--> Σημεία και συμπτώματα των τροφικών αλλεργιών κοινή Διαζεπάμη: χρήσιμες σύγχρονης ιατρικής. Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σας.Σημεία και συμπτώματα των τροφικών αλλεργιών κοινή Διαζεπάμη: χρήσιμες σύγχρονης ιατρικής. Διαζεπάμη με την κοινοτική παράδοση Μόλυβδος Προειδοποίηση για Swad μάρκας Sindoor σκόνη.  FDA προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν 3,5 ουγκιες  πακέτα των πορτοκαλί ή κόκκινη σκόνη που ονομάζεται Swad μάρκας sindoor διότι το προϊόν περιέχει υψηλά επίπεδα μολύβδου.  Η Illinois Τμήμα Δημόσιας Υγείας έχει επιβεβαιώσει για δύο περιπτώσεις να οδηγήσει σε δηλητηρίαση από καταναλωτές που χρησιμοποίησαν το προϊόν ως συστατικό σε σπίτι φαγητά Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σαςgeocities archive
Google

Σημεία και συμπτώματα των τροφικών αλλεργιών κοινή

Σημεία και συμπτώματα των τροφικών αλλεργιών κοινή

Σημεία και συμπτώματα των τροφικών αλλεργιών κοινή Διαζεπάμη: χρήσιμες σύγχρονης ιατρικής. Διαζεπάμη με την κοινοτική παράδοση Μόλυβδος Προειδοποίηση για Swad μάρκας Sindoor σκόνη.  FDA προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν 3,5 ουγκιες  πακέτα των πορτοκαλί ή κόκκινη σκόνη που ονομάζεται Swad μάρκας sindoor διότι το προϊόν περιέχει υψηλά επίπεδα μολύβδου.  Η Illinois Τμήμα Δημόσιας Υγείας έχει επιβεβαιώσει για δύο περιπτώσεις να οδηγήσει σε δηλητηρίαση από καταναλωτές που χρησιμοποίησαν το προϊόν ως συστατικό σε σπίτι φαγητά Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σαςgeocities archive

Οι αριθμοί που απελευθερώνεται από τη Mayo Clinic αναφέρει ότι περίπου τα δύο τοις εκατό των Αμερικανών ενηλίκων και έξι τοις εκατό των παιδιών υποφέρουν από κάποια μορφή τροφικής αλλεργίας. Παρόλο που τα στοιχεία αυτά μπορεί να φαίνονται μικρές, με πληθυσμό άνω των τριακοσιων εκατομμύρια άνθρωποι, που ισοδυναμεί με περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ και δεκαοκτώ εκατομμύρια folks, αντίστοιχα.

Κάθε είδος αλλεργικής αντίδρασης, συμπεριλαμβανομένων των τροφικών αλλεργιών, να προκύψουν ως αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιδράσει κατά κανόνα αβλαβές αλλεργιογόνα. Στην περίπτωση των τροφίμων, τα αλλεργιογόνα είναι συνήθως το γάλα, τα αυγά, φιστίκια, οστρακοειδή και μερικά άλλα τρόφιμα.

Αντίδραση σε επαφή ή κατάποση, το σώμα απελευθερώνει ένα αντίσωμα που ονομάζεται ανοσοσφαιρίνη Ε ή IgE, δεδομένου ότι αντιλαμβάνεται την τροφή ως ξένης εισβολέας και δεν όπως η διατροφή. Τα αντισώματα προκαλούν έκλυση ισταμίνης, προσταγλανδινών και πολλές άλλες ενώσεις οι οποίες παράγουν συμπτώματα αλλεργίας.

