Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishΗ φροντίδα δέρματος χρειάζεται καθεμίας home page

Μια ανθρώπινη ηλικία αντιπροσωπεύει ένα λεπτό φορτίο της εμπειρίας και των μνημών.

Antoine de Saint-Exupery

 

 
Η φροντίδα δέρματος χρειάζεται καθεμίας

 

 

 Skin care. Η φροντίδα δέρματος χρειάζεται καθεμίας.

Μάθετε το δέρμα σας

Το δέρμα παρέχει τη χρώση, από τα melanocytes, η οποία απορροφά μερικές από την ενδεχομένως επικίνδυνη ακτινοβολία στον ήλιο. Περιέχει επίσης τα ένζυμα επισκευής DNA που αντιστρέφουν τη UV ζημία, και οι άνθρωποι που στερούνται τα γονίδια για αυτά τα ένζυμα υφίστανται τα υψηλά ποσοστά καρκίνου δερμάτων. Μια μορφή κυρίως που παράγεται από το UV φως, κακοήθες μελάνωμα, είναι ιδιαίτερα της εισβολής, αναγκάζοντας το για να διαδώσει γρήγορα, και μπορεί συχνά να είναι θανάσιμη. Η ανθρώπινη χρώση δερμάτων ποικίλλει μεταξύ των πληθυσμών με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό έχει οδηγήσει μερικές φορές στην ταξινόμηση των ανθρώπων βάσει του χρώματος δερμάτων. Δείτε το άρθρο σχετικά με το ανθρώπινο χρώμα δερμάτων.

Το δέρμα είναι συχνά γνωστό ως «μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα». Αυτό ισχύει για την εξωτερική επιφάνεια, δεδομένου ότι καλύπτει το σώμα, που εμφανίζεται να έχει τη μεγαλύτερη περιοχή επιφάνειας όλων των οργάνων. Επιπλέον, ισχύει για το βάρος, καθώς ζυγίζει περισσότερο από οποιοδήποτε ενιαίο εσωτερικό όργανο, που αποτελεί περίπου 15 τοις εκατό του βάρους σωμάτων. Για το μέσο ενήλικο άνθρωπο, το δέρμα έχει μια περιοχή επιφάνειας μεταξύ 1.5-2.0 τετραγωνικά μέτρα, το μεγαλύτερο μέρος του είναι μεταξύ 2-3 χιλ. παχιού. Η μέση τετραγωνική ίντσα του δέρματος κρατά 650 αδένες ιδρώτα, 20 σκάφη αίματος, 1000 melanocytes, και περισσότερες από χίλιες καταλήξεις νεύρων.

Το δέρμα στο πρόσωπο ενός προσώπου βλέπει από τους ανθρώπους ότι το πρόσωπο αλληλεπιδρά με. Για μερικούς ανθρώπους, επομένως, η του προσώπου φροντίδα δέρματος είναι ιδιαίτερα σημαντική, και χρησιμοποιούν συχνά τα καλλυντικά για να εξετάσουν την εμφάνιση του προσώπου και τον όρο του δέρματος, όπως εκείνοι για τον έλεγχο πόρων και μαύρα επικεφαλής να καθαρίσουν.

Η πιο ακραία επιδερμίδα είναι αποτελείται από το στρωματοποιημένο squamous επιθήλιο με μια ελλοχεύουσα μεμβράνη υπογείων. Δεν περιέχει κανένα σκάφος αίματος, και τρέφεται από τη διάχυση από dermis. Ο κύριος τύπος κυττάρων που αποτελούν την επιδερμίδα είναι keratinocytes, με τα melanocytes και τα κύτταρα Langerhans επίσης παρόντα. Η επιδερμίδα μπορεί να υποδιαιρεθεί περαιτέρω στα ακόλουθα στρώματα (αρχίζοντας με το πιο ακραίο στρώμα): corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. Τα κύτταρα διαμορφώνονται μέσω mitosis στα ενδότατα στρώματα. Κινούνται επάνω να μεταμορφωθούν και τη σύνθεση των στρωμάτων καθώς διαφοροποιούν, προκαλώντας την έκφραση των νέων τύπων γονιδίων κερατινών. Φθάνουν τελικά στο corneum και γίνονται πεφμένοι μακριά (desquamation). Αυτή η διαδικασία καλείται κερατίνωση και πραγματοποιείται περίπου μέσα σε 30 ημέρες. Αυτό το στρώμα του δέρματος είναι αρμόδιο για την κράτηση του ύδατος στο σώμα και την κράτηση άλλων επιβλαβών χημικών ουσιών και παθογόνων έξω.

