Czech version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
Czech version

German version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
German version

English version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
English version

Spanish version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
Spanish version

French version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
French version

Greek version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
Greek version

Italian version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
Italian version

Dutch version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
Dutch version

Portuguese version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
Portuguese version

Swedish version for De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting
Swedish versionDe rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting home page

Het haar is vreselijk persoonlijk, een verwarring van geheimzinnige vooroordelen.

Shana Alexander

 

 
De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplantingSitemap

Hair care. De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting.

Het behandelen van haarziekten

Een andere factor die is verbonden met haarverlies is de hoeveelheid vetafscheiding in scalp. De vetafscheiding bevat een hoge hoeveelheid DHT, en belemmert poriën in scalp, allebei waarvan de ondervoeding van de haarwortel veroorzaken. De hoeveelheid vetafscheiding in het balding van haar is verwant met de hoeveelheid olie in het haar. Ondertussen zijn de meeste artsen het ermee eens dat het frequente shampooing in de gevallen van het haarverlies met olieachtige scalps wordt geadviseerd.

De belangrijkste oorzaak van haarverlies is ontoereikende voeding. Zelfs kan een gedeeltelijk gebrek aan bijna om het even welk voedingsmiddel haar veroorzaken om te vallen. Maar het haar groeit normaal na een liberale opname van deze vitaminen. Een hoogte - de proteïne en en een ijzer rijk dieet worden geadviseerd voor haarverlies. Een adequate opname van ruwe groenten, verse vruchten, salades, zou groene bladgroenten in het dieet periodiek moeten worden omvat.

Algemene debility, die door strenge of al lang bestaande ziekten als typhoid, syfilis wordt veroorzaakt, chronische koude, griep en bloedarmoede, leidt ook haar tot wanorde. Het maakt de wortels van het haar zwak, resulterend in het vallen van haar. Een vuile voorwaarde van scalp kan verlies van haar ook veroorzaken. Dit verzwakt de haarwortels door de poriën met het verzamelde vuil te blokkeren. De erfelijkheid is een andere dat factor ontvankelijk maakt die haar kan veroorzaken om te vallen.

Voor mensen, is het haarverlies mannelijke patroonkaalheid. Ja, zijn er andere soorten haarverlies, met inbegrip van zeldzame voorwaarden zoals alopecia totalis en alopecia universalis, waar volledige scalp en het volledige lichaam, respectievelijk, volledig kale toe te schrijven aan een virale voorwaarde worden die onomkeerbaar is. Er is ook flardkaalheid, waarin het haar in flarden van scalp uitvalt. Dit wordt veroorzaakt door spanning of slechte voeding of ongunstige scalp voorwaarden. Maar het haar zal gewoonlijk terug groeien zodra de oorzaak is gerectificeerd.

Het vertrouwdste patroon van het haarverlies is waar het haar in het haarscheurtje en de kroon in ruwweg de zelfde tijd begint achteruit te gaan. Het haar in medio-mid-scalp of voorafgaande scalp is vaak laatste om te gaan. Maar ga het zal, uiteindelijk verlatend een mens met de hoef van haar die het veelbetekenende teken van typische mannelijke patroonkaalheid is.

Voor vrouwen, is het haarverlies verschillend. Er is geen vastgesteld patroon voor androgeen het haarverlies van vrouwen, dat als MPB, in de overweldigende meerderheid van gevallen voorkomt. De vrouwen kunnen aan alopecia totalis en alopecia universalis enkel zoals mannen lijden. De vrouwen kunnen flardkaalheid om de zelfde redenen ervaren zoals mannen (spanning, slechte voeding, enz.), evenals wegens hormonale veranderingen van zwangerschap en bepaalde het eten wanorde. Nochtans, als mensen, zal het haar over het algemeen terug groeien.

Minoxidil (Rogaine). Dit medicijn wordt over de toonbank goedgekeurd voor de behandeling van androgenetic alopecia en alopecia areata. Minoxidil is een vloeistof die u in uw scalp tweemaal dagelijks aan regrowhaar en wrijft om verder verlies te verhinderen. Sommige mensen ervaren wat haarhernieuwde groei of een langzamer tarief haarverlies of allebei. Minoxidil is beschikbaar in een 2 percentenoplossing en in een 5 percentenoplossing.

