Skin care. Πάλη με τη γήρανση δερμάτων. Czech plastic surgery clinic

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishΠάλη με τη γήρανση δερμάτων home page

 

 

Τα γηρατειά δεν είναι τόσο κακά όταν εξετάζετε την εναλλακτική λύση.

Maurice Chevalier
Πάλη με τη γήρανση δερμάτων

Skin care. Πάλη με τη γήρανση δερμάτων.

 

 

 

 

Το μαστοφόρο δέρμα περιέχει συχνά τις τρίχες, το οποίο στην ικανοποιητική πυκνότητα καλείται γούνα. Η τρίχα χρησιμεύει κυρίως να αυξήσει τη μόνωση που το δέρμα παρέχει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή ως η κάλυψη. Σε μερικά ζώα το δέρμα είναι πολύ σκληρό και παχύ, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δημιουργήσει το δέρμα. Τα ερπετά και τα ψάρια έχουν τις σκληρές προστατευτικές κλίμακες στο δέρμα τους για την προστασία, και τα πουλιά έχουν τα σκληρά φτερά, όλα φιαγμένα από σκληρές ß-κερατίνες. Το αμφίβιο δέρμα δεν είναι ένα ισχυρό εμπόδιο στη μετάβαση των χημικών ουσιών. Μια συνεδρίαση βατράχων σε μια λύση αναισθητικού θα πάει γρήγορα στον ύπνο.

Το δέρμα στο πρόσωπο ενός προσώπου βλέπει από τους ανθρώπους ότι το πρόσωπο αλληλεπιδρά με. Για μερικούς ανθρώπους, επομένως, η του προσώπου φροντίδα δέρματος είναι ιδιαίτερα σημαντική, και χρησιμοποιούν συχνά τα καλλυντικά για να εξετάσουν την εμφάνιση του προσώπου και τον όρο του δέρματος, όπως εκείνοι για τον έλεγχο πόρων και μαύρα επικεφαλής να καθαρίσουν.

Οι κύριοι τύποι κυττάρων δερμάτων είναι ινοβλάστεις, adipocytes (παχιά αποθήκευση) και μακρόφαγα. Οι Sebaceous αδένες είναι αδένες exocrine που παράγουν sebum, ένα μίγμα λιπιδίων και κέρινων ουσιών: οι ενέργειες λίπανσης, στεγανοποιώντας, χαλάρωσης και antibactericidal είναι μεταξύ των πολλών λειτουργιών sebum. Οι αδένες ιδρώτα ανοίγουν μέσω ενός αγωγού επάνω στο δέρμα από έναν πόρο.

Dermis μπορεί να χωριστεί στα papillary και reticular στρώματα. Το papillary στρώμα είναι πιο ακραίο και επεκτείνεται dermis να το παρέχει τα σκάφη. Αποτελείται από τις αόριστα τακτοποιημένες ίνες. Οι Papillary κορυφογραμμές αποτελούν τις γραμμές των χεριών. Το reticular στρώμα είναι πυκνότερο και είναι συνεχές με τα hypodermis. Περιέχει τον όγκο των δομών (όπως οι αδένες ιδρώτα). Το reticular στρώμα αποτελείται από τις ακανόνιστα τακτοποιημένες ίνες και αντιστέκεται στο τέντωμα.

Τα hypodermis δεν είναι μέρος του δέρματος, και βρίσκονται κάτω από dermis. Ο σκοπός του είναι να συνδέσει το δέρμα με το ελλοχεύοντες κόκκαλο και το μυ καθώς επίσης και παρέχοντας το τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Αποτελείται από το χαλαρούς συνδετικό ιστό και την ελαστίνη. Οι κύριοι τύποι κυττάρων είναι ινοβλάστεις, μακρόφαγα και adipocytes (τα hypodermis περιέχουν 50% του λίπους σωμάτων). Το λίπος χρησιμεύει ως να γεμίσει και η μόνωση για το σώμα.

