Γιατί λίπος ανθρώπων;. Γιατί οι άνθρωποι χάνουν την τρίχα;. Επεξεργασία των διανοητηκών διαταραχών. Not happy with your job? Find new now!.


Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

Swedish

 

 

Η υγιής ζωή συμβουλεύει


Γιατί λίπος ανθρώπων;

Γιατί λίπος ανθρώπων;

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό από τις αγγελίες που χρησιμοποιούν τις προσωπικότητες για οι υγρές διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους. Οι αγγελίες απαιτούν τη γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους με τη χρήση τέτοιων προϊόντων. Οι πολύ παχύσαρκοι ασθενείς μπορούν να αναφερθούν σε αυτούς τους τύπους διατροφών. Οι διατροφές τους εποπτεύονται προσεκτικά από τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψής τους.

Κατά τη διάρκεια ενός binge, 10.000 έως 20.000 θερμίδες μπορούν να καταναλωθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Binges αποτελείται συνήθως από τα τρόφιμα όπως τα μπισκότα, την καραμέλα, τα τσιπ, το παγωτό και πολλά άλλα υψηλά τρόφιμα θερμίδας. Το Binges γίνεται συχνά στο μυστικό. Μετά από ένα binge, πολλά από τα συναισθήματα που προκάλεσαν το binge, όπως την πίεση, μπορεί να είχαν υποχωρήσει μόνο για να αντικατασταθούν με τα συναισθήματα της ενοχής και την έλλειψη μόνος-ελέγχου.

Η μέγιστη απώλεια βάρους εμφανίζεται συνήθως μέσα σε έξι μήνες από την αρχική επεξεργασία φαρμάκων. Το βάρος τείνει στο επίπεδο μακριά ή την αύξηση κατά τη διάρκεια του υπολοίπου της επεξεργασίας. Οι μελέτες προτείνουν ότι εάν ένας ασθενής δεν χάνει τουλάχιστον τέσσερις λίβρες πάνω από τέσσερις εβδομάδες σε ένα ιδιαίτερο φάρμακο, κατόπιν εκείνο το φάρμακο είναι απίθανο να βοηθήσει τον ασθενή να επιτύχει τη σημαντική απώλεια βάρους.

διαβάστε το άρθρο...

Γιατί οι άνθρωποι χάνουν την τρίχα;

Γιατί οι άνθρωποι χάνουν την τρίχα;

Η φυσική και συναισθηματική απώλεια τρίχας αιτίας δυνάμεων πίεσης από το σώμα ανακτά από μια συντριπτική αναταραχή και διακόπτει απλά την παραγωγή τρίχας, σκεπτόμενος ότι δεν είναι απαραίτητο για την επιβίωση του σώματος, με αυτόν τον τρόπο συμβάλλοντας όλη την ενέργεια προς την επισκευή των ζωτικής σημασίας μερών σωμάτων. μπορούν να υπάρξουν μέχρι τρεις μήνες καθυστέρησης μεταξύ της σημαντικότερης επίπτωσης και της πραγματικής απώλειας τρίχας. Επιπλέον, υπάρχει επίσης περίοδος τριών μηνών προτού να αντικατασταθεί η τρίχα απώλειας. Αυτά τα έπειτα μέσα είναι εκεί συνολικά ένας ελάχιστος 6 σκώρων για το συνολικό απώλειας και regrowth τρίχας κύκλο. Φυσικά υπάρχουν πράγματα που η δύναμη συμβάλλει στην απώλεια τρίχας όπως η αναιμία, η χαμηλή αρίθμηση αίματος, και οι ανωμαλίες θυροειδή.

Η μεταμόσχευση τρίχας γίνεται με την τοπική αναισθησία ως διαδικασία εξωτερικών ασθενών. Η τρίχα και τα θυλάκια αφαιρούνται από τη «περιοχή χορηγών» της μόνιμης τρίχας κατά μήκος του πίσω μέρους και των πλευρών του κεφαλιού. Αυτή η περιοχή καλύπτεται αμέσως από την περιβάλλουσα τρίχα.

