on Czech about Echte tandinfo

on German about Echte tandinfo

on English about Echte tandinfo

on Spanish about Echte tandinfo

on French about Echte tandinfo

on Greek about Echte tandinfo

on Italian about Echte tandinfo

on Dutch about Echte tandinfo

on Portuguese about Echte tandinfo

on Swedish about Echte tandinfoEchte tandinfo home page

„Elke tand in een man hoofd is waardevoller dan een diamant."

Miguel de Cervantes, trekt Don Quichot, 1605 aan

 

 
Echte tandinfo

 

 

 Dental care. Echte tandinfo.

De permanente tanden zijn de tweede reeks tanden die de rest van uw leven zal duren. Zij neigen geler (en niet alleen wegens koffie) te zijn en zijn uiterst hard. De definitieve reeks tanden wordt samengesteld uit 32 tanden, of 16 op elke kaak. Er zijn twee centrale incisors voor het bijten, twee zijincisors voor het bijten, twee hoektanden voor tearing en knipsel, vier premolars voor het kauwen, en zes kiezen voor het kauwen.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.

Tand implants zijn inrichtingen van titanium die chirurgisch in uw kaakbeen worden geschroeft. Implant is een anker voor een natuurlijk-verschijnt valse tand of een reeks valse tanden. Het succestarief tandimplants hangt af van waar implants en hun doel worden geplaatst. Zij worden typisch het best geplaatst in het voorgedeelte van uw lagere kaak.

De implant procedure is een chirurgische plaatsing van implant of implants in uw kaakbeen dat drie aan halfjaarlijkse helende periode vóór de implant restauratie vereist om de ontbrekende tand of de tanden te vervangen. Tijdens dit helende keer, groeit het been in en rond titaniumimplant creërend een zeer sterke steun. Tand implants kunnen worden verworpen. Gewoonlijk worden zij vervangen met een andere implant van een lichtjes grotere grootte. Het verwerping of „mislukkings“ tarief is minimaal, slechts 1 tot 2% van alle implant procedures. U moet gaan zonder uw gebitten één dag aan twee weken na een implant plaatsing te dragen. Nadat implant „heeft genomen“ en u voldoende hebt geheeld, wordt een zeer natuurlijke kroon geplaatst op implant.

Als u één tand of elk van uw tanden mist, kunnen implants goed voor u zijn. Mits u genoeg been op het gebied van de ontbrekende tand hebt om de ankerplaats van implants te vergemakkelijken, kan deze procedure terrific resultaten opleveren. Als u genoeg been niet met deze bedoeling hebt, kan een beenent noodzakelijk zijn. Een procedure om het been op te bouwen is gekend als het Enten van het Been. Enten van het been is gemeenschappelijk met tandimplants. Het been dat wordt gebruikt is één van drie types. Het aangewezen been wordt om te gebruiken genomen uit andere gebieden van uw mond of in een zuigingsapparaat verzameld aangezien de boring van de plaatsen voor tandimplants voorkomt. Soms wordt het been genomen uit gebieden zoals een heup (dit vereist een orthopedische chirurg en een werkende ruimte). De derde bron voor nodig been is een synthetisch type. Dit is het minste aangewezen type van been om voor deze procedure worden gebruikt.

De tand vernisjes kunnen van porselein of van hars samengestelde materialen worden gemaakt. De vernisjes van het porselein verzetten zich tegen vlekken dan beter harsvernisjes en betere nabootser het licht dat op eigenschappen van natuurlijke tanden wijst. De vernisjes van de hars zijn dunner en vereisen verwijdering van minder van de tandoppervlakte vóór plaatsing. U zult de beste keus van vernisjemateriaal voor u met uw tandarts moeten bespreken.

De vernisjes, porselein of plastiek, worden geplaatst over de voortanden aan de vorm van de veranderingskleur van de tanden. De vernisjes zijn ideaal voor tanden die te klein zijn, te groot, of ongelijke oppervlakten hebben. Het is zeer gemeenschappelijk voor mensen om onvolmaakte tanden, of vreemd genoeg gevormde tanden, afgebroken tanden, bochtige tanden, tanden met kleine gaten in hen te hebben, of een ongepaste met maat tand of tanden die een oneven verschijning hebben. De vernisjes lossen dergelijke onregelmatigheden op en leiden tot een duurzame en aangename glimlach.

Terwijl geen alternatief voor vernisjes tot het nauwkeurige zelfde effect zal leiden, zijn er sommige populaire procedures die lonend kunnen schijnen. De kronen, terwijl duurder, handelen ook om de tand met een beschermende deklaag te behandelen. Voor individuen die eenvoudig hun tanden willen ophelderen, bieden vele klinieken nu tandbleken aan, hoewel dit een veel minder permanente procedure is.