Σε σύγκριση με άλλες αλλεργικές αντιδράσεις, τα συμπτώματα τροφικής αλλεργίας είναι συνήθως πιο εκτεταμένες. Αυτές περιλαμβάνουν δυνατότητα δακρύρροια και ρινική συμφόρηση. Ωστόσο, από όπου και αν συνήθως συνοδεύεται με ή ακόμη και να αντεπεξέλθουν πράγματα όπως οίδημα των χειλέων, της γλώσσας ή λαιμού, κνίδωση ή κυψελών δέρμα, ναυτία, συριγμό και ακόμη και κοιλιακό άλγος.

Αναφυλακτικό σοκ μπορεί να οδηγήσει σε πιο ακραίες περιπτώσεις. Αναφυλαξία είναι ένα γενικό σύνολο αλλεργική αντίδραση. Περιλαμβάνει ορισμένα σοβαρά συμπτώματα, όπως ζάλη, στενόχωρα αεραγωγούς με αποτέλεσμα τη δυσχέρεια στην αναπνοή και την δραματική πτώση στην πίεση του αίματος. Έρχεται για γρήγορα και αν αφεθεί χωρίς επεξεργασία, μπορεί μερικές φορές να προκαλέσουν το θάνατο. Όπως πολλοί όπως διακοσιοι θανάτους κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες δόθηκε στη αναφυλαξία.

Τροφική αλλεργία αντιδράσεις μπορούν επίσης να βρίσκονται σε ορισμένες περιπτώσεις. Νωπά φρούτα και λαχανικά μπορεί να προκαλέσει κάποια folks στην εμπειρία ενός τύπου prickling αίσθηση στο στόμα. Η συναίνεση μεταξύ allergists είναι κυρίως πρωτεΐνες που προκαλούν αυτό το είδος της αντίδρασης? Παρόμοια με εκείνα που βρέθηκαν στο ragweed γύρης.

Διάγνωση από εκπαιδευμένο Allergist απαιτείται για να ανακαλύψουν εάν ένα άτομο έχει τροφική δυσανεξία ή τροφικής αλλεργίας.

Ένα δέρμα prick δοκιμή μπορεί συχνά να διαπιστωθεί αν ένα πρόσωπο που πράγματι έχει αλλεργία σε ορισμένα τρόφιμα. Η allergist παίρνει ένα απόσπασμα των ύποπτων ουσία και εκθέτει τον ασθενή σε ενέσιμη ένα πολύ μικρό ποσό, σύμφωνα με το δέρμα. Το δέρμα είναι παρακολουθούνται για περίπου τριάντα λεπτά για να δούμε αν υπάρχουν τυχόν πρήξιμο ή itchiness ως αντίδραση σε απόσπασμα.

Για να μετρηθεί το ποσό της ανοσοσφαιρίνης Ε ή IgE που παράγεται από τον οργανισμό ως αποτέλεσμα την κατάποση ενός ορισμένων τροφίμων, ενδέχεται να είναι αναγκαία για μια εξέταση αίματος που πρέπει να γίνουν, μολονότι αυτό δεν δίνουν πάντοτε μια οριστική απάντηση.

Δυσανεξία της λακτόζης, για παράδειγμα, έχει προκληθεί από την ανεπάρκεια που προκαλείται γενετικά του πεπτικού ενζύμου που απαιτούνται για την ασφαλή διαδικασία του αγελαδινού γάλακτος. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι εξίσου, αλλά αυτό δεν είναι μια αλλεργία.

Η εξάλειψη των προβληματικών τροφίμων από τη διατροφή και τα περίχωρα είναι πρώτο και καλύτερο γραμμή άμυνας. Αν και ίσως μια απλή απάντηση, ένα άτομο που έχει αλλεργία στα αυγά ή αυγό θα πρέπει να αποφεύγουν τα προϊόντα που καταναλώνουν αυτά τα τρόφιμα. Το ίδιο ισχύει και για εκείνα που είναι αλλεργικά στις αραχίδες ή προϊόντα που περιέχουν ίχνη από αυτά.

