Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishHoodia - φυσικός τρόπος να χαθεί το βάρος home page

 

 

 
Hoodia - φυσικός τρόπος να χαθεί το βάρος

Hoodia. Hoodia - φυσικός τρόπος να χαθεί το βάρος.

Εάν δεν έχετε ακούσει για Hoodia ακόμα, σύντομα επειδή ως νέο συμπλήρωμα θαύματος για την ασφαλή, αποτελεσματική απώλεια βάρους. Το gordonii Hoodia, (Hoodia) είναι το βοτανικό όνομα για έναν κάκτο όπως τις εγκαταστάσεις που αυξάνονται στη νότια Αφρική. Οι επιστήμονες έχουν απομονώσει πρόσφατα διάφορες ενώσεις σε αυτές τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις που είναι αρμόδιες για τη δραματική απώλεια βάρους. Αυτή η όλος-φυσική όρεξη καταπιεστική επιδοκιμάζεται επίσης για τον περιορισμό κανενός επικίνδυνου τονωτικού που προκάλεσε τις δυσμενείς παρενέργειες που συνδέθηκαν με τα προϊόντα απώλειας βάρους της τελευταίας δεκαετίας.

Το gordonii Hoodia, «Whoo de AH», είναι το βοτανικό όνομα για άφυλλες, ακιδωτές succulent εγκαταστάσεις που αυξάνονται σε όλες τις ημιάγονες περιοχές της νότιας Αφρικής πρώτιστα την έρημο της Καλαχάρης. Το SAN (τοπικοί κάτοικοι) έχει χρησιμοποιήσει λογικά τους μίσχους Hoodia για να εξορκίσει την πείνα και τη δίψα όταν είναι στα μακριά ταξίδια, όπως ενεργεί ως όρεξη καταπιεστική.

Πραγματικό νοτιοαφρικανικό Hoodia είναι ΣΠΑΝΙΟ και ΑΚΡΙΒΟ. Διαρκεί περίπου 5 έως 7 έτη για το gordonii Hoodia succulent για να ωριμάσει και να παρέχει τις καταπιεστικές ιδιότητες όρεξης. Η αφρικανική κυβέρνηση έχει περιορίσει το ποσό Hoodia που εξάγει και ο αριθμός των προμηθευτών για να την λάβει στις ΗΠΑ. Λόγω της αυξανόμενης συνειδητοποίησης και της δημοτικότητας αυτού του χορταριού θαύματος, rip-off τα προϊόντα που περιέχουν πολύ ελάχιστο ή κανένα αυθεντικό Hoodia σε τους αρχίζουν να πλημμυρίζουν την αγορά.

Στις άγρια περιοχές Hoodia διαρκεί 5-6 έτη για να ωριμάσει αλλά είναι τώρα καλλιεργημένο μέσα τόσο μικρό όπως 2 έτη εμπορικά σε βιώσιμες ποσότητες και έχει γίνει ευρέως γνωστό για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική.

Σας ευχαριστούμε, η δεύτερη αποστολή Hoodia Gordonii έφθασε χθες 4 Απριλίου 2005. Από τον τρόπο που Hoodia λειτουργεί πολύ καλά εγώ έχασε 12 λίβρες ή (5.5 κλ) σε 2 μήνες. Μη δραματικό αλλά έπειτα το πάλι χάνοντας βάρος είναι αργά ο καλύτερος τρόπος να πάει. Σε αυτή τη φάση δεν δίνω προσοχή στους υδατάνθρακες, τα λίπη, τα σάκχαρα και άλλες μανίες διατροφής. Σεβασμοί - Γ Δ Β (ΗΠΑ)

Hooray για Hoodia! Έχασα 5 λίβρες σε ένδεκα ημέρες. Τρία οικογενειακά μέλη συμπεριλαμβανομένου μου έχουν μάθει πολύ για Hoodia. Φαίνεται ότι η φυλή SAN δεν αποκάλυψε όλων, ειδικά τα οφέλη για τα άτομα, εάν ξέρετε τι σημαίνω - S.Α - (ΗΠΑ)

Το Hoodia �αγώθηκε ως φρέσκα τρόφιμα από τη φυλή SAN για χιλιάδες έτη με μηές παρενέργειεσφαγώθηκε.

