--> Orexigen (R) kondigt aan dat Contrave Therapeutics (R) kan ombuigen van de incidentie van metabool syndroom Inzicht Fluoxetine. Zie de goedkoopste apotheek verkopen van uw geneesmiddel.Google

Orexigen (R) kondigt aan dat Contrave Therapeutics (R) kan ombuigen van de incidentie van metabool syndroom

Orexigen (R) kondigt aan dat Contrave Therapeutics (R) kan ombuigen van de incidentie van metabool syndroom Inzicht Fluoxetine. Fluoxetine met wereldwijde levering FDA keurt farmacon eluerende stent hart.  De FDA heeft goedgekeurd, Endeavor Zotarolimus eluerende coronaire stent, vervaardigd door Medtronic, Inc, van Minneapolis.  Het is de eerste van farmaca-eluerende stent dat de FDA heeft goedgekeurd, sinds 2004 Zie de goedkoopste apotheek verkopen van uw geneesmiddelgeocities mirror

Inzicht Fluoxetine.

maakt gebruik van Fluoxetine

Fluoxetine is een selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's) gebruikt voor de behandeling van depressie, angststoornissen (paniekaanvallen), obsessief-compulsieve stoornis (OCS), een eetstoornis (boulimia), en een ernstige vorm van premenstrual syndroom (premenstrual dysphoric stoornis) .

SSRI's werken door bij te dragen aan het herstel van het evenwicht van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen (neurotransmitters zoals serotonine). Fluoxetine mei verbetering van uw stemming, slaap, eetlust, en energie-niveau en kan bijdragen tot het herstel van uw interesse in het dagelijkse leven. Het kan afnemen angst / onredelijke angsten, aanhoudende / verontrustende gedachten (obsessies), en dringt er bij ongewenste die terugkomen (dwangmatigheden). Het kan daling van het aantal en de ernst van de paniekaanvallen. Fluoxetine mei verminderen premenstrual symptomen zoals prikkelbaarheid, verhoogde eetlust, en depressie. Het kan verminderen en de zuivering bingeing gedrag in boulimia.

het gebruik van Fluoxetine

Lees Medicijnen gids verstrekt door uw apotheker voordat we beginnen met het gebruik van Fluoxetine en iedere keer krijgen we een vulling. Als we nog vragen, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Neem Fluoxetine via de mond met of zonder voedsel, meestal een keer per dag of zoals voorgeschreven door uw arts. Fluoxetine kan maken we een slaperig of wakeful. Daarom is afhankelijk van hoe Fluoxetine treft u kan uw arts te nemen wij direct volledige dosis eenmaal daags hetzij in de ochtend of avond. Als we rekening Fluoxetine twee keer per dag, kan uw arts de directe we te nemen in het 's ochtends en' s middags.

Als je rekening Fluoxetine voor premenstrual problemen, kan uw arts u om dit elke dag van de maand of gewoon voor 2 weken voor de periode tot aan de eerste volledige dag van uw tijd. Om ervoor te zorgen dat we niet vergeten, merk je agenda.

Als we met behulp van vloeibare vorm van Fluoxetine, maatregel dosis zorgvuldig met behulp van een speciaal meettoestel / lepel. Gebruik geen huishoudelijke lepel, omdat u mogelijk niet de juiste dosis.

De dosering is gebaseerd op uw medische toestand en de respons op de behandeling. Voor het beperken van het risico van bijwerkingen, kan uw arts beginnen we aan een lage dosis en het geleidelijk verhogen van uw dosis. Volg de instructies van uw arts zorgvuldig. Neem niet meer of minder medicatie of nemen ze vaker dan voorgeschreven. Je staat er niet beter sneller, en uw risico op bijwerkingen zal toenemen. Gebruik Fluoxetine regelmatig om op die manier het meest profiteren. Om ervoor te zorgen dat we niet vergeten, het gebruik ervan op hetzelfde moment (en) per dag.

