Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
Czech version

German version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
German version

English version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
English version

Spanish version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
Spanish version

French version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
French version

Greek version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
Greek version

Italian version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
Italian version

Dutch version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
Dutch version

Portuguese version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
Portuguese version

Swedish version for Bekijk vandaag wortel - tandenzorg
Swedish versionBekijk vandaag wortel - tandenzorg home page

 

 

 
Bekijk vandaag wortel - tandenzorgSitemap

Dental care. Bekijk vandaag wortel - tandenzorg.

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

Door uw leven beëindigt u omhoog het hebben van 2 volledig verschillende reeksen tanden. De aanvankelijke reeks is de melktanden (vergankelijke tanden) die uiteindelijk uitvallen. Zij zijn witter, zachter, en minder stevig dan volwassen tanden. Vandaar, neigen zij uitgeput te raken veel sneller dan permanente tanden, maar zij vallen ook uit om ruimte voor hen te maken. Ervoor zorgend dat daar is ’ s genoeg ruimte in de vacature die door een verloren melktand wordt veroorzaakt belangrijk voor gezonde volwassen tanden.

De uitstekende kronen en de bruggen werden gemaakt door Etruscans in de 7de cent. B.C. In ongeveer die tijd, werden de tanden gehaald in Klein-Azië als behandeling voor lichamelijke tegenslagen en ziekten. De vaardigheden bereikte door Etruscans, Phoenicians, de Egyptenaren, de Grieken, en de Romeinen werden grotendeels verloren tijdens de MiddenLeeftijden, toen de kappers en de het zwervenbanden van charlatans ongeschoolde tandheelkunde bij markten en markten uitoefenden. Abulcasis, een Spaans legt vast, was één van weinigen in zijn tijd die tandchirurgie bestudeerde.

U misschien kandidaat voor tandbruggen, als u ontbrekende tanden hebt en goede mondelinge hygiënepraktijken hebt, zou u deze procedure met uw kosmetische tandarts moeten bespreken. Als de ruimten ongevuld worden verlaten, kunnen zij de omringende tanden veroorzaken om uit positie af te drijven. Bovendien, kunnen de ruimten van ontbrekende tanden uw andere tanden en uw gommen veel vatbaarder veroorzaken om voor tandbederf en gomziekte te worden.

Uw kosmetische tandarts zal aan beide kanten uw tanden van de ruimte voor de valse tand voorbereiden. U zal een mild verdovingsmiddel aan numb worden gegeven het gebied, en de kosmetische tandarts zal gebied van elk steunpunt (tanden aan beide kanten van de ruimte) voor de dikte van de kroon aan te passen verwijderen. Wanneer deze tanden reeds vullingen hebben, kan een deel van het vullen worden verlaten op zijn plaats om als stichting voor de kroon te helpen.

Uw kosmetische tandarts kan u hebben een Flipper toestel gebruiken. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente brug wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente brug.

De samengestelde hars tandvullingen werden gecre�ërd als alternatief voor traditionele metaal tandvullingen. De vullingen van de tand die worden gekleurd om als een natuurlijke tand te kijken zijn genoemd geworden Samengestelde Hars de TandVullingen, van een plastic tandhars worden gemaakt. De samengestelde TandVullingen van de Hars zijn sterk, duurzaam, en maken voor een zeer natuurlijke het kijken glimlach. Vele tandverzekeringsplannen behandelen hun gebruik.

Als u een holte in een tand hebt, zijn de gebroken vullingen, de kwikvullingen, of de mengselvullingen, dit type van het tand vullen goed waard het bespreken met uw tandarts. De vullingen van het kwik of de mengselvullingen kunnen gemakkelijk met veel aantrekkelijkere gekleurde vullingen worden verwijderd en worden vervangen. Deze vullingen versterken eigenlijk uw tand voorbij het niveau het met de mengselvullingen had.

De samengestelde harsen kunnen ook worden gebruikt om de verschijning van om het even welke tand te verbeteren, die een tandprocedure plakkend is. De samengestelde hars zal de natuurlijke tandstructuur en verbeteren versterken aangezien het met gebruik als het tand vullen doet.

Voor individuen die hebben afgebroken, gebarsten of onregelmatig gevormde tanden, het tand kunnen de contouren aangeven van en het een nieuwe vorm geven enkel het kaartje voor een mooiere glimlach zijn.

De tand het de contouren aangeven van procedure kan zelfs een substituut voor steunen zijn in bepaalde omstandigheden. Het is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd laminaat kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.

Met een weinig het tand de contouren aangeven van, kunt u een reusachtig verschil op de manier maken u over uw glimlach voelt. De goede kosmetische tandheelkunde kan u een glimlach geven die de afgunst van anderen is. De tand die door een kosmetische tandarts de contouren aangeeft van vereist dat u normale, gezonde tanden hebt.

De tand, of tand het sculpting die, zijn een veilige en conservatieve manier om uw glimlach te verbeteren een nieuwe vorm geven. De tanden kunnen zwakker worden als de grote hoeveelheden email worden verwijderd, tand zou het een nieuwe vorm geven moeten tot minder belangrijke veranderingen worden beperkt of met vernisjes of het plakken voor de beste glimlach worden gecombineerd.

