Men health. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Men health στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Men health section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page