Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishΕπεξεργασία για την απώλεια τρίχας home page

 

 

 
Επεξεργασία για την απώλεια τρίχας

 

 

 Hair care. Επεξεργασία για την απώλεια τρίχας.

Μάθετε την απώλεια τρίχας

Ο υγιής όρος της τρίχας εξαρτάται, σε μεγάλη έκταση, από τη λήψη των ικανοποιητικών ποσών ουσιαστικών θρεπτικών ουσιών στην καθημερινή διατροφή. Η τρίχα αποτελείται από την κερατίνη, μια πρωτεΐνη, η οποία αποτελεί επίσης τα καρφιά και το εξωτερικό στρώμα του δέρματός μας.

Η σημαντικότερη αιτία της απώλειας τρίχας είναι ανεπαρκής διατροφή. Ακόμη και μια μερική έλλειψη σχεδόν οποιασδήποτε θρεπτικής ουσίας μπορεί να αναγκάσει την τρίχα για να πέσει. Αλλά η τρίχα αυξάνεται κανονικά μετά από μια φιλελεύθερη εισαγωγή αυτών των βιταμινών. Ένας υψηλός - η πρωτεΐνη και και μια πλούσια διατροφή σιδήρου συστήνονται για την απώλεια τρίχας. Μια επαρκής εισαγωγή των ακατέργαστων λαχανικών, νωποί καρποί, σαλάτες, πράσινα φυλλώδη λαχανικά πρέπει να περιληφθεί στη διατροφή σε κανονική βάση.

Μια άλλη σημαντική αιτία της μειωμένης τρίχας είναι πίεση, όπως η ανησυχία, η ανησυχία και ο ξαφνικός κλονισμός. Μόλυβδοι πίεσης σε μια αυστηρή ένταση στο δέρμα του κρανίου. Αυτό έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό της ουσιαστικής διατροφής που απαιτείται για την υγιή αύξηση της τρίχας.

Οι γυναίκες απαιτούν 60 γραμμάρια, άνδρες 80 έως 90 γραμμάρια, εφηβικά αγόρια και κορίτσια 80 έως 100 γραμμάρια πρωτεΐνης. Παρέχεται από το γάλα, το βουτυρόγαλα, το γιαούρτι, τη σόγια, τα αυγά, το τυρί, το κρέας και τα ψάρια. Μια ανεπάρκεια μερικές από τις βιταμίνες Β, του σιδήρου, του χαλκού και του ιωδίου μπορεί να προκαλέσει τις αναταραχές τρίχας όπως την πτώση της τρίχας και πρόωρη της τρίχας.

Για τα άτομα, η απώλεια τρίχας είναι αρσενική φαλάκρα σχεδίων. Ναι, υπάρχουν άλλοι τύποι απωλειών τρίχας, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων όρων όπως alopecia τα totalis και alopecia τα universalis, όπου το ολόκληρο κρανίο και το ολόκληρο σώμα, αντίστοιχα, γίνονται απολύτως φαλακρά οφειλόμενα σε έναν προερχόμενο από ιό όρο που είναι αμετάκλητος. Υπάρχει επίσης φαλάκρα μπαλωμάτων, στην οποία η τρίχα εμπίπτει έξω στα μπαλώματα του κρανίου. Αυτό προκαλείται από την πίεση ή τη φτωχή διατροφή ή τους δυσμενείς όρους κρανίων. Αλλά η τρίχα θα αυξηθεί συνήθως πίσω μόλις αποκατασταθεί η αιτία.

Η κύρια διαφορά στην αρρενογόνο απώλεια τρίχας των γυναικών από τα mens (και τα δύο είναι ορμόνη σχετική) είναι ότι οι γυναίκες τείνουν να δοκιμάσουν την εκλέπτυνση που εμφανίζεται σε κανένα ιδιαίτερο σχέδιο ή μέρος του κρανίου. Αντίθετα από τα άτομα, το κρανίο δεν μπορεί πραγματικά να απογυμνωθεί συνολικά της τρίχας, ακριβώς λεπτός στο σημείο όπου το κρανίο είναι ορατό. Όπως τα άτομα, εντούτοις, η προκύπτουσα απώλεια τρίχας είναι γενικά αμετάκλητη.

Η νέα τρίχα ως αποτέλεσμα της χρήσης minoxidil μπορεί να είναι λεπτύτερη και κοντύτερη από την προηγούμενη τρίχα. Αλλά μπορεί να υπάρξει αρκετό regrowth για μερικούς ανθρώπους για να κρύψει τα φαλακρά σημεία τους και να το έχει να συνδυάσει με την υπάρχουσα τρίχα. Η νέα τρίχα σταματά σύντομα αφότου διακόπτετε τη χρήση του minoxidil. Εάν δοκιμάζετε τα ελάχιστα αποτελέσματα μέσα σε έξι μήνες, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει τη χρήση. Οι παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν την ενόχληση του κρανίου.