Οι γυναίκες με την εντοπισμένη εκλέπτυνση στην κορυφή των κεφαλιών τους ή την εκλέπτυνση γύρω από τους ναούς κάνουν συχνά τους καλούς υποψηφίους για τη μεταμόσχευση τρίχας. Πριν από την αξιολόγηση για τη μεταμόσχευση τρίχας, είναι σημαντικό για τις γυναίκες να συζητήσουν τη λεπταίνοντας τρίχα σας με έναν δερματολόγο ή/και ο ενδοκθρινολόγος για να σιγουρευτεί εκεί δεν είναι κανένας άλλος θεραπεύσιμος λόγος για την απώλεια τρίχας.

διαβάστε το άρθρο...

Επεξεργασία των διανοητηκών διαταραχών

Επεξεργασία των διανοητηκών διαταραχών

Ο φόβος και η ανησυχία είναι ένα κανονικό μέρος � ακόμη και ουσιαστικό � της ζωής. Μας προετοιμάζουν για τον κίνδυνο, που δημιουργεί τις φυσιολογικές αλλαγές που επιτρέπουν σε μας για να αποκριθούν αποτελεσματικά σε μια απειλή. Ο φόβος είναι πολύ απλός. Προκύπτει σε απάντηση στον άμεσο κίνδυνο, έτσι είναι συνήθως απροσδόκητο, πολύ έντονο, και περιορισμένος στην κατάσταση προκείμενη. Η απάντησή σας στο φόβο, όπως το άλμα από την πορεία ενός επικείμενου αυτοκινήτου, επιλύει γρήγορα την κατάσταση.

Και ο φόβος και η ανησυχία στέλνουν τα σήματα μέσω του σώματος που προετοιμάζουν όλα τα συστήματα για τον πιθανό κίνδυνο. Οι ορμόνες, όπως η αδρεναλίνη και catecholamine, απελευθερώνονται σε αυτό που είναι γνωστό ως απάντηση «πάλης ή πτήσης». Η ξαφνική αύξηση στα επίπεδα ορμονών επιταχύνει την καρδιά και αυξάνει το ποσό του άντλησης του αίματος. Συγχρόνως, οι μυ'ες σφίγγουν, αυξάνοντας τη δυνατότητα του ατόμου να παλεψει ή να φύγει από τον κίνδυνο. Η ένταση αυτών των φυσιολογικών απαντήσεων ποικίλλει σύμφωνα με τη σοβαρότητα του γεγονότος ή σκέφτηκε ότι προκαλεσμένος τη συγκίνηση, τη δύναμη του φόβου ή της ανησυχίας του ατόμου, και προηγούμενων γενετικού makeup του/της το εμπειρίας και.

Χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες εγκεφαλικής απεικόνισης και τις νευροχημικές τεχνικές, οι επιστήμονες διαπιστώνουν ότι ένα δίκτυο των αλληλεπιδρώντας δομών είναι αρμόδιο για αυτές τις συγκινήσεις. Κέντρα πολύ ερευνητικοου στη αμυγδαλή εγκεφάλου, μια αμύγδαλο-διαμορφωμένη δομή βαθιά μέσα στον εγκέφαλο. Η αμυγδαλή εγκεφάλου θεωρείται για να χρησιμεύσει ως μια πλήμνη επικοινωνιών μεταξύ των μερών του εγκεφάλου εισερχόμενα αισθητήρια σήματα εκείνης της διαδικασίας και των μερών που τα ερμηνεύουν. Μπορεί να επισημάνει ότι μια απειλή είναι παρούσα, και προκαλεί μια απάντηση ή μια ανησυχία φόβου. Φαίνεται ότι οι συναισθηματικές μνήμες που αποθηκεύονται στο κεντρικό μέρος της αμυγδαλής εγκεφάλου μπορούν να διαδραματίσουν έναν ρόλο στις αναταραχές που περιλαμβάνουν τους πολύ ευδιάκριτους φόβους, όπως τις φοβίες, ενώ τα διαφορετικά μέρη μπορούν να περιληφθούν με άλλες μορφές ανησυχίας.

διαβάστε το άρθρο...

 

 

Read our other articles:
Not happy with your job? Find new now!

Sitemap© Copyright 2007 Ireland Service Association.

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)