Στην απουσία οποιασδήποτε αναγνωρισμένης θεραπεία για τις αλλεργίες, την αποφυγή είναι καλύτερο φάρμακο για την ώρα. Ακόμα κι έτσι, δεν είναι πάντοτε δυνατόν να κρατήσει μακριά από ορισμένες ουσίες, παρά τις καλύτερες προσπάθειές της να το πράξει. Σε αυτό το σενάριο, την ανακούφιση των συμπτωμάτων είναι διαθέσιμο σε μορφή αντιισταμινικά, Epipen ή παρόμοια συσκευή. Μια EpiPen επιτρέπει στους αλλεργικούς να διανθίσουν τους με ένα μικρό ποσό ephinephrine κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης, το οποίο μπορεί stave off κάθε σοβαρή επίθεση της αναφυλαξίας.


Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σαςΔιαζεπάμη: χρήσιμες σύγχρονης ιατρικής.

χρήσεις των διαζεπάμη

Διαζεπάμη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της αυξημένης επεισόδια σπασμών (π.χ., έντονα επαναλαμβανόμενες επιληπτικές κρίσεις, επίτευγμα κατασχέσεις) σε άτομα που ήδη λαμβάνουν φάρμακα για τον έλεγχο των σπασμών. Διαζεπάμη, συνιστάται μόνο για βραχυπρόθεσμη αντιμετώπιση των επιθέσεων κατάσχεση. Δεν είναι για συνεχή καθημερινή χρήση για την αποφυγή επιληπτικών κρίσεων. Ανεξέλεγκτες οι κατασχέσεις μπορούν να μετατραπούν σε σοβαρές (πιθανώς θανατηφόρα) κατασχέσεις που δεν σταματούν (status epilepticus).

Διαζεπάμη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που καλούνται βενζοδιαζεπίνες οι οποίες παράγουν κατευναστική επίδραση επί του εγκεφάλου και των νεύρων (κεντρικό νευρικό σύστημα). Έχει προβληματιστεί για την εργασία με την αύξηση της ισχύος ορισμένων φυσικών χημικών (GABA) στον εγκέφαλο.

τον τρόπο χρήσης των διαζεπάμη

Διαβάστε ασθενών / φροντιστή Ενημερωτικό φυλλάδιο που παρέχονται από το φαρμακοποιό σας πριν χρησιμοποιήσετε διαζεπάμη και κάθε φορά που θα πάρετε μια ξαναγέμισμα. Αν έχουμε απορίες, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό.

Διαζεπάμη είναι δεδομένη rectally από ένα φροντιστή εκπαιδευμένοι να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα των σπασμών και να σας δώσουμε σωστά προϊόν. Εσείς και οι φροντιστές σας πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες από το γιατρό και το φαρμακοποιό ακριβώς. Επανεξέταση όλων οδηγίες για το πώς να δώσει διαζεπάμη στη συσκευασία του προϊόντος. Αν έχετε απορίες ή αισθάνονται σίγουροι για τη χρήση διαζεπάμη, καλέστε γιατρό ή τον φαρμακοποιό πριν από τη χρήση διαζεπάμη. Ζητήστε βοήθεια έκτακτης ανάγκης, αν το πρόσωπο έχει μια κατάληψη και δεν αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας διαζεπάμη.

Πριν από τη χρήση, ελέγξτε τη σύριγγα για τη σωστή δόση. Ο φαρμακοποιός θα πρέπει να θέσει σωστή δόση και κλειδαριά σύριγγα στο "έτοιμη" θέση πριν από δίνοντάς σας προϊόν. Πριν φύγετε από φαρμακείο, θα εξετάσει κάθε σύριγγα. Η δόση θα πρέπει να είναι στην οθόνη παράθυρο του πλευρά. Θα πρέπει να δούμε μια ταινία με πράσινο λέξη "έτοιμη" στο κάτω μέρος της σύριγγας βαρέλι. Κοίτα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή άκρη της σύριγγας (για παράδειγμα, μικρότερα tip για ένα παιδί) και ότι δεν υπάρχουν ρωγμές γύρω από την άκρη της σύριγγας. Επιστρέψουν το προϊόν στο φαρμακοποιό εάν υπάρχει πρόβλημα ή αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες

Ρωγμές μπορεί να προκαλέσει το φάρμακο να διαρρεύσουν και δεν παρέχει τη σωστή ποσότητα των φαρμάκων. Αν δούμε ένα ρήγμα, χρησιμοποιήστε μια διαφορετική σύριγγα. Ρωγμές μπορεί να εμφανιστούν την πάροδο του χρόνου, οπότε διατηρεί τον έλεγχο σύριγγες σας για να βεβαιωθείτε ότι έχουμε καλές έτοιμο προς χρήση. Επίσης, ελέγξτε την ημερομηνία λήξης στη συσκευασία, στο ξαναγέμισμα και σας συνταγή φάρμακα πριν λήξει.

Η δοσολογία είναι με βάση την ηλικία, βάρος, ιατρικό όρο, και η ανταπόκριση στη θεραπεία. Να είστε βέβαιοι ότι εμείς καταλαβαίνουμε όταν διαζεπάμη θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί, πώς να το χρησιμοποιήσει, καθώς και τον τρόπο ελέγχου για τις παρενέργειες / κατάσχεση ελέγχου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μια δεύτερη δόση μπορεί να συνταγογραφούνται και να δοθεί 4 έως 12 ώρες μετά την πρώτη δόση. Συνήθως, διαζεπάμη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των περισσότερων από 5 επεισόδια ανά μήνα και δεν υπερβαίνει το ένα επεισόδιο κάθε 5 ημέρες. Εάν οι κατασχέσεις συνεχίζονται και μετά την διαζεπάμη, χρησιμοποιώντας ως συνταγή (π.χ., δεν αλλαγή 15 λεπτά μετά τη δόση είναι δεδομένη), ή εάν υπάρχει μια αλλαγή στο πρόσωπο η αναπνοή του, τη συμπεριφορά, ή προϋπόθεση ότι οι συναγερμοί σας, λάβετε βοήθεια έκτακτης ανάγκης αμέσως.

Διαζεπάμη δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τακτικά. Αυτή η φαρμακευτική αγωγή μπορεί να προκαλέσουν εξάρτηση όταν έχει χρησιμοποιηθεί τακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα (περισσότερο από μερικές εβδομάδες) ή αν έχει χρησιμοποιηθεί σε υψηλές δόσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν ξαφνικά σταματήσουμε διαζεπάμη, η απόσυρση αντιδράσεις μπορεί να συμβούν ταυτόχρονα χρήση διαζεπάμη. Τέτοιου είδους αντιδράσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την αύξηση κατασχέσεων. Έκθεση τυχόν αντιδράσεις στο γιατρό σας αμέσως. Όταν διακοπή παραταθεί, τακτική θεραπεία με διαζεπάμη, η σταδιακή μείωση της δοσολογίας σύμφωνα με τις οδηγίες θα βοηθήσουν στην πρόληψη απόσυρση αντιδράσεις. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αν και είναι πολύ απίθανο να συμβεί, διαζεπάμη μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανώμαλη συμπεριφορά αναζητούν τα ναρκωτικά (ο εθισμός / συνήθεια που σχηματίζουν). Να μην αυξήσει τη δόση σας, πάρτε την πιο συχνά, ή το χρησιμοποιούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ 'ό, τι προβλέπεται.

Απορρίψτε διαζεπάμη σωστά. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο φύλλο ενημέρωσης του ασθενή. Μην επαναχρησιμοποιείτε σύριγγα.

Μην σταματήσετε να παίρνετε τακτική σας κατάσχεση ελέγχου φάρμακα, όταν μας δοθεί η διαζεπάμη.

