Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishDe stomatologie en tandprocedures home page

„Ik vind dat de meeste mensen eerder hun buiken zouden hebben geopend voor vijf honderd dollars dan een tand hebben getrokken voor vijf."

Martin H. Fischer

 

 
De stomatologie en tandproceduresSitemap

Dental care. De stomatologie en tandprocedures.

Uw tanden

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

Het zichtbare deel van een tand, anders dat als de kroon wordt bekend, is slechts een klein gedeelte van het het leven systeem. De kroon wordt samengesteld uit email, de hardste substantie die binnen het lichaam wordt gevonden. Het is been dat met grote percentages van calcium is verrijkt. Dat ’ s waarom de mensen die veel melk drinken of calciumsupplementen nemen sterke beenderen en tanden hebben. Het email is dikst bij de kroon, en dunste dichtbijgelegen de wortels van de tanden.

Door uw leven beëindigt u omhoog het hebben van 2 volledig verschillende reeksen tanden. De aanvankelijke reeks is de melktanden (vergankelijke tanden) die uiteindelijk uitvallen. Zij zijn witter, zachter, en minder stevig dan volwassen tanden. Vandaar, neigen zij uitgeput te raken veel sneller dan permanente tanden, maar zij vallen ook uit om ruimte voor hen te maken. Ervoor zorgend dat daar is ’ s genoeg ruimte in de vacature die door een verloren melktand wordt veroorzaakt belangrijk voor gezonde volwassen tanden.
Tand vullingen

De samengestelde harsen kunnen ook worden gebruikt om de verschijning van om het even welke tand te verbeteren, die een tandprocedure plakkend is. De samengestelde hars zal de natuurlijke tandstructuur en verbeteren versterken aangezien het met gebruik als het tand vullen doet.

Uw tandarts zal u een lokaal verdovingsmiddel aan numb het gebied geven. De tandarts bereidt dan een toegang tot het rotte gebied van de tand voor en verwijdert de rotte gedeelten. Dit wordt verwezenlijkt met traditionele boren, micro- luchtschuring of zelfs met een tandlaser. Met het samengestelde vullen, zal uw tandarts meer van de natuurlijke tand bewaren aangezien de samengestelde hars op de tand in dunne lagen kan worden geplakt. Als het rotte gebied van uw tand dicht bij een zenuw is, zal een speciale voering worden gebruikt om de zenuw te beschermen.

Een speciaal tandmateriaal wordt dan gebruikt om de poriën van dentin van uw tand open te stellen en ruwt omhoog de oppervlakte van het blootgestelde email. Dit bereikt betere en sterkere band. De bandhars wordt toegepast om de samenstelling aan uw tand te plakken. Dit materiaal wordt gemaakt van de zelfde tandhars zoals de samenstelling nochtans het veel meer vloeistof is. Deze laag wordt dan vaste vorm gegeven en met een zeer helder licht genezen.
De gebitten van de tand

De gebitten zijn verwijderbare vervangingen voor ontbrekende tanden die typisch uit een acrylhars worden gemaakt die af en toe porselein of metaal voor extra structurele steun opnemen.

Deze procedure zou grondig met uw tandarts moeten worden besproken aangezien er verscheidene persoonlijke en medische factoren zijn in overweging te nemen. U kunt in plaats daarvan een kandidaat voor tandbruggen en tandimplants zijn als facultatieve procedures.

De procedure van vestigingsgebitten begint met een indruk van de wasbeet van uw mond die uw tandarts veeleisende metingen zal geven. Een benoeming zal poging- wijsjeskleur, vorm, en douane-pasvorm zuiveren. Nadat uw definitieve gebitten worden vervaardigd, zullen zij over hun vereiste zorg worden geplaatst en worden geïnformeerdn.
Soorten tanden het witten

Het witten van tanden kan vele verschillende manieren worden verwezenlijkt. Overwoog een kosmetische procedure, tanden is witten zeer populair de laatste jaren met de ontwikkeling van diverse methodes geworden die zich van drogisterijproducten aan tandbezoeken uitstrekken.

Terwijl er geen medische behoefte is om tanden te witten, is het een procedure die een grote invloed op het zelfrespect van een persoon kan hebben. Kunnen de streng vergeelde of verkleurde tanden een persoon self-conscious en aarzelend maken te glimlachen.

Sommige soorten tandverkleuring zijn moeilijk te witten en te behandelen. De tanden die aan trauma zijn onderworpen kunnen zich beduidend, tegen om het even welke blekenprocedure verdonkeren en verzetten. Sommige medicijnen beïnvloeden jonge kinderen wanneer hun tanden zich eerst vormen en ook bijna onmogelijk kunnen zijn te behandelen. De tandartsen zullen kunnen vertellen welke situaties in bleekmiddel-bestand verkleuring kunnen resulteren, en advies op geven hoe efficiënte diverse behandelingen kunnen zijn. In gevallen van extreme verkleuring die aan gemeenschappelijke tanden niet kan worden onderworpen die procedures witten, kunnen de porseleinvernisjes die op de tanden worden toegepast een alternatieve oplossing zijn.
De bruggen van tanden

Een tandbrug is een valse tand, die als pontic wordt bekend, die tussen twee porseleinkronen wordt gesmolten om het gebied in te vullen verlaten door een ontbrekende tand. De twee kronen die het op zijn plaats houden die op uw tanden aan elke kant van de valse tand in bijlage zijn. Dit is gekend als vaste brug. Deze procedure wordt gebruikt om één of meerdere ontbrekende tanden te vervangen. De vaste bruggen kunnen uit uw mond worden genomen niet aangezien u met verwijderbare gedeeltelijke gebitten zou kunnen doen.

Als u zal een ruimte van een ontbrekende tand, een brug naar maat gemaakt zijn om de ruimte met een valse tand in te vullen. De valse tand wordt vastgemaakt door de brug aan de twee andere tanden rond de ruimte - samen overbruggend hen.

De tandarts zal dan een indruk maken, die als het model zal dienen waarvan de brug, de valse tand en de kronen door een tandlaboratorium zullen worden gemaakt. Een tijdelijke brug zal voor u aan slijtage worden geplaatst terwijl uw brug tot uw volgende bezoek wordt gemaakt. Deze tijdelijke brug zal dienen om uw tanden en gommen te beschermen.
De stomatologie en tandprocedures. Dental care.


Termijnen en definities op deze pagina

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Get your implants in czech dental clinic


 

 

 

 

 Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd De stomatologie en tandprocedures is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Association of Brazilia, Dental care office.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page