Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionΒοτανική απώλεια βάρους βοηθειών χαπιών hoodia home page

 

 

 Βοτανική απώλεια βάρους βοηθειών χαπιών hoodia

Hoodia. Βοτανική απώλεια βάρους βοηθειών χαπιών hoodia.

Εάν δεν έχετε ακούσει για Hoodia ακόμα, σύντομα επειδή ως νέο συμπλήρωμα θαύματος για την ασφαλή, αποτελεσματική απώλεια βάρους. Το gordonii Hoodia, (Hoodia) είναι το βοτανικό όνομα για έναν κάκτο όπως τις εγκαταστάσεις που αυξάνονται στη νότια Αφρική. Οι επιστήμονες έχουν απομονώσει πρόσφατα διάφορες ενώσεις σε αυτές τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις που είναι αρμόδιες για τη δραματική απώλεια βάρους. Αυτή η όλος-φυσική όρεξη καταπιεστική επιδοκιμάζεται επίσης για τον περιορισμό κανενός επικίνδυνου τονωτικού που προκάλεσε τις δυσμενείς παρενέργειες που συνδέθηκαν με τα προϊόντα απώλειας βάρους της τελευταίας δεκαετίας.

Το Hoodia Gordonii είναι άφυλλες ακανθωτές succulent εγκαταστάσεις (όχι ένας κάκτος) με τους σαρκικούς δάχτυλο-όπως μίσχους. Οι σειρές των αγκαθιών είναι παρούσες κατά μήκος των μίσχων, η φέρουσα σάρκα χρωμάτισε τα λουλούδια. Το Hoodia Gordonii αυξάνεται φυσικά στους σκληρούς όρους ερήμων της Νότιας Αφρικής. Τώρα Hoodia Gordonii έχει βρεθεί στις ημι-ερήμους της Ζάμπια, Ζιμπάπουε, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Ανγκόλα, η Δημοκρατία της Νοτίου Αφρικής, και έχει βρεθεί τώρα σε μερικές άλλες ξηρές περιοχές των νότιων αμερικανικών εθνών όπως το τσίλι, του Περού και μερικών περιοχών της δυτικής Κίνας συμπεριλαμβανομένου Gansu, Sichuan και Shanxi.

Το Hoodia �αγώθηκε ως φρέσκα τρόφιμα από τη φυλή SAN για χιλιάδες έτη με μηές παρενέργειεσφαγώθηκε.

Δεν υπάρχει καμία γνωστή δυσμενής παρενέργεια που παίρνει ως συνέπεια Hoodia από κοινού με τα φάρμακα συνταγών και άλλα βοτανικά συμπληρώματα. Εντούτοις, εάν χρησιμοποιείτε προς το παρόν οποιοδήποτε φάρμακο συνταγών και είστε με τη φροντίδα ενός παθολόγου, πρέπει πάντα να συμβουλευθείτε τον παθολόγο σας πρίν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο συμπληρωμάτων.

Το Hoodia Gordonii είναι διάσημο για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική και ανυψωτή διάθεσης. Τα άριστα αποτελέσματα έχουν αναφερθεί από τους ανθρώπους χρησιμοποιώντας το ως τμήμα ενός προγράμματος απώλειας βάρους, που οδηγεί σε πολλές διεθνείς επιχειρήσεις που κάνουν και που πωλούν Hoodia ως «νέο χάπι διατροφής θαύματος».

Το quickness και ο βαθμός αποτελεσμάτων θα ποικίλουν ανάλογα με τη συχνότητα της χρήσης και άλλων παραγόντων. Εντούτοις, πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε την αρχή της διαδικασίας απώλειας βάρους μέσα σε δύο εβδομάδες. Παρακαλώ σημειώστε ότι όπως με οποιοδήποτε συμπλήρωμα απώλειας βάρους, καλύτερα αποτελέσματα θα πραγματοποιηθεί όταν λαμβάνεται από κοινού με μια υγιεινή διατροφή και μια λογική άσκηση.