Το δέρμα πρέπει να καθαριστεί τακτικά. Εκτός αν αρκετή προσοχή λαμβάνεται θα γίνει ραγισμένη ή φλέγω�. Το Unclean δέρμα ευνοεί την ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών.

Το συνεχώς ξεφλούδισμα από τα νεκρά κύτταρα του μίγματος επιδερμίδων με τις εκκρίσεις του ιδρώτα και των sebaceous αδένων και η σκόνη βρήκε στο δέρμα για να διαμορφωθεί ένα ακάθαρτο στρώμα στην επιφάνειά του. Εάν όχι πλυμένος μακριά το ρύπο και το νεκρό δέρμα ο πηλός αρχίζει να αποσυνθέτει την εκπομπή μιας αποκρουστικής μυρωδιάς.

Οι λειτουργίες του δέρματος είναι διαταραγμένες όταν είναι βρώμικο και γίνεται ευκολότερα χαλασμένο. Η απελευθέρωση των αντιβακτηριακών μειώσεων ενώσεων. Το βρώμικο δέρμα είναι περισσότερο επιρρεπές σε αναπτύσσει τις μολύνσεις. Τα καλλυντικά πρέπει να χρησιμοποιηθούν προσεκτικά επειδή αυτά μπορούν να προκαλέσουν τις αλλεργικές αντιδράσεις. Κάθε εποχή απαιτεί τον κατάλληλο ιματισμό προκειμένου να διευκολυνθεί η εξάτμιση του ιδρώτα. Το φως του ήλιου, το ύδωρ και ο αέρας διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην κράτηση του δέρματος υγιούς.
Μια ρουτίνα φροντίδας δέρματος

Εάν φροντίσετε το δέρμα σας, το δέρμα σας θα σας φροντίσει! Αλλά με όλες τις λοσιόν, κρέμες, και φίλτρα στην αγορά, μπορεί να είναι δύσκολο να είναι γνωστό ποιο προϊόν θα λειτουργήσει για σας. Πολλά προϊόντα υποστηρίζουν ότι αφαιρούν τις ρυτίδες ή θεραπεύουν το ξηρό δέρμα. Άλλοι υποστηρίζουν ότι περιέχουν τα ακριβά συστατικά που λένε θα βελτιώσουν τα αποτελέσματα του προϊόντος.

Η άσκηση, το υπόλοιπο, και η καλή διατροφή θέτουν τα θεμέλια για το όμορφο, υγιές δέρμα, μέσα και έξω. Μια κατάλληλη διατροφή είναι όχι μόνο καλή για τη γενική υγεία σας, βοηθά επίσης να εξασφαλίσει ότι το δέρμα σας θα λάβει όλες τις βιταμίνες, ανόργανα άλατα, και θρεπτικές ουσίες που πρέπει να διατηρήσει και να επισκευάσει τα κύτταρα. Η κατανάλωση του καθαρισμένου ύδατος είναι ένας άλλος καλός τρόπος να κρατηθεί το δέρμα σας υγιές. Το ύδωρ βοηθά να ενυδατώσει το δέρμα και να κινήσει τα απόβλητα και τις θρεπτικές ουσίες μέσω του συστήματος. Είναι πολύ αποτελεσματικό ένα κουταλάκι του γλυκού ή capful του οργανικού ξιδιού μηλίτη μήλων μέσα με το ύδωρ σας. Μην πιείτε το ύδωρ βρυσών.

Ο σημαντικότερος τρόπος να φροντίσει για το δέρμα σας είναι να προστατευθεί από τις ακτίνες καταστροφής του ήλιου. Η υπεριώδης ακτινοβολία βλάπτει το δέρμα και μπορεί οδηγώ στις ρυτίδες, την πρόωρη γήρανση, τα σημεία ηλικίας, και τον καρκίνο. Πάρτε τις πρόσθετες προφυλάξεις για να σιγουρευτείτε το δέρμα ότι σας δεν εκτίθεται στις ακτίνες του ήλιου. Χρησιμοποιήστε φυσικό sunscreen, ή ένα moisturizer που περιέχει sunscreen (τουλάχιστον SPF 15) καθημερινά. Το δέρμα σας χρειάζεται κάποιο φως του ήλιου 10-15 λεπτά της άμεσης έκθεσης καθημερινά.