παρενέργειες του διαζεπάμη

Υπνηλία, ζάλη, διάρροια, και unsteadiness μπορεί να προκύψει. Εάν αυτές επιμένουν ή επιδεινωθούν, ειδοποιεί αμέσως το γιατρό σας.

Να θυμάστε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει η διαζεπάμη γιατί αυτός ή αυτή έχει κριθεί ότι το όφελος για μας είναι μεγαλύτερο από τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διαζεπάμη δεν έχει σοβαρές παρενέργειες. Διαζεπάμη παραμένει στο σώμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε βέβαιος να παρακολουθήσουν τις αντιδράσεις για τουλάχιστον 4 ώρες μετά τη χορήγηση του φαρμάκου.

Αναζητήσουν άμεση ιατρική βοήθεια εάν οποιοδήποτε από αυτά τα απίθανη, αλλά πολύ σοβαρές παρενέργειες:

Μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση στη διαζεπάμη είναι απίθανο, αλλά επιδιώκουν την άμεση ιατρική βοήθεια εάν εμφανισθεί. Συμπτώματα σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης περιλαμβάνει:

Αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα των πιθανών παρενεργειών. Εάν παρατηρήσετε άλλες ενέργειες που δεν αναφέρονται παραπάνω, επικοινωνήστε με τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό.

προφυλάξεις του διαζεπάμη

Πριν από τη χρήση διαζεπάμη, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν είμαστε αλλεργικοί σε αυτό? Ή σε άλλες βενζοδιαζεπίνες (π.χ., oxazepam, temazepam)? Ή αν έχετε οποιεσδήποτε άλλες αλλεργίες.

Διαζεπάμη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν έχουμε ορισμένες ιατρικές παθήσεις. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν έχουμε:

Πριν από τη χρήση διαζεπάμη, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ιατρικού ιστορικού, κυρίως των:

Διαζεπάμη μπορεί να σας ζάλη ή υπνηλία? Χρήση επιφυλακτικότητα, ενώ την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν εγρήγορση, όπως η οδήγηση, την οδήγηση ενός ποδηλάτου, ή με τη χρήση μηχανημάτων. Αποφύγετε τα αλκοολούχα ποτά.

Για να ελαχιστοποιηθεί η ζάλη και lightheadedness, σηκώνεστε αργά, όταν περνώντας από καθιστή ή ύπτια θέση.

Συνιστάται προσοχή όταν χρησιμοποιούν διαζεπάμη σε ηλικιωμένους, διότι μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη στις επιδράσεις του διαζεπάμη, ειδικά η υπνηλία.

Διαζεπάμη δεν συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εάν μείνετε έγκυος ή νομίζετε ότι μπορεί να είστε έγκυος, ενημερώστε αμέσως το γιατρό σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαζεπάμη μπορεί να περάσουν στο μητρικό γάλα. Λόγω των πιθανών βλαβών στο βρέφος ο θηλασμός, ενώ χρησιμοποιώντας διαζεπάμη δεν συνιστάται. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν θηλάσετε.

αλληλεπιδράσεις των διαζεπάμη

Ο επαγγελματίες υγείας (π.χ., το γιατρό ή τον φαρμακοποιό), μπορεί ήδη να έχει επίγνωση των ενδεχόμενων αλληλεπιδράσεις και μπορεί να σας για την παρακολούθηση τους. Μην ξεκινήσετε, να σταματήσει ή να αλλάξετε τη δοσολογία του κάθε φαρμάκου, πριν από τον έλεγχο τους με πρώτο.

Διαζεπάμη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με τα ακόλουθα φάρμακα, επειδή ένα πολύ σοβαρό αλληλεπίδραση μπορεί να προκύψει, ενώ χρήση διαζεπάμη:

Αν είστε ήδη χρησιμοποιούν κάποιο από αυτά τα δύο φάρμακα, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό πριν από τη χρήση διαζεπάμη.