Een zeer milde etsoplossing wordt toegepast op uw tanden om zeer tot kleine spleten in de het emailstructuur van de tand te leiden. Deze kleine spleten verstrekken een lichtjes ruwe oppervlakte die een duurzame hars toelaat om materialen op uw tanden te plakken. De hars wordt dan geplaatst op uw tand en het licht met hoge intensiteit geneest de harsen op de oppervlakte van uw tand - met elke individuele laag van hars die in enkel notulen verhardt. Wanneer de laatste laag is toegepast op uw tand, het materiaal in entrepot toen sculpted is om uw tand te passen en fijn opgepoetst.

De hars komt in vele schaduwen zodat wij het aan uw natuurlijke tanden kunnen aanpassen. wegens de lagen in kwestie, zal deze procedure lichtjes langer dan traditionele zilveren vullingen duren omdat de veelvoudige lagen van het materiaal plakkend worden toegepast. Typisch vergt het plakken een uur aan twee uren afhankelijk van uw bijzonder geval.

U bent goede kandidaat voor tand het plakken, als u dicht hebt, kleine hiaten tussen uw voortanden, of als u tanden hebt afgebroken of gebarsten, kunt u een kandidaat zijn voor het plakken. Het plakken wordt ook gebruikt voor patiënten die tanden, ongelijke tanden, gomrecessie of tandbederf zijn verkleurd. Materiaal het plakkend is poreus, zodat zullen de rokers vinden dat hun het plakken zal vergelen. Als u denkt bent u een kandidaat voor het plakken, bespreekt het met uw tandarts.

Op gebied van uw mond dat onder minder spanning, zoals uw voortanden is, kan een cantileverbrug worden gebruikt. De cantileverbruggen worden gebruikt wanneer er tanden aan slechts één kant van de open ruimte zijn. De bruggen kunnen uw risico van gomziekte verminderen, helpen sommige beetkwesties verbeteren en zelfs uw toespraak verbeteren. De bruggen vereisen uw verplichting aan ernstige mondelinge hygiëne, maar zullen zo vele tien jaar of meer duren.

Uw kosmetische tandarts zal aan beide kanten uw tanden van de ruimte voor de valse tand voorbereiden. U zal een mild verdovingsmiddel aan numb worden gegeven het gebied, en de kosmetische tandarts zal gebied van elk steunpunt (tanden aan beide kanten van de ruimte) voor de dikte van de kroon aan te passen verwijderen. Wanneer deze tanden reeds vullingen hebben, kan een deel van het vullen worden verlaten op zijn plaats om als stichting voor de kroon te helpen.

De tandarts zal dan een indruk maken, die als het model zal dienen waarvan de brug, de valse tand en de kronen door een tandlaboratorium zullen worden gemaakt. Een tijdelijke brug zal voor u aan slijtage worden geplaatst terwijl uw brug tot uw volgende bezoek wordt gemaakt. Deze tijdelijke brug zal dienen om uw tanden en gommen te beschermen.

Met een weinig het tand de contouren aangeven van, kunt u een reusachtig verschil op de manier maken u over uw glimlach voelt. De goede kosmetische tandheelkunde kan u een glimlach geven die de afgunst van anderen is. De tand die door een kosmetische tandarts de contouren aangeeft van vereist dat u normale, gezonde tanden hebt.

Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren. Deze procedure is zelfs een substituut voor steunen in bepaalde omstandigheden. Dit is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.

Het de contouren aangeven van van tanden kan correcte kleine problemen met beet ook helpen. Het is gemeenschappelijk voor plakken dat met tand worden moet gecombineerd die een mooie glimlach een nieuwe vorm geeft te bereiken. Er zijn eigenlijk verscheidene manieren om de verschijning van uw tanden te veranderen. Vaak worden deze diverse procedures gecombineerd op verschillende manieren om te leveren dat glimlach van uw dromen.

Uw kosmetische tandarts zal gewoonlijk aan de gebieden van het vlekprobleem in uw mond kunnen die tot tandschade en een behoefte aan kronen zou kunnen leiden. Het kauwen de patronen spelen eveneens een grote rol. Door de uiteinden van uw midden en achter geroepen tanden (cusps) selectief te malen uw beet zal veranderen om de spanning op bij-risicotanden te verminderen.

In andere instanties, worden de kronen gebruikt om een daadwerkelijke ontbrekende tand te vervangen. Deze kronen worden aan beide kanten verankerd aan de tanden, met een brugsectie die de twee kronen verbindt. In plaats van bruggen, enige tand tand kunnen implants worden gebruikt die de behoefte elimineren om de kronen te steunen.

Ben zeker om met uw kosmetische tandarts te bespreken dat de cementkleur die voor uw permanente kroon wordt gebruikt het zelfde als die voor uw tijdelijke kroon wordt gebruikt zal zijn. Een poging in deeg wordt met deze bedoeling gebruikt. De kleur van het cement beïnvloedt de algemene kleur van een porseleinkroon, zodat moet dit worden besproken long before uw tijdelijke kroon wordt geplaatst.

Echte tandinfo. Dental care.


Termen het verklaren

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


International and local jobs search engine


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Echte tandinfo is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Education Ring, Dental care area.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)