Μετά από τα έτη προσεκτικής έρευνας, οι επιστήμονες απομόνωσαν διάφορες ενώσεις σε αυτά τα όλος-φυσικά τρόφιμα που ήταν αρμόδια για τη δραματική απώλεια βάρους, P57, το οποίο έχει αναφερθεί ευρέως, είναι μόνο μια από διάφορες χημικές ενώσεις που βρίσκονται στο Hoodia succulent. Όχι μόνο αποδείχθηκε απολύτως ασφαλές, περιέχει το κανένα υποκινεί που θα μπορούσε να συμβάλει στο ταραγμένο συναίσθημα που συνδέθηκε με τα προϊόντα απώλειας βάρους της τελευταίας δεκαετίας.

Οι ανεξάρτητες δοκιμές που διευθύνονται σε Λέιτσεστερ, Αγγλία στα παχύσαρκα άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν αποδείξει ότι κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 15 ημερών, η εισαγωγή τροφίμων μειώθηκε από 1000 θερμίδες ημερησίως.

Η μάζα που το σφαιρικό ενδιαφέρον έχει παρουσιαστεί για Hoodia από Pfizer, ο διεθνής φαρμακευτικός γίγαντας, άρχισε στη δυνατότητα ερευνητικού Hoodia να ενισχυθούν οι άνθρωποι με την παχυσαρκία. Το Pfizer ανακάλυψε πρόσφατα Hoodia και αποφάσισε να επενδύσει τα εκατομμύρια στην έρευνα των οφελών εγκαταστάσεων ως νέο φάρμακο που θα βοηθούσε με την παχυσαρκία. Η έρευνα που δημοσιεύεται από αυτήν την επιχείρηση έχει Hoodia στο διεθνές επίκεντρο.

Εξαπατά βασικά τον εγκέφαλο στη σκέψη ότι εσείς � σχετικά με το σύνολο. Τα χημικά συστατικά στην εργασία Hoodia μέσα satiety στρέφονται με την απελευθέρωση μιας χημικής ένωσης παρόμοιας με τη γλυκόζη αλλά πολύ ισχυρότερης. Ο υποθάλαμος στον εγκέφαλο λαμβάνει αυτό το σήμα ως ένδειξη ότι αρκετά τρόφιμα έχουν καταναλωθεί και αυτό σταματά στη συνέχεια την όρεξη.

Το Hoodia βοηθά να συγκρατήσει την όρεξή σας, μερικοί έχουν υποβάλει έκθεση, καταστέλλοντας την όρεξη μέσα σε 20-30 λεπτά μετά από να πάρουν Hoodia, τα αποτελέσματα μπορούν να ποικίλουν. Μερικοί μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο από αυτό προτού να αρχίσουν να παρατηρούν τα αποτελέσματα όπως: Ένα μειωμένο ενδιαφέρον για τα τρόφιμα και την καθυστέρηση Α εγκαίρως μετά από να φάει πριν από την πείνα θέτει μέσα.

Ένα από τα ενεργά συστατικά στο χορτάρι είναι μια χημική ένωση αποκαλούμενη P57, το οποίο είναι πιθανά τουλάχιστον εν μέρει αρμόδιο για τα αποτελέσματα όρεξη-καταστολής του gordonii hoodia. Αλλά αυτό είναι πιθανώς μια υπεραπλοποίηση, δεδομένου ότι τα χορτάρια λειτουργούν χαρακτηριστικά με μια κατάταξη των χημικών ενώσεων, όχι μόνο μια χημική ουσία.

Έτσι έχετε αγοράσει έναν ανεφοδιασμό του hoodia, και τώρα θέλετε να ξέρετε πώς να τον χρησιμοποιήσετε. Για να καλύψει αυτό, υπάρχει εμπειρία σε χρησιμοποίηση του hoodia για την απώλεια βάρους. Ο βέλτιστος τρόπος παίρνει tincture hoodia κάθε πρωί και απόγευμα. Αρκετά εύκολος, δεξιά;

Όταν τρώτε το hoodia, το ρητό πηγαίνει, την πείνα σας θα πάνε απλά -- -- για περίπου έξι ώρες. Κατά τη διάρκεια εκείνων των έξι ωρών, δεν θα ποθήσετε τίποτα. Πραγματικά δεν θα θελήσετε να φάτε καθόλου. Τα τρόφιμα μυρίζουν ακόμα καλά, όπως συνηθισμένα, και δοκιμάζουν το ίδιο πράγμα εάν τους τρώτε, αλλά δεν θέλετε να τους φάτε! Τουλάχιστον αυτός είναι αυτό που οι συνήγοροι hoodia απαιτούν θα συμβούν.

