Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)


--> Allergie producten die zullen helpen met uw allergieën Waarom Enalapril? De Eurosearchengine - uw gids in medicatie.
Arabic

Dutch

French

German

Greek

Italian

Japanese

Portuguese

Spanish

EnglishGoogle

Allergie producten die zullen helpen met uw allergieën

Allergie producten die zullen helpen met uw allergieën Waarom Enalapril? Prijs vergelijking voor Enalapril Making Sense van Vytorin.  Dit artikel verduidelijkt de resultaten van een studie die werd gepubliceerd in de New England Journal of Medicine, en wijst op het belang van de voortzetting van cholesterol voorgeschreven medicatie. De Eurosearchengine - uw gids in medicatiegeocities archive

Waarom Enalapril?

Enalapril: toepassingen Enalapril is gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk (hypertensie). Verlaging van hoge bloeddruk helpt voorkomen dat beroertes, hartaanvallen en nierproblemen.

Enalapril bevat twee geneesmiddelen, enalapril en hydrochloorthiazide. Enalapril heet een ACE-remmer en ontspannend werken van de bloedvaten zodat het bloed kan stromen gemakkelijker. Hydrochloorthiazide wordt een water-pil (diuretica) en de oorzaken van uw lichaam af te raken van extra zout en water. Dit verhoogt de hoeveelheid urine die u maakt. Het wegwerken van extra water en zout waarschijnlijk ook helpt om te ontspannen bloedvaten zodat het bloed kan stromen gemakkelijker. Deze geneesmiddelen worden gebruikt samen wanneer een geneesmiddel is niet de controle van uw bloeddruk.

Enalapril: het gebruik van Neem Enalapril via de mond met of zonder voedsel, meestal een of twee keer per dag of zoals voorgeschreven door uw arts. Als u dit geneesmiddel te dicht bij het naar bed gaan, moeten we wakker worden om te urineren. Daarom is het best te nemen Enalapril ten minste 4 uur voordat je naar bed gaan. Raadpleeg uw arts of apotheker als we vragen hebben over uw doseringsschema.

De dosering is afhankelijk van uw leeftijd, medische toestand en de respons op de therapie. Als we een ernstige lever-of nierproblemen, uw dosering moet mogelijk worden aangepast.

Gebruik Enalapril regelmatig om op die manier het meest profiteren. Om je te helpen herinneren, neem deze dan op hetzelfde tijdstip iedere dag. Het is belangrijk om te blijven nemen Enalapril zelfs als we het gevoel goed. De meeste mensen met hoge bloeddruk voelt u zich niet ziek. Het kan tot enkele weken vóór de volledige voordeel van Enalapril van kracht wordt.

Stop niet met het innemen Enalapril zonder overleg met uw arts. Enkele voorwaarden kunnen nog erger worden als het geneesmiddel wordt abrupt stopgezet. Uw dosis moet geleidelijk worden verlaagd.

Informeer uw arts als uw toestand verslechtert (bijvoorbeeld uw routine bloeddruk lezingen toename).

Enalapril: andere gebruikt Dit deel bevat toepassingen van Enalapril die niet zijn opgenomen in erkende professionele labeling voor het geneesmiddel, maar dat mag worden voorgeschreven door uw arts, apotheker of verpleegkundige. Gebruik Enalapril voor een voorwaarde die is opgenomen in dit deel alleen indien het is dus voorgeschreven door uw arts, apotheker of verpleegkundige.

Enalapril kan ook worden gebruikt voor de behandeling van bepaalde hartaandoeningen (bijvoorbeeld chronisch hartfalen).

Enalapril: bijwerkingen Duizeligheid of een licht gevoel kan optreden tijdens het gebruik Enalapril als uw lichaam zich aanpast aan de medicatie. Misselijkheid, vermoeidheid, hoofdpijn of droge hoest kan ook voorkomen. Je kan ook ervaring afgenomen seksuele vermogen of verhoogde gevoeligheid voor de zon. Als een van deze effecten aanhouden of verergeren, mede met uw arts of apotheker onmiddellijk.