Het witten van tanden kan vele verschillende manieren worden verwezenlijkt. Overwoog een kosmetische procedure, tanden is witten zeer populair de laatste jaren met de ontwikkeling van diverse methodes geworden die zich van drogisterijproducten aan tandbezoeken uitstrekken.

Terwijl er geen medische behoefte is om tanden te witten, is het een procedure die een grote invloed op het zelfrespect van een persoon kan hebben. Kunnen de streng vergeelde of verkleurde tanden een persoon self-conscious en aarzelend maken te glimlachen.

De tandartsen kunnen het dramatischere tanden witten verstrekken. Sommige patiënten opteren voor een netto uitrusting die resultaten in een paar dagen oplevert, terwijl anderen een procedure van één uur dat gebruiks geavanceerde technologieën verkiezen om tanden onmiddellijk te bleken verscheidene schaduwenaansteker. De netto uitrustingen impliceren gewoonlijk douane-geschikte dienbladen met een wittend gel van carbamide peroxyde, dat voor verscheidene uren in een tijd meer dan één of ander aantal weken moet worden gedragen zoals die door de tandarts wordt bepaald. Deze uitrustingen zijn gewoonlijk minder duur dan het één-bezoek wittend procedures.

Sommige soorten tandverkleuring zijn moeilijk te witten en te behandelen. De tanden die aan trauma zijn onderworpen kunnen zich beduidend, tegen om het even welke blekenprocedure verdonkeren en verzetten. Sommige medicijnen beïnvloeden jonge kinderen wanneer hun tanden zich eerst vormen en ook bijna onmogelijk kunnen zijn te behandelen. De tandartsen zullen kunnen vertellen welke situaties in bleekmiddel-bestand verkleuring kunnen resulteren, en advies op geven hoe efficiënte diverse behandelingen kunnen zijn. In gevallen van extreme verkleuring die aan gemeenschappelijke tanden niet kan worden onderworpen die procedures witten, kunnen de porseleinvernisjes die op de tanden worden toegepast een alternatieve oplossing zijn.

Aangezien wij verouderen, vinden velen van ons zich met tanden die niet meer structureel correct zijn. De kanalen van de wortel, de verloren vullingen, het bederf onder het vullen, de scherf en het barsten van het email zijn alle dingen die tot grote schaaltekorten in de oppervlakte van een tand kunnen leiden. Wanneer de volledige oppervlakte van de tand een probleem is, maar het wortelsysteem is intact, zou een kroon kunnen zijn enkel wat de tandartsorden.

Malend uw tanden, kunnen een ongepaste beet, een leeftijd, de vullingen en het tandbederf allen factoren in neer het dragen, het barsten of breuk van uw tanden bijdragen. De tand kronen behandelen de volledige zichtbare oppervlakte van uw beïnvloede tand en voegen sterkte, duurzaamheid en tandstabiliteit toe.

Uw kosmetische tandarts zal gewoonlijk aan de gebieden van het vlekprobleem in uw mond kunnen die tot tandschade en een behoefte aan kronen zou kunnen leiden. Het kauwen de patronen spelen eveneens een grote rol. Door de uiteinden van uw midden en achter geroepen tanden (cusps) selectief te malen uw beet zal veranderen om de spanning op bij-risicotanden te verminderen.

Er zijn fundamenteel drie types van kronen, die gemaakt van gouden, ceramische kronen en ceramisch-gefineerde gouden kronen. De gouden en metaal-ceramische kronen zijn uiterst duurzaam en in kiezen normaal gebruikt, waar de krachten van het kauwen en het malen het meest overwegend zijn. De ceramische kronen worden gebruikt hoofdzakelijk voor voortanden, aangezien zij op de natuurlijke tandkleur kunnen het best lijken.

Gebitten, die ook als valse tanden worden de bekend, zijn het primaire onderwerp in deze sectie van onze plaats. Hier, kunt u leren hoe de procedure wordt uitgevoerd, welke gebitten en de voordelen en de nadelen van het hebben van hen kosten.

De gebitten zijn verwijderbare vervangingen voor ontbrekende tanden die typisch uit een acrylhars worden gemaakt die af en toe porselein of metaal voor extra structurele steun opnemen.

De belangrijkste component van gebitten is acrylhars die over de bovenkant van diverse combinaties en paterns van metaal wordt gevormd. In oreder om gebitten te gebruiken worden alle tanden op de bovenkant of de bodem of zowel bovenkant als bodem van de mond verwijderd. Men adviseert dat na de verwijdering van de noodzakelijke tanden dat de patiënt minstens een maand wacht om de gebitten te hebben geschikt aan de mond. De wachtende periode staat voor het juiste helen in de mond toe plaats te vinden.

Bekijk vandaag wortel - tandenzorg. Dental care.


Definities op deze pagina

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Explore latest offers from thousand companies.


 

 

 

 

 Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Bekijk vandaag wortel - tandenzorg is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Health Association, Dental care section.


1