Skin care. Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Everybody is nice. Need only see it.


by Czech around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by Czech

by German around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by German

by English around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by English

by Spanish around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by Spanish

by French around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by French

by Greek around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by Greek

by Italian around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by Italian

by Dutch around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by Dutch

by Portuguese around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by Portuguese

by Swedish around Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος
by SwedishΣύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος home page

 

 

 Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος

 

 

 

 

Skin care. Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος.

Μάθετε το δέρμα σας

Το μαστοφόρο δέρμα περιέχει συχνά τις τρίχες, το οποίο στην ικανοποιητική πυκνότητα καλείται γούνα. Η τρίχα χρησιμεύει κυρίως να αυξήσει τη μόνωση που το δέρμα παρέχει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή ως η κάλυψη. Σε μερικά ζώα το δέρμα είναι πολύ σκληρό και παχύ, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δημιουργήσει το δέρμα. Τα ερπετά και τα ψάρια έχουν τις σκληρές προστατευτικές κλίμακες στο δέρμα τους για την προστασία, και τα πουλιά έχουν τα σκληρά φτερά, όλα φιαγμένα από σκληρές ß-κερατίνες. Το αμφίβιο δέρμα δεν είναι ένα ισχυρό εμπόδιο στη μετάβαση των χημικών ουσιών. Μια συνεδρίαση βατράχων σε μια λύση αναισθητικού θα πάει γρήγορα στον ύπνο.

Το δέρμα αποτελείται από την επιδερμίδα και dermis. Κάτω από αυτά τα στρώματα βρίσκεται τα hypodermis (υποδόριο λιπαρό στρώμα), το οποίο δεν είναι συνήθως ταξινομημένο ως στρώμα του δέρματος.

Η πιο ακραία επιδερμίδα είναι αποτελείται από το στρωματοποιημένο squamous επιθήλιο με μια ελλοχεύουσα μεμβράνη υπογείων. Δεν περιέχει κανένα σκάφος αίματος, και τρέφεται από τη διάχυση από dermis. Ο κύριος τύπος κυττάρων που αποτελούν την επιδερμίδα είναι keratinocytes, με τα melanocytes και τα κύτταρα Langerhans επίσης παρόντα. Η επιδερμίδα μπορεί να υποδιαιρεθεί περαιτέρω στα ακόλουθα στρώματα (αρχίζοντας με το πιο ακραίο στρώμα): corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. Τα κύτταρα διαμορφώνονται μέσω mitosis στα ενδότατα στρώματα. Κινούνται επάνω να μεταμορφωθούν και τη σύνθεση των στρωμάτων καθώς διαφοροποιούν, προκαλώντας την έκφραση των νέων τύπων γονιδίων κερατινών. Φθάνουν τελικά στο corneum και γίνονται πεφμένοι μακριά (desquamation). Αυτή η διαδικασία καλείται κερατίνωση και πραγματοποιείται περίπου μέσα σε 30 ημέρες. Αυτό το στρώμα του δέρματος είναι αρμόδιο για την κράτηση του ύδατος στο σώμα και την κράτηση άλλων επιβλαβών χημικών ουσιών και παθογόνων έξω.

Τα hypodermis δεν είναι μέρος του δέρματος, και βρίσκονται κάτω από dermis. Ο σκοπός του είναι να συνδέσει το δέρμα με το ελλοχεύοντες κόκκαλο και το μυ καθώς επίσης και παρέχοντας το τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Αποτελείται από το χαλαρούς συνδετικό ιστό και την ελαστίνη. Οι κύριοι τύποι κυττάρων είναι ινοβλάστεις, μακρόφαγα και adipocytes (τα hypodermis περιέχουν 50% του λίπους σωμάτων). Το λίπος χρησιμεύει ως να γεμίσει και η μόνωση για το σώμα.

Το δέρμα πρέπει να καθαριστεί τακτικά. Εκτός αν αρκετή προσοχή λαμβάνεται θα γίνει ραγισμένη ή φλέγω�. Το Unclean δέρμα ευνοεί την ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών.

Το συνεχώς ξεφλούδισμα από τα νεκρά κύτταρα του μίγματος επιδερμίδων με τις εκκρίσεις του ιδρώτα και των sebaceous αδένων και η σκόνη βρήκε στο δέρμα για να διαμορφωθεί ένα ακάθαρτο στρώμα στην επιφάνειά του. Εάν όχι πλυμένος μακριά το ρύπο και το νεκρό δέρμα ο πηλός αρχίζει να αποσυνθέτει την εκπομπή μιας αποκρουστικής μυρωδιάς.

Οι λειτουργίες του δέρματος είναι διαταραγμένες όταν είναι βρώμικο και γίνεται ευκολότερα χαλασμένο. Η απελευθέρωση των αντιβακτηριακών μειώσεων ενώσεων. Το βρώμικο δέρμα είναι περισσότερο επιρρεπές σε αναπτύσσει τις μολύνσεις. Τα καλλυντικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν προσεκτικά επειδή αυτά μπορούν να προκαλέσουν τις αλλεργικές αντιδράσεις. Κάθε εποχή απαιτεί τον κατάλληλο ιματισμό προκειμένου να διευκολυνθεί η εξάτμιση του ιδρώτα. Το φως του ήλιου, το ύδωρ και ο αέρας διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην κράτηση του δέρματος υγιούς.
Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος. Skin care.


Ερμηνεία καθορισμού

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Everybody is nice. Need only see it.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Σύγχρονες δυνατότητες φροντίδας δέρματος είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Ireland Service Organization, Skin care department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)