Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionHoodia - ongelooflijke installatie voor gewichtsverlies home page

 

 

Hoodia, een installatie die de hersenen door de maag volledig te maken bedriegt voelen is, in het dieet van de Bosjesmannen van Zuid-Afrika voor duizenden jaren geweest.

CBS Nieuws, 60 Minuten, die spreken over Hoodia
Hoodia - ongelooflijke installatie voor gewichtsverlies

Hoodia. Hoodia - ongelooflijke installatie voor gewichtsverlies.

Als u geen Hoodia nog hebt vernomen, zal u spoedig omdat het als nieuw mirakelsupplement voor veilig, efficiënt gewichtsverlies wordt geworven. Gordonii van Hoodia, (Hoodia) is de botanische naam voor een cactus zoals installatie die in Zuid-Afrika groeit. De wetenschappers hebben onlangs verscheidene samenstellingen in deze verbazende installatie geïsoleerd die van dramatisch gewichtsverlies de oorzaak zijn. Deze alle-natuurlijke repressieve eetlust wordt ook toegejuicht voor het bevatten van geen gevaarlijke stimulansen die ongunstige bijwerkingen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium veroorzaakten.

Hoodia Gordonii werd ontdekt en werd gebruikt door de stam van San van de Kalahari, Zuid-Afrika, sinds voorhistorische tijden. Zij kauwden twee keer per dag de bittere installatie Hoodia om honger en dorst tijdens lange de jachtreizen te onderdrukken. Deze installatie bevat de mirakelmolecule p57 die onlangs in een zwaarlijvigheidsbehandeling werd vertaald.

Hoodia Gordonii is een leafless doornige succulente installatie (niet een cactus) met fleshly vinger-als stammen. De rijen van doornen zijn aanwezig langs de stammen, kleurde het dragende vlees bloemen. Hoodia Gordonii groeit natuurlijk in de ruwe woestijnvoorwaarden van Zuid-Afrika. Nu is Hoodia Gordonii gevonden in de semi-woestijnen van Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië, Angola, de Republiek Zuid-Afrika, en nu gevonden in een andere dorre gebieden van Zuidamerikaanse Naties zoals Spaanse peper, Peru en sommige gebieden van West-China met inbegrip van Gansu, Sichuan en Shanxi.

Hooray voor Hoodia! Ik verloor 5 pond in elf dagen. Drie familieleden met inbegrip van mij hebben a great deal over Hoodia geleerd. Het blijkt dat de stam van San allen, vooral de voordelen voor mensen niet openbaarde, als u weet wat ik - S. bedoel.A - (DE V.S.)

Echte Zuidafrikaanse Hoodia is ZELDZAAM en DUUR. Het vergt ongeveer 5 tot 7 jaar voor succulente gordonii Hoodia om eetlust repressieve kwaliteiten te rijpen en te verstrekken. De Afrikaanse overheid heeft de hoeveelheid Hoodia beperkt het en het aantal leveranciers uitvoert om het in de V.S. te ontvangen. Wegens de groeiende voorlichting en de populariteit van dit mirakelkruid, beginnen de oplichterijproducten die zeer weinig of geen authentieke Hoodia in hen bevatten de markt te overstromen.

De installatie van Hoodia Gordonii kwam in het zuidwestelijke deel van Afrika voort en kweekt op het semi-aride gebied van Zuid-Afrika het best hoofdzakelijk de Kalahari. In zijn inheemse habitat het uiterst te identificeren moeilijkheid is zich omdat het aan succulents van de zelfde familie gelijkaardig kijkt van wie er veel zijn. Slechts kan een ervaren plantkundige of als geval in Zuid-Afrika met Hoodia Gordonii de mensen van San de installatie voorafgaand aan het identificeren is bloeiend.

Hoodia is een alle-natuurlijk, kruiden dieetsupplement en er zijn geen kent ongunstige bijwerkingen met betrekking tot zijn gebruik. Geen Cafeïne. Geen Ephedra. Zo is Hoodia veilig voor ons.

Er zijn geen bekende gemelde bijwerkingen aan het gebruiken van Hoodia Gordonii die tot op heden zijn gemeld.

Hoodia werd gegeten als vers voedsel door de stam van San voor duizenden jaren met nul bijwerkingen.

Hoodia Gordonii is beroemd voor zijn gevolgen als repressieve eetlust en stemmingsversterker. De uitstekende resultaten zijn gemeld van mensen gebruikend het als deel van een programma van het gewichtsverlies, dat tot vele internationale bedrijven leidt die en Hoodia maken verkopen als „nieuwe pil van het mirakeldieet“.

Na jaren van zorgvuldig onderzoek, isoleerden de wetenschappers verscheidene samenstellingen in dit alle-natuurlijke voedsel dat van dramatisch gewichtsverlies, P57 de oorzaak was, die wijd is gemeld, slechts één van verscheidene chemische samenstellingen die in succulente Hoodia worden gevonden geweest. Niet alleen werd het bewezen volledig veilig, bevat het geen bevordert die tot het woelige gevoel kon bijdragen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium.

De massa de globale rente voor Hoodia sinds Pfizer, de internationale farmaceutische reus is getoond, begon aan het potentieel van onderzoekHoodia om mensen met zwaarlijvigheid te helpen. Pfizer ontdekte onlangs Hoodia en besliste miljoenen in het onderzoeken van de installatiesvoordelen als een nieuwe drug te investeren die met zwaarlijvigheid zou helpen. Het onderzoek dat door dit bedrijf wordt gepubliceerd heeft catapulted Hoodia in de internationale schijnwerper.

Weight loss. Hoodia - ongelooflijke installatie voor gewichtsverlies.
Dental health improvement at modern clinic


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Hoodia - ongelooflijke installatie voor gewichtsverlies en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Service Ring of Brazilia, Weight loss department.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page