Anthralin (Drithocreme). Beschikbaar als of room of zalf, anthralin is een synthetische, teerachtige substantie die u op uw scalp en was weg dagelijks toepast. Het wordt typisch gebruikt om psoriasis te behandelen, maar de artsen kunnen het voorschrijven om andere huidvoorwaarden te behandelen. Anthralin kan de nieuwe haargroei voor gevallen van alopecia areata bevorderen.
De normale haargroei

De buitenlaag wordt genoemd de opperhuid en is dun en kleurloos, moet zijn baan de dikkere schors beschermen die de melanine bevat. De melanine is de oorzaak van de kleur van uw haar en de daadwerkelijke kleur hangt van welk soort melanine af u hebt.

Of u recht of krullend haar hebt hangt van de vorm van de schors af. Als de dwarsdoorsnede van de schors rond is zult u recht haar hebben, als de schors u zal hebben krullend of golvend haar ovaal is.

De gemiddelde Kaukasische persoon heeft 5 miljoen haren waarvan 100.000 - 150.000 op het hoofd zijn. Blondes niet alleen heeft meer pret, hebben zij ook meer haar, hebben ongeveer 140.000 meer dan gemiddeld, Brunettes lichtjes hoger dan gemiddeld haar over 105.000 haren, en redheads hebben minder dan een weinig gemiddelde ongeveer 90.000 haren.

Ongeveer 90 percent van het haar op scalp van een persoon groeit op een gegeven moment. De de groeifase duurt tussen twee zes jaar. Tien percent van het haar is in een rustende fase die twee tot drie maanden duurt. Aan het eind van zijn rustend stadium, wordt het haar afgeworpen. Wanneer een haar wordt afgeworpen, opnieuw vervangt een nieuw haar van de zelfde follikel het en het groeiende cyclusbegin.
Het verliespatronen van het haar

Het verlies van het haar en het verdunnende haar kunnen door een verscheidenheid van verschillende voorwaarden worden gebracht. Hoewel, vele onderzoekers nog het grootste deel van de schuld op genetica spelden. Het gemeenschappelijkste type van haarverlies wordt bedoeld als „verlies van het patroonhaar“ (androgene alopecia). Vele natuurlijke behandelingen van het haarverlies bestaan die kunnen helpen het verlies van het patroonhaar behandelen. Hieronder vermeld zijn andere voorwaarden die haarverlies en verdunnend haar kunnen veroorzaken.

Alopecia Areata - in dit type van haarverlies, valt het haar gewoonlijk uit, resulterend in totaal vlotte, ronde flarden over de grootte van een muntstuk of groter. Het kan, zelden, in volledig verlies van scalp en lichaamshaar resulteren. Deze ziekte kan kinderen of volwassenen van om het even welke tijd beïnvloeden. De oorzaak van alopecia areata is onbekend. Behalve het haarverlies, zijn de beïnvloede personen over het algemeen in uitstekende gezondheid. In de meeste gevallen, het haar regrows alleen. Dermatologists kunnen vele mensen met deze voorwaarde behandelen. De behandelingen omvatten actuele medicijnen, een speciaal soort lichte behandeling, of in sommige gevallen pillen.

Alopecia de Bevalling van Areata - wanneer de vrouwen zwanger is, zullen meer van haar haren groeien. Nochtans, nadat een vrouw haar baby levert, gaan vele haren de rustende fase van de haarcyclus in. Binnen twee tot drie maanden, zullen sommige vrouwen grote hoeveelheden haar opmerken komend uit in hun borstels en kammen. Dit kan één tot zes maanden duren, maar lost volledig in de meeste gevallen op.

Hoge Koorts, Strenge Besmetting, Strenge Griep - de Ziekten kunnen haren veroorzaken om de rustende fase in te gaan. Vier weken aan drie maanden na een hoge koorts, een strenge ziekte of een besmetting, kan een persoon worden geschokt om heel wat haar te zien uitvallend. Dit het afwerpen gewoonlijk verbetert zich.

De Ziekte van de schildklier - zowel kunnen een over-active schildklier als een onder-actieve schildklier haarverlies veroorzaken. Uw arts kan de ziekte van de diagnoseschildklier met laboratoriumtests. Het verlies van het haar verbonden aan schildklierziekte kan met juiste behandeling worden omgekeerd.

Medicijnen - Sommige voorschriftdrugs kunnen het tijdelijke haar afwerpen veroorzaken. De voorbeelden omvatten enkele geneesmiddelen die voor het volgende worden gebruikt: gout, artritis, depressie, hartproblemen, hoge bloeddruk, of bloedverdunner. De hoge dosissen vitamine A kunnen haar het afwerpen ook veroorzaken.

