Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionΛύσεις γήρανσης δερμάτων home page

 

 

Η ηλικία είναι ένα ζήτημα του μυαλού πέρα από το θέμα. Εάν δεν απασχολείτε, δεν πειράζει.

Mark Twain
Λύσεις γήρανσης δερμάτων

 

 

 Skin care. Λύσεις γήρανσης δερμάτων.

Το δέρμα παρέχει τη χρώση, από τα melanocytes, η οποία απορροφά μερικές από την ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία στον ήλιο. Περιέχει επίσης τα ένζυμα επισκευής DNA που αντιστρέφουν τη UV ζημία, και οι άνθρωποι που στερούνται τα γονίδια για αυτά τα ένζυμα υφίστανται τα υψηλά ποσοστά καρκίνου δερμάτων. Μια μορφή κυρίως που παράγεται από το UV φως, κακοήθες μελάνωμα, είναι ιδιαίτερα της εισβολής, αναγκάζοντας το για να διαδώσει γρήγορα, και μπορεί συχνά να είναι θανάσιμη. Η ανθρώπινη χρώση δερμάτων ποικίλλει μεταξύ των πληθυσμών με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό έχει οδηγήσει μερικές φορές στην ταξινόμηση των ανθρώπων βάσει του χρώματος δερμάτων. Δείτε το άρθρο σχετικά με το ανθρώπινο χρώμα δερμάτων.

Το μαστοφόρο δέρμα περιέχει συχνά τις τρίχες, το οποίο στην ικανοποιητική πυκνότητα καλείται γούνα. Η τρίχα χρησιμεύει κυρίως να αυξήσει τη μόνωση που το δέρμα παρέχει, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως δευτεροβάθμιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό ή ως η κάλυψη. Σε μερικά ζώα το δέρμα είναι πολύ σκληρό και παχύ, και μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία για να δημιουργήσει το δέρμα. Τα ερπετά και τα ψάρια έχουν τις σκληρές προστατευτικές κλίμακες στο δέρμα τους για την προστασία, και τα πουλιά έχουν τα σκληρά φτερά, όλα φιαγμένα από σκληρές ß-κερατίνες. Το αμφίβιο δέρμα δεν είναι ένα ισχυρό εμπόδιο στη μετάβαση των χημικών ουσιών. Μια συνεδρίαση βατράχων σε μια λύση αναισθητικού θα πάει γρήγορα στον ύπνο.

Το δέρμα είναι συχνά γνωστό ως «μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα». Αυτό ισχύει για την εξωτερική επιφάνεια, δεδομένου ότι καλύπτει το σώμα, που εμφανίζεται να έχει τη μεγαλύτερη περιοχή επιφάνειας όλων των οργάνων. Επιπλέον, ισχύει για το βάρος, καθώς ζυγίζει περισσότερο από οποιοδήποτε ενιαίο εσωτερικό όργανο, που αποτελεί περίπου 15 τοις εκατό του βάρους σωμάτων. Για το μέσο ενήλικο άνθρωπο, το δέρμα έχει μια περιοχή επιφάνειας μεταξύ 1.5-2.0 τετραγωνικά μέτρα, το μεγαλύτερο μέρος του είναι μεταξύ 2-3 χιλ. παχιού. Η μέση τετραγωνική ίντσα του δέρματος κρατά 650 αδένες ιδρώτα, 20 σκάφη αίματος, 1000 melanocytes, και περισσότερες από χίλιες καταλήξεις νεύρων.

Το δέρμα μπορεί να είναι στους παχιούς και λεπτούς τύπους. Το παχύ δέρμα είναι παρόν στα πέλματα των ποδιών και τις παλάμες των χεριών. Έχει ένα μεγαλύτερο corneum στρωμάτων με μια υψηλότερη περιεκτικότητα σε κερατίνες. Το παχύ δέρμα δεν αυξάνεται την τρίχα ο σκοπός του είναι να βοηθήσει να πιάσει. Το λεπτό δέρμα είναι παρόν στον όγκο του σώματος και έχει ένα μικρότερο corneum στρωμάτων και λιγότερες κορυφογραμμές papillae. Έχει την τρίχα και είναι μαλακότερο και ελαστικότερο. Τα χαρακτηριστικά του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της αισθητήριας πυκνότητας νεύρων και του τύπου τρίχας, ποικίλλουν με τη θέση στο σώμα.

Το δέρμα πρέπει να καθαριστεί τακτικά. Εκτός αν αρκετή προσοχή λαμβάνεται θα γίνει ραγισμένη ή φλέγω�. Το Unclean δέρμα ευνοεί την ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών.