Πριν από τη χρήση διαζεπάμη, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό όλων των συνταγών και nonprescription / φυτικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ιδιαίτερα:

Ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό εάν λάβουμε τα ναρκωτικά που προκαλούν υπνηλία όπως: αντικαταθλιπτικά (π.χ., Αμυτριπτυλίνη, nefazodone), ορισμένα αντιισταμινικά (π.χ., Διφαινυδραμίνη), anti-κατάσχεσης ναρκωτικών (π.χ. καρβαμαζεπίνη, φαινοβαρβιτάλη, valproate), φάρμακα για τον ύπνο ή άγχος (π.χ., αλπραζολάμη, kava, zolpidem), μυοχαλαρωτικά, ναρκωτικές relievers πόνου (π.χ., codeine), ψυχιατρικά φάρμακα (π.χ., χλωροπρομαζίνη, risperidone).

Διαζεπάμη περιέχει μια μικρή ποσότητα αλκοόλ. Ενημερώστε το γιατρό σας αν παίρνετε φάρμακα όπως η μετρονιδαζόλη disulfiram ή ότι μπορεί να προκαλέσει μια δυσάρεστη αντίδραση όταν συνδυάζεται με αλκοόλ.

Αποφύγετε τη χρήση αλκοόλ όταν διαζεπάμη, διότι μπορεί να αυξήσει τις παρενέργειες, όπως η δυσκολία στην αναπνοή και υπνηλία.

Ελέγξτε την ετικέτα για όλα σας τα φάρμακα (π.χ., βήχας και κρύα προϊόντα), διότι ενδέχεται να περιέχουν συστατικά που προκαλούν υπνηλία. Ζητήστε από το φαρμακοποιό σας σχετικά με την ασφαλή χρήση των προϊόντων αυτών.

Αυτό το έγγραφο δεν περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση διαζεπάμη, ενημερώστε το γιατρό σας ή τον φαρμακοποιό όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούμε. Τηρούν κατάλογο με όλα σας τα φάρμακα μαζί σας και συμμερίζομαι κατάλογο με γιατρό και τον φαρμακοποιό σας.

Διαζεπάμη με την κοινοτική παράδοσηΜόλυβδος Προειδοποίηση για Swad μάρκας Sindoor σκόνη. FDA προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν 3,5 ουγκιες πακέτα των πορτοκαλί ή κόκκινη σκόνη που ονομάζεται Swad μάρκας sindoor διότι το προϊόν περιέχει υψηλά επίπεδα μολύβδου. Η Illinois Τμήμα Δημόσιας Υγείας έχει επιβεβαιώσει για δύο περιπτώσεις να οδηγήσει σε δηλητηρίαση από καταναλωτές που χρησιμοποίησαν το προϊόν ως συστατικό σε σπίτι φαγητά

FDA προειδοποιεί να μην τρώτε Cantaloupe από Honduran παραγωγό. Λόγω του κινδύνου της σαλμονέλας, FDA προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην καταναλώσουν cantaloupe από Honduran εταιρείας.

Φάρμακα για την υψηλή αρτηριακή πίεση. Υψηλή αρτηριακή πίεση είναι το "σιωπηλό δολοφόνο" διότι δεν έχει συμπτώματα μέχρι να προκαλεί σημαντικές βλάβες. Ένας αριθμός FDA-εγκεκριμένων φαρμάκων, μαζί με αλλαγές του τρόπου ζωής, μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία αυτού του όρου.

Καταπολέμηση της αντοχής στα αντιβιοτικά. Κατάχρηση αντιβιοτικών και της υπερεκμετάλλευσης των συνέβαλαν στην αντοχή των μικροβίων στα αντιβιοτικά, ένα φαινόμενο που μειώνει ή καταργεί την αποτελεσματικότητα των αντιβιοτικών.Little χρησιμοποιούνται φάρμακα αλλεργίας. Πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από αλλεργίες πιστεύω ότι θα έχουμε χρησιμοποιηθούν όλα τα διαθέσιμα φάρμακα αλλεργίας.