Het is belangrijk om te blijven nemen Fluoxetine, zoals voorgeschreven, zelfs als we het gevoel goed. Stop niet met het innemen Fluoxetine zonder overleg met uw arts. Enkele voorwaarden kunnen nog erger worden als het geneesmiddel wordt abrupt stopgezet. Uw dosis moet geleidelijk worden verlaagd.

We moeten zien wat verbetering in 1 tot 2 weken. Het kan enkele weken voordat wij van mening zijn geheel ten goede komt.

Vertel het uw arts als uw toestand niet verbetert of als het verergert.

andere gebruikt van Fluoxetine

Dit deel bevat toepassingen van Fluoxetine, die niet op de lijst van erkende professionele labeling voor drugs, maar dat mag worden voorgeschreven door uw arts, apotheker of verpleegkundige. Gebruik Fluoxetine voor een voorwaarde dat de in deze rubriek alleen indien het is dus voorgeschreven door uw arts, apotheker of verpleegkundige.

Fluoxetine wordt ook gebruikt voor de behandeling van bepaalde andere eetstoornissen (anorexia nervosa), obesitas en bepaalde zenuwstelsel / slaapstoornissen (Katalepsie, narcolepsie).

bijwerkingen van Fluoxetine

Zie ook de waarschuwing.

Misselijkheid, slaperigheid, duizeligheid, angst, slapeloosheid, verlies van eetlust, zwakte, vermoeidheid, zweten, of gapende zich kunnen voordoen tijdens het gebruik Fluoxetine. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, dient u uw arts onmiddellijk in.

Vergeet niet dat uw arts heeft voorgeschreven Fluoxetine, omdat hij of zij heeft geoordeeld dat voordeel voor ons is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen die het gebruiken Fluoxetine heeft geen ernstige bijwerkingen.

Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van deze onwaarschijnlijk, maar ernstige bijwerkingen optreden:

Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van die zeldzame maar ernstige bijwerkingen optreden:

Fluoxetine mei zelden leiden tot een zeer ernstige aandoening, de zogenaamde serotoninesyndroom. De kans wordt groter als Fluoxetine wordt gebruikt in combinatie met bepaalde andere drugs zoals "triptanen" gebruikt voor de behandeling van migraine-hoofdpijn (bv. sumatriptan, eletriptan), bepaalde antidepressiva met inbegrip van andere SSRI's (bijv., citalopram, paroxetine) en SNRIs (bijvoorbeeld, duloxetine, venlafaxine) , Lithium, tramadol, tryptofaan, of een bepaald geneesmiddel voor de behandeling van obesitas ( "Sibutramine"). Zie ook Geneesmiddelinteracties sectie. Alvorens Fluoxetine, raadpleeg dan uw arts als we een van deze medicatie. Serotoninesyndroom kan het waarschijnlijker wanneer we starten of verhoging van de dosis van een van deze medicatie. Roep onmiddellijk medische hulp als u enkele van volgende symptomen:

Voor mannen, in het zeer onwaarschijnlijke geval hebben we een pijnlijke of langdurige erectie blijvende 4 uur of meer, stoppen met het gebruik van Fluoxetine en onmiddellijk medische hulp inroepen, of permanente problemen zouden kunnen optreden.

Een zeer ernstige allergische reactie op Fluoxetine is zeldzaam. Echter, onmiddellijk medische hulp inroepen, als u enige symptomen van een ernstige allergische reactie, met inbegrip van:

Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als we andere gevolgen niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

voorzorgsmaatregelen van Fluoxetine

Alvorens Fluoxetine, raadpleeg dan uw arts of apotheker als u allergisch zijn voor deze of als we nog andere allergieën.

Voordat u Fluoxetine, raadpleeg dan uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van:

Fluoxetine kan maken we duizelig of suf. Wees voorzichtig tijdens het rijden, het gebruik van machines, of voor elke andere activiteit die vereist waakzaamheid. Vermijd alcoholische dranken.

