Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionΈξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας home page

 

 

 Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας

Online pharmacy. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας.

Αγοράζοντας τα φάρμακα συνταγών on-line

Κατ' αρχάς, είναι σημαντικό να εξεταστεί προσεκτικά η πηγή πληροφοριών και έπειτα να συζητηθούν οι πληροφορίες που βρίσκετε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας. Αυτές οι ερωταποκρίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να καθορίσετε εάν οι πληροφορίες υγείας που βρίσκετε στο διαδίκτυο ή λαμβάνετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από έναν ιστοχώρο είναι πιθανό να είναι αξιόπιστες.

Μερικοί ιστοχώροι που πωλούν την ιατρική μπορούν να είναι κράτος-μην χορηγημένα άδεια φαρμακεία ή δεν είναι φαρμακεία καθόλου ή μπορεί να δώσει μια διάγνωση που δεν είναι σωστή και πωλήστε την ιατρική που δεν είναι σωστή για σας ή τον όρο σας ή δεν θα προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες σας.

Τα φάρμακα που πώλησαν on-line μπορούν να είναι πλαστά (πλαστογραφία ή «copycat» φάρμακα) μπορέστε να είστε πάρα πολύ ισχυρός ή πάρα πολύ αδύνατος, ή να έχετε τα επικίνδυνα συστατικά, ή έχει λήξει (είναι ξεπερασμένος), ή δεν έχει εγκριθεί ή έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα μη-ασφαλή πρότυπα, ή μη ασφαλής να χρησιμοποιήσει με άλλα ιατρική ή προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή απαιτεί μια συνταγή και έχει έναν φαρμακοποιό διαθέσιμο για τις ερωτήσεις.
Πρόληψη αλληλεπιδράσεων φαρμάκων

Εάν παίρνετε διάφορα διαφορετικά φάρμακα, βλέπετε περισσότερους από έναν γιατρούς, ή έχετε ορισμένες συνθήκες υγιεινής, εσείς και οι γιατροί σας πρέπει να γνωρίζετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε. Να κάνει έτσι θα σας βοηθήσει για να αποφύγει τα πιθανά προβλήματα όπως οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να καταστήσουν το φάρμακό σας λιγότερο αποτελεσματικό, προκαλούν τις απροσδόκητες παρενέργειες, ή αυξάνουν τη δράση ενός ιδιαίτερου φαρμάκου. Μερικές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν ακόμη και να είναι επιβλαβείς σε σας.

Όχι όλα που συμβαίνουν σε έναν σωλήνα δοκιμής θα γίνουν σημαντικά στους ανθρώπους, εν τούτοις. Τα αποτελέσματα από αυτές τις μελέτες δοκιμή-σωλήνων μπορούν να μας πουν εάν ανάγκη να κάνει περαιτέρω να εξετάσει στους ανθρώπους για να ανακαλύψουν εάν μια αλληλεπίδραση είναι κλινικά σημαντική.

Τρεις φάσεις κλινικών δοκιμών στους ανθρώπους πρέπει να συμβούν προτού να μπορέσει να πωληθεί ένα φάρμακο. Η φάση 1 μελέτες εστιάζει στις παρενέργειες ενός φαρμάκου και πώς το φάρμακο μεταβολίζεται και αποβάλλεται από το σώμα. Φάση 2 εστίαση μελετών στην αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου. Και συγχρονίστε 3 μελέτες συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η οποία περιλαμβάνει να χρησιμοποιήσει το φάρμακο σε σχέση με με άλλα φάρμακα.

Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν διάφορες σημαντικές μεταβλητές που έχουν επιπτώσεις στις μεμονωμένες διαφορές στο πώς τα φάρμακα μεταβολίζονται, συμπεριλαμβανομένης της φυλής, του φύλου, της ηλικίας, και των συνθηκών υγιεινής. Παραδείγματος χάριν, οι άνθρωποι με το νεφρό ή την ασθένεια ήπαρ δεν αποβάλλουν τα φάρμακα από το σύστημά τους καθώς επίσης και τους ανθρώπους που είναι υγιή. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν τον πιό αργό μεταβολισμό φαρμάκων από άλλοι, και οι γυναίκες μπορούν να μεταβολίσουν τα φάρμακα διαφορετικά από τους άνδρες σε μερικές περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Οι προσφέροντες ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν επίσης τα συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών με το λογισμικό διαλογής φάρμακο-αλληλεπίδρασης, την ηλεκτρονική ορίζοντας, και άλλη τεχνολογία. Mark Langdorf, Μ.Δ., η καρέκλα του τμήματος ιατρικής έκτακτης ανάγκης στο πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, Irvine, λέει, «σε ένα πολυάσχολο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, πρέπει γρήγορα να ανακαλύψετε τι ένας ασθενής παίρνει και πώς εκείνα τα φάρμακα θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με άλλες επεξεργασίες."

