Pharmacy today. De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde. Online pharmacy. Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


on Czech about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on German about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on English about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on Spanish about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on French about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on Greek about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on Italian about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on Dutch about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on Portuguese about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

on Swedish about De gids voor onderzoek en koopt online geneeskundeDe gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde home page

 

 

 De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde

Online pharmacy. De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde.

 

 

 

 

Miljoenen consumenten gebruiken Internet om gezondheidsinformatie te krijgen. En duizenden websites bieden gezondheidsinformatie aan. Sommige van die plaatsen zijn betrouwbaar en bijgewerkt; wat zijn niet. Hoe kunt u de goeden van slecht vertellen?

Sommige websites die geneeskunde verkopen kunnen staat-vergunning gegeven niet apotheken zijn of zijn geen apotheken bij allen; of kan een diagnose geven die niet correct is en verkoop geneeskunde die niet juist voor u of uw voorwaarde is; of uw persoonlijke informatie niet zal beschermen.

Zeker ben uw privacy beschermd is: zoek privacy en veiligheidsbeleid die gemakkelijk-aan-vondst zijn en gemakkelijk-aan-begrijpen. Geef geen persoonlijke informatie zoals sociale voorzieningenaantal, creditcard, of medisch of de gezondheidsgeschiedenis, tenzij u de website zeker bent zal uw informatie veilig en privé houden.

Er zijn meer kansen vandaag dan ooit voordien om over uw gezondheid te leren en betere zorg van zich te nemen. Het is ook belangrijker dan ooit te weten over de geneesmiddelen u neemt.

Lezen van het etiket telkens als u een nonprescription of voorschriftdrug en het vergen van de tijd om over druginteractie gebruikt te leren kan aan uw gezondheid kritiek zijn. U kunt het risico van potentieel schadelijke druginteractie en bijwerkingen met een weinig kennis en gezond verstand verminderen.

Vroeg in de ontwikkeling van een drug, leiden de bedrijven onderzoek om potentiële interactie tussen drugs te ontdekken of te voorspellen. De deskundigen evalueren de drug-interactie studies als deel van de beoordeling van van de veiligheid van een drug.

Wanneer een drug mondeling wordt genomen, reist het gewoonlijk van de maag naar de lever, waar het het metaboliseren-proces kan zijn om chemische producten op te splitsen en te verwijderen uit het lichaam. De enzymen zijn complexe proteïnen die als katalysators in de aanvang van of het versnellen van chemische reacties dienst doen. Zij veroorzaken een specifieke chemische verandering in andere substanties zonder worden veranderd.

Deze fase van onderzoek naar reageerbuizen, die als studies in vitro wordt bekend, staat onderzoekers toe om drug-interactie studies in laboratoria uit te voeren door een drug met andere drugs te testen die de zelfde route hebben. Dit heeft het onderzoek sneller en nauwkeuriger gemaakt. Als twee drugs door het zelfde enzym gaan, kan de aanwezigheid van één drug het metabolisme van andere verhinderen. Zo staat dit u toe om de scenario's in het slechtste geval te bekijken en te vragen: 'Wat die als wij deze drug met dat één zetten, weten dat zij de zelfde route hebben?'"

Niet zal alles die in een reageerbuis gebeurt zinvol in mensen, niettemin worden. De resultaten van deze test-buis studies kunnen ons vertellen of behoefte om verder het testen in mensen te doen om te weten te komen als een interactie klinisch significant is.

Drie fasen van klinische proeven in mensen moeten gebeuren alvorens een drug kan worden op de markt gebracht. Fase 1 studies concentreert zich op de bijwerkingen van een drug en hoe de drug wordt gemetaboliseerd en van het lichaam geëlimineerda. Fase 2 studiesnadruk op de doeltreffendheid van een drug. En Fase 3 studies verzamelt meer informatie over veiligheid en doeltreffendheid, die het gebruiken van de drug in combinatie met andere drugs omvat.

Naast het hebben van een goede greep van drugs en hun gevolgen, nemen de artsen medicijngeschiedenissen, en zij raadplegen andere leden van hun team om hen in het nemen van besluiten over druginteractie te leiden. Zij gebruiken ook beknopte drugsamenvattingen en middelen op farmacologische principes.

Maar het is goede manier -- de consumenten herinneren artsen aan alles zij nemen wanneer zij een nieuw medicijn worden voorgeschreven. Zo zou een patiënt kunnen zeggen: „Herinner me nu, neem ik ook geboortenbeperkingspillen. Is er een risico van interactie met deze nieuwe geneeskunde?"

De interactie van de drug met andere drugs omvat zowel voorschrift als geneesmiddelen over de toonbank. Tricyclic kalmeringsmiddelen zoals Elavil (amitriptyline) en Pamelor (nortriptyline) kunnen zich in bloed druk-vermindert Catapres (clonidine) mengen. Het nemen van antibiotische Cipro (ciprofloxacin) met antacids vermindert de doeltreffendheid van Cipro.

Pharmacy today. De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde.
Want show your work? Share ideas? Special art site ready for you.


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina De gids voor onderzoek en koopt online geneeskunde en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Disability Ring, Pharmacy today section.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page