Als u diabetes heeft, Fluoxetine mogelijk van invloed op de bloedsuikerspiegel. Monitor uw bloedglucosegehalte regelmatig en delen van resultaten met uw arts. Uw arts kan het nodig zijn voor de aanpassing van uw medicatie, dieet en oefening wanneer wij starten of stoppen Fluoxetine. Vloeibare vormen van Fluoxetine kan bevatten suiker en / of alcohol. Voorzichtigheid is geboden als u diabetes heeft, de afhankelijkheid van alcohol, of leverziekte. Vraag uw arts of apotheker over het gebruik van dit product veilig.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Fluoxetine in de ouderenzorg, omdat ze kunnen worden gevoeliger voor de effecten ervan. De ouderen zijn meer geneigd tot het verlies van te veel zout (hyponatremie), vooral als ze ook rekening "water pillen" (diuretica) met Fluoxetine.

Fluoxetine wordt niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap. Het kan schadelijk voor een ongeboren baby. Ook is geboren baby's van moeders die gebruik hebben gemaakt van Fluoxetine tijdens de laatste 3 maanden van de zwangerschap mei zelden aan de ontwikkeling van ontwenningsverschijnselen, zoals voeding / ademhalingsproblemen, toevallen, spierstijfheid, of constant huilen. Als u een van deze symptomen bij uw pasgeboren, arts onmiddellijk vertellen.

Sinds onbehandelde depressie kan een ernstige aandoening, niet stopt met het Fluoxetine, tenzij voorgeschreven door uw arts. Als we zijn van plan de zwangerschap, tijdens de behandeling zwanger worden of denk dat we zwanger kunnen worden, onmiddellijk praten over de voordelen en risico's van het gebruik van Fluoxetine tijdens de zwangerschap met uw arts.

Fluoxetine mei in de moedermelk en ongewenste effecten kan hebben op een zuigeling. Daarom is het geven van borstvoeding wordt niet aanbevolen tijdens het gebruik van Fluoxetine. Raadpleeg uw arts voor het geven van borstvoeding.

interacties van Fluoxetine

Uw arts of apotheker in mei al op de hoogte zijn van alle mogelijke interacties tussen geneesmiddelen en kunnen we toezicht voor hen. Niet starten, stoppen, of het wijzigen van de dosering van een geneesmiddel voor de controle met uw arts of apotheker eerst.

Fluoxetine kan verblijf in je lichaam gedurende vele weken na uw laatste dosis en kan een wisselwerking met vele andere medicatie. Voordat u een geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts of apotheker als wij hebben genomen Fluoxetine in de voorgaande 5 weken.

Bepaalde medicatie genomen met Fluoxetine kan resulteren in ernstige (vaak dodelijke) interacties tussen geneesmiddelen. Vermijd het nemen van MAO-remmers (bijv., furazolidon, isocarboxazid, linezolid, moclobemide, fenelzine, procarbazine, rasagiline, selegiline, tranylcypromine) met Fluoxetine voor 2 weken vóór, tijdens de behandeling, en ten minste 5 weken na uw laatste dosis Fluoxetine. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

De volgende geneesmiddelen mogen niet worden gebruikt met Fluoxetine en voor 5 weken na uw laatste dosis Fluoxetine, omdat zeer ernstige (mogelijk dodelijke) interacties kunnen optreden tijdens het gebruik Fluoxetine:

Als u op dit moment gebruik maakt van een van deze geneesmiddelen die hierboven worden genoemd, licht dan uw arts of apotheker voordat u begint Fluoxetine.

Voordat u Fluoxetine, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle recepten en nonprescription / kruiden-producten die wij kunnen gebruiken, met name van:

Aspirine kan de kans op bloeden wanneer het wordt gebruikt met Fluoxetine (zie hierboven). Als uw arts u heeft geleid tot een lage dosis aspirine voor een hartaanval of beroerte voorkomen (meestal bij een dosering van 81-325 mg per dag), moeten we rekening, tenzij uw arts we anders. Bespreek de risico's en voordelen met uw arts.