Immunologist τιμηθεί σε συμπόσιο κολεγίου. Stanley Nathenson των Pelham - καθηγητής της μικροβιολογίας και ανοσολογίας και της κυτταρικής βιολογίας στο Albert Einstein College of Medicine του Πανεπιστημίου Yeshiva του Μπρονξ - ήταν πρόσφατα τιμήθηκε με το κολέγιο με ..

FDA 101: συμβουλευτικές επιτροπές. FDA της συμβουλευτικής επιτροπής είναι κρίσιμη για τον οργανισμό το προϊόν της διαδικασίας αναθεώρησης. Μάθετε τα βασικά του θέση ειδική δημοσίων υπαλλήλων με διαφορετικές προοπτικές για τέτοιες επιστημονικές επιτροπές.

Προετοιμασία για τυφώνες και πλημμύρες: Συμβουλές από FDA. Αυτή η ενημέρωση άρθρο δίνει συμβουλές για το πώς να κρατήσει τα τρόφιμα, φαρμακευτικά προϊόντα, τα ζώα συντροφιάς και ασφαλές κατά τη διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης.

Βίαιος Αλλεργία σεζόν μπροστά. "Έχω άτομα αλλεργικά σε δέντρα σε χόρτο και τη γύρη ragweed, οπότε πάμε από δέντρο σεζόν στο χορτάρι σεζόν και τότε θα έχουμε δύο ή τριών εβδομάδων στα ανοικτά και στη συνέχεια θα πάει στο ragweed σεζόν" Αν έχετε εποχιακές αλλεργίες, κρατήστε για να hankie σας. Allergists πω αυτό σεζόν θα είναι μια κακή.

Αλλεργία Εβδομάδα από 19 έως 23 Μαΐου 2008, UK. Κατά τα τελευταία 40 χρόνια έχει σημειωθεί μία δραματική αύξηση του αριθμού των ατόμων που πάσχουν από άσθμα, έκζεμα, hayfever και τροφικές αλλεργίες και αυτή η «επιδημία αλλεργία" έπληξε ιδιαίτερα τα παιδιά.

Bad αλλεργίες μπορεί να είναι παράγοντας κινδύνου για άσθμα. Φτερνίσματος και δακρύρροια. Αν αυτό σας, έχετε άφθονο εταιρείας. Θα ελέγχεται με τοπικές allergists που λένε δέντρο και το χόρτο γύρης που μετράει πραγματικά ένα υψηλό δικαίωμα τώρα.

Αλλεργία Awareness Week. Πέμπτη, 22 Μαΐου 2008, 9.33 π.μ. Press Release: Dr Rodney Ford Media κυκλοφορίας για άμεση χρήση, 22 Μαΐου 2008 Αλλεργία Awareness Week ανησυχητικά, ο επιπολασμός των αλλεργικών ασθενειών δεν συνδυάζεται με την κατάλληλη ..Sitemap

Σημεία και συμπτώματα των τροφικών αλλεργιών κοινή Διαζεπάμη: χρήσιμες σύγχρονης ιατρικής. Διαζεπάμη με την κοινοτική παράδοση Μόλυβδος Προειδοποίηση για Swad μάρκας Sindoor σκόνη. FDA προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν 3,5 ουγκιες πακέτα των πορτοκαλί ή κόκκινη σκόνη που ονομάζεται Swad μάρκας sindoor διότι το προϊόν περιέχει υψηλά επίπεδα μολύβδου. Η Illinois Τμήμα Δημόσιας Υγείας έχει επιβεβαιώσει για δύο περιπτώσεις να οδηγήσει σε δηλητηρίαση από καταναλωτές που χρησιμοποίησαν το προϊόν ως συστατικό σε σπίτι φαγητά Ιατρικές συμβουλεύει για τη βελτίωση της υγείας σας

© Copyright 2006-2008[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page