Weight loss. Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen. Hoodia. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on German about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on English about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on Spanish about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on French about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on Greek about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on Italian about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on Dutch about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on Portuguese about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

on Swedish about Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezenHoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen home page

 Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen

 

 

 

 

 

 

Hoodia. Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen.

Gordonii van Hoodia. Wat is het?

Hoodia is Succulente botanisch en maakt deel uit van de Soort: Trichocaulon en behoort tot de Naam van de Familie: Asclepiadaceae. Er zijn ongeveer twintig installaties binnen de Hoodia soort familie, echter, Hoodia Gordonii is de unieke installatie die de Zuidafrikaanse Bosjesmannen van San voor generaties hebben gebruikt om lange de jachtexpedities te verdragen.

Hoodia (of Hoodia Gordonii) zijn een Zuidafrikaanse woningsinstallatie die de Bosjesman van San heeft gebruikt helpen lange de jachtexpeditiions voor generaties verdragen. Hoodia Gordonii is eigenlijk succulent niet dat met een cactus moet worden verward. Het behoort in de succulente familie van Asclepiadaceae samen met stapelia, stephanotis en vinca. Er zijn ongeveer 20 soorten in de soort van Asclepiadaceae. Aangezien het groeit vormt het gestamde hoge massa's ongeveer één voet en draagt, bleke purpere saucer-vormige bloemen in schaduwen van rode of purpere bruin.
Gordonii van Hoodia vandaag

Hoodia wordt geregistreerd als beschermde soort om bio-Piraterij te verhinderen maar om op een handvol commerciële landbouwbedrijven in Zuid-Afrika verhinderd worden gekweekt die door privé landbouwers worden bezeten.

In de wildernis vergt Hoodia commercieel nu 5-6 jaar om te rijpen maar is gecultiveerde binnen zo klein zoals 2 jaar in duurzame hoeveelheden en wijd gekend voor zijn gevolgen als repressieve eetlust geworden.
Testimonials. Hoodia.

Dank u, kwam de tweede verzending van Hoodia Gordonii gisteren aan 4 April, 2005. Door de manier Hoodia zeer ik werkt verloor goed 12 pond of (5.5 kg) in 2 maanden. Niet dramatisch maar dan is het opnieuw verliezende gewicht langzaam de beste manier te gaan. In dit stadium besteed ik geen aandacht aan koolhydraten, vetten, suikers en andere dieetfads. Achting - G D B (de V.S.)

Hooray voor Hoodia! Ik verloor 5 pond in elf dagen. Drie familieleden met inbegrip van mij hebben a great deal over Hoodia geleerd. Het blijkt dat de stam van San allen, vooral de voordelen voor mensen niet openbaarde, als u weet wat ik - S. bedoel.A - (DE V.S.)
Weight loss. Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen.
Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Hoodia - natuurlijke manier om gewicht te verliezen en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Weight loss section.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page