Pharmacy today. Slim ben in uw drugsonderzoek. Online pharmacy. Build a better career. Get work.


Czech version for Slim ben in uw drugsonderzoek
Czech version

German version for Slim ben in uw drugsonderzoek
German version

English version for Slim ben in uw drugsonderzoek
English version

Spanish version for Slim ben in uw drugsonderzoek
Spanish version

French version for Slim ben in uw drugsonderzoek
French version

Greek version for Slim ben in uw drugsonderzoek
Greek version

Italian version for Slim ben in uw drugsonderzoek
Italian version

Dutch version for Slim ben in uw drugsonderzoek
Dutch version

Portuguese version for Slim ben in uw drugsonderzoek
Portuguese version

Swedish version for Slim ben in uw drugsonderzoek
Swedish versionSlim ben in uw drugsonderzoek home page

 Slim ben in uw drugsonderzoek

 

 

 

 

 

 

Online pharmacy. Slim ben in uw drugsonderzoek.

Internet heeft de manier veranderd wij leven, werken en winkelen. De groei van Internet heeft het mogelijk om prijzen te vergelijken en producten te kopen gemaakt zonder huis ooit te verlaten. Maar wanneer het over het kopen van geneeskunde online komt, is het belangrijk om zeer zorgvuldig te zijn. Sommige websites verkopen geneeskunde die niet veilig kan zijn te gebruiken en uw gezondheid op risico kon zetten.

Eerst, is het belangrijk de bron van informatie zorgvuldig om te overwegen en dan de informatie te bespreken u met uw gezondheidszorgberoeps vindt. Deze vragen en antwoorden kunnen u helpen bepalen of zal de gezondheidsinformatie u op Internet vindt of per e-mail van een Website ontvangt waarschijnlijk betrouwbaar zijn.

Zeker ben uw privacy beschermd is: zoek privacy en veiligheidsbeleid die gemakkelijk-aan-vondst zijn en gemakkelijk-aan-begrijpen. Geef geen persoonlijke informatie zoals sociale voorzieningenaantal, creditcard, of medisch of de gezondheidsgeschiedenis, tenzij u de website zeker bent zal uw informatie veilig en privé houden.

Zorg ervoor de plaats een voorschrift vereist en een apotheker beschikbaar voor vragen heeft.

Hoewel de geneesmiddelen u gevoel kunnen beter maken en u helpen goed worden, is het belangrijk om te weten dat alle geneesmiddelen, zowel voorschrift en over de toonbank, risico's evenals voordelen hebben.

Alvorens om het even welke geneeskunde te gebruiken--zoals met vele dingen die u elke dag doet--u zou door de voordelen en de risico's moeten denken om de beste keus voor u te maken.

Bijvoorbeeld, telkens als u in een auto krijgt, zijn er risico's---de mogelijkheid dat de ongewenste of onverwachte dingen konden gebeuren. U kon een ongeval hebben, veroorzakend dure schade aan uw auto, of verwonding aan zich of gehouden van. Maar er zijn ook voordelen aan het berijden in een auto: u kunt verder en sneller reizen dan lopend, meer kruidenierswinkels van de opslag, en reis in koud of nat weer in groter comfort naar huis brengen.

Het zelfde is waar alvorens om het even welke geneeskunde te gebruiken. Elke keus om een geneeskunde te nemen impliceert het denken door de nuttige gevolgen evenals de mogelijke ongewenste gevolgen.

U hebt levensonderhoud nodig bijgewerkt, geschreven lijst van Alle geneesmiddelen (voorschrift en over de toonbank) en dieetsupplementen, met inbegrip van vitaminen en herbals, die u gebruikt--die zelfs u slechts nu en dan gebruikt.

U moet uw arts altijd vertellen of bent u of zou zwanger kunnen worden, of of verzorgt u een baby. Stel altijd vragen over om het even welke zorgen of gedachten die u kunt hebben.

Alvorens om het even welk nieuwe geneeskunde of dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen of kruidensupplementen) te beginnen, vraag opnieuw uw arts of zijn er mogelijke interactie met wat u momenteel gebruikt.

Vraag uw arts of zijn er om het even wat u kunt doen bijwerkingen minimaliseren, zoals het eten alvorens u een geneeskunde neemt om verstoorde maag te verminderen.

