Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech version for Οδοντική υγεία
Czech version

German version for Οδοντική υγεία
German version

English version for Οδοντική υγεία
English version

Spanish version for Οδοντική υγεία
Spanish version

French version for Οδοντική υγεία
French version

Greek version for Οδοντική υγεία
Greek version

Italian version for Οδοντική υγεία
Italian version

Dutch version for Οδοντική υγεία
Dutch version

Portuguese version for Οδοντική υγεία
Portuguese version

Swedish version for Οδοντική υγεία
Swedish versionΟδοντική υγεία home page

 

 

«Εάν ένας ασθενής δεν μπορεί να καθαρίσει τα δόντια του, κανένας οδοντίατρος δεν μπορεί να τα καθαρίσει για τον."

Martin H. Fischer
Οδοντική υγεία

 

 

 Dental care. Οδοντική υγεία.

Τα δόντια μας

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν ότι τα δόντια είναι το σκληρότερο και ισχυρότερο μέρος του σώματος. Εκεί � s συναντά περισσότερο απ' ό, τι το μάτι, εν τούτοις. Τα δόντια είναι πραγματικά ένα μέρος διαβίωσης του σώματός σας που έχει τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Εάν χρησιμοποιήσατε για να κρίνετε τα δόντια σας όπως ένα βιβλίο από την κάλυψή της, έπειτα εσείς Πε � μέσα για μια μεγάλη έκπληξη. Η ανατομία δοντιών είναι πολύ περισσότερο περίπλοκη από σκεφτήκατε πάντα.

Οι άριστες κορώνες και οι γέφυρες έγιναν από το Etruscans στο 7ο σεντ. Β.Γ. Σε περίπου εκείνος ο χρόνος, δόντια εξαγόταν στη Μικρά Ασία ως θεραπεία για τα σωματικές δεινά και τις ασθένειες. Οι δεξιότητες που επιτεύχθηκαν από το Etruscans, το Phoenicians, τους Αιγυπτίους, τους Έλληνες, και τους Ρωμαίους χάθηκαν κατά ένα μεγάλο μέρος κατά τη διάρκεια των μέσων ηλικιών, όταν άσκησαν οι κουρείς και οι ζώνες περιπλάνησης των τσαρλατάνων την ανειδίκευτη οδοντιατρική στις αγορές και τις εκθέσεις. Το Abulcasis, ένας Ισπανός δένει, ήταν ένα από λίγα στο χρόνο του που μελέτησε την οδοντική χειρουργική επέμβαση.

Οι νέες εξελίξεις περιλαμβάνουν την εμφύτευση των τεχνητών δοντιών ή των δεσμευτικών θέσεων στις γόμμες ή τη γνάθο αντιβιοτική ίνα για την περιοδοντική ασθένεια χειρουργική επέμβαση καναλιών ρίζας, μια διαδικασία που βελτιώνει τον πόνο επιτρέποντας στα δόντια για να παραμείνει σε ισχύ και σχεδόν ανώδυνα λέιζερ στις οδοντικές κοιλότητες επισκευής, συνήθως που καθιστούν την τοπική αναισθησία περιττή.
Διαδικασία οδοντοστοιχιών δοντιών

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι οδοντοστοιχιών. Και οι πλήρεις οδοντοστοιχίες και οι μερικές οδοντοστοιχίες επεξεργάζονται λεπτά, συνήθεια-εγκατεστημένος. Εάν διατηρήσετε κατάλληλα τις οδοντοστοιχίες σας θα εμφανιστούν φυσικές και θα παράσχουν ένα τέλειο χαμόγελο. Επιπλέον, η βοήθεια οδοντοστοιχιών να ενισχύσει τους μυς που ελέγχουν τις εκφράσεις σας που απαιτούν την υποστήριξη των δοντιών σας, σας απελευθέρωσε των προβλημάτων προφοράς που προκλήθηκαν από τα ελλείποντα δόντια και την ενίσχυση με το μάσημα.

Εάν έχετε χάσει, ή χάνετε, τα όλα δόντια σας μια πλήρης οδοντοστοιχία είναι κάτι που συζητά με τον καλλυντικό οδοντίατρό σας. Εάν μερικά από τα δόντια σας παραμένουν και είναι υγιή, μια μερική οδοντοστοιχία μπορεί να είναι ο τρόπος σας σε ένα μεγάλο χαμόγελο.

Το κύριο συστατικό των οδοντοστοιχιών είναι ακρυλική ρητίνη που φορμάρεται πέρα από την κορυφή των διάφορων συνδυασμών και paterns του μετάλλου. Στο oreder για να χρησιμοποιήσουν τις οδοντοστοιχίες όλα τα δόντια στην κορυφή ή το κατώτατο σημείο ή και κορυφή και κατώτατο σημείο του στόματος αφαιρούνται. Συστήνεται ότι μετά από την αφαίρεση των απαραίτητων δοντιών ότι ο ασθενής περιμένει τουλάχιστον έναν μήνα για να έχει τις οδοντοστοιχίες κατάλληλες στο στόμα. Η περιμένοντας περίοδος επιτρέπει την κατάλληλη θεραπεία στο στόμα να πραγματοποιηθεί.
Οδοντικά φύλλα πλαστικού

Υπάρχουν διάφορες διορθώσεις που μπορείτε να κάνετε στο χρώμα των δοντιών σας καθώς επίσης και τη μορφή των δοντιών σας! Μερικές από τις αιτίες του αποχρωματισμού δοντιών λεκιάζουν, γηράσκων, χημική ζημία, ασθένεια, φάρμακο, και γενετική. Οι οδοντικοί καπλαμάδες (καπλαμάδες δοντιών) χρησιμοποιούνται για να διορθώσουν και το χρώμα και τη μορφή των δοντιών.

Οι οδοντικοί καπλαμάδες (μερικές φορές αποκαλούμενοι τους καπλαμάδες πορσελάνης ή οδοντικά φύλλα πλαστικού πορσελάνης) είναι wafer-thin, επί παραγγελία κοχύλια των δόντι-χρωματισμένων υλικών με σκοπό να καλύψουν την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Αυτά τα κοχύλια συνδέονται με το μέτωπο των δοντιών που αλλάζουν το χρώμα, τη μορφή, το μέγεθος ή το μήκος τους και με συνέπεια μια βελτιωμένη εμφάνιση.

Ενώ καμία εναλλακτική λύση των καπλαμάδων δεν θα δημιουργήσει την ακριβή ίδια επίδραση, υπάρχουν μερικές δημοφιλείς διαδικασίες που μπορούν να φανούν σημαντικές. Οι κορώνες, ενώ ακριβότερος, ενεργούν επίσης για να καλύψουν το δόντι με ένα προστατευτικό επίστρωμα. Για τα άτομα που θέλουν απλά να λαμπρύνουν τα δόντια τους, πολλές κλινικές προσφέρουν τώρα τη λεύκανση δοντιών, αν και αυτό είναι μια πολύ λιγότερο μόνιμη διαδικασία.
Οδοντική υγεία. Dental care.


Όροι και ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

Καπλαμάς


Οδοντικά μοσχεύματα


Οδοντικές γαρνιτούρες


Οδοντοστοιχίες


αναισθησία


γέφυρα


λεύκανση δοντιών


οδοντικές κοιλότητες


οδοντική κορώνα


πορσελάνη


στοματολογία


Find yourself a new love


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Dental care ονομασμένος Οδοντική υγεία είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Dental care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Dental care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Education Ring of Argentina, Dental care department.1