Uw arts informeren wanneer we nemen alle andere geneesmiddelen die serotonine verhogen, zoals bromocriptine, buspirone, dextromethorfan, lithium, meperidine, propoxyphene, fentermine, SSRI's, SNRIs, tryptofaan, Sint-Janskruid, drugs gebruikt om migraine te behandelen zoals "triptanen "En dihydroergotamine, straat drugs als MDMA /" ecstasy, amfetamine. (Zie ook bijwerkingen.)

Vertel het uw arts of apotheker als we ook rekening geneesmiddelen die sufheid veroorzaken, zoals bepaalde antihistaminica (bijv. diphenhydramine), anti-inbeslagneming van drugs (bijvoorbeeld, carbamazepine), medicijnen voor de slaap of angst (bv., lorazepam, Zolpidem), spierverslappers, verdovende pijn relievers (bijvoorbeeld codeïne), psychiatrische geneesmiddelen (bv chloorpromazine, Quetiapine, nortriptyline, trazodon).

Controleer of alle etiketten op uw geneesmiddelen (bijvoorbeeld, hoest-en koude-producten), omdat ze kunnen ingrediënten bevatten die slaperigheid veroorzaken. Dextromethorfan is een veel gebruikte medicatie en hoest kan een wisselwerking met fluoxetine. Vraag uw apotheker over het gebruik van die producten veilig.

Cimetidine is een nonprescription drugs die vaak worden gebruikt voor de behandeling van extra maagzuur. Omdat dit kan leiden tot ongewenste interacties bij gebruik met fluoxetine, vraag dan uw apotheker over de andere producten voor de behandeling van maagzuur.

Dit document bevat niet alle mogelijke interacties. Daarom, voordat u Fluoxetine, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle producten die u gebruikt. Houd een lijst van al uw geneesmiddelen met u, en het aandeel van de lijst met uw arts en apotheker.

overdosis van Fluoxetine

Als overdosering van Fluoxetine wordt vermoed, neem contact op met uw lokale poison control center of in noodsituaties onmiddellijk in de kamer. Amerikaanse ingezetenen kunnen bellen US National Poison Hotline op 1-800-222-1222. Canada bewoners kunnen bellen een provinciale poison control center. Symptomen van overdosering kunnen zijn: onregelmatige hartslag, flauwvallen, ernstige duizeligheid, epileptische aanvallen.

aantekeningen van Fluoxetine

Zijn het niet eens met Fluoxetine met anderen.

Psychische / medische check-ups moeten worden gedaan op gezette tijden te controleren of uw vorderingen controleren op bijwerkingen. Raadpleeg uw arts voor meer informatie.

gemiste dosis van Fluoxetine

Als u een dosis Fluoxetine, neem dan zo spoedig we niet vergeten. Als het in de buurt van het tijdstip van de volgende dosis, slaat u de gemiste dosis over en hervat uw normale doseringsschema. Geen dubbele dosis van Fluoxetine achterstand in te halen.

opslag van Fluoxetine

Bewaar Fluoxetine op kamertemperatuur tussen de 59-86 graden F (15-30 ° C) uit de buurt van licht en vocht. Niet bewaren Fluoxetine in de badkamer. Bewaar alle geneesmiddelen uit de buurt van kinderen en huisdieren. Verschillende merken kunnen verschillende instructies voor opslag. Check product label of vraag uw apotheker hoe het opslaan van uw product.

De juiste wijze ontdoen Fluoxetine, wanneer het is verlopen of niet meer nodig. Raadpleeg uw apotheker of lokale afvalverwerking bedrijf voor meer informatie over hoe veilig te ontdoen van uw product.

waarschuwing van Fluoxetine

Antidepressieve medicatie worden gebruikt voor de behandeling van een aantal voorwaarden, met inbegrip van depressie en andere psychische / stemmingsstoornissen. Deze medicijnen kunnen helpen bij het voorkomen van suïcidale gedachten / pogingen en andere belangrijke voordelen. Echter, studies hebben aangetoond dat een klein aantal mensen (vooral kinderen / tieners) die antidepressiva nemen voor elke omstandigheid kan ervaren verslechtering van depressie, andere geestelijke / humeur symptomen, of suïcidale gedachten / pogingen. Daarom is het heel belangrijk om te praten met de arts over de risico's en voordelen van antidepressieve medicatie (in het bijzonder voor kinderen / jongeren), zelfs als de behandeling wordt niet voor een geestelijke / humeur voorwaarde.

