Woman health. Het leren van menopause. Czech dental clinic open for you


Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionHet leren van menopause home page

 

 

 Het leren van menopause

Woman health. Het leren van menopause.

 

 

 

 

Een vrouw schijt in menopause nadat zij één volledig jaar zonder periodes is gegaan. Terwijl de meeste vrouwen in de Verenigde Staten door menopause rond de leeftijd van 51 gaan, zal een klein aantal menopause zodra leeftijd 40 of zo laat zoals hun recente jaren '50 ervaren. Zelden, komt menopause voorbij leeftijd 60 voor. Wanneer menopause vóór leeftijd 40 wordt gediagnostiseerd, wordt het beschouwd als om abnormale of voorbarige menopause.

In vrouwen, produceren de eierstokken het vrouwelijke hormonenoestrogeen en de progesterone. Het oestrogeen en de progesterone controleren de periodes van een vrouw en andere processen in haar lichaam. Aangezien een vrouw menopause nadert, maakt haar eierstokken geleidelijk aan steeds minder van deze hormonen.

Aangezien de hormoonniveaus vallen, wordt het patroon van een vrouw van het menstrual aftappen gewoonlijk onregelmatig. Vele vrouwen ervaren lichte, overgeslagen of recente periodes totaal voor verscheidene maanden aan een jaar vóór hun periodeseinde. Sommige vrouwen kunnen hetnormale aftappen ervaren. Het is belangrijk om te realiseren dat tot menopause volledig is, een vrouw nog zwanger kan worden zelfs wanneer de periodes licht of gemist zijn.

Voor de meeste vrouwen, is menopause een normaal proces om te verouderen. Als een vrouw haar eierstokken gehad heeft die door chirurgie verwijderd of schade aan haar eierstokken om andere redenen, zoals stralingstherapie heeft gehad, kan zij van dat proces van de menopauze worden.

Sommige vrouwen hebben geen symptomen tijdens menopause of hebben slechts een paar symptomen. Anderen ontwikkelen het storen en zelfs strenge, onbruikbaar makende symptomen. De studies van vrouwen rond de wereld suggereren dat de verschillen in levensstijl, dieet en activiteit een rol in de strengheid kunnen spelen en het type van symptomenvrouwen tijdens menopause heeft. De symptomen kunnen voor verscheidene maanden aan jaren vóór de laatste menstrual periode worden opgemerkt en kunnen verscheidene daarna jaren verdergaan.

Een vrouw kan onregelmatige periodes hebben want verscheidene maanden aan jaren vóór haar periodes definitief ophouden. Om het even welke het vaginale aftappen die zich na een jaar geen periodes ontwikkelt is abnormaal en zou door een arts moeten worden geëvalueerde.

Als daling van oestrogeenniveaus, de natuurlijke de smeermiddelendaling van de vagina. De voering van de vagina geleidelijk aan wordt dunner en minder elastisch (minder bekwaam zich uit te rekken). Deze veranderingen kunnen geslacht ongemakkelijk of pijnlijk veroorzaken om te zijn. Zij kunnen ook tot ontsteking in de vagina leiden die als atrophische vaginitis wordt bekend. Deze veranderingen kunnen een vrouw waarschijnlijker maken om vaginale besmettingen van gist of bacteriële te sterke groei en urinelandstreekbesmettingen te ontwikkelen.

Vóór menopause, hebben de vrouwen lagere tarieven van hartaanval en slag dan mannen. Na menopause, echter, blijft het tarief van hartkwaal bij vrouwen toenemen en evenaart dat van mannen voorbij leeftijd 65.

Voor de meeste vrouwen, wordt de diagnose van menopause gemaakt die op de beschrijving van een vrouw van haar symptomen en het einde van haar menstrual periodes wordt gebaseerd. Het testen van het laboratorium is niet gewoonlijk nodig.