Ο μεγάλος αριθμός φαρμάκων στην αγορά, που συνδυάζεται με τον κοινής χρήσης των πολλαπλών φαρμάκων, καθιστά τον κίνδυνο για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων σημαντικό. Οι καταναλωτές πρέπει να πουν στους γιατρούς τι παίρνουν και υποβάλλουν τις ερωτήσεις, και προσφέροντες ιατρικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να κάνουν μια καλύτερη εργασία στην προσπάθεια να αποκτηθούν οι πληροφορίες που θέλουν.

Τόσο παρά ρωτώντας τους ασθενείς ποια φάρμακα παίρνουν, οι γιατροί πρέπει να καταστήσουν τις ερωτήσεις συγκεκριμένες: «Παίρνετε οποιοδήποτε εξωχρηματιστηριακό φάρμακο; Παίρνετε οποιεσδήποτε βοτανικές επεξεργασίες ή βιταμίνες;"

Αλλά είναι καλός τρόπος -- οι καταναλωτές υπενθυμίζουν στους γιατρούς όλα που παίρνουν πότε ορίζονται ένα νέο φάρμακο. Έτσι μια υπομονετική δύναμη λέει: «Τώρα θυμηθείτε, παίρνω επίσης τα χάπια ελέγχου γέννησης. Υπάρχει ένας κίνδυνος αλληλεπίδρασης με αυτήν την νέα ιατρική;"

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα τρόφιμα και τα ποτά, παραδείγματος χάριν, που παίρνουν τα αντιβιοτικά quinolone όπως το ciprofloxacin με τα τρόφιμα και τα ποτά όπως τα colas, ο καφές, και η σοκολάτα που περιέχουν την καφεΐνη μπορούν να προκαλέσουν την αψηθυμία και τη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρξει μια ενδεχομένως μοιραία αύξηση στην πίεση αίματος εάν την τα τρόφιμα που περιέχουν tyramine τρώγονται κατά λήψη των ανασταλτικών παραγόντων οξειδάσεων μονοαμίνης, φάρμακα που μεταχειρίζονται τις αναταραχές διάθεσης.

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.
Μερικοί συγκεκριμένοι τρόποι να χαμηλωθούν οι κίνδυνοι φαρμάκων

Πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική--όπως με πολλά πράγματα που κάνετε καθημερινά--πρέπει να σκεφτείτε μέσω των οφελών και των κινδύνων προκειμένου να γίνει η καλύτερη επιλογή για σας.

Η απόφαση οφελών και κινδύνου είναι μερικές φορές δύσκολο να καθεί. Η καλύτερη επιλογή εξαρτάται από την ιδιαίτερη κατάστασή σας. Πρέπει να αποφασίσετε ποιους κινδύνους μπορείτε και θα δεχτείτε προκειμένου να αποκτηθούν τα οφέλη που θέλετε.

Παραδείγματος χάριν, εάν αντιμετωπίζοντας μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, δύναμη επιλέγετε να δεχτείτε περισσότερο κίνδυνο με την ελπίδα να πάρετε τα οφέλη μιας θεραπείας ή της διαβίωσης μια μακρύτερη ζωή. Αφ' ενός, εάν αντιμετωπίζετε μια δευτερεύουσα ασθένεια, δύναμη αποφασίζετε ότι θέλετε να διατρέξετε πολύ λίγο κίνδυνο.

Σε πολλές καταστάσεις, η συμβουλή από ειδήμονες του γιατρού σας, του φαρμακοποιού, ή άλλων επαγγελματιών υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την απόφαση.

Χρειάζεστε τη συντήρηση ένας ενημερωμένος, γραπτός τον κατάλογο όλων των φαρμάκων (συνταγή και εξωχρηματιστηριακός) και διαιτητικών συμπληρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals, τις οποίες χρησιμοποιείτε--ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά.

Πρέπει πάντα να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε ή η δύναμη γίνεται έγκυος, ή εάν περιποιείστε ένα μωρό. Πάντα υποβάλτε τις ερωτήσεις για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή σκέψεις που μπορείτε να έχετε.

Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε νέα ιατρική ή διαιτητικό συμπλήρωμα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ρωτήστε το γιατρό σας πάλι εάν υπάρχουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτό που χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο.

Πρέπει πάντα να δώσετε προσοχή στο πώς αισθάνεστε σημειώστε οποιεσδήποτε αλλαγές. Γράψτε κάτω τις αλλαγές έτσι ώστε μπορείτε να θυμηθείτε να πείτε στο γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης.

Πρέπει να ξέρετε τι για να κάνετε εάν δοκιμάζετε τις παρενέργειες και πότε για να ειδοποιήσετε το γιατρό σας, και ξέρετε πότε πρέπει να παρατηρήσετε μια βελτίωση και πότε για να υποβάλετε έκθεση πίσω.
Pharmacy today. Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας.
Dental health improvement at modern clinic


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Έξυπνα βήματα στην αναζήτηση ιατρικής σας και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Ring of Brazilia, Pharmacy today department.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page