Finasteride (Propecia). Αυτό το φάρμακο συνταγών για να μεταχειριστεί τη φαλάκρα αρσενικός-σχεδίων λαμβάνεται καθημερινά με μορφή χαπιών. Πολλοί άνθρωποι που παίρνουν το finasteride δοκιμάζουν μια επιβράδυνση της απώλειας τρίχας, και μερικοί μπορούν να παρουσιάσουν κάποια νέα αύξηση τρίχας. Τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να πάρουν αρκετούς μήνες. Το Finasteride λειτουργεί με την παρεμπόδιση της μετατροπής της τεστοστερόνης στο dihydrotestosterone (DHT), μια ορμόνη που συρρικνώνεται τα θυλάκια τρίχας και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αρσενική απώλεια τρίχας. Οι σπάνιες παρενέργειες του finasteride περιλαμβάνουν τη μειωμένη κίνηση φύλων και τη σεξουαλική λειτουργία. Όπως με το minoxidil, τα οφέλη του finasteride σταματούν εάν σταματάτε το.

Το Finasteride δεν εγκρίνεται προς χρήση από τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, θέτει το σημαντικό κίνδυνο στις γυναίκες της τεκνοποιητικής ηλικίας. Εάν είστε έγκυος γυναίκα, μην χειριστείτε ακόμη και τις συντριμμένες ή σπασμένες ταμπλέτες finasteride επειδή η απορρόφηση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές ατέλειες γέννησης στα αρσενικά έμβρυα.

Anthralin (Drithocreme). Διαθέσιμος ως είτε κρέμα είτε αλοιφή, anthralin είναι μια συνθετική, πισώδης ουσία που εφαρμόζετε στο κρανίο και το πλύσιμό σας μακριά καθημερινά. Χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά για να θεραπεύσει την ψωρίαση, αλλά οι γιατροί μπορούν να το ορίσουν για να μεταχειριστούν άλλους όρους δερμάτων. Το Anthralin μπορεί να υποκινήσει τη νέα αύξηση τρίχας για τις περιπτώσεις alopecia του areata.
Αποκατάσταση τρίχας με τη μεταμόσχευση τρίχας

Τα αφαιρούμενα θυλάκια τρίχας διαιρούνται έπειτα σε μεμονωμένα εμβόλια των ποικίλων μεγεθών. Τα μικρότερα εμβόλια περιέχουν 1-2 τρίχες και αναφέρονται συχνά ως «θυλακοειδείς μονάδες» ή «micrografts». Τα μεγαλύτερα minigrafts μπορούν να περιέχουν μέχρι 6 τρίχες και μπορούν να παρέχουν περισσότερη πυκνότητα ανά εμβόλιο. Η επιλογή του αριθμού και του τύπου εμβολίου γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο τρίχας του ασθενή, την ποιότητα, το χρώμα και την περιοχή που μεταμοσχεύεται. Μόλις προετοιμαστούν τα εμβόλια (τρίχα και οι ρίζες του) παρεμβάλλονται έπειτα στη λεπτή περιοχή.

Στα χέρια των καλά εκπαιδευμένων και πεπειραμένων παθολόγων, και χρησιμοποίηση των νεώτερων τεχνικών με τα μικρότερα εμβόλια, η τρίχα αυξάνεται στην κατάλληλη κατεύθυνση με επενδυμένο με φτερά hairline, και ένα ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες με την εντοπισμένη εκλέπτυνση στην κορυφή των κεφαλιών τους ή την εκλέπτυνση γύρω από τους ναούς κάνουν συχνά τους καλούς υποψηφίους για τη μεταμόσχευση τρίχας. Πριν από την αξιολόγηση για τη μεταμόσχευση τρίχας, είναι σημαντικό για τις γυναίκες να συζητήσουν τη λεπταίνοντας τρίχα σας με έναν δερματολόγο ή/και ο ενδοκθρινολόγος για να σιγουρευτεί εκεί δεν είναι κανένας άλλος θεραπεύσιμος λόγος για την απώλεια τρίχας.

Η μεταμόσχευση τρίχας γίνεται αποδεκτή παγκοσμίως ως επεξεργασία για την απώλεια τρίχας. Ενώ αναπτύχθηκε και προσφέρθηκε αρχικά ως επεξεργασία τρίχα-απώλειας ανδρών, οι γυναίκες έχουν βρεί όλο και περισσότερο τη μεταμόσχευση τρίχας μια βιώσιμη επιλογή να διορθωθεί το καλλυντικό έλλειμμα της εκλέπτυνσης της τρίχας. Οι πρόοδοι στις τεχνικές μεταμόσχευσης τρίχας και καλύτερα την κατανόηση της βιολογίας της θηλυκής απώλειας τρίχας συνέβαλαν στην εξέλιξη των αποκτημένων μεταμόσχευση γυναικών τρίχας.