Omdat de vrouwen nog kunnen zwanger worden terwijl zij perimenopausal zijn, kunnen de artsen een zwangerschapstest doen wanneer de periodes van een vrouw onregelmatig, zeldzaam of licht worden. In sommige gevallen, kan een bloedonderzoek voor niveaus van follikel-bevorderend hormoon (FSH) worden geadviseerd. De niveaus FSH zijn normaal hoog in menopause, zodat kunnen de hoge niveaus FSH helpen om te bevestigen dat een vrouw in menopause is.

Perimenopause duurt gewoonlijk drie tot vijf jaar maar het kan slechts twee jaar of wel vergen acht jaar voor sommige vrouwen. De veranderingen in het lichaam die tijdens menopause jongstleden voor de rest van het leven van een vrouw voorkomen. Nochtans verbeteren de hete flitsen gewoonlijk in tijd, die minder frequent en minder streng wordt

Menopause is een natuurlijke gebeurtenis en kan worden verhinderd niet. De medicijnen, het dieet en de oefening kunnen sommige symptomen van menopause verhinderen of elimineren en de levenskwaliteit van een vrouw verbeteren aangezien zij ouder groeit.

Een aantal medicijnen worden gebruikt om de symptomen van menopause te behandelen. Het nodig type van medicijn is een ingewikkeld besluit en elke vrouw zou de kwestie met haar arts moeten bespreken. De behandeling zal afhangen van welke symptomen het lastigst zijn en hoe lastig zij zijn.

Oestrogeen dat als pil wordt genomen of dat op de huid als flard wordt het toegepast kan hete flitsen, slaapstoringen, stemmingsveranderingen en vaginale droogte verminderen. Het oestrogeen kan alleen worden voorgeschreven wanneer een vrouw niet meer haar baarmoeder heeft. Een combinatie van oestrogeen en progesterone wordt gebruikt wanneer een vrouw nog haar baarmoeder heeft. De progesterone is noodzakelijk om het effect van het oestrogeen op de baarmoeder in evenwicht te brengen en veranderingen te verhinderen die tot baarmoederkanker kunnen leiden.

De medicijnen zoals venlafaxine (Effexor) en paroxetine (Paxil) zijn vaak de eerste keus voor vrouwen met hete flitsen die niet op de therapie van de hormoonvervanging zijn. Zij verlichten de symptomen van hete flitsen in 60% van vrouwen.

Van Raloxifene (Evista) de drug heeft enkele gunstige gevolgen van oestrogeen zonder het verhoogde risico van borstkanker. Het is efficiënt in de bouw van beensterkte en het verhinderen van breuken.

Het gebruik van sojaproducten in het dieet zoals tofu kan voordeel voor sommige vrouwen hebben. De soja heeft kleine hoeveelheden phytoestrogens (installatieoestrogenen) die kunnen helpen hete flitsen verlichten. De onderzoekers speculeren dat het dieet op basis van soja van Japanse vrouwen een rol in het verhinderen van hete flitsen speelt. Nochtans, is het niet duidelijk of de Japanse vrouwen minder hete flitsen hebben of of zij dit probleem minder vaak melden.

Er is geen relatie tussen de tijd van de eerste periode van een vrouw en haar tijd bij menopause. De leeftijd bij menopause wordt niet beïnvloed door het ras, de hoogte, het aantal kinderen of het gebruik van een vrouw van mondelinge contraceptiva.

Het onderzoek toont aan dat dieet en voedings kon het spel een significante rol in de strengheid van symptomen PMS, en vele vrouwen hun maandelijkse periodes met ongemak eenvoudig verlichten door hun diëten te veranderen of voedingssupplementen te nemen.

Door onderzoek, zo velen zoals één derde vrouwen aan op pMSbetrekking hebbende symptomen lijdt aangezien hun hormonen in vorige week of twee van hun maandelijkse cyclus schommelen.