Δεν υπάρχει καμία γνωστή δυσμενής παρενέργεια που παίρνει ως συνέπεια Hoodia από κοινού με τα φάρμακα συνταγών και άλλα βοτανικά συμπληρώματα. Εντούτοις, εάν χρησιμοποιείτε προς το παρόν οποιοδήποτε φάρμακο συνταγών και είστε με τη φροντίδα ενός παθολόγου, πρέπει πάντα να συμβουλευθείτε τον παθολόγο σας πρίν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο συμπληρωμάτων.

Το Hoodia Gordonii είναι διάσημο για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική και ανυψωτή διάθεσης. Τα άριστα αποτελέσματα έχουν αναφερθεί από τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το ως τμήμα ενός προγράμματος απώλειας βάρους, που οδηγεί σε πολλές διεθνείς επιχειρήσεις που κάνουν και που πωλούν Hoodia ως «νέο χάπι διατροφής θαύματος».

Το quickness και ο βαθμός αποτελεσμάτων θα ποικίλουν ανάλογα με τη συχνότητα της χρήσης και άλλων παραγόντων. Εντούτοις, πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε την αρχή της διαδικασίας απώλειας βάρους μέσα σε δύο εβδομάδες. Παρακαλώ σημειώστε ότι όπως με οποιοδήποτε συμπλήρωμα απώλειας βάρους, καλύτερα αποτελέσματα θα πραγματοποιηθεί όταν λαμβάνεται από κοινού με μια υγιεινή διατροφή και μια λογική άσκηση.

Το καθαρό Hoodia που περιέχει τις καταπιεστικές ιδιότητες όρεξης αυξάνεται μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή στη Νότια Αφρική. Εάν το Hoodia είναι από την Κίνα, τις ΗΠΑ ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε μέρος του κόσμου και δεν συνοδεύεται από ένα νοτιοαφρικανικό κυβερνητικό πιστοποιητικό της αυθεντικότητας, το προϊόν είναι κατώτερο και ατελέσφορο.

Υπάρχουν 13 είδη Hoodia που είναι εγγενή στη νότια Αφρική αλλά ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ποικιλίας - το «Gordonii» έχει τα αναγκαία φυσικά συστατικά για την απώλεια βάρους. Εάν αγοράζετε τα φτηνά μίμησης προϊόντα που πωλούνται από τους ανθρώπους από το γκαράζ τους που βλέπετε σε EBAY, και στις αγγελίες Google και Yahoo δεν θα παρουσιάσετε τα αποτελέσματα στις προσωπικές σελίδες αποτελεσμάτων διατροφής. Λαοί ήμουν μέσω αυτού επανειλημμένως - που διαβάζεται για τις δεκαεννέα επιχειρήσεις που μου έχουν στείλει τα προϊόντα κάκτων Hoodia Gordonii στη δοκιμή και πόσο μόνο μερικοί λειτουργούν πραγματικά.

Όλα αυτά τα μέσα ότι εάν το hoodia πιάνει πραγματικά επάνω με το κοινό -- ο ανεφοδιασμός θα είναι ακόμα σφιχτότερος για πολλά έτη. Οι τιμές πρόκειται να ανεβούν, και τελικά, μόνο ο πλούσιος μπορεί να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά τα χάπια απαραίτητα να χάσουν το βάρος.

Το Hoodia ενισχύει τη διάθεσή σας επομένως δεν θα γίνετε οξύθυμοι ή αδύνατοι ενώ είστε στο πρόγραμμα. Η φυλή SAN θα μπορούσε να πάει χωρίς τρόφιμα για 24 ώρες μετά από να φάει Hoodia, και στο ίδιο κυνήγι διαδικασίας για τα τρόφιμα στη σκληρή έρημο της Καλαχάρης. Είναι επομένως επίσης γνωστό για να διατηρεί ένα υψηλής ενέργειας επίπεδο.

Καθαρό Hoodia είναι 100% όλοι φυσικό. Το Hoodia δεν είναι ένα φάρμακο. Εάν αγοράσετε το σωστό είδος θα λειτουργήσει. Θα φάτε λιγότερων, θα αισθανθείτε πλήρεις, να μην είστε πεινασμένοι όπως συχνά, και θα χάσετε το βάρος. Κάθε κλινική περίπτωση έχει παρουσιάσει ότι οι άνθρωποι ήταν σε θέση να μειώσουν τη λήψη θερμίδας τους από 900 έως 1.100 θερμίδες καθημερινά. Αυτό είναι αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους να χάσει μια λίβρα κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες.

