Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishHet leren over depressie home page

 

 

De problemen zijn een partij zoals mensen - zij groeien groter als u hen verzorgt.

Onbekende auteur
Het leren over depressie

 

 

 Antidepressants. Het leren over depressie.

Zou u bezorgdheidszorg u moeten laten?

De wanorde van de bezorgdheid is ernstige medische ziekten die ongeveer 19 miljoen Amerikaanse volwassenen beïnvloeden. Deze wanorde vult het leven van mensen met overweldigende bezorgdheid en vrees. In tegenstelling tot de vrij milde, korte bezorgdheid die door een zware gebeurtenis zoals een bedrijfspresentatie wordt veroorzaakt of een eerste datum, is de bezorgdheidswanorde chronisch, relentless, en kan groeien als progressief slechter behandeld niet.

De vrees en de bezorgdheid zijn een normaal onderdeel — zelfs essentieel — van het leven. Zij bereiden ons op gevaar voor, dat tot fysiologische veranderingen leidt die ons om effectief aan een bedreiging toelaten te antwoorden. De vrees is zeer ongecompliceerd. Het doet zich in antwoord op direct gevaar voor, zodat is het onverwacht, gewoonlijk zeer intens, en beperkt tot de dichtbije situatie. Uw reactie op de vrees, zoals het springen uit de weg van een tegemoetkomende auto, lost snel de situatie op.

De bezorgdheid, enerzijds, is meer algemeen en complex. Het wordt gevoeld in afwachting van gevaar, en met de capaciteit geassoci�ërd te voorspellen, voorbereidingen te treffen voor, en aan verandering aan te passen. Vaak, duurt het oud, en zijn oorzaak blijft slecht gedefinieerd. Bijvoorbeeld, kan iemand moeilijk over het openbare spreken een strakheid in de maag voor dagen vóór een geplande bespreking ervaren.
Leer vrees

De wanorde van de bezorgdheid is verrassend frequent, en beïnvloedt meer Amerikanen dan een andere emotionele wanorde. Zij zijn gemeenschappelijker dan depressie, manic depressie, of misbruik van alcohol en andere substanties. Volgens de Amerikaanse Psychiatrische Vereniging, terwijl de depressieve wanorde één persoon in 20 beïnvloedt, lijdt één in 12 aan een bezorgdheidswanorde. Omdat de consumenten en de artsen op bezorgdheidswanorde dan andere emotionele problemen minder afgestemd zijn, gaat deze wanorde vaak niet erkend. Dit is ongelukkig, omdat de meeste gevallen van bezorgdheid kunnen met succes worden behandeld. In feite, wordt de bezorgdheidswanorde beschouwd als van alle emotionele problemen het meest te behandelen.

Onder ogen gezien door een bedreiging, antwoordt uw lichaam met een complexe cascade van chemische producten. De hypothalamus, die door de hersenen uit wordt gealarmeerd, pompen een gespecialiseerd hormoon dat uiteindelijk de twee bijnieren (die boven op de nieren worden neergestreken) ertoe aanzet om het activerende hormoon vrij te geven dat als adrenaline wordt bekend. De resultaat— snellere impuls, hogere bloeddruk, gescherpte voorlichting — is de „strijd of vlucht“ reactie op vrees en bezorgdheid.
Ziekte en bezorgdheid

De drugs van het voorschrift en die gekocht over de teller kunnen ook bezorgdheidssymptomen veroorzaken. De koude geneesmiddelen, de dieetpillen, de krampstillende medicijnen, de stimulansen, het vingerhoedskruid, de schildkliersupplementen, en, paradoxaal, de kalmeringsmiddelen die worden gegeven om paniek allen te verminderen kunnen bezorgdheid veroorzaken. Beëindigend een verscheidenheid van drugs, met inbegrip van kalmeermiddelen, kunnen de slaappillen, en bepaalde de bloed-druk geneesmiddelen tot terugtrekkingssymptomen leiden die vaak bezorgdheid omvatten.

Het dieet kan ook een beklaagde zijn. De gemeenschappelijkste dieetovertreders zijn cafeïne en cafeïne-als substanties die in koffie, thee, en vele frisdranken wordt gevonden. In gevoelige individuen, kan jitteriness die door cafeïne wordt gestort paniekniveaus bereiken. In zeldzame gevallen, kunnen de extreme vitaminedeficiënties ook tot bezorgdheid leiden.
Behandeling van geestelijke wanorde

Alvorens de behandeling kan beginnen, moet de arts een zorgvuldige kenmerkende evaluatie leiden om te bepalen of uw symptomen aan een bezorgdheidswanorde toe te schrijven zijn, die de bezorgdheidswanorde u kan hebben, en welke coëxisterende voorwaarden aanwezig kunnen zijn. De wanorde van de bezorgdheid is niet allen behandelde het zelfde, en het is belangrijk om het specifieke probleem te bepalen alvorens een cursus van behandeling terecht te komen in. Soms zal het alcoholisme of één of andere andere coëxisterende voorwaarde zulk een invloed hebben dat het noodzakelijk is om het tezelfdertijd te behandelen of alvorens de bezorgdheidswanorde te behandelen.

In vele gevallen, zijn de medicijnen essentieel. Als u aan manie lijdt, kan een belangrijke depressie, of een paranoïde wanorde, medicijnen eigenlijk u aan uw normale zelf kunnen herstellen. Voor andere voorwaarden, zoals schizofrenie, controleren de medicijnen en wijzigen symptomen aan de graad dat een persoon in zijn gemeenschap kan blijven. De medicijnen verlichten ook de meer verontrustende symptomen, die een persoon toestaan om in een therapeutische verhouding in dienst te nemen en in de activiteiten van haar dagelijks leven re-in dienst te nemen. Soms is een drug een nuttige extra maatregel tijdens bijzonder zware tijden, misschien in het aanvankelijke stadium van behandeling of in een tijd van crisis. Die patiënten met gedachte wanorde of hallucinatory ervaringen kunnen slechts met aangewezen antipsychotic medicijnen worden gehandhaafd.
Leer bezorgdheid met beroeps

Als u, of iemand u kent, symptomen van bezorgdheid hebt, is een bezoek aan de familiearts gewoonlijk de beste plaats om te beginnen. Een arts kan helpen bepalen of de symptomen aan een bezorgdheidswanorde, één of andere andere medische voorwaarde, of allebei toe te schrijven zijn. Vaak, is de volgende stap in het krijgen van behandeling voor een bezorgdheidswanorde verwijzing aan een geestelijke gezondheidsberoeps.

U kunt bezorgd zijn over het betalen voor behandeling voor een bezorgdheidswanorde. Als u tot een Organisatie van het Onderhoud van de Gezondheid behoort of één of ander ander soort gezondheidsverzekering hebt, kunnen de kosten van uw behandeling volledig of gedeeltelijk worden gedekt. Er zijn ook openbare geestelijke gezondheidscentra die lastenmensen volgens hoeveel zij kunnen betalen. Als u op openbare hulpverlening bent, kunt u zorg door uw plan van staatsMedicaid kunnen krijgen.
Het leren over depressie. Antidepressants.


De interpretatie van de definitie

Bezorgdheid


De wanorde van de bezorgdheid


Vrees


Depressie


Geestelijke gezondheid


Spanning


What is modern plastic surgery


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Antidepressants genoemd Het leren over depressie is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Antidepressants. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Antidepressants aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Health Association, Antidepressants section.1