Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech version for Het begrip van uw huid
Czech version

German version for Het begrip van uw huid
German version

English version for Het begrip van uw huid
English version

Spanish version for Het begrip van uw huid
Spanish version

French version for Het begrip van uw huid
French version

Greek version for Het begrip van uw huid
Greek version

Italian version for Het begrip van uw huid
Italian version

Dutch version for Het begrip van uw huid
Dutch version

Portuguese version for Het begrip van uw huid
Portuguese version

Swedish version for Het begrip van uw huid
Swedish versionHet begrip van uw huid home page

 

 

De oude dag is niet zo slecht wanneer u het alternatief overweegt.

Maurice Chevalier
Het begrip van uw huid

 

 

 Skin care. Het begrip van uw huid.

Het kennen van uw huid

De huid op het gezicht van een persoon wordt gezien door mensen dat de persoon met interactie aangaat. Voor sommige mensen, daarom, is de gezichtshuidzorg van bijzonder belang, en zij gebruiken vaak schoonheidsmiddelen om de verschijning van het gezicht en voorwaarde van de huid, zoals die te behandelen voor poriecontrole en het zwarte hoofd reinigen.

De buitenste epidermis is bestaat uit gelaagd squamous epithelium met een onderliggend kelderverdiepingsmembraan. Het bevat geen bloedvat, en door verspreiding van dermis gevoed. Het belangrijkste type van cellen die omhoog de epidermis maken is keratinocytes, met ook aanwezige melanocytes en cellen Langerhans. De epidermis kan verder in de volgende lagen (begin met de buitenste laag) worden onderverdeeld: corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. De cellen worden gevormd door mitose bij de diepste lagen. Zij bewegen zich op lagen het van vorm veranderen en samenstelling aangezien zij onderscheiden, veroorzakend uitdrukking van nieuwe types van keratinegenen. Zij bereiken uiteindelijk corneum en worden weg afgeworpen (afschilfering). Dit proces wordt genoemd keratinization en plaatsvindt binnen ongeveer 30 dagen. Deze laag van huid is de oorzaak van het houden van water in het lichaam en het weg houden van andere schadelijke chemische producten en ziekteverwekkers.

Dermis ligt onder de epidermis en bevat een aantal structuren met inbegrip van bloedvat, zenuwen, haarfollikels, vlotte spier, klieren en lymfatisch weefsel. Het bestaat uit los verbindingsweefsel anders geroepen areolar verbindingsweefsel - het collageen, de elastine en de reticulaire vezels zijn aanwezig. De spieren van de monteur, in bijlage tussen haarpapilla en de epidermis, kunnen aangaan, resulterend in de rechtop en consequentially getrokken haarvezel gansbuilen.

De belangrijkste celtypes van huid zijn fibroblasten, adipocytes (vette opslag) en macrophages. Sebaceous klieren zijn exocrineklieren die vetafscheiding, een mengsel van lipiden en wasachtige substanties produceren: smering, waterdicht makend, het zacht worden en antibactericidal de acties zijn onder de vele functies van vetafscheiding. De klieren van het zweet stellen via een buis op de huid open door een porie.

Dermis kan in de papil en reticulaire lagen worden verdeeld. De papillaag is buitenste en breidt zich in dermis uit om het van schepen te voorzien. Het is samengesteld uit los geschikte vezels. De papil randen maken omhoog de lijnen van de handen. De reticulaire laag is dichter en is ononderbroken met hypodermis. Het bevat het grootste deel van de structuren (zoals zweetklieren). De reticulaire laag is samengesteld uit onregelmatig geschikte vezels en verzet zichzich tegen het uitrekken.

De functies van de huid zijn gestoord wanneer het vuil is en het wordt gemakkelijker beschadigd. De versie van antibacteriële samenstellingendalingen. De vuile huid is naar voren meer gebogen om besmettingen te ontwikkelen. De schoonheidsmiddelen zouden zorgvuldig moeten worden gebruikt omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken. Elk seizoen vereist geschikte kleding om de verdamping van het zweet te vergemakkelijken. Het zonlicht, het water en de lucht spelen een belangrijke rol in het houden van de huid gezond.

De huid steunt zijn eigen ecosystemen van micro-organismen, met inbegrip van gist en bacteriën, die door om het even welke hoeveelheid niet kunnen worden verwijderd het schoonmaken. In het algemeen houden deze organismen elkaar in controle en maken deel uit van een gezonde huid. Wanneer het saldo wordt gestoord, e.g., door antibiotica die bacteriën doden, kunnen er een te sterke groei en een besmetting zijn door gist. De huid is ononderbroken met de binnen epitheliaale voering van het lichaam bij de openingen, elk waarvan zijn eigen aanvulling van flora steunt.
De zorgwetenschap van de huid

In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn. Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Als uw geplakt in een sleur van de huidzorg, of als u enkel kijkt om een beetje over de grondbeginselen van huidzorg meer te leren, wordt gelezen die meer over deze belangrijke stap in uw dagelijkse activiteiten te leren.

U bent jong of nooit te te oud beginnen uw huid te behandelen. In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn.

De oefening, de rust, en de goede voeding leggen de fundamenten voor mooie, gezonde huid, binnen en uit. Een juist dieet is niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, helpt het ook om ervoor te zorgen dat uw huid alle vitaminen, mineralen, en voedingsmiddelen zal ontvangen die het cellen handhaven en moet herstellen. Het drinken van gezuiverd water is een andere goede manier om uw huid gezond te houden. Het water helpt om de huid te hydrateren en afval en voedingsmiddelen te bewegen door het systeem. Het is efficiënt of zeer capful het mengen van een theelepeltje van de Organische Azijn van de Cider van Apple binnen met uw water. Drink geen Leidingwater.

