Weight loss. Het verlies van het gewicht vandaag. Not happy with your job? Find new now!

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishHet verlies van het gewicht vandaag home page

 Het verlies van het gewicht vandaag

 

 

 

 

 

 

Weight loss. Het verlies van het gewicht vandaag.

De zwaarlijvigheid wordt gedefini�ërd als het hebben van een abnormale verhoging van lichaamsvet die ook vetweefselmassa wordt genoemd. Een zwaarlijvige persoon is 20 percenten of meer boven wenselijk gewicht. In het laatste decennium is de zwaarlijvigheid op de stijging van zowel vrouwen als mannen geweest.

Vele mensen worden verleid door advertenties die beroemdheden gebruiken om vloeibare het vasten diëten voor gewichtsverlies te werven. De advertenties eisen snel en gemakkelijk gewichtsverlies met gebruik van dergelijke producten. De zeer zwaarlijvige patiënten kunnen naar deze soorten diëten worden doorverwezen. Hun diëten worden zorgvuldig gecontroleerd door hun gezondheidszorgleverancier.

Tijdens de vakantie of wanneer het vieren, hebben velen van ons overeaten. Maar sommige mensen hebben problemen die hun eetlust en eind omhoog non-stop eten controleren tot het eten wordt onderbroken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Bulimia nervosa is een het eten wanorde die om in maximaal 5 percent van tiener en jonge volwassen vrouwen aanwezig wordt geschat te zijn. Het wordt gekenmerkt door binge te eten gevolgd door zuiverend en ander gedrag zoals het braken. De laxeermiddelen, de dieetpillen, de waterpillen, de oefening of het vasten kunnen ook worden gebruikt.

De volgende richtlijnen zijn ontwikkeld die kunnen helpen binge het eten controleren: - Eet slechts in gevestigde maaltijdtijden. - Vermijd houdend voedsel rond dat kan het bingeing teweegbrengen. - Vermijd fad of zeer restrictieve diëten. - Houd een een voedselagenda en logboek om te beoordelen wat binge veroorzaakte.

De meest recente drug in de bestrijding van zwaarlijvigheid is Xenical. Een nieuwe klasse van nietsystemische anti-zwaarlijvigheidsdrug riep lipaseinhibitors die in het maagdarmkanaal handelen om de absorptie van vet door ongeveer 30 percenten te verhinderen. De drugs in deze klasse bereiken hun effect niet door hersenenchemie of centraal zenuwstelselstimulatie. Met andere woorden, is Xenical geen eetlust repressieve of metabolische inductor.

De namen van het merk van de meest efficiënte medicijnen van het voorschriftdieet op de markt zijn vandaag: Phentermine, adipex-P, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

Terwijl FDA regelt hoe een medicijn kan door de fabrikant worden geadverteerd of worden bevorderd, beperken deze verordeningen de capaciteit van een arts niet om het medicijn voor verschillende voorwaarden, in verschillende dosissen, of voor verschillende tijdsduur voor te schrijven.

Verscheidene eetlust repressieve medicijnen zijn beschikbaar om zwaarlijvigheid te behandelen. In het algemeen, zijn deze medicijnen efficiënt, leidend tot een gemiddeld gewichtsverlies van vijf tot tweeëntwintig pond. boven dat verwacht met de behandelingen van de niet-drugzwaarlijvigheid.

Het maximum gewichtsverlies komt gewoonlijk binnen zes maanden na beginnende medicijnbehandeling voor. Het gewicht neigt weg aan niveau of verhoging tijdens de rest van behandeling. De studies suggereren dat als een patiënt minstens vier ponden meer dan vier weken op een bepaald medicijn niet verliest, dan dat medicijn de patiënt waarschijnlijk niet kan helpen significant gewichtsverlies bereiken.

Het verlies van het gewicht vandaag. Weight loss.


Termen interpretatie

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Not happy with your job? Find new now!


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Het verlies van het gewicht vandaag is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Service Association, Weight loss office.1