De Behandelingen van kanker - Sommige kankerbehandelingen zullen haarcellen ertoe brengen ophouden verdelend. De haren worden dun en breken af aangezien zij scalp weggaan. Dit komt één tot drie weken na de behandeling voor. De patiënten kunnen tot 90 percenten van hun scalp haar verliezen. Het haar zal regrow nadat de behandeling beëindigt. De patiënten kunnen pruiken vóór behandeling willen krijgen.

Belangrijke Chirurgie/Chronische Ziekte - iedereen wie een belangrijke verrichting heeft kan verhoogd haar opmerken daarna afwerpend binnen één tot drie maanden. De voorwaarde keert zich binnen een paar maanden om maar de mensen die een strenge chronische ziekte hebben kunnen haar voor onbepaalde tijd afwerpen.
De overplanting van het haar is niet alleen voor mensen

De overplanting van het haar verwijst naar de chirurgische beweging van permanent haar met zijn wortels aan een gebied van kale of balding huid. De overplanting van het haar is een efficiënte en permanente oplossing voor haarverlies.

De overplanting van het haar wordt gedaan onder lokale anesthesie als poliklinische patiëntprocedure. Het haar en de follikels worden verwijderd uit het „donorgebied“ van permanent haar langs de rug en de kanten van het hoofd. Dit gebied wordt onmiddellijk gecamoufleerd door het omringende haar.

In de handen van goedgetrainde en ervaren artsen, en het gebruiken van nieuwere technieken met kleinere enten, groeit het haar in de juiste richting met een bevederd haarscheurtje, en een hoogst esthetisch resultaat.

Het haar is uw, en enkel als elk van uw haar het kweekt, kan worden gewassen, gekruld, schoongemaakt, permed en zoals gewenst stileerde. Zodra de transplantaties worden voltooid, wordt geen speciaal onderhoud vereist.

De vrouwen met het gelokaliseerde verdunnen op de bovenkant van hun hoofden of het verdunnen rond de tempels maken vaak goede kandidaten voor haaroverplanting. Voorafgaand aan evaluatie voor haaroverplanting, is het belangrijk voor vrouwen om uw verdunnend haar met dermatologist te bespreken en/of is de endocrinoloog om daar ervoor te zorgen geen andere te behandelen reden voor het haarverlies.

Vele vrouwen vandaag zijn pro-actief over het streven van haar naar overplanting. Zij zijn onwillig om haarverlies als onvermijdelijk feit van het leven goed te keuren. Scalp het haar is een belangrijke component van het project van beeldvrouwen aan de wereld en zij wensen om haar geen verlies te hebben aan dat beeld afbreuk doen.

Bijna slechter dan haar is het verlies in sommige gevallen haar het miniaturisatie-fijn-caliber-gezuiverde, wispy haar dat uit een follikel kweekt wanneer de follikel niet meer haar van normale grootte kan produceren. Het verkleinde haar is moeilijk aan stijl en moeilijk te verbergen. Het begint in de loop van het vrouwelijke verlies van het patroonhaar, de vrouwelijke vorm van het gemeenschappelijkste type van haarverlies bij mensen te verschijnen.
De zorguiteinden van het haar

Vaak kan het shampooing uw haar uitdrogen en bijgevolg moet door het gebruik van een bevochtigend veredelingsmiddel worden gevolgd. Het is zeer belangrijk om het veredelingsmiddel te werken door elk van uw haar en het binnen te verlaten drie tot vijf minuten. Opnieuw, passen vele mensen en gebruiken veredelingsmiddel door het niet door te werken aan de einden van het haar en het niet verkeerd toe verkeerd te verlaten lang genoeg.

Het blonde haar kan geel worden langzaam verdwijnen of saaie toe te schrijven aan UVblootstelling worden. Zelfs neigt het natuurlijke brunettehaar om roodachtige tinten van zonblootstelling te ontwikkelen toe te schrijven aan oxydatie van melaninepigment.

Het haar vereist de zelfde algemene voeding dat het lichaam: overvloed van verse vruchten en groenten, korrels en proteïne met inbegrip van magere vlees en vissen. De diëtisten adviseren hoog voedsel in biotine, met inbegrip van ongepelde rijst, bulgar, brewer gist, sojabonen, groene erwten, linzen, haver, zonnebloem, zaden en voedzame noten.
De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting. Hair care.


Termijnen en definities op deze pagina

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Not happy with your job? Find new now!


 

 

 

 

 Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd De rug van de terugkeer uw haar met haaroverplanting is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Health Association of Brazilia, Hair care area.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)