Vertel arts onmiddellijk als we merken verslechtering depressie / andere psychische aandoeningen, ongewoon gedrag veranderingen (met inbegrip van mogelijke suïcidale gedachten / pogingen), of andere geestelijke / stemmingswisselingen (met inbegrip van nieuwe / verslechtering van angst, paniekaanvallen, slapeloosheid, prikkelbaarheid, vijandige / boos gevoelens , Impulsieve acties, ernstige rusteloosheid, zeer snelle interventie). Wees vooral waakzaam zijn voor deze symptomen bij een nieuw antidepressivum wordt gestart of als de dosering wordt gewijzigd.

Fluoxetine met wereldwijde levering

Orexigen (R) kondigt aan dat Contrave Therapeutics (R) kan ombuigen van de incidentie van metabool syndroom

Orexigen (R) kondigt aan dat Contrave Therapeutics (R) kan ombuigen van de incidentie van metabool syndroom Inzicht Fluoxetine. Fluoxetine met wereldwijde levering FDA keurt farmacon eluerende stent hart.  De FDA heeft goedgekeurd, Endeavor Zotarolimus eluerende coronaire stent, vervaardigd door Medtronic, Inc, van Minneapolis.  Het is de eerste van farmaca-eluerende stent dat de FDA heeft goedgekeurd, sinds 2004 Zie de goedkoopste apotheek verkopen van uw geneesmiddelgeocities mirror

Orexigen ® Therapeutics, Inc (Nasdaq: OREX), een biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de behandeling van stoornissen van het centraal zenuwstelsel, waaronder obesitas, kondigde aan dat op basis van een evaluatie van de gegevens van haar Contrave ® Fase IIb studie, patiënten die aan Contrave dosering groepen aangetoond een korting van 50% in de prevalentie van het metabool syndroom. Metabool syndroom is een groep van risico-factoren in verband met obesitas, dat kan verhogen risico op het ontwikkelen van diabetes of hart-en vaatziekten. Volgens de American Heart Association, metabool syndroom treft naar schatting 47 miljoen Amerikanen.

Orexigen voor een retrospectieve beoordeling van de uitgangswaarde prevalentie van metabool syndroom, zoals het is omschreven door Adult Treatment Panel (ATP) III richtlijnen. De gegevens is gebleken dat bij patiënten die Contrave afgesloten 24 weken van de behandeling, het percentage van patiënten met een metabool syndroom gedaald van 31% tot 15% (p <0. 05). Een van de patiënten op placebo, prevalentie van metabool syndroom af met een kleiner percentage van 38% tot 30%. Verbeteringen zijn ook zichtbaar in de belangrijkste markers van de metabolische en hart-en vaatziekten. De bevindingen zijn te vinden in ADA abstracte nummer 2735-PO.

Van drie Contrave doseringen geëvalueerd, NB-32 dosering (32 mg naltrexon IR / 400 mg bupropion SR) aangetoond beste algehele risico-baten-verhouding met een daling van het percentage van de patiënten met een metabool syndroom van 30% naar 14% met behulp van een conservatieve intent-to-treat-analyse (p <0. 05). Verbeteringen bij Contrave patiënten werden gezien in de triglyceriden (0. Stijging van 6% voor placebo, 33. Afname van 6% voor de NB-32, p <0. 01), taille omtrek (1. Daling van 8% voor placebo, 6. Daling van 4% voor NB-32, p = 0. 06) en HDL-cholesterol (0. toename van 3% voor placebo, 15. stijging van 1% voor de NB-32, p <0. 01). Deze bevindingen komen overeen met een verlaging van de synergetische percentage verandering van het totale lichaamsgewicht en viscerale vet die eerder met Contrave.