Vergeet niet dat uw arts heeft voorgeschreven Enalapril omdat hij of zij heeft geoordeeld dat voordeel voor u is groter dan het risico van bijwerkingen. Veel mensen met behulp van Enalapril hebben geen ernstige bijwerkingen.

Het hydrochloorthiazide in Enalapril kan leiden tot te veel lichaam water en zouten verloren te gaan (uitdroging). Vertel het uw arts onmiddellijk indien u een van deze onwaarschijnlijk, maar ernstige symptomen van uitdroging:

Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van deze onwaarschijnlijk, maar ernstige bijwerkingen optreden:

Enalapril mei zelden leiden tot ernstige (mogelijk fatale) leverproblemen. Vertel het uw arts onmiddellijk indien u een van volgende zeldzame, maar ernstige bijwerkingen:

Vertel het uw arts onmiddellijk indien een van die zeldzame maar ernstige bijwerkingen optreden:

Een zeer ernstige allergische reactie op Enalapril is onwaarschijnlijk, maar onmiddellijk medische hulp inroepen als het zich voordoet. De symptomen van een ernstige allergische reactie kunnen zijn:

Dit is niet een volledige lijst van mogelijke bijwerkingen. Als u andere effecten niet hierboven vermeld, neem contact op met uw arts of apotheker.

Enalapril: voorzorgsmaatregelen Alvorens Enalapril, raadpleeg dan uw arts of apotheker als we zijn allergisch voor zowel enalapril of hydrochloorthiazide, of aan andere ACE-remmers (bijvoorbeeld captopril, lisinopril), of aan andere thiaziden (bijvoorbeeld polythiazide), of aan sulfa geneesmiddelen, of als we nog andere allergieën.

Enalapril mag niet worden gebruikt wanneer we hebben bepaalde medische aandoeningen. Voordat u dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts of apotheker als wij hebben:

Voordat u Enalapril, raadpleeg dan uw arts of apotheker in uw medische geschiedenis, met name van:

Enalapril kan u duizelig; gebruik voorzichtigheid de beoefening van de activiteiten waarvoor alertheid, zoals autorijden of machines bedienen. Limiet alcoholhoudende dranken.

Om het risico van duizeligheid en licht gevoel, wanneer je langzaam stijgen van een zittende of liggende positie.

Drink veel vocht, waarbij rekening Enalapril helpen bij het voorkomen van duizeligheid. Te veel zweten, diarree of braken kan veroorzaken we voelen lightheaded. Vermijd zware lichaamsbeweging. Verslag langdurige diarree of braken met uw arts.

Voordat met chirurgie, raadpleeg dan uw arts of tandarts die wij hebben afgesproken Enalapril.

Enalapril kan u meer gevoelig voor de zon. Vermijd langdurige blootstelling aan de zon, het looien cabines, en sunlamps. Gebruik een zonnebrandcrème en beschermende kleding dragen als buitenshuis.

Enalapril kan verhogen of verlagen uw kaliumspiegel. Voordat u kaliumsupplementen of zoutvervangers die kalium bevatten, raadpleeg dan uw arts of apotheker. Als wij hebben diabetes, dit product kan verhogen van uw bloedsuikerspiegel. Controleer uw bloedglucosegehalte regelmatig zoals aangegeven door uw arts. Vertel het uw arts onmiddellijk als u symptomen van een hoge bloedsuikerspiegel, zoals verhoogde dorst en plassen. Uw anti-diabetische medicatie of dieet moet mogelijk worden aangepast.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van Enalapril bij ouderen, omdat ze kunnen worden gevoeliger voor de effecten ervan, met name duizeligheid.

Enalapril is niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap vanwege het risico voor schade aan een ongeboren baby. Raadpleeg uw arts voor meer informatie. (Zie ook de waarschuwing.)

De enalapril en hydrochloorthiazide in Enalapril in de moedermelk en ongewenste effecten kan hebben op een zuigeling. Borstvoeding tijdens het gebruik Enalapril wordt niet aanbevolen. Raadpleeg uw arts voor het geven van borstvoeding.