Για να καταλάβει πώς όλες αυτές οι εργασίες, εσείς πρέπει να καταλάβουν τι «η πείνα» πραγματικά είναι κατά πρώτο λόγο. Η πείνα είναι ακριβώς μια παραίσθηση. Είναι ένα σήμα στον εγκέφαλό σας, ένα χημικό μήνυμα που σας αναγκάζει για να αισθανθεί ορισμένα συναισθήματα και, τελικά, να ενεργήσει σε τα.

Το σήμα πείνας κλείνεται μόνο όταν σκέφτεται ο υποθάλαμός σας ότι έχετε φάει αρκετά τρόφιμα. Ο υποθάλαμός σας -- μέρος του ενδοκρινούς συστήματος του σώματός σας -- αποφασίζει αυτό με την αντίληψη της ανόδου της ζάχαρης (γλυκόζη) στο αίμα σας. Φάτε αρκετούς υδατάνθρακες, και τις ανόδους ζάχαρης αίματός σας, το οποίο πείθει τον υποθάλαμό σας για να πει τον εγκέφαλό σας ότι δεν είστε πλέον πεινασμένοι.

Κανονικά, για να πάρετε τον υποθάλαμό σας για να κλείσετε το διακόπτη πείνας, θα έπρεπε να φάτε ένα μέτριο ποσό τροφίμων. Και ο υποθάλαμός σας δεν είναι πολύ γρήγορος σύρει καθένας: διαρκεί περίπου 20 λεπτά για να υπολογίσει τι έχετε φάει, και έως τότε, έχετε φάει πιθανώς άλλες 800 θερμίδες. Έτσι ώσπου να το σήμα πείνας σας παίρνει κλειμένο, έχετε παραφάει ήδη ακόμη μια φορά.

Φάτε αυτήν την χημική ουσία, και ο υποθάλαμός σας σκέφτεται ότι έχετε ακριβώς κάτω από τρία πιάτα των τροφίμων στον τοπικό μπουφέ. Η πείνα σας ακυρώνεται απότομα. Ακριβώς δεν αισθάνεστε πεινασμένοι άλλα. Όλα τα άλλα είναι λεπτά: δεν υπάρχει καμία γνωστή παρενέργεια. Αλλά απλά δεν αισθάνεστε όπως την κατανάλωση. Τουλάχιστον αυτός είναι αυτό που οι επιχειρήσεις hoodia εξηγούν ότι πρέπει να δοκιμάσετε.

Το hoodia κατανάλωσης είναι εκπληκτικά απλό: η φέτα από ένα κομμάτι succulent, ξεφλουδίζει από τα αγκάθια, και αρχίζει ακριβώς σε το. Δεν πρέπει ακόμη και να το καταπιείτε. Η προτίμηση είναι μάλλον πικρή από τις παλέτες των περισσότερων Αμερικανών, αλλά μετά από αρκετά πρακτικά του μασήματος, έχετε αρχίσει ήδη τη χημική ουσία. Εικασία τι; Η πείνα σας εξαφανίζεται με κάθε περνώντας στιγμή.

Οι φυλέτες SAN, ο αρχικός ανακαλύπτουν των εγκαταστάσεων, πέστε επίσης ότι καθιστούν σας την αίσθηση ισχυρότερη, πιό ενεργητική, και περισσότερο στράφηκαν. Κανένας δεν παραπονιέται για οποιεσδήποτε παρενέργειες, και οι εγκαταστάσεις έχουν μασηθεί για κυριολεκτικά χίλια από τα έτη από τις διάφορες γενεές του SAN, χωρίς τα ανεπαρκή αποτελέσματα γνωστά.

Weight loss. Hoodia - φυσικός τρόπος να χαθεί το βάρος.
Get your implants in czech dental clinic


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Hoodia - φυσικός τρόπος να χαθεί το βάρος και σχετικός με Hoodia, Weight loss παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Hoodia ή Weight loss. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Association of Brazilia, Weight loss office.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page