Το συνεχώς ξεφλούδισμα από τα νεκρά κύτταρα του μίγματος επιδερμίδων με τις εκκρίσεις του ιδρώτα και των sebaceous αδένων και η σκόνη βρήκε στο δέρμα για να διαμορφωθεί ένα ακάθαρτο στρώμα στην επιφάνειά του. Εάν όχι πλυμένος μακριά το ρύπο και το νεκρό δέρμα ο πηλός αρχίζει να αποσυνθέτει την εκπομπή μιας αποκρουστικής μυρωδιάς.

Δεν είστε ποτέ πάρα πολύ νέοι ή πάρα πολύ παλαιοί για να αρχίσετε το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας.

Εάν φροντίσετε το δέρμα σας, το δέρμα σας θα σας φροντίσει! Αλλά με όλες τις λοσιόν, κρέμες, και φίλτρα στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να είναι γνωστό ποιο προϊόν θα λειτουργήσει για σας. Πολλά προϊόντα υποστηρίζουν ότι αφαιρούν τις ρυτίδες ή θεραπεύουν το ξηρό δέρμα. Άλλοι υποστηρίζουν ότι περιέχουν τα ακριβά συστατικά που λένε θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα του προϊόντος.

Το πρώτο βήμα στη φροντίδα του δέρματός σας αποτρέπει τη ζημία. Ο ήλιος, ο αέρας, οι ρύποι, και απλά η γήρανση μπορούν να υποβιβάσουν τον όρο του δέρματός σας. Οι κοινές καταγγελίες περιλαμβάνουν το ξηρές και itchy δέρμα, τις ρυτίδες, να κρεμήσουν, τις αλλαγές χρώματος, και τα σημεία ηλικίας. Υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να κρατήσετε εσείς ξεφλουδίζετε το κοίταγμα και το αίσθημα του καλύτερού της.

Το ξηρό δέρμα είναι πολύ κοινό, ειδικά με την ηλικία. Το παλαιότερο δέρμα έχει λιγότερους να ιδρώσουν και τους αδένες πετρελαίου από το νεώτερο δέρμα. Το ξηρό δέρμα μπορεί να προκληθεί από τα συχνά λουτρά, ορισμένα καλλυντικά ή φάρμακα. Αλλά οποιοσδήποτε η αιτία, υπάρχουν τρόποι να ανακουφιστεί το itchiness που συνδέεται με την. Αποφύγετε τα σκληρά σαπούνια κατά τη λούσιμο, και εάν είναι δυνατόν, ελαττώστε τον αριθμό λουτρών ή ντους κάθε εβδομάδα. Ένα λουτρό σφουγγαριών με το θερμό ύδωρ μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει και να αναβιώσει το δέρμα χωρίς γδύσιμο του δέρματος των πολύτιμων moisturizers του.

Εκτός αν το δέρμα σας είναι πολύ ελαιούχο, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα moisturizer για να κρατήσετε καθημερινά το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιής. Το δέρμα σας χρειάζεται moisturizer όλο το έτος μακρύ και ως εσωτερική χειμερινή θερμότητα, και το θερινό ήλιο μπορεί να είναι εξίσου καταστρεπτικό στο δέρμα σας.

Η ακμή, τα σπυράκια, οι ηλιακές κηλίδες, τα σημεία ηλικίας, οι ρυτίδες και άλλα blemishes είναι όροι δερμάτων ότι άνθρωποι πανούκλας ο κόσμος. Η σφαιρική βιομηχανία ομορφιάς κάνει ήδη τα δισεκατομμύρια των δολαρίων κάθε έτος όπως οι γυναίκες αρχίζουν παντού τις αναζητήσεις για να συντηρήσουν (ή να επιτύχει) μια νεανική, εμφάνιση πυράκτωσης. Ανταποκριμένος σε αυτήν την ανάγκη, οι δερματολόγοι, και άλλοι ειδικοί συνεχίζουν να ψάχνουν τις καλύτερες και ασφαλέστερες πιθανές επεξεργασίες και τις διατυπώσεις για να καταπολεμήσουν τις ασθένειες δερμάτων, ο πιό κοινός των οποίων είναι ακμή.

Εκτός από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στις κλινικές δερμάτων, πολλές κρέμες, πηκτώματα και αλοιφές που υποστηρίζουν ότι θεραπεύουν την ακμή, μικραίνουν τα σημεία ήλιων ή ηλικίας και ενισχύουν την ελαστικότητα δερμάτων είναι ευρέως διαθέσιμες στην αγορά. Υπάρχει τρίβει, μέσα καθαρισμού, μάσκες, εξωχρηματιστηριακή ιατρική δερμάτων και διατυπώσεις φλούδας δερμάτων, όλες που προσφέρονται στις διάφορες σειρές τιμών. Οι περισσότεροι μπορούν να αγοραστούν στα καταστήματα τμημάτων ή τα φαρμακεία, αλλά το γεγονός είναι ότι πολύ λίγα από αυτά τα αποκαλούμενα προϊόντα θαύματος λειτουργούν πραγματικά.

Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι το ποσό ρυτίδων που ένα πρόσωπο θα αναπτύξει μέσω των ετών εξαρτάται επίσης από το γενετικό τύπο επάνω αυτού του ατόμου. Εντούτοις, το κάπνισμα, η έκθεση ήλιων, το ξηρό δέρμα, και οι επαναλαμβανόμενες του προσώπου εκφράσεις και οι ιδιομορφίες όπως το συνοφρύωμα, μπορούν όλες να ενισχύσουν τη δημιουργία των ρυτίδων που μπορεί ή δεν να είναι μόνιμα παρούσα.

Κατά τη διάρκεια των ετών, οι εμπειρογνώμονες ομορφιάς και οι γιατροί δερμάτων έχουν βρεί προϊόντα μιας τα απέραντα σειράς να μεταχειριστούν και να ελαχιστοποιήσουν τις ρυτίδες. Η βοήθεια κρεμών και αλοιφών αντι-ρυτίδων μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αποτρέπει νέες από τη διαμόρφωση. Αυτές οι αλοιφές ρυτίδων και κρέμες αντι-γήρανσης βοηθούν πολλής στην αποκατάσταση της σταθερότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα περιέχουν τα αντιοξειδωτικοους και τη ρετινόλη ότι όχι μόνο ενισχύσεις στη μείωση των ρυτίδων και λεπτές γραμμές στο δέρμα, αλλά και υποκινούν την παραγωγή κολλαγόνων.

Μια λιγότερο επίπονη διαδικασία είναι το δέρμα μορίων ξαναερχόμενος στην επιφάνεια τη διαδικασία. Η διαδικασία είναι αφαιρεί το εξωτερικό στρώμα του δέρματος με έναν ιδιαίτερα ελεγχόμενο τρόπο. Λόγω του preciseness του, είναι σχεδόν ανώδυνο. Με την επανάληψη αυτής της διαδικασίας διάφοροι χρόνοι, το νεώτερο δέρμα κινούνται προς την επιφάνεια, προωθώντας κατά συνέπεια τις ορατές αλλαγές στη σύσταση, το χρώμα και την εμφάνιση του δέρματος. Τα οφέλη αυτού του δέρματος που ξαναέρχεται στην επιφάνεια τη διαδικασία είναι ότι προκαλεί πολύ λίγη πόνο ή ταλαιπωρία, καμία recuperative περίοδος δεν απαιτείται, υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δερμάτων, και καμία αναισθησία δεν απαιτείται.

Ενώ είναι αλήθεια ότι η φυσική ομορφιά είναι ακριβώς δέρμα βαθιά, δεν είναι ακόμα κανένας λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι, ιδιαίτερα γυναίκες, πρέπει να μην λάβουν υπόψη τη βασική φροντίδα δέρματος. Δεδομένου ότι το δέρμα είναι το πιο ακραίο στρώμα μας, εκτίθεται στα σκληρά στοιχεία του περιβάλλοντος. Και επειδή δεν είναι ασυνήθιστο για τους ανθρώπους να βασίσουν τις κρίσεις από την κάλυψή μας, με το πρόσωπο που είναι το πρώτο πράγμα που εξετάζουν, είναι μόνο κατάλληλο ότι πηγαίνουμε στα μεγάλα μήκη να κρατήσουμε το δέρμα μας καθαροί και φρέσκοι.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα φροντίδας δέρματος στην αγορά σήμερα. Αντίθετα από πριν όταν χρησιμοποιήθηκε ένας κανονικός φραγμός του σαπουνιού για να καθαρίσει δερμάτων, οι καλλυντικές επιχειρήσεις παράγουν τώρα μια ευρεία ποικιλία των επεξεργασιών φροντίδας δέρματος που μπορεί να εξετάσει τις διάφορες ανησυχίες δερμάτων. Εντούτοις, υπάρχουν περιπτώσεις όταν πρέπει να είναι οι επεξεργασίες επιθετικότερες, ειδικά για εκείνους που έχουν τη γήρανση ή το blemished δέρμα. Οι περισσότερες, εάν όχι όλα, των εξωχρηματιστηριακών προϊόντων είναι επίκαιρης φύσης, σημαίνοντας έχει επιπτώσεις μόνο στην επιδερμίδα ή το εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Η γήρανση ή το blemished δέρμα πρέπει να αντιμετωπιστεί κάτω στη ρίζα του προβλήματος για να δει τις καθορισμένες αλλαγές.

Λύσεις γήρανσης δερμάτων. Skin care.


Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την σελίδα

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Dental health improvement at modern clinic


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Λύσεις γήρανσης δερμάτων είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Ring of Brazilia, Skin care department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page