Enalapril: interacties Zie ook voorzorgsmaatregelen. Uw beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg (bijvoorbeeld arts of apotheker) kan al op de hoogte zijn van alle mogelijke interacties tussen geneesmiddelen en kunnen we voor het toezicht. Niet starten, het beëindigen of wijzigen dosering van een geneesmiddel voor de controle met hen eerst.

Enalapril mag niet worden gebruikt met de volgende medicijnen, omdat zeer ernstige interacties kunnen optreden tijdens het gebruik Enalapril:

Voordat u Enalapril, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle recepten en nonprescription / kruiden-producten die wij kunnen gebruiken, met name van:

Een zeer ernstige reactie kan optreden tijdens het gebruik Enalapril als wij krijgen injecties voor bijen / wesp angel allergie (neutraliseren) en zijn ook het nemen van enalapril met hydrochloorthiazide. Zorg ervoor dat al uw arts weet welke medicijnen die wij gebruiken.

Als het samen met Enalapril, cholestyramine en colestipol kunnen doen dalen, het bedrag van Enalapril dat is opgenomen door je lichaam. Als we het nemen van een van deze medicijnen, ze scheiden van deze medicatie met ten minste 4 uur.

Controleer of alle etiketten op uw geneesmiddelen (bijvoorbeeld, hoest-en koude-producten, aan de voeding te verlagen, non-steroïdale ontstekingsremmers NSAID's-voor pijn / koorts vermindering), omdat ze kunnen ingrediënten bevatten die zou kunnen verhogen van uw bloeddruk of leiden tot een snelle hartslag (bv. , Pseudo-efedrine, fenylefrine, chlorpheniramine, diphenhydramine, clemastine, ibuprofen, naproxen). Vraag uw apotheker over het veilige gebruik van deze producten.

Nonprescription Sommige geneesmiddelen kunnen ook aspirine, die kunnen leiden tot een vermindering effect van de enalapril in Enalapril. Lage dosis aspirine, zoals voorgeschreven door uw arts om specifieke medische redenen, zoals een hartaanval of beroerte voorkomen (meestal bij een dosering van 81-325 mg per dag) moeten worden voortgezet. Raadpleeg uw arts of apotheker om meer informatie.

Enalapril kan invloed hebben op de resultaten van bepaalde lab tests (bv. parathyroïd, bepaalde tests die maatregel digoxine drug niveaus). Zorg ervoor dat uw laboratorium personeel en artsen weten we gebruiken Enalapril.

Dit document bevat niet alle mogelijke interacties. Daarom wordt, alvorens gebruik te maken van Enalapril, raadpleeg dan uw arts of apotheker van alle producten die u gebruikt. Houd een lijst van al uw geneesmiddelen met u, en het aandeel lijst met uw arts en apotheker.

Prijs vergelijking voor Enalapril

Allergie producten die zullen helpen met uw allergieën

Allergie producten die zullen helpen met uw allergieën Waarom Enalapril? Prijs vergelijking voor Enalapril Making Sense van Vytorin.  Dit artikel verduidelijkt de resultaten van een studie die werd gepubliceerd in de New England Journal of Medicine, en wijst op het belang van de voortzetting van cholesterol voorgeschreven medicatie. De Eurosearchengine - uw gids in medicatiegeocities mirror

Allergie-producten kunnen verbeteren de kwaliteit van uw leef-als je er gebeuren als een van de allergische personen. We kunnen hebben ervaren van verschillende soorten moeilijkheden in uw leven, alleen maar omdat van de allergische reacties die we hebben toen contact met het allergeen dat u allergisch voor. Het gebruik van allergie-producten zullen u helpen met uw allergieën, door vermindering van het aantal besmetting vanuit de lucht en dat is een van de effectieve methoden om snel een allergie reliëf.

Omdat er zoveel verschillende categorieën van allergie producten op de markt beschikbare tegenwoordig, hoe kunnen we weten welke een om uit te kiezen? Hier is wat informatie over allergie producten die u kunnen helpen om een beter besluit en kies er een die u het werk beter voor je.

