Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionΧάστε και τρίχα αύξησης home page

 

 

Η ομορφιά μας σύρει με μια ενιαία τρίχα.

Αλέξανδρος Pope
Χάστε και τρίχα αύξησης

 

 

 Hair care. Χάστε και τρίχα αύξησης.

Μεταχείρηση ασθενειών τρίχας

Μια από την αρχική αιτία της απώλειας τρίχας είναι ένα υψηλό ποσό της αρσενικής ορμόνης, dihydrotestosterone (DHT) μέσα στο θυλάκιο τρίχας. DHT παράγεται από την τεστοστερόνη στους προστατικούς, διάφορους επινεφρίδιους αδένες, και το κρανίο. Μετά από μια χρονική περίοδο, μια αφθονία πλεονάσματος του DHT αναγκάζει το θυλάκιο τρίχας για να υποβιβάσει και κονταίνει την ενεργό φάση της τρίχας.

Μια άλλη σημαντική αιτία της μειωμένης τρίχας είναι πίεση, όπως η ανησυχία, η ανησυχία και ο ξαφνικός κλονισμός. Μόλυβδοι πίεσης σε μια αυστηρή ένταση στο δέρμα του κρανίου. Αυτό έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό της ουσιαστικής διατροφής που απαιτείται για την υγιή αύξηση της τρίχας.

Υπάρχουν πολλές χειρουργικές διαδικασίες που θα βοηθήσουν να αποκαταστήσουν την τρίχα από την πτώση. Η χειρουργική αποκατάσταση είναι η μόνη μόνιμη λύση στη φαλάκρα. Περιλαμβάνει μια σειρά διαδικασιών που εξάγουν τα βουλώματα του κρανίου από τις πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, όπου η τρίχα αυξάνεται πυκνά, και τα εμφυτεύουν στην κορυφή και στο μέτωπο, όπου πηγαίνετε φαλακροί.

Η μείωση κρανίων εκτελείται στους ασθενείς με τα καθορισμένα με σαφήνεια φαλακρά σημεία της περιοχής κορωνών του κρανίου. Γίνεται μερικές φορές από κοινού με το transplantaion τρίχας για να μειώσει το μέγεθος του φαλακρού κρανίου, ειδικά στους ασθενείς που δεν έχουν αρκετή τρίχα χορηγών για να καλύψουν τις φαλακρές περιοχές.

Οι τσάντες πυριτίου παρεμβάλλονται κάτω από μια περιοχή του τριχωτού κρανίου και διογκώνονται βαθμιαία με το υφάλμυρο νερό κατά τη διάρκεια μιας έξι εβδομάδων περιόδου. Αυτό αναγκάζει το hair-bearing δέρμα για να τεντώσει, αυξάνοντας κατά συνέπεια το ποσό hair-bearing κρανίου. Μετά από να αφαιρέσει τις τσάντες, το επεκταθε'ν φέρον δέρμα τρίχας ανυψώνεται και κινείται προς μια παρακείμενη φαλακρή περιοχή όπου ένα παρόμοιο μεγέθους μπάλωμα του κρανίου έχει φορολογηθεί.

Minoxidil (Rogaine). Αυτό το εξωχρηματιστηριακό φάρμακο εγκρίνεται για την επεξεργασία androgenetic alopecia και alopecia του areata. Το Minoxidil είναι ένα υγρό που τρίβετε στο κρανίο σας δύο φορές καθημερινά για να ξαναμεγαλώσετε την τρίχα και για να αποτρέψετε την περαιτέρω απώλεια. Μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν κάποιο regrowth τρίχας ή ένα πιό αργό ποσοστό και απώλειας τρίχας ή οι δύο. Το Minoxidil είναι διαθέσιμο σε μια λύση 2 τοις εκατό και σε μια λύση 5 τοις εκατό.

Finasteride (Propecia). Αυτό το φάρμακο συνταγών για να μεταχειριστεί τη φαλάκρα αρσενικός-σχεδίων λαμβάνεται καθημερινά με μορφή χαπιών. Πολλοί άνθρωποι που παίρνουν το finasteride δοκιμάζουν μια επιβράδυνση της απώλειας τρίχας, και μερικοί μπορούν να παρουσιάσουν κάποια νέα αύξηση τρίχας. Τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να πάρουν αρκετούς μήνες. Το Finasteride λειτουργεί με την παρεμπόδιση της μετατροπής της τεστοστερόνης στο dihydrotestosterone (DHT), μια ορμόνη που συρρικνώνεται τα θυλάκια τρίχας και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αρσενική απώλεια τρίχας. Οι σπάνιες παρενέργειες του finasteride περιλαμβάνουν τη μειωμένη κίνηση φύλων και τη σεξουαλική λειτουργία. Όπως με το minoxidil, τα οφέλη του finasteride σταματούν εάν σταματάτε το.
Όροι που μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια τρίχας

Η απώλεια τρίχας και η λεπταίνοντας τρίχα μπορούν να παρουσιαστούν επάνω από ποικίλους διαφορετικούς όρους. Αν και, πολλοί ερευνητές καρφώνουν ακόμα την μεγαλύτερη μέρος της επίπληξης στη γενετική. Ο πιό κοινός τύπος απώλειας τρίχας αναφέρεται ως «απώλεια τρίχας σχεδίων» (αρρενογόνο alopecia). Πολλές φυσικές επεξεργασίες απώλειας τρίχας υπάρχουν που μπορούν να βοηθήσουν να εξετάσουν την απώλεια τρίχας σχεδίων. Απαριθμημένοι κατωτέρω είναι άλλοι όροι που μπορούν να προκαλέσουν την απώλεια τρίχας και τη λεπταίνοντας τρίχα.

