Hair care. De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on German about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on English about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on Spanish about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on French about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on Greek about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on Italian about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on Dutch about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on Portuguese about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

on Swedish about De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpenDe overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen home page

 

 

 De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen

Hair care. De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen.

 

 

 

 

De gezonde voorwaarde van het haar hangt, in belangrijke mate, van de opname van voldoende hoeveelheden essentiële voedingsmiddelen in het dagelijkse dieet af. Het haar wordt gemaakt van keratine, een proteïne, die omhoog de spijkers en de buitenlaag van onze huid ook maakt.

Één van de primaire oorzaak van haarverlies is een hoge hoeveelheid mannelijk hormoon, dihydrotestosterone (DHT) binnen de haarfollikel. DHT wordt geproduceerd uit testosteron in de prostate, diverse bijnieren, en scalp. Na een tijdspanne, veroorzaakt een overschotovervloed van DHT de haarfollikel om te degraderen en verkort de actieve fase van het haar.

De belangrijkste oorzaak van haarverlies is ontoereikende voeding. Zelfs kan een gedeeltelijk gebrek aan bijna om het even welk voedingsmiddel haar veroorzaken om te vallen. Maar het haar groeit normaal na een liberale opname van deze vitaminen. Een hoogte - de proteïne en en een ijzer rijk dieet worden geadviseerd voor haarverlies. Een adequate opname van ruwe groenten, verse vruchten, salades, zou groene bladgroenten in het dieet periodiek moeten worden omvat.

De zakken van het silicium worden opgenomen onder een gebied van harige scalp en met zout water over een periode van zes weken geleidelijk aan opgeblazen. Dit veroorzaakt de behaarde huid om zich uit te rekken, waarbij de hoeveelheid behaarde scalp wordt verhoogd. Na het verwijderen van de zakken, wordt de uitgebreide haar dragende huid opgeheven en verplaatst naar een aangrenzend kaal gebied waar op een gelijkaardig met maat flard van scalp accijns is gelegd.

Voor vrouwen, is het haarverlies verschillend. Er is geen vastgesteld patroon voor androgeen het haarverlies van vrouwen, dat als MPB, in de overweldigende meerderheid van gevallen voorkomt. De vrouwen kunnen aan alopecia totalis en alopecia universalis enkel zoals mannen lijden. De vrouwen kunnen flardkaalheid om de zelfde redenen ervaren zoals mannen (spanning, slechte voeding, enz.), evenals wegens hormonale veranderingen van zwangerschap en bepaalde het eten wanorde. Nochtans, als mensen, zal het haar over het algemeen terug groeien.

De doeltreffendheid van medicijnen die worden gebruikt om alopecia te behandelen hangt van de oorzaak van haarverlies, omvang van het verlies en individuele reactie af. Over het algemeen, is de behandeling minder efficiënt voor uitgebreidere gevallen van haarverlies.

Minoxidil (Rogaine). Dit medicijn wordt over de toonbank goedgekeurd voor de behandeling van androgenetic alopecia en alopecia areata. Minoxidil is een vloeistof die u in uw scalp tweemaal dagelijks aan regrowhaar en wrijft om verder verlies te verhinderen. Sommige mensen ervaren wat haarhernieuwde groei of een langzamer tarief haarverlies of allebei. Minoxidil is beschikbaar in een 2 percentenoplossing en in een 5 percentenoplossing.

Finasteride wordt niet goedgekeurd voor gebruik door vrouwen. In feite, levert het significant gevaar voor vrouwen van zwangere leeftijd op. Als u een zwangere vrouw bent, behandel zelfs geen verpletterde of gebroken finasteridetabletten omdat de absorptie van de drug ernstige geboortetekorten in mannelijke foetussen kan veroorzaken.

Corticosteroids. De injecties van cortisone in scalp kunnen alopecia areata behandelen. De behandeling wordt gewoonlijk maandelijks herhaald. De artsen schrijven corticosteroid soms pillen voor uitgebreid haarverlies toe te schrijven voor aan alopecia areata. De zalven en de room kunnen ook worden gebruikt, maar zij kunnen minder efficiënt zijn dan injecties.

Het verlies van het haar en het verdunnende haar kunnen door een verscheidenheid van verschillende voorwaarden worden gebracht. Hoewel, vele onderzoekers nog het grootste deel van de schuld op genetica spelden. Het gemeenschappelijkste type van haarverlies wordt bedoeld als „verlies van het patroonhaar“ (androgene alopecia). Vele natuurlijke behandelingen van het haarverlies bestaan die kunnen helpen het verlies van het patroonhaar behandelen. Hieronder vermeld zijn andere voorwaarden die haarverlies en verdunnend haar kunnen veroorzaken.