Een van de vormen van allergie producten dat we moeten overwegen is encasing kit. Encasing kit is een verzameling van objecten die we gebruiken om encase uw bed, kussen en speen die zal isoleren we hebben direct contact met allergenen op bed. Als we met ernstige allergische reactie op de mijt en gezelschapsdieren dander, deze allergie controle product kan helpt bij het beschermen we uit alle mogelijke huisstofmijt en allergenen uit huisdier. Het is een belangrijk deel de richting van het pad van verlichting en allergie te voorkomen.

Luchtontvochtigers is tweede type van allergie producten die u kunnen helpen verminderen kans op allergische reacties. Hoge luchtvochtigheid niveau in woon-en leefomgeving kan de groei van de schimmel, schimmel, bacteriën en huisstofmijt, die vaak gekoppeld aan inschakeling allergie en astma, die zich aanzienlijk risico voor de gezondheid. Luchtontvochtigers is een apparaat dat het vermogen heeft om de vochtigheid niveau in omringende gebied door het verwijderen van vocht tot een niveau dat is comfort voor de mens en het voorkomen van de groei van schimmels en andere allergenen.

Mold Zapper is een andere categorie van allergie producten die u kunt gebruiken om te stoppen met schimmel en meeldauw sporen van verspreiding effectief en minder vocht op een eenvoudige manier. Het is een eenvoudig en uniek ontwerp convectie-apparaat dat werkt geruisloos en onzichtbaar te zappen schimmel en meeldauw sporen zich ophopen in het gebied, zoals de kelder, keuken, slaapkamer, eetkamer-of werkruimte.

Als we een van degenen die hebben een gevoelige huid en allergisch voor haarverzorging producten, zoals shampoo, conditioners en haar styling-gel, dan zullen we waarschijnlijk wilt kiezen allergie vrij haar zorg dat de producten bevatten geen componenten als alcohol, kleurstoffen, geurstoffen , Formaldehyde of enige vorm van samengestelde conserveermiddel. Free & Clear haarverzorging producten zijn een voorbeeld van een dergelijke allergie vrije haarverzorging producten die hebben verdiend een aantal goede recensies en worden aanbevolen door een aantal vooraanstaande dermatologen.


De Eurosearchengine - uw gids in medicatieMaking Sense van Vytorin. Dit artikel verduidelijkt de resultaten van een studie die werd gepubliceerd in de New England Journal of Medicine, en wijst op het belang van de voortzetting van cholesterol voorgeschreven medicatie.

Apparaten die Houd Zege in de strijd tegen het Hart. Februari is American Heart Maand. Hier is een blik op de recente acties en FDA-goedkeuring met betrekking tot hart-apparaten, evenals online middelen.

Versterking van de veiligheid van rundvlees. Een FDA regelgeving verder beschermt consumenten van rundvlees tegen de gekkekoeienziekte.

Nieuw tijdperk herinneren omvat meer ingeblikte groenten. FDA is te waarschuwen voor de consumenten, voeding dienstverleners en retailers, dat voor een derde keer New Era Canning Company is dat het landelijk terugroepen van blik plantaardige producten

Device Identificeert Fatty Deposito's in kransslagaders. Een nieuw medisch hulpmiddel maakt het mogelijk artsen zien dat de opbouw plaquette op de muur van de kransslagaders. Veel hartaanvallen plaatsvinden wanneer een vette coronaire plaque breuken, de vorming van gevaarlijke bloedstolsels.

Sitemap

Allergie producten die zullen helpen met uw allergieën Waarom Enalapril? Prijs vergelijking voor Enalapril Making Sense van Vytorin. Dit artikel verduidelijkt de resultaten van een studie die werd gepubliceerd in de New England Journal of Medicine, en wijst op het belang van de voortzetting van cholesterol voorgeschreven medicatie. De Eurosearchengine - uw gids in medicatie

© Copyright 2006-20081