Lezen van het etiket telkens als u een nonprescription of voorschriftdrug en het vergen van de tijd om over druginteractie gebruikt te leren kan aan uw gezondheid kritiek zijn. U kunt het risico van potentieel schadelijke druginteractie en bijwerkingen met een weinig kennis en gezond verstand verminderen.

Vroeg in de ontwikkeling van een drug, leiden de bedrijven onderzoek om potentiële interactie tussen drugs te ontdekken of te voorspellen. De deskundigen evalueren de drug-interactie studies als deel van de beoordeling van van de veiligheid van een drug.

Het mengen van twee drugs kon samen één van de drugs ondoeltreffend maken. De combinatie kon ook een effect van de drug verhogen, en schadelijk zijn. Het resultaat zou milde symptomen zoals verstoorde misselijkheid, maag, of hoofdpijn kunnen zijn, of de ernstigere symptomen zoals een dramatische daling in bloeddruk, onregelmatig hart slaan, of schade aan de lever-primaire manier die de drugs door het menselijke lichaam overgaan.

Het was dat de enige manier om voor druginteractie te testen in mensen was. Nu kunnen de drugbedrijven vijf reageerbuizen met de vijf belangrijkste wegen voor metabolisme nemen en hun drugs aanbrengen om te zien of het door CYP450 heeft gemetaboliseerd. Dit staat toe om een lijst van mogelijke interactie te produceren die op hun bevindingen worden gebaseerd.

Drie fasen van klinische proeven in mensen moeten gebeuren alvorens een drug kan worden op de markt gebracht. Fase 1 studies concentreert zich op de bijwerkingen van een drug en hoe de drug wordt gemetaboliseerd en van het lichaam geëlimineerda. Fase 2 studiesnadruk op de doeltreffendheid van een drug. En Fase 3 studies verzamelt meer informatie over veiligheid en doeltreffendheid, die het gebruiken van de drug in combinatie met andere drugs omvat.

De onderzoekers zeggen er verscheidene belangrijke variabelen zijn die individuele verschillen beïnvloeden in hoe de drugs, met inbegrip van ras, geslacht, leeftijd, en gezondheidsvoorschriften worden gemetaboliseerd. Bijvoorbeeld, elimineren de mensen met nier of leverziekte geen drugs van hun systeem evenals mensen die gezond zijn. De zeer jonge kinderen en de oudere mensen hebben langzamer drugmetabolisme dan anderen, en de vrouwen kunnen drugs verschillend metaboliseren dan mannen in sommige gevallen.

In de loop van de laatste verscheidene jaren, is er een wezenlijke verhoging van het aantal drug-interactie studies geweest FDA in nieuwe drugtoepassingen ziet. Als de druginteractie genoeg significant zijn, kunnen zij een drug door FDA verhinderen worden goedgekeurd. Als het agentschap bepaalt dat de bekende druginteractie kunnen worden beheerd en dat de voordelen van een drug belangrijker dan de risico's voor de voorgenomen bevolking zijn, zal een drug worden goedgekeurd. De drug-interactie informatie gaat dan in de etikettering van de drug in de secties over „klinische farmacologie,“ „voorzorgsmaatregelen,“ „waarschuwingen,“ „contra-indicaties,“ en „dosering en beleid."

Naast het hebben van een goede greep van drugs en hun gevolgen, nemen de artsen medicijngeschiedenissen, en zij raadplegen andere leden van hun team om hen in het nemen van besluiten over druginteractie te leiden. Zij gebruiken ook beknopte drugsamenvattingen en middelen op farmacologische principes.

De beroeps van de gezondheid gebruiken ook computersystemen met drug-interactie onderzoekssoftware, elektronische voorschrijvende, en andere technologie. Teken Langdorf, M.D., zegt de stoel van de Afdeling van noodsituatiegeneeskunde bij de Universiteit van Californië, Irvine, „in een bezige noodsituatieruimte, moet u snel te weten komen wat een patiënt neemt en hoe die drugs met andere behandelingen konden in wisselwerking staan."

Maar het is goede manier -- de consumenten herinneren artsen aan alles zij nemen wanneer zij een nieuw medicijn worden voorgeschreven. Zo zou een patiënt kunnen zeggen: „Herinner me nu, neem ik ook geboortenbeperkingspillen. Is er een risico van interactie met deze nieuwe geneeskunde?"

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.

Pharmacy today. Slim ben in uw drugsonderzoek.
Build a better career. Get work.


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Slim ben in uw drugsonderzoek en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Women Group, Pharmacy today department.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)