Tand gebitten. De zorgoplossingen van de huid. Is Hoodia veilig? Dental health improvement at modern clinic.

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish version

 

 

De informatie van de gezondheid voor iedereen


Tand gebitten

Tand gebitten

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.

Deze procedure zou grondig met uw tandarts moeten worden besproken aangezien er verscheidene persoonlijke en medische factoren zijn in overweging te nemen. U kunt in plaats daarvan een kandidaat voor tandbruggen en tandimplants zijn als facultatieve procedures.

Aangezien wij verouderen, vinden velen van ons zich met tanden die niet meer structureel correct zijn. De kanalen van de wortel, de verloren vullingen, het bederf onder het vullen, de scherf en het barsten van het email zijn alle dingen die tot grote schaaltekorten in de oppervlakte van een tand kunnen leiden. Wanneer de volledige oppervlakte van de tand een probleem is, maar het wortelsysteem is intact, zou een kroon kunnen zijn enkel wat de tandartsorden.

ga verder...

De zorgoplossingen van de huid

De zorgoplossingen van de huid

De huid is vaak genoemd geworden „grootste orgaan in het menselijke lichaam“. Dit is op buitenoppervlakte van toepassing, aangezien het het lichaam omvat, dat de grootste oppervlakte van alle organen schijnt te hebben. Voorts is het op gewicht van toepassing, aangezien het meer dan om het even welk enig intern orgaan weegt, dat van ongeveer 15 percent van lichaamsgewicht rekenschap geeft. Voor de gemiddelde volwassen mens, heeft de huid een oppervlakte van tussen 1.5-2.0 vierkante meter, het grootste deel is tussen 2-3 mm dik. De gemiddelde vierkante duim van huid houdt 650 zweetklieren, 20 bloedvat, 1000 melanocytes, en meer dan duizend zenuweinde.

De haarvaten van het bloed worden gevonden onder de epidermis, en zijn verbonden met arteriole en een venule. De slagaderlijke shuntschepen kunnen het netwerk in oren, de neus en de vingertoppen mijden.

De huid moet regelmatig worden schoongemaakt. Tenzij genoeg zorg wordt genomen zal het gebarsten of ontstoken worden. De vuile huid keurt de ontwikkeling van pathogene organismen goed.

De huid steunt zijn eigen ecosystemen van micro-organismen, met inbegrip van gist en bacteriën, die door om het even welke hoeveelheid niet kunnen worden verwijderd het schoonmaken. In het algemeen houden deze organismen elkaar in controle en maken deel uit van een gezonde huid. Wanneer het saldo wordt gestoord, e.g., door antibiotica die bacteriën doden, kunnen er een te sterke groei en een besmetting zijn door gist. De huid is ononderbroken met de binnen epitheliaale voering van het lichaam bij de openingen, elk waarvan zijn eigen aanvulling van flora steunt.

ga verder...

Is Hoodia veilig?

Is Hoodia veilig?

De installatie van Hoodia Gordonii kwam in het zuidwestelijke deel van Afrika voort en kweekt op het semi-aride gebied van Zuid-Afrika het best hoofdzakelijk de Kalahari. In zijn inheemse habitat het uiterst te identificeren moeilijkheid is zich omdat het aan succulents van de zelfde familie gelijkaardig kijkt van wie er veel zijn. Slechts kan een ervaren plantkundige of als geval in Zuid-Afrika met Hoodia Gordonii de mensen van San de installatie voorafgaand aan het identificeren is bloeiend.

Er zijn geen bekende gemelde bijwerkingen aan het gebruiken van Hoodia Gordonii die tot op heden zijn gemeld.

Hoodia Gordonii is beroemd voor zijn gevolgen als repressieve eetlust en stemmingsversterker. De uitstekende resultaten zijn gemeld van mensen gebruikend het als deel van een programma van het gewichtsverlies, dat tot vele internationale bedrijven leidt die en Hoodia maken verkopen als „nieuwe pil van het mirakeldieet“.

De massa de globale rente voor Hoodia sinds Pfizer, de internationale farmaceutische reus is getoond, begon aan het potentieel van onderzoekHoodia om mensen met zwaarlijvigheid te helpen. Pfizer ontdekte onlangs Hoodia en besliste miljoenen in het onderzoeken van de installatiesvoordelen als een nieuwe drug te investeren die met zwaarlijvigheid zou helpen. Het onderzoek dat door dit bedrijf wordt gepubliceerd heeft catapulted Hoodia in de internationale schijnwerper.

ga verder...

 

 

Read our other articles:
Dental health improvement at modern clinic

Sitemap© Copyright 2007 Service Ring of Brazilia.

1