Terwijl sommige vrouwen deze symptomen kunnen ervaren bij tussenpozen, ervaart ongeveer één in 10 hen elke maand, volgens Eades. Voor ongeveer één in 20 vrouwen, kan PMS zo streng worden dat het algemene depressie in het dagelijkse leven, volgens Nieuwe Keuzen in het Natuurlijke Helen door het Tijdschrift van de Preventie veroorzaakt.

Zo waarom lijden sommige vrouwen meer dan anderen, en wat kunnen deze vrouwen PMS van het onderbreken van hun leven tegenhouden doen? Het antwoord kan in voeding en natuurlijke gezondheidsremedies worden gevonden.

Het onderzoek brengt naar voren de symptomen zich PMS vaker in vrouwen met hoge niveaus van bloedoestrogeen in vergelijking met progesterone voordoen. PMS kon misschien als oestrogeenintoxicatie worden bedoeld. Nochtans, zijn er een aantal natuurlijke manieren om zulk een onevenwichtigheid te behandelen en symptomen te verhinderen en te overwinnen PMS.

De pMS-lijders zijn ook vaak ontoereikend in calcium, zink en B-Vitaminen, in het bijzonder vitamine B6, en kunnen vaak zeer van aanvulling profiteren.

Vele vrouwen keuren premenstrual syndroom als feit van het leven goed en lijden slechts door het, maar er zijn vele natuurlijke beschikbare remedies helpen de pijnen en de pijnen van PMS verhinderen en behandelen. Als alle gezondheidskwesties, neemt het enkel de erkenning die u kunt helpen de manier controleren u door uw lichaam voelt te geven wat het vergt.

Het wordt veroorzaakt door normale veranderingen in borstweefsel met betrekking tot maandelijkse schommelingen in niveaus van oestrogeen en progesterone, die de klieren en de buizen in de borst om veroorzaken te vergroten. Dientengevolge, worden de borsten gezweld, pijnlijk, teder, en klonterig. Voor vele vrouwen, komen deze symptomen als deel van het premenstrual syndroom voor en verdwijnen gewoonlijk tijdens of na menstruatie.

Als u menstrual problemen hebt, kunt u hen met dieet kunnen verminderen. De wetenschappers hebben lang geweten dat het voedsel het vrouwelijke hormoonoestrogeen kan beïnvloeden, beïnvloedend menstruatie, en dat de koolhydraten met premenstrual syndroom (PMS) sterk verbonden zijn. Nu openbaart het onderzoek verrassende nieuwe aanwijzingen over hoe bepaalde voedsel en voedingsmiddelen, met inbegrip van calcium, mangaan, en vooral dieetvet en cholesterol, menstruatie kunnen beïnvloeden.

Hoewel niet iedereen precies goedkeurt waarom het gebeurt, aanvaardt men wijd dat de koolhydraten als stemmingsliften kunnen dienst doen, in het bijzonder om bepaalde soorten depressie, zoals de blauw te verlichten die met premenstrual syndroom en de benedenstemmingen van seizoengebonden affectieve wanorde komen.

De chlorella versterkt het immune systeem, bevordert darmgezondheid, helpt om het lichaam te ontgiften, vermindert peptische en van de twaalfvingerige darm zweren, bestrijdt besmetting, en helpt om moeheid en stemmingsschommeling tegen te gaan verbonden aan premenstrual syndroom (PMS) en perimenopause.

Het leren van menopause. Woman health.


Termijnen op deze pagina

Bezorgdheid


Chlorella


Menopause


Oestrogeen


PMS


Perimenopause


Progesterone


Biopsie


Climacterisch


Depressie


Hormoon


Oestrogeen


Osteoporose


Premenstrual syndroom


Progesterone


Spanning


Testosteron


Czech dental clinic open for you


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Woman health genoemd Het leren van menopause is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Woman health. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Woman health aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 United Kingdom Beauty Group, Woman health office.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page