Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionΓιατί είναι σημαντικό να χαθεί το βάρος; home page

 

 

 Γιατί είναι σημαντικό να χαθεί το βάρος;

 

 

 Weight loss. Γιατί είναι σημαντικό να χαθεί το βάρος;.

Ερευνητικά σημεία στις διαφορές στον έλεγχο όρεξης και τις ενεργειακές δαπάνες. Είναι σημαντικό για τους παχύσαρκους ανθρώπους να μην θεωρηθούν αρμόδιο για τον όρο τους.

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό από τις αγγελίες που χρησιμοποιούν τις προσωπικότητες για οι υγρές διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους. Οι αγγελίες απαιτούν τη γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους με τη χρήση τέτοιων προϊόντων. Οι πολύ παχύσαρκοι ασθενείς μπορούν να αναφερθούν σε αυτούς τους τύπους διατροφών. Οι διατροφές τους εποπτεύονται προσεκτικά από τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψής τους.

Ιατρικά εποπτευμένος νηστεύει είναι πολύ λίγων θερμίδων διατροφές που παρέχουν από 400 έως 800 θερμίδες ανά ημέρα. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις διατροφές είναι χαμηλές στις θερμίδες, η πρωτεϊνική παροχή είναι πολύ υψηλή. Ο σκοπός αυτών των διατροφών είναι να προωθηθεί η παχιά απώλεια, όχι απώλεια μυών. Ο υψηλός - οι βοήθειες περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη αποτρέπουν τις μεγάλες απώλειες ιστού μυών. Οι ηλεκτρολύτες, οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα συμπληρώνονται επίσης.

Η κατάλληλη χρήση αυτών των διατροφών απαιτεί κοντά να ελέγξει και συνέχιση. Για να προωθήσουν τη μόνιμη απώλεια βάρους, οι αλλαγές τρόπου ζωής πρέπει να γίνουν από το Dieter ενώ στο γρήγορο.

Το nervosa βουλιμίας είναι μια διατροφική διαταραχή που υπολογίζεται για να είναι παρούσα σε μέχρι 5 τοις εκατό των εφηβικών και νέων ενήλικων γυναικών. Χαρακτηρίζεται από την κατανάλωση binge που ακολουθείται από τις εξαγνίζοντας και άλλες συμπεριφορές όπως ο εμετός. Τα καθαρτικά, τα χάπια διατροφής, τα χάπια ύδατος, η άσκηση ή η νηστεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.

Η κατανάλωση Binge μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχτεί επειδή πολλοί άνθρωποι γυρίζουν στα τρόφιμα ως τρόπος τα συναισθήματά τους. Η κράτηση ενός ημερολογίου τροφίμων μπορεί να είναι ευεργετική να προσδιορίσει συγκεκριμένα ποια συναισθήματα είναι πιθανό να προκαλέσουν binge την κατανάλωση καθώς επίσης και ποια τύποι τροφίμων καταναλώνονται κατά τη διάρκεια ενός binge. Οι στρατηγικές μπορούν έπειτα να υιοθετηθούν για να μειώσουν την ώθηση στο binge όταν χτυπά η ώθηση.

Όταν η ικανότητα του μυός να αποθηκευτεί το λίπος ξεπερνιέται, το υπερβολικό λίπος είναι έπειτα αποθηκευμένη εξωτερική όψη ο μυς, γύρω από τα όργανα σωμάτων και κάτω από το δέρμα. Το λίπος που προστίθεται τώρα στο σώμα οδηγεί στο πρόσωπο που γίνονται overfat και το υπερβολικό βάρος.

Η γνώση της σύνθεσης σωμάτων σας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα ικανότητας για να χτιστεί περισσότερος παχύς-καίγοντας μυς. Επιλύοντας να αλλάξει τη σύνθεση σωμάτων σας και όχι απλά να χάσει το βάρος, μπορεί να βελτιώσει τη γενική υγεία σας.

Ο κίνδυνος το βάρος σύνδεσε τις αυξήσεις ιατρικών προβλημάτων εάν η πλειοψηφία του λίπους σωμάτων βρίσκεται στην κοιλιακή περιοχή. Αυτός ο κίνδυνος μειώνεται εάν το λίπος σωμάτων βρίσκεται πρώτιστα στα ισχία, την περιοχή γλουτών και μηρών.

Οι πίνακες ύψους και βάρους χρησιμοποιούνται γενικά για να καθορίσουν πώς το βάρος του προσώπου συγκρίνει με πρότυπα. Εντούτοις, το βάρος σε αυτούς τους πίνακες είναι ένα γενικό μέτρο όλων των συστατικών του σώματος. Τα άτομα μπορούν να διαφέρουν στο μυ, το μέγεθος πλαισίων και το ποσοστό του λίπους σωμάτων. Η μέση στην αναλογία ισχίων της αξιολόγησης της σύνθεσης σωμάτων παρέχει τις πληροφορίες για όπου η πλειοψηφία του λίπους σωμάτων βρίσκεται.

Γιατί είναι σημαντικό να χαθεί το βάρος;. Weight loss.


Ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Dental health improvement at modern clinic


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Γιατί είναι σημαντικό να χαθεί το βάρος; είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Ring of Brazilia, Weight loss department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page