"Deze resultaten zijn vooral belangrijk omdat ze wijzen erop dat obesitas gerelateerde morbiditeit, met inbegrip van diabetes en cardiovasculaire risico's, kunnen worden verbeterd met Contrave-geassocieerde gewicht te verliezen," zei Orexigen President en CEO, Gary Tollefson, MD, Ph D. "De huidige bevindingen komen overeen met een recente paper die ook aangetoond dat zelfs een bescheiden daling van het gewicht geleid tot een aanzienlijke vermindering van de prevalentie van het metabool syndroom (Phelan et al, 2007). Bijzonder opmerkelijk in onze resultaten was verhoging van de HDL-cholesterol, omdat de literatuur geeft ook aan dat een 1 mg / dl verhoging van de HDL-cholesterol kan leiden tot een vermindering van de cardiovasculaire risico van ongeveer 2-3% (Hausenloy & Yellon, 2008). Deze resultaten kunnen worden vooral zinvol voor patiënten, artsen en geld. "

Contrave is een eigen formulering van bupropion en naltrexon in wisselende verhoudingen dosis wordt ontwikkeld door Orexigen voor de behandeling van obesitas. Contrave wordt momenteel onderzocht in vier fase-III klinische studies, met resultaten te verwachten eind 2008 of begin 2009 en de indiening van een New Drug Application (NDA) met de Food and Drug Administration voorspelde voor eind 2009. Bupropion en naltrexon werden geselecteerd als onderdelen van Contrave gebaseerd op preklinische studies is gebleken dat hun vermogen om zowel op gang brengen en houden gewicht te verliezen wanneer ze samen worden gebruikt. In NB-201 trial, Contrave, in afwezigheid van een grote voeding of de uitoefening regime, aangetoond gewichtsverlies na 48 weken, variërend van 8. 0% tot en met 10. 7% tussen de drie groepen de dosering bij patiënten die het proces voltooid.

Over Orexigen Therapeutics

Orexigen ® Therapeutics, Inc is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van het farmaceutische product kandidaten voor de behandeling van stoornissen van het centraal zenuwstelsel, waaronder obesitas. Het bedrijf leiden combinatie product kandidaten gerichte voor obesitas zijn Contrave ®, die in fase III klinische studies, en Empatic ™, die in de latere stadia van fase II klinische ontwikkeling. Beide kandidaten zijn product ontworpen om te profiteren van het bedrijf inzicht in hoe de hersenen verschijnt voor het regelen van de eetlust en de energie-uitgaven, alsmede de mechanismen die een rol spelen bij beperking van gewichtsverlies de loop van de tijd. Elke kandidaat-product is ontworpen om aan een specifieke groep van neuronen in het centraal zenuwstelsel met de doelstelling van het bereiken van de eetlust onderdrukken en aanhoudende gewichtsverlies. Nadere informatie over het bedrijf kunt u vinden op http://www. Orexigen. com.