Το δέρμα πρέπει να καθαριστεί τακτικά. Εκτός αν αρκετή προσοχή λαμβάνεται θα γίνει ραγισμένη ή φλέγω�. Το Unclean δέρμα ευνοεί την ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών.

Το δέρμα σας είναι το τεθωρακισμένο σας, η ασπίδα σας από τα στοιχεία. Ακόμα πότε ήταν η τελευταία φορά εσείς σκεπτόμενοι πραγματικά για αυτό που πρέπει να κάνετε για να την φροντίσετε; Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας, οι γενετικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες θα προκαλέσουν πολλή φθορά λόγω χρήσης στο δέρμα σας. Αλλά δεν είστε ποτέ πάρα πολύ νέοι ή πάρα πολύ παλαιοί για να αρχίσετε το δέρμα σας.

Το πρώτο βήμα στη φροντίδα του δέρματός σας αποτρέπει τη ζημία. Ο ήλιος, ο αέρας, οι ρύποι, και απλά η γήρανση μπορούν να υποβιβάσουν τον όρο του δέρματός σας. Οι κοινές καταγγελίες περιλαμβάνουν το ξηρές και itchy δέρμα, τις ρυτίδες, να κρεμήσουν, τις αλλαγές χρώματος, και τα σημεία ηλικίας. Υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να κρατήσετε εσείς ξεφλουδίζετε το κοίταγμα και το αίσθημα του καλύτερού της.

Μια ρουτίνα φροντίδας δέρματος δεν ειναι απαραίτητο να είναι επιμελημένη προκειμένου να είναι αποτελεσματική. Αλλά πρέπει να αναπτύξετε την κάποια ρουτίνα φροντίδας δέρματος βασισμένη στον τύπο δερμάτων σας, καθημερινές δραστηριότητες, και οι θρεπτικές ανάγκες έτσι ώστε μπορείτε να είστε βέβαιοι εσείς παίρνουν την πολύ καλύτερη προσοχή του δέρματός σας. Μετά από μια καθημερινή φροντίδα δέρματος το καθεστώς θα επιτρέψει επίσης σε σας για να αξιολογήσει περισσότερο το δέρμα σας για τις ανωμαλίες.

Εκτός αν το δέρμα σας είναι πολύ ελαιούχο, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα moisturizer για να κρατήσετε καθημερινά το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιής. Το δέρμα σας χρειάζεται moisturizer όλο το έτος μακρύ και ως εσωτερική χειμερινή θερμότητα, και το θερινό ήλιο μπορεί να είναι εξίσου καταστρεπτικό στο δέρμα σας.

Η ακμή, τα σπυράκια, οι ηλιακές κηλίδες, τα σημεία ηλικίας, οι ρυτίδες και άλλα blemishes είναι όροι δερμάτων ότι άνθρωποι πανούκλας ο κόσμος. Η σφαιρική βιομηχανία ομορφιάς κάνει ήδη τα δισεκατομμύρια των δολαρίων κάθε έτος όπως οι γυναίκες αρχίζουν παντού τις αναζητήσεις για να συντηρήσουν (ή να επιτύχει) μια νεανική, εμφάνιση πυράκτωσης. Ανταποκριμένος σε αυτήν την ανάγκη, οι δερματολόγοι, και άλλοι ειδικοί συνεχίζουν να ψάχνουν τις καλύτερες και ασφαλέστερες πιθανές επεξεργασίες και τις διατυπώσεις για να καταπολεμήσουν τις ασθένειες δερμάτων, ο πιό κοινός των οποίων είναι ακμή.

Εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις κλινικές δερμάτων, πολλές κρέμες, πηκτώματα και αλοιφές που υποστηρίζουν ότι θεραπεύουν την ακμή, μικραίνουν τα σημεία ήλιων ή ηλικίας και ενισχύουν την ελαστικότητα δερμάτων είναι ευρέως διαθέσιμες στην αγορά. Υπάρχει τρίβει, μέσα καθαρισμού, μάσκες, εξωχρηματιστηριακή ιατρική δερμάτων και διατυπώσεις φλούδας δερμάτων, όλες που προσφέρονται στις διάφορες σειρές τιμών. Οι περισσότεροι μπορούν να αγοραστούν στα καταστήματα τμημάτων ή τα φαρμακεία, αλλά το γεγονός είναι ότι πολύ λίγα από αυτά τα αποκαλούμενα προϊόντα θαύματος λειτουργούν πραγματικά.

Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι το ποσό ρυτίδων που ένα πρόσωπο θα αναπτύξει μέσω των ετών εξαρτάται επίσης από το γενετικό τύπο επάνω αυτού του ατόμου. Εντούτοις, το κάπνισμα, η έκθεση ήλιων, το ξηρό δέρμα, και οι επαναλαμβανόμενες του προσώπου εκφράσεις και οι ιδιομορφίες όπως το συνοφρύωμα, μπορούν όλες να ενισχύσουν τη δημιουργία των ρυτίδων που μπορεί ή δεν να είναι μόνιμα παρούσα.

Κατά τη διάρκεια των ετών, οι εμπειρογνώμονες ομορφιάς και οι γιατροί δερμάτων έχουν βρεί προϊόντα μιας τα απέραντα σειράς να μεταχειριστούν και να ελαχιστοποιήσουν τις ρυτίδες. Η βοήθεια κρεμών και αλοιφών αντι-ρυτίδων μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αποτρέπει νέες από τη διαμόρφωση. Αυτές οι αλοιφές ρυτίδων και κρέμες αντι-γήρανσης βοηθούν πολλής στην αποκατάσταση της σταθερότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα περιέχουν τα αντιοξειδωτικοους και τη ρετινόλη ότι όχι μόνο ενισχύσεις στη μείωση των ρυτίδων και λεπτές γραμμές στο δέρμα, αλλά και υποκινούν την παραγωγή κολλαγόνων.

Ενώ είναι αλήθεια ότι η φυσική ομορφιά είναι ακριβώς δέρμα βαθιά, δεν είναι ακόμα κανένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι, ιδιαίτερα γυναίκες, πρέπει να μην λάβουν υπόψη τη βασική φροντίδα δέρματος. Δεδομένου ότι το δέρμα είναι το πιο ακραίο στρώμα μας, εκτίθεται στα σκληρά στοιχεία του περιβάλλοντος. Και επειδή δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να βασίσουν τις κρίσεις από την κάλυψή μας, με το πρόσωπο που είναι το πρώτο πράγμα που εξετάζουν, είναι μόνο κατάλληλο ότι πηγαίνουμε στα μεγάλα μήκη να κρατήσουμε το δέρμα μας καθαροί και φρέσκοι.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα φροντίδας δέρματος στην αγορά σήμερα. Αντίθετα από πριν όταν χρησιμοποιήθηκε ένας κανονικός φραγμός του σαπουνιού για να καθαρίσει δερμάτων, οι καλλυντικές επιχειρήσεις παράγουν τώρα μια ευρεία ποικιλία των επεξεργασιών φροντίδας δέρματος που μπορεί να εξετάσει τις διάφορες ανησυχίες δερμάτων. Εντούτοις, υπάρχουν περιπτώσεις όταν πρέπει να είναι οι επεξεργασίες επιθετικότερες, ειδικά για εκείνους που έχουν τη γήρανση ή το blemished δέρμα. Οι περισσότερες, εάν όχι όλα, των εξωχρηματιστηριακών προϊόντων είναι επίκαιρης φύσης, σημαίνοντας έχει επιπτώσεις μόνο στην επιδερμίδα ή το εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Η γήρανση ή το blemished δέρμα πρέπει να αντιμετωπιστεί κάτω στη ρίζα του προβλήματος για να δει τις καθορισμένες αλλαγές.

Πάλη με τη γήρανση δερμάτων. Skin care.


Ερμηνεία όρων

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Czech plastic surgery clinic


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Πάλη με τη γήρανση δερμάτων είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Education Organization of Ireland, Skin care office.1