Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishStrijd met huid het verouderen home page

 

 

 
Strijd met huid het verouderen

 

 

 Skin care. Strijd met huid het verouderen.

De huid heeft pigmentatie, die door melanocytes wordt verstrekt, die enkele potentieel gevaarlijke straling in zonlicht absorbeert. Het bevat ook de reparatieenzymen van DNA die UVschade omkeren, en de mensen die de genen voor deze enzymen niet hebben lijden aan hoge tarieven van huidkanker. Één vorm hoofdzakelijk die door UVlicht, kwaadaardige melanoma wordt veroorzaakt, is bijzonder invasief, veroorzakend het om snel uit te spreiden, en kan vaak dodelijk zijn. De menselijke huidpigmentatie vari�ërt onder bevolking op een opvallende manier. Dit heeft soms geleid tot de classificatie van mensen op basis van huidkleur. Zie het artikel op menselijke huidkleur.

De zoogdier huid bevat vaak haren, wat in voldoende dichtheid bont wordt genoemd. Het haar dient hoofdzakelijk om de isolatie te vergroten de huid verstrekt, maar ook als secundair seksueel kenmerk of als camouflage kan dienen. Op sommige dieren is de huid zeer hard en dik, en kan worden verwerkt om leer te creëren. De reptielen en de vissen hebben harde beschermende schalen op hun huid voor bescherming, en de vogels hebben harde veren, allen gemaakt van taaie ß-keratine. De amfibie huid is geen sterke barrière aan passage van chemische producten. Een kikkerzitting in een verdovingsmiddelenoplossing zal snel naar slaap gaan.

De huid is vaak genoemd geworden „grootste orgaan in het menselijke lichaam“. Dit is op buitenoppervlakte van toepassing, aangezien het het lichaam omvat, dat de grootste oppervlakte van alle organen schijnt te hebben. Voorts is het op gewicht van toepassing, aangezien het meer dan om het even welk enig intern orgaan weegt, dat van ongeveer 15 percent van lichaamsgewicht rekenschap geeft. Voor de gemiddelde volwassen mens, heeft de huid een oppervlakte van tussen 1.5-2.0 vierkante meter, het grootste deel is tussen 2-3 mm dik. De gemiddelde vierkante duim van huid houdt 650 zweetklieren, 20 bloedvat, 1000 melanocytes, en meer dan duizend zenuweinde.

De huid is samengesteld uit de epidermis en dermis. Onder deze lagen ligt hypodermis (onderhuidse vetlaag), wat niet gewoonlijk geclassificeerd als laag van huid is.

Dermis ligt onder de epidermis en bevat een aantal structuren met inbegrip van bloedvat, zenuwen, haarfollikels, vlotte spier, klieren en lymfatisch weefsel. Het bestaat uit los verbindingsweefsel anders geroepen areolar verbindingsweefsel - het collageen, de elastine en de reticulaire vezels zijn aanwezig. De spieren van de monteur, in bijlage tussen haarpapilla en de epidermis, kunnen aangaan, resulterend in de rechtop en consequentially getrokken haarvezel gansbuilen.

Dermis kan in de papil en reticulaire lagen worden verdeeld. De papillaag is buitenste en breidt zich in dermis uit om het van schepen te voorzien. Het is samengesteld uit los geschikte vezels. De papil randen maken omhoog de lijnen van de handen. De reticulaire laag is dichter en is ononderbroken met hypodermis. Het bevat het grootste deel van de structuren (zoals zweetklieren). De reticulaire laag is samengesteld uit onregelmatig geschikte vezels en verzet zichzich tegen het uitrekken.

De huid moet regelmatig worden schoongemaakt. Tenzij genoeg zorg wordt genomen zal het gebarsten of ontstoken worden. De vuile huid keurt de ontwikkeling van pathogene organismen goed.

U bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen. In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn.

De eerste stap aan het behandelen van uw huid verhindert schade. De zon, de wind, de verontreinigende stoffen, en eenvoudig het verouderen kunnen de voorwaarde van uw huid degraderen. De gemeenschappelijke klachten omvatten droge en itchy huid, rimpels, het verzakken, kleurenveranderingen, en leeftijdsvlekken. Er zijn maatregelen die u kunt treffen om te houden u vilt het kijken en het voelen van zijn beste.

De droge huid is zeer gemeenschappelijk, vooral met leeftijd. De oudere huid heeft minder zweten en olieklieren dan jongere huid. De droge huid kan door frequente baden, bepaalde schoonheidsmiddelen of medicijnen worden veroorzaakt. Maar wat ook de oorzaak is, zijn er manieren om itchiness te verminderen verbonden aan het. Vermijd gebruikend ruwe zepen wanneer het baden, en indien mogelijk, krimp het aantal baden of douches in elke week. Een sponsbad met warm water kan helpen om huid schoon te maken en te doen herleven zonder de van huid van zijn waardevolle moisturizers te ontdoen.

Was grondig uw huid op een dagelijkse basis om het vuil, het puin, de verontreinigende stoffen, en het zweet te verwijderen dat op een dagelijkse basis accumuleert. Als u droge of gevoelige huid, gebruiks slechts warm water hebt om uw huid te wassen en een mild natuurlijk elk reinigingsmiddel te gebruiken weinig dagen. Als u normale of olieachtige huid hebt, ben zeker om met een zacht reinigingsmiddel op een dagelijkse basis te wassen. Ben zeker om uw tanden vóór het wassen van uw gezicht te borstelen, aangezien het tandpastaresidu gevoelige gezichtshuid kan irriteren.

Tenzij uw huid zeer olieachtig is, zult u een moisturizer willen elke dag gebruiken om uw huid gehydrateerd te houden en gezond. Uw huid vergt moisturizer al jaar lang als zowel binnen de winterhitte, als de zomerzon kan even beschadigend zijn aan uw huid.

Gebruik een natuurlijk zonnescherm wanneer mogelijk, ongeacht al dan niet u bij het doorbrengen van veel tijd in de zon plant. De stralen van de zon zijn zeer beschadigend en als u in de gewoonte van het toepassen van zonnescherm elke dag krijgt, zult u nooit verlaten worden zonder bescherming. De zonnen de meeste voordelige stralen komen bij zonsopgang en zonsondergang voor.

Om te herinneren wanneer het uitzoeken van behandeling voor uw rimpels is eerst te weten hoe uw lichaam misschien aan de behandeling kan reageren. Krijg in aanraking met een huid arts voor dingen dat u niet zeker van bent, maar overwegen bij het uitproberen.

Terwijl het waar is dat de fysieke schoonheid enkel diep huid is, is het nog geen reden waarom de mensen, in het bijzonder vrouwen, basishuidzorg zouden moeten negeren. Aangezien de huid onze buitenste laag is, wordt het blootgesteld aan de ruwe elementen van het milieu. En omdat het niet ongewoon voor mensen is om oordelen van onze dekking te baseren, met het gezicht dat het eerste ding zij bekijken is, is het slechts juist dat wij naar grote lengten onze huid gaan schoon en vers houden kijkend.

Strijd met huid het verouderen. Skin care.


Termen interpretatie

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Get your implants in czech dental clinic


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd Strijd met huid het verouderen is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Association of Brazilia, Skin care office.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page