Σχεδόν χειρότερα από την τρίχα η απώλεια είναι σε μερικές περιπτώσεις τρίχα η μικρογράφηση-λεπτός-caliber-τελειοποιημένη, wispy τρίχα που αυξάνεται έξω ένα θυλάκιο όταν το θυλάκιο δεν είναι πλέον ικανό να παραγάγει την τρίχα του κανονικού μεγέθους. Η μικρογραφημένη τρίχα είναι δύσκολο στο ύφος και δύσκολο να κρυφθεί. Αρχίζει να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της θηλυκής απώλειας τρίχας σχεδίων, η θηλυκή μορφή του πιό κοινού τύπου απώλειας τρίχας στα άτομα.

Η απώλεια τρίχας δεν είναι «ένα αναπόφευκτο σημάδι να πάρει παλαιότερο». Έχει αναφερθεί στις μελέτες ότι περίπου 80% των γυναικών δοκιμάζουν κάποιο βαθμό απώλειας τρίχας πριν από την εμμηνόπαυση. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της απώλειας τρίχας έχει μια κληρονομική βάση-θηλυκή απώλεια τρίχας σχεδίων.

Μια γυναίκα που έχει μια οικογενειακή ιστορία της απώλειας τρίχας στις γυναίκες μπορεί να γνωρίζει ιδιαίτερα τη δυνατότητα ότι μπορεί επίσης να αρχίσει να χάνει την τρίχα καθώς ωριμάζει. Και, θα ήταν σωστή μια οικογενειακή ιστορία της απώλειας τρίχας στις γυναίκες είναι μια ένδειξη ότι μια γυναίκα μπορεί να προδιαθεθεί γενετικά για να χάσει την τρίχα.
Αύξηση τρίχας

Το ενδότατο στρώμα της τρίχας καλείται medulla και απεικονίζει το φως που δίνει στην τρίχα τους διάφορους τόνους χρώματος που έχει. Γίαυτό το χρώμα τρίχας φαίνεται πολύ διαφορετικό στον ήλιο από κάνει στη σκιά.

Εάν έχετε την ευθεία ή σγουρή τρίχα εξαρτάται από τη μορφή του φλοιού. Εάν η διατομή του φλοιού είναι στρογγυλή θα έχετε την ευθεία τρίχα, εάν ο φλοιός είναι ωοειδής που διαμορφώνεται εσείς θα έχει τη σγουρή ή κυματιστή τρίχα.

Περίπου 90 τοις εκατό της τρίχας στο κρανίο ενός προσώπου αυξάνονται σε οποιοδήποτε χρόνο. Η φάση αύξησης διαρκεί μεταξύ δύο και έξι ετών. Δέκα τοις εκατό της τρίχας είναι σε μια στηργμένος φάση που διαρκεί δύο έως τρεις μήνες. Στο τέλος του στηργμένος σταδίου της, η τρίχα ρίχνεται. Όταν μια τρίχα ρίχνεται, μια νέα τρίχα από το ίδιο θυλάκιο αντικαθιστά την και τις αυξανόμενες ενάρξεις κύκλων πάλι.
Η τρίχα τοποθετεί αιχμή και συμβουλεύει

Η σωστή χρήση των εδαφοβελτιωτικών που περιέχουν τις ελαφριές πρωτεΐνες πρωτεΐνες κερατινών, όπως οι υδρολυμένες ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει την τρίχα σας. Ένα καλό εδαφοβελτιωτικό με αυτές τις πρωτεΐνες μπορεί εύκολα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας για να ξαναγεμίσει τις θρεπτικές ουσίες. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν επίσης να επισκευάσουν τις διασπασμένες άκρες. Οι διασπασμένες άκρες αναπτύσσονται αφότου έχει γδυθεί η προστατευτική επιδερμίδα μακρυά από το τέλος χημικών ουσιών ινών τρίχας των σκληρών ως συνέπεια ή ακόμα και του σφριγηλού βουρτσίσματος.

Η ξανθή τρίχα μπορεί να γίνει κίτρινη, να εξασθενίσει ή να γίνει θαμπή οφειλόμενη στη UV έκθεση. Ακόμη και η φυσική τρίχα brunette τείνει να αναπτύξει τα κοκκινωπά χρώματα από την έκθεση ήλιων λόγω της οξείδωσης των χρωστικών ουσιών μελανίνης.

Η τρίχα απαιτεί την ίδια γενική διατροφή ότι το σώμα: αφθονία των νωπών καρπών και των λαχανικών, των σιταριών και της πρωτεΐνης συμπεριλαμβανομένου του αδύνατων κρέατος και των ψαριών. Οι διαιτολόγοι συστήνουν τα τρόφιμα υψηλά biotin, συμπεριλαμβανομένου του καφετιού ρυζιού, τη bulgar, ζυθοποιού ζύμη, τη σόγια, τα πράσινα μπιζέλια, τις φακές, τις βρώμες, τον ηλίανθο, τους σπόρους και τα θρεπτικά καρύδια.
Επεξεργασία για την απώλεια τρίχας. Hair care.


Εξήγηση καθορισμού

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Get your implants in czech dental clinic


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Επεξεργασία για την απώλεια τρίχας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Association of Brazilia, Hair care office.1