De droge huid is zeer gemeenschappelijk, vooral met leeftijd. De oudere huid heeft minder zweten en olieklieren dan jongere huid. De droge huid kan door frequente baden, bepaalde schoonheidsmiddelen of medicijnen worden veroorzaakt. Maar wat ook de oorzaak is, zijn er manieren om itchiness te verminderen verbonden aan het. Vermijd gebruikend ruwe zepen wanneer het baden, en indien mogelijk, krimp het aantal baden of douches in elke week. Een sponsbad met warm water kan helpen om huid schoon te maken en te doen herleven zonder de van huid van zijn waardevolle moisturizers te ontdoen.

Een routine van de huidzorg moet niet gedetailleerd zijn efficiënt te zijn. Maar u zou één of ander soort de routine moeten ontwikkelen van de huidzorg die op uw huidtype wordt gebaseerd, dagelijkse activiteiten, en de voedingsbehoeften zodat u zeker kunt zijn u nemen de zeer beste zorg van uw huid. Na een dagelijkse huidzorg zal het regime u ook toestaan om uw huid voor abnormaliteiten dichter te evalueren.

Tenzij uw huid zeer olieachtig is, zult u een moisturizer willen elke dag gebruiken om uw huid gehydrateerd te houden en gezond. Uw huid vergt moisturizer al jaar lang als zowel binnen de winterhitte, als de zomerzon kan even beschadigend zijn aan uw huid.

Behalve de diensten die bij huidklinieken worden aangeboden, zijn vele room, gelen en zalven die eisen om acne te behandelen, zon of leeftijdsvlekken verminderen en huidelasticiteit verbeteren wijd beschikbaar in de markt. Er zijn schrobt, reinigingsmiddelen, maskers, huidgeneeskunde over de toonbank en de formuleringen van de huidschil, allen aangeboden bij diverse prijswaaiers. De meesten kunnen bij warenhuizen of drogisterijen worden gekocht, maar het feit is dat zeer weinigen van deze zogenaamde mirakelproducten eigenlijk werken.

Waarom is ongerust gemaakt zijn het dat praktisch iedereen in de middenklasse aan de hoogste niveaus van demographics in om het even welk land over het krijgen van rimpels? Misschien is het de oude vrees te krijgen om of oud te kijken, of het willen sociaal aanvaardbare, of enkel duidelijke ijdelheid kijken. Wij allen hebben onze eigen redenen. Maar wat er ook het is, is iedereen verenigd in het willen dit leeftijds oude probleem oplossen. Nochtans, in de eerste plaats, hebben wij zelfs om het even welk idee over welk veroorzaakt eigenlijk deze gevreesde rimpels? Het is hoogst waarschijnlijk dat wij niet. De belangrijkste factor in het vinden van een oplossing aan om het even welk probleem komt de worteloorzaak van het te weten.

In de loop van de jaren, zijn de schoonheidsdeskundigen en huid de artsen met een enorme serieproducten op de proppen gekomen om rimpels te behandelen en te minimaliseren. De room en de zalven de hulp van de anti-rimpel vermindert de verschijning van rimpels en verhindert nieuwe degenen zich te vormen. Deze rimpelzalven en anti-veroudert room helpen een partij in het herstellen van de de stevigheid en elasticiteit van de huid. Bovendien bevatten deze producten anti-oxyderend en retinol dat niet alleen hulp in het verminderen van rimpels en fijne lijnen op de huid, maar ook bevordert collageenproductie.

Één minder pijnlijke procedure is de deeltjeshuid weer opduikend procedure. Het proces is verwijdert de buitenlaag van huid op een hoogst gecontroleerde manier. Wegens zijn preciseness, is het praktisch pijnloos. Door deze procedure te herhalen leidt een paar keer, de jongere huid tot de oppervlakte, waarbij zichtbare veranderingen in de de de textuur, kleur en verschijning van de huid worden bevorderd. De voordelen van deze huid die procedure weer opduikt zijn dat het zeer weinig pijn of ongemak veroorzaakt, is geen herstellende periode nodig, is er minimaal risico, kan het voor alle huidtypes worden gebruikt, en geen anesthesie wordt vereist.

Om te herinneren wanneer het uitzoeken van behandeling voor uw rimpels is eerst te weten hoe uw lichaam misschien aan de behandeling kan reageren. Krijg in aanraking met een huid arts voor dingen dat u niet zeker van bent, maar overwegen bij het uitproberen.

Terwijl het waar is dat de fysieke schoonheid enkel diep huid is, is het nog geen reden waarom de mensen, in het bijzonder vrouwen, basishuidzorg zouden moeten negeren. Aangezien de huid onze buitenste laag is, wordt het blootgesteld aan de ruwe elementen van het milieu. En omdat het niet ongewoon voor mensen is om oordelen van onze dekking te baseren, met het gezicht dat het eerste ding zij bekijken is, is het slechts juist dat wij naar grote lengten onze huid gaan schoon en vers houden kijkend.
Het begrip van uw huid. Skin care.


Termijnen en definities

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Find yourself a new love


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd Het begrip van uw huid is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Education Ring of Argentina, Skin care department.1