Alopecia Areata - in dit type van haarverlies, valt het haar gewoonlijk uit, resulterend in totaal vlotte, ronde flarden over de grootte van een muntstuk of groter. Het kan, zelden, in volledig verlies van scalp en lichaamshaar resulteren. Deze ziekte kan kinderen of volwassenen van om het even welke tijd beïnvloeden. De oorzaak van alopecia areata is onbekend. Behalve het haarverlies, zijn de beïnvloede personen over het algemeen in uitstekende gezondheid. In de meeste gevallen, het haar regrows alleen. Dermatologists kunnen vele mensen met deze voorwaarde behandelen. De behandelingen omvatten actuele medicijnen, een speciaal soort lichte behandeling, of in sommige gevallen pillen.

Androgene alopecia ontwikkelt zich wanneer de haarfollikel (de plaats onder de huid waar het haar van) groeit een vermindering van grootte, evenals een tijdvermindering van de actieve de groeifase ervaart. dit vertaalt in een eenvoudig feit: more and more van de haarfollikels zullen tijd in de rustende staat doorbrengen waar het haar wordt afgeworpen zodra de staat wordt voltooid. Gelukkig, androgene tezelfdertijd ontwikkelt alopecia zich niet in alle haarfollikels. Vandaar dat schijnt één of ander deel van scalp om meer haar te verliezen dan andere.

Hoge Koorts, Strenge Besmetting, Strenge Griep - de Ziekten kunnen haren veroorzaken om de rustende fase in te gaan. Vier weken aan drie maanden na een hoge koorts, een strenge ziekte of een besmetting, kan een persoon worden geschokt om heel wat haar te zien uitvallend. Dit het afwerpen gewoonlijk verbetert zich.

Belangrijke Chirurgie/Chronische Ziekte - iedereen wie een belangrijke verrichting heeft kan verhoogd haar opmerken daarna afwerpend binnen één tot drie maanden. De voorwaarde keert zich binnen een paar maanden om maar de mensen die een strenge chronische ziekte hebben kunnen haar voor onbepaalde tijd afwerpen.

De Besmetting van de paddestoel (Ringworm) van Scalp - die door een paddestoelbesmetting wordt veroorzaakt, de ringworm (die niets heeft met wormen) te doen begint met kleine flarden van het schrapen die kunnen en in gebroken, en zelfs haar uitspreiden resulteren, roodheid die, die zwelt afscheidt. Deze besmettelijke ziekte is gemeenschappelijkst in kinderen en het mondelinge medicijn zal het genezen.

Het is goed aan shampoo uw haar – die wij minstens drie keer per week hebben geadviseerd. Dit helpt om vuil en opbouw op het haar te verwijderen dat de voorwaarde van uw scalp kan verslechteren. Wanneer het shampooing, is het zeer belangrijk dat u aandacht besteedt aan het reinigen van uw haar, uw scalp en uw haarlijn.

Vaak kan het shampooing uw haar uitdrogen en bijgevolg moet door het gebruik van een bevochtigend veredelingsmiddel worden gevolgd. Het is zeer belangrijk om het veredelingsmiddel te werken door elk van uw haar en het binnen te verlaten drie tot vijf minuten. Opnieuw, passen vele mensen en gebruiken veredelingsmiddel door het niet door te werken aan de einden van het haar en het niet verkeerd toe verkeerd te verlaten lang genoeg.

Het haar vereist de zelfde algemene voeding dat het lichaam: overvloed van verse vruchten en groenten, korrels en proteïne met inbegrip van magere vlees en vissen. De diëtisten adviseren hoog voedsel in biotine, met inbegrip van ongepelde rijst, bulgar, brewer gist, sojabonen, groene erwten, linzen, haver, zonnebloem, zaden en voedzame noten.

Er zijn twee soorten, eumelanin wat tot bruin of zwart haar leidt, en pheomelanin wat haar rood maakt lijken. Blonde haar is een resultaat van zeer lage hoeveelheden melanine, hangt de schaduw van blonde opnieuw van welk type van melanine af u hebt. Het grijze haar is een resultaat van een gebrek aan melanine dat vaak wordt veroorzaakt door leeftijd maar ook door spanning en ziekte kan worden veroorzaakt.

De diepste laag van haar wordt genoemd het merg en wijst op lichtgevend haar de diverse kleurentonen het heeft. Dat is waarom de haarkleur in zonlicht een verschillend kijkt dan het in de schaduw doet.

Of u recht of krullend haar hebt hangt van de vorm van de schors af. Als de dwarsdoorsnede van de schors rond is zult u recht haar hebben, als de schors u zal hebben krullend of golvend haar ovaal is.

De gemiddelde Kaukasische persoon heeft 5 miljoen haren waarvan 100.000 - 150.000 op het hoofd zijn. Blondes niet alleen heeft meer pret, hebben zij ook meer haar, hebben ongeveer 140.000 meer dan gemiddeld, Brunettes lichtjes hoger dan gemiddeld haar over 105.000 haren, en redheads hebben minder dan een weinig gemiddelde ongeveer 90.000 haren.

De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen. Hair care.


Definities die op deze pagina worden gebruikt

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd De overplanting van het haar kan zowel mannen als vrouwen helpen is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Hair care section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page