Κανονικά, για να πάρετε τον υποθάλαμό σας για να κλείσετε το διακόπτη πείνας, θα έπρεπε να φάτε ένα μέτριο ποσό τροφίμων. Και ο υποθάλαμός σας δεν είναι πολύ γρήγορος σύρει καθένας: διαρκεί περίπου 20 λεπτά για να υπολογίσει τι έχετε φάει, και έως τότε, έχετε φάει πιθανώς άλλες 800 θερμίδες. Έτσι ώσπου να το σήμα πείνας σας παίρνει κλειμένο, έχετε παραφάει ήδη ακόμη μια φορά.

Το Hoodia, εντούτοις, περιέχει μια χημική ουσία που παίρνει παρμένη από τον υποθάλαμό σας που σκέφτεται ότι είναι γλυκόζη. Και όπως βγάζει, αυτή η χημική ουσία είναι σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες 10.000 φορές πιό ισχυρή από τη γλυκόζη να προκαλέσει τους χημικούς δέκτες στον υποθάλαμό σας, και έτσι παίρνει μόνο ένα μικροσκοπικό κομμάτι αυτής της χημικής ουσίας για να προκαλέσει την ακύρωση των σημάτων πείνας σας.

Φάτε αυτήν την χημική ουσία, και ο υποθάλαμός σας σκέφτεται ότι έχετε ακριβώς κάτω από τρία πιάτα των τροφίμων στον τοπικό μπουφέ. Η πείνα σας ακυρώνεται απότομα. Ακριβώς δεν αισθάνεστε πεινασμένοι άλλα. Όλα τα άλλα είναι λεπτά: δεν υπάρχει καμία γνωστή παρενέργεια. Αλλά απλά δεν αισθάνεστε όπως την κατανάλωση. Τουλάχιστον αυτός είναι αυτό που οι επιχειρήσεις hoodia εξηγούν ότι πρέπει να δοκιμάσετε.

Το hoodia κατανάλωσης είναι εκπληκτικά απλό: η φέτα από ένα κομμάτι succulent, ξεφλουδίζει από τα αγκάθια, και αρχίζει ακριβώς σε το. Δεν πρέπει ακόμη και να το καταπιείτε. Η προτίμηση είναι μάλλον πικρή από τις παλέτες των περισσότερων Αμερικανών, αλλά μετά από αρκετά πρακτικά του μασήματος, έχετε αρχίσει ήδη τη χημική ουσία. Εικασία τι; Η πείνα σας εξαφανίζεται με κάθε περνώντας στιγμή.

Το καθαρό 100% Hoodia που εισάγεται άμεσος από τη Νότια Αφρική είναι πολύ ακριβό και δύσκολο να αποκτήσει � που οποιαδήποτε προϊόντα Hoodia που πωλούνται σε φτηνές τιμές δεν είναι το πραγματικό πράγμα και δεν θα εργαστεί. Επίσης, τα προϊόντα Hoodia που υποστηρίζουν ότι περιέχουν τα μεγάλα ποσά καθαρό Hoodia σε κάθε χάπι είτε κάνουν τις ψεύτικες αξιώσεις είτε έχουν αραιώσει εντυπωσιακά το προϊόν με τα υλικά πληρώσεως. Το γεγονός είναι μέσο πρόσωπο θα γινόταν πιθανώς άρρωστο εάν κατανάλωσαν περισσότερο από 800mgs πραγματικού Hoodia σε οποιοδήποτε χρόνο.

Βεβαίως οποιαδήποτε επιχείρηση hoodia έξω εκεί που πωλεί ένα τίμιο προϊόν διευθύνει ποικίλη δοκιμή, προσπαθώντας να ανακαλύψει ποιος έχει τα πλαστά προϊόντα και που έχουν τα πραγματικά προϊόντα και την προσπάθεια να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν τους πελάτες τους για το γεγονός ότι έχουν το πραγματικό πράγμα. Αλλά, όπως πάντα, τα αποτελέσματα της δοκιμής που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις που έχουν το οικονομικό συμφέρον για την παρουσίαση αποδείξεων το προϊόν τους να είναι γνήσιες απλά δεν φέρνουν το ίδιο βάρος όπως ανεξάρτητα αποτελέσματα της δοκιμής από μια αμερόληπτη τρίτη επιχείρηση.