Alopecia Areata - σε αυτόν τον τύπο απώλειας τρίχας, η τρίχα πέφτει συνήθως έξω, με συνέπεια τα συνολικά ομαλά, στρογγυλά μπαλώματα για το μέγεθος ενός νομίσματος ή μεγαλύτερος. Μπορεί, σπάνια, να οδηγήσει στην πλήρη απώλεια τρίχας κρανίων και σωμάτων. Αυτή η ασθένεια μπορεί να έχει επιπτώσεις στα παιδιά ή τους ενηλίκους οποιασδήποτε ηλικίας. Η αιτία alopecia του areata είναι άγνωστη. Εκτός από την απώλεια τρίχας, τα επηρεασθε'ντα πρόσωπα είναι γενικά στην άριστη υγεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τρίχα ξαναμεγαλώνει από το. Οι δερματολόγοι μπορούν να θεραπεύσουν πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον όρο. Οι επεξεργασίες περιλαμβάνουν τα επίκαιρα φάρμακα, ένα πρόσθετο είδος ελαφριάς επεξεργασίας, ή σε μερικές περιπτώσεις τα χάπια.

Αρρενογόνο alopecia αναπτύσσεται όταν δοκιμάζει το θυλάκιο τρίχας (η θέση κάτω από το δέρμα όπου η τρίχα αυξάνεται από) μια μείωση του μεγέθους, καθώς επίσης και μια χρονική μείωση της ενεργού φάσης αύξησης. αυτό μεταφράζει σε ένα απλό γεγονός: όλο και περισσότερο της τρίχας τα θυλάκια θα ξοδεψουν το χρόνο στο στηργμένος κράτος όπου η τρίχα ρίχνεται μόλις ολοκληρωθεί το κράτος. Ευτυχώς, αρρενογόνο alopecia δεν αναπτύσσεται σε όλα τα θυλάκια τρίχας συγχρόνως. Γί αυτό κάποιο μέρος του κρανίου φαίνεται περισσότερη τρίχα από άλλη.

Alopecia τοκετός Areata - όταν οι γυναίκες είναι έγκυες, περισσότεροι των τριχών της θα αυξάνονται. Εντούτοις, αφότου παραδίδει μια γυναίκα το μωρό της, πολλές τρίχες εισάγουν τη στηργμένος φάση του κύκλου τρίχας. Μέσα σε δύο έως τρεις μήνες, μερικές γυναίκες θα παρατηρήσουν την τρίχα μεγάλων ποσών στις βούρτσες και τις χτένες τους. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έναν έως έξι μήνες, αλλά επιλύει εντελώς στις περισσότερες περιπτώσεις.

Φάρμακα - μερικά φάρμακα συνταγών μπορούν να προκαλέσουν το προσωρινό σκόρπισμα τρίχας. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν μερικά από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τα εξής: gout, αρθρίτιδα, κατάθλιψη, προβλήματα καρδιών, υψηλή πίεση αίματος, ή thinner αίματος. Οι υψηλές δόσεις της βιταμίνης Α μπορούν επίσης να προκαλέσουν το σκόρπισμα τρίχας.

Χαμηλός σίδηρος ορών - η ανεπάρκεια σιδήρου παράγει περιστασιακά την απώλεια τρίχας. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετό σίδηρο στις διατροφές τους ή δεν μπορούν να απορροφήσουν πλήρως το σίδηρο. Οι γυναίκες που έχουν τις βαριές εμμηνορροϊκές περιόδους μπορούν να αναπτύξουν την ανεπάρκεια σιδήρου. Ο χαμηλός σίδηρος μπορεί να ανιχνευθεί από τις εργαστηριακές δοκιμές και μπορεί να διορθωθεί με τη λήψη των χαπιών σιδήρου.
Η προσοχή τρίχας συμβουλεύει

Συχνά μπορεί να στεγνώσει την τρίχα σας και, επομένως, πρέπει να ακολουθηθεί με την χρήση ενός ενυδατικού εδαφοβελτιωτικού. Είναι πολύ σημαντικό να απασχοληθεί το εδαφοβελτιωτικό μέσω της όλης τρίχας σας και να αφεθεί μέσα για τρία έως πέντε λεπτά. Πάλι, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν με κακό τρόπο και κάνουν κακή χρήση το εδαφοβελτιωτικό με να μην απασχοληθούν σε το κατευθείαν στις άκρες της τρίχας και να μη μην αφήσουν το επάνω αρκετό καιρό.

Η σωστή χρήση των εδαφοβελτιωτικών που περιέχουν τις ελαφριές πρωτεΐνες πρωτεΐνες κερατινών, όπως οι υδρολυμένες ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει την τρίχα σας. Ένα καλό εδαφοβελτιωτικό με αυτές τις πρωτεΐνες μπορεί εύκολα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας για να ξαναγεμίσει τις θρεπτικές ουσίες. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν επίσης να επισκευάσουν τις διασπασμένες άκρες. Οι διασπασμένες άκρες αναπτύσσονται αφότου έχει γδυθεί η προστατευτική επιδερμίδα μακρυά από το τέλος χημικών ουσιών ινών τρίχας των σκληρών ως συνέπεια ή ακόμα και του σφριγηλού βουρτσίσματος.

Η ξανθή τρίχα μπορεί να γίνει κίτρινη, να εξασθενίσει ή να γίνει θαμπή οφειλόμενη στη UV έκθεση. Ακόμη και η φυσική τρίχα brunette τείνει να αναπτύξει τα κοκκινωπά χρώματα από την έκθεση ήλιων λόγω της οξείδωσης των χρωστικών ουσιών μελανίνης.
Χάστε και τρίχα αύξησης. Hair care.


Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την σελίδα

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Dental health improvement at modern clinic


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Χάστε και τρίχα αύξησης είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Service Ring of Brazilia, Hair care department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page