Forward-looking statements

Orexigen waarschuwt u dat de verklaringen in dit persbericht die niet een beschrijving van de historische feiten zijn forward-looking statements. Woorden zoals "denkt", "anticipeert", "plannen", "verwacht", "geeft aan," "zal," "voornemens," "potentieel," "suggereert", "ervan uitgaande dat," "ontworpen", "projecten" en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om toekomstgerichte verklaringen. Deze verklaringen zijn gebaseerd op de waarde van de huidige overtuigingen en verwachtingen. Deze forward-looking statements omvatten verklaringen met betrekking tot inschrijving, de timing, uitvoering en voltooiing van de klinische proeven met Contrave, de timing van een NDA indiening met de Food and Drug Administration voor Contrave, werkzaamheid en veiligheid van Contrave, de mogelijkheden voor het verkrijgen van toestemming voor, en effectief behandelen met obesitas, Contrave, en het vermogen van Contrave ter vermindering van obesitas gerelateerde ziekten, waaronder hart-of diabetes risico. De opname van forward-looking statements moet niet worden beschouwd als een vertegenwoordiging door Orexigen dat een van haar plannen zal worden gerealiseerd. Werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van die welke zijn neergelegd in deze release te wijten aan de risico's en onzekerheden die inherent zijn aan de onderneming, waaronder, zonder beperking: de voortgang en het tijdschema van de Vennootschap Contrave klinische onderzoeken of de ontwikkeling van Contrave; de mogelijkheden die eerdere klinische studies mayn ' t worden voorspellende van toekomstige resultaten; potentieel voor negatieve bevindingen met betrekking tot de veiligheid Contrave te vertragen of te verhinderen wettelijke goedkeuring of commercialisering, of leiden tot vorderingen op grond van productaansprakelijkheid; Orexigen of haar licentiegevers mag niet te kunnen verkrijgen, in stand te houden en met succes af te dwingen voldoende octrooi en andere bescherming van de intellectuele eigendom van haar product kandidaten, en andere risico's beschreven in de deponeringen Company met Securities and Exchange Commission (SEC). We zijn gewaarschuwd niet te veel vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen, die spreken alleen van de datum daarvan, en Orexigen verbindt zich ertoe geen verplichting tot het herzien of bijwerken dit persbericht naar aanleiding van gebeurtenissen of omstandigheden na de datum van dit besluit. Alle forward-looking statements zijn in hun geheel door deze waarschuwingen. Deze voorzichtigheid is in het kader van de veilige haven bepalingen van sectie 21E van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995.

http://www. Orexigen. com


Zie de goedkoopste apotheek verkopen van uw geneesmiddel

FDA keurt farmacon eluerende stent hart. De FDA heeft goedgekeurd, Endeavor Zotarolimus eluerende coronaire stent, vervaardigd door Medtronic, Inc, van Minneapolis. Het is de eerste van farmaca-eluerende stent dat de FDA heeft goedgekeurd, sinds 2004

Gebruik Eye Cosmetics veilig. April is Women's Eye Health and Safety Maand. Hier vindt u tips over het opslaan van de FDA, de toepassing, het dragen, en het verwijderen van oog cosmetica.

Pet Turtles: Cute Maar dat besmet is met salmonella. FDA waarschuwt over het risico van ziekte van gezelschapsdieren schildpadden.

Controlling Cholesterol met statines. Wanneer een dieet en lichaamsbeweging alleen niet voldoende zijn om de cholesterol tot doel niveaus, artsen vaak medicatie voorschrijven statine. Deze geneesmiddelen kunnen verminderen het risico op hartaanvallen, beroertes, en de dood.

Handhavingsacties voor voedselveiligheid Overtredingen. In afzonderlijke handhavingsacties, FDA uitgeschakeld bedrijven voor de voedselveiligheid schendingen. Deze acties omvatten een terugroepen van bepaalde gerookte vis producten.

Waarschuwing voor Regranex-Keur voor de benen en Foot Ulcers. Een doos waarschuwing is toegevoegd aan het etiket van Regranex 0,01% Gel (becaplermin) bij de aanpak van de verhoogde kans op kanker overlijden bij patiënten die gebruik drie of meer buizen van het product.Sitemap

Orexigen (R) kondigt aan dat Contrave Therapeutics (R) kan ombuigen van de incidentie van metabool syndroom Inzicht Fluoxetine. Fluoxetine met wereldwijde levering FDA keurt farmacon eluerende stent hart. De FDA heeft goedgekeurd, Endeavor Zotarolimus eluerende coronaire stent, vervaardigd door Medtronic, Inc, van Minneapolis. Het is de eerste van farmaca-eluerende stent dat de FDA heeft goedgekeurd, sinds 2004 Zie de goedkoopste apotheek verkopen van uw geneesmiddel

© Copyright 2006-2008[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)