Όλοι πέρα από τον κόσμο, άνθρωποι προσπαθούν να αγοράσουν το hoodia, και ακριβώς δεν υπάρχει αρκετός ανεφοδιασμός για να πάει γύρω. Οι succulent καλλιεργητές έχουν σκουπιστεί έξω. Οι προμηθευτές σπόρου δεν αφήνουν ουσιαστικά κανέναν κατάλογο. Και δεδομένου ότι το hoodia διαρκεί περισσότερο από έξι έτη που αυξάνονται στη συγκομιδή του ύψους, υπάρχει μετάβαση να συνεχίσει να είναι μια μεγάλη έλλειψη hoodia έως τουλάχιστον το 2010, ίσως πέρα.

Το Hoodia είναι γνωστό επίσης από τους εμπειρογνώμονες δενδροκηποκομίας ως εξαιρετικά δύσκολο να καλλιεργήσει στην αιχμαλωσία. Οι εγκαταστάσεις σαπίζουν εύκολα, και δεν θα αυξηθούν στο κανονικό χώμα -- χρειάζονται το αμμώδες χώμα με την άριστη αποξήρανση. Επίσης, για να καταστήσουν τα πράγματα δυσκολότερα, αυτές οι εγκαταστάσεις δεν επικονιάζονται από τις μέλισσες, επικονιάζονται από τις μύγες. Για να προσελκύσουν τις μύγες, οι ανθίσεις τους εκπέμπουν μια ισχυρή, αποκρουστική μυρωδιά που μυρίζει πολλής όπως τη σαπίζοντας σάρκα.

Πραγματικό νοτιοαφρικανικό Hoodia είναι ΣΠΑΝΙΟ και ΑΚΡΙΒΟ. Διαρκεί περίπου 5 έως 7 έτη για το gordonii Hoodia succulent για να ωριμάσει και να παρέχει τις καταπιεστικές ιδιότητες όρεξης. Η αφρικανική κυβέρνηση έχει περιορίσει το ποσό Hoodia που εξάγει και ο αριθμός των προμηθευτών για να την λάβει στις ΗΠΑ. Λόγω της αυξανόμενης συνειδητοποίησης και της δημοτικότητας αυτού του χορταριού θαύματος, rip-off τα προϊόντα που περιέχουν πολύ ελάχιστο ή κανένα αυθεντικό Hoodia σε τους αρχίζουν να πλημμυρίζουν την αγορά.

Στις άγρια περιοχές Hoodia διαρκεί 5-6 έτη για να ωριμάσει αλλά είναι τώρα καλλιεργημένο μέσα τόσο μικρό όπως 2 έτη εμπορικά σε βιώσιμες ποσότητες και έχει γίνει ευρέως γνωστό για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική.

Τα χάπια Hoodia είναι ο αποταμιευτής ζωής μου. Έχω ένα πρόβλημα θυροειδή και αυτό προκαλεί το κέρδος κατάθλιψης και βάρους. Αυτά τα χάπια παίρνουν την πείνα μου μακριά έτσι μπορώ να πάρω πίσω στη μορφή και μου κάνουν την ευτυχή, συμπαθητική «παρενέργεια» -) Τώρα ο γιατρός μου τους παίρνει επίσης! Μ S (Γερμανία).

Hooray για Hoodia! Έχασα 5 λίβρες σε ένδεκα ημέρες. Τρία οικογενειακά μέλη συμπεριλαμβανομένου μου έχουν μάθει πολύ για Hoodia. Φαίνεται ότι η φυλή SAN δεν αποκάλυψε όλων, ειδικά τα οφέλη για τα άτομα, εάν ξέρετε τι σημαίνω - S.Α - (ΗΠΑ)

Weight loss. Βοτανική απώλεια βάρους βοηθειών χαπιών hoodia.
Dental health improvement at modern clinic


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Βοτανική απώλεια βάρους βοηθειών χαπιών hoodia και σχετικός με Hoodia, Weight loss παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Hoodia ή Weight loss. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Ring of Brazilia, Weight loss department.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page