Men health. De seksuele problemen kunnen oplossen. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about De seksuele problemen kunnen oplossen

on German about De seksuele problemen kunnen oplossen

on English about De seksuele problemen kunnen oplossen

on Spanish about De seksuele problemen kunnen oplossen

on French about De seksuele problemen kunnen oplossen

on Greek about De seksuele problemen kunnen oplossen

on Italian about De seksuele problemen kunnen oplossen

on Dutch about De seksuele problemen kunnen oplossen

on Portuguese about De seksuele problemen kunnen oplossen

on Swedish about De seksuele problemen kunnen oplossenDe seksuele problemen kunnen oplossen home page

 De seksuele problemen kunnen oplossen

 

 

Men health. De seksuele problemen kunnen oplossen.

 

 

 

 

De fysieke factoren omvatten drugs (alcohol, nicotine, narcotica, stimulansen, middelen tegen hypertensie, antihistamines, en sommige psychotherapeutische drugs); verwondingen aan de rug, problemen met een vergrote prostate klier, problemen met bloedlevering, zenuwschade (zoals in ruggemergverwondingen); of ziekte (diabetesneuropathie, multiple sclerose, tumors, en, zelden, tertiaire syfilis); mislukking van diverse orgaansystemen (zoals het hart en de longen); endocriene wanorde (schildklier, slijmachtige, of bijnierproblemen); hormonale deficiënties (lage testosteron, oestrogeen, of androgens); en sommige geboortetekorten.

De seksuele dysfunctiewanorde is over het algemeen geclassificeerd in vier categorieën: seksuele wenswanorde, seksuele ontwakenwanorde, orgasmewanorde, en seksuele pijnwanorde.

De seksuele ontwakenwanorde werd eerder frigidity in vrouwen en impotentie bij mannen genoemd, hoewel deze nu met minder judgmental termijnen zijn vervangen. De impotentie is nu genoemd geworden erectiele dysfunctie, en frigidity is vervangen met een aantal termijnen beschrijvend specifieke problemen met, bijvoorbeeld, wens of ontwaken.

Voor zowel mannen als vrouwen, kunnen deze voorwaarden als afkeer aan, en vermijden van, seksueel contact met een partner vertonen. Bij mensen, kunnen er het gedeeltelijke of volledige nalaten om een bouw te bereiken of te handhaven, of een gebrek aan seksuele opwinding en genoegen in seksuele activiteit zijn.

De seksuele pijnwanorde beïnvloedt uitsluitend vrouwen bijna en is genoemd geworden dyspareunia (pijnlijke betrekkingen) en vaginismus (een onvrijwillige kramp van de spieren van de vaginale muur die zich in betrekkingen mengt). Dyspareunia kan door ontoereikende smering (vaginale droogte) in vrouwen worden veroorzaakt.

De slechte smering kan uit ontoereikende opwinding en stimulatie, of uit hormonale veranderingen voortvloeien die door menopause zwangerschap of, de borst te geven worden veroorzaakt. De irritatie van contraceptief room en schuim kan droogte ook veroorzaken, zoals kan vrezen en de bezorgdheid over geslacht.

Een recente studie schat dat 30 miljoen mensen aan diverse graden van erectiele dysfunctie lijden. Dit kan zich van mild tot streng uitstrekken. Het is duidelijk een van de leeftijd afhankelijk fenomeen met het overwicht van erectiele dysfunctie die beduidend met leeftijd stijgt. Verrassend, tegen de tijd dat de mensen 40 bereiken, zijn 5% van hen volledig machteloos nooit bereikend een bouw stijf genoeg voor penetratie. Ongeveer 15% hebben significante problemen die of een bouw bereiken handhaven.

Omdat de bouw door de opbouw van bloed in de schacht van de penis wordt veroorzaakt, kan de slechte bloedstroom in de penis in problemen met bouw resulteren. De schade aan bloedvat kan worden veroorzaakt door van de slagaders (atherosclerose) of van trauma te verharden. De vasculaire ziekte wordt verondersteld om de gemeenschappelijkste medische oorzaak van erectiele dysfunctie te zijn.

De zenuwen moeten voor een mens normaal werken om een bouw te krijgen en te houden. De schade van de zenuw kan uit diabetes, multiple sclerose, prostate chirurgie of schade aan het ruggemerg voortvloeien.

De psychologische kwesties zoals depressie, bezorgdheid, schuld of vrees kunnen seksuele problemen soms veroorzaken. In één keer, werden deze factoren verondersteld om de belangrijkste oorzaak van erectiele dysfunctie te zijn. De artsen weten nu dat de fysieke factoren bij de meeste mensen met erectiele dysfunctie aanwezig zijn. Nochtans, verlegenheid of kan de „prestatiesbezorgdheid“ een fysiek probleem slechter maken. De erectiele dysfunctie die slechts door psychologische oorzaken wordt veroorzaakt wordt gevonden het meest meestal bij jonge mensen.

De abnormale niveaus van bepaalde hormonen, zoals testosteron, schildklierhormoon en een slijmachtig hormoon dat als prolactin wordt bekend, kunnen zich in bouw en geslachtsaandrijving (libido) mengen. Dit is een ongewone oorzaak van erectiele dysfunctie.

De erectiele dysfunctie kan plotseling of geleidelijk aan voorkomen. Sommige mensen verliezen langzaam de stevigheid van hun bouw of hoe lang de bouw duurt. Bij andere mensen, vooral die de waarvan impotentie grotendeels door psychologische factoren wordt veroorzaakt, kan het probleem onvoorspelbaar voorkomen en kan op elk ogenblik verbeteren. Ondanks hun moeilijkheden met bouw, blijven de mensen met impotentie vaak normale orgasme en ejaculation hebben.

Hoe lang uw erectiele dysfunctie afhangt duurt van wat het veroorzaakt en hoe snel uw behandeling begint te werken. Het belangrijke te herinneren ding zich is dat de erectiele dysfunctie in alle leeftijdsgroepen te behandelen is.

Sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) en tadalafil (Cialis) drugs kan minder belangrijke bijwerkingen zoals het spoelen en hoofdpijn veroorzaken, maar zij zijn getoond veilig om bij de meeste mensen, met inbegrip van die met hartkwaal te zijn. Nochtans, kunnen deze drugs met andere medicijnen in wisselwerking staan en lage bloeddruk gevaarlijk veroorzaken. In het bijzonder, zouden zij nooit met nitroglycerine of andere nitraatmedicijnen moeten worden genomen die algemeen wordt gebruikt om hartkwaal te behandelen. De mensen met vergrote voorstanderklieren die alpha--blockerdrugs dergelijke tamsulosin (Flomax) of zouden doxazosin (Cardura) nemen PDE5 drugs waarschijnlijk moeten vermijden.

De seksuele problemen kunnen oplossen. Men health.


De interpretatie van de definitie

Bezorgdheid


Impotentie


Schildklier


Antihistamines


Bouw


Depressie


Ejaculation


Frigidity


Hormoon


Middelen tegen hypertensie


Oestrogeen


Orgasme


Paraplegics


Penis


Spanning


Testosteron


Voorstanderklier


Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Men health genoemd De seksuele problemen kunnen oplossen is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Men health. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Men health aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Men health section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page