Μια ρουτίνα φροντίδας δέρματος δεν ειναι απαραίτητο να είναι επιμελημένη προκειμένου να είναι αποτελεσματική. Αλλά πρέπει να αναπτύξετε την κάποια ρουτίνα φροντίδας δέρματος βασισμένη στον τύπο δερμάτων σας, καθημερινές δραστηριότητες, και οι θρεπτικές ανάγκες έτσι ώστε μπορείτε να είστε βέβαιοι εσείς παίρνουν την πολύ καλύτερη προσοχή του δέρματός σας. Μετά από μια καθημερινή φροντίδα δέρματος το καθεστώς θα επιτρέψει επίσης σε σας για να αξιολογήσει περισσότερο το δέρμα σας για τις ανωμαλίες.

Εκτός αν το δέρμα σας είναι πολύ ελαιούχο, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα moisturizer για να κρατήσετε καθημερινά το δέρμα σας ενυδατωμένο και υγιής. Το δέρμα σας χρειάζεται moisturizer όλο το έτος μακρύ και ως εσωτερική χειμερινή θερμότητα, και το θερινό ήλιο μπορεί να είναι εξίσου καταστρεπτικό στο δέρμα σας.

Χρησιμοποιήστε φυσικό sunscreen όταν πιθανός, ανεξάρτητα από εάν προγραμματίζετε ή όχι να ξοδεψετε πολύ χρόνο στον ήλιο. Οι ακτίνες του ήλιου είναι πολύ καταστρεπτικές και εάν πάρετε στη συνήθεια να εφαρμόσετε sunscreen καθημερινά, δεν θα αφεθείτε ποτέ χωρίς προστασία. Οι ήλιοι οι περισσότερες ευεργετικές ακτίνες εμφανίζονται στην ανατολή και το ηλιοβασίλεμα.

Γιατί είναι ότι σχεδόν ο καθένας στη μεσαία τάξη στα ανώτερα επίπεδα demographics σε οποιαδήποτε χώρα ανησυχεί για να πάρει τις ρυτίδες; Ίσως είναι ο φόβος παλαιός ή παλαιό, ή η επιθυμία να φανεί κοινωνικά αποδεκτή, ή ακριβώς σαφής ματαιοδοξία. Όλοι έχουμε τους λόγους μας. Αλλά οποιοσδήποτε είναι, ο καθένας είναι ενωμένος στην επιθυμία να λυθεί αυτό το παλαιό πρόβλημα ηλικίας. Εντούτοις, κατά πρώτο λόγο, έχουμε ακόμη και οποιαδήποτε ιδέα για το ποιο προκαλεί πραγματικά αυτές τις φοβησμένες ρυτίδες; Είναι ιδιαίτερα πιθανό ότι όχι. Ο σημαντικότερος παράγοντας στην εύρεση μιας λύσης σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακαλύπτει την πρωταρχική αιτία από το.

Κατά τη διάρκεια των ετών, οι εμπειρογνώμονες ομορφιάς και οι γιατροί δερμάτων έχουν βρεί προϊόντα μιας τα απέραντα σειράς να μεταχειριστούν και να ελαχιστοποιήσουν τις ρυτίδες. Η βοήθεια κρεμών και αλοιφών αντι-ρυτίδων μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αποτρέπει νέες από τη διαμόρφωση. Αυτές οι αλοιφές ρυτίδων και κρέμες αντι-γήρανσης βοηθούν πολλής στην αποκατάσταση της σταθερότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα περιέχουν τα αντιοξειδωτικοους και τη ρετινόλη ότι όχι μόνο ενισχύσεις στη μείωση των ρυτίδων και λεπτές γραμμές στο δέρμα, αλλά και υποκινούν την παραγωγή κολλαγόνων.

Μια λιγότερο επίπονη διαδικασία είναι το δέρμα μορίων ξαναερχόμενος στην επιφάνεια τη διαδικασία. Η διαδικασία είναι αφαιρεί το εξωτερικό στρώμα του δέρματος με έναν ιδιαίτερα ελεγχόμενο τρόπο. Λόγω του preciseness του, είναι σχεδόν ανώδυνο. Με την επανάληψη αυτής της διαδικασίας διάφοροι χρόνοι, το νεώτερο δέρμα κινούνται προς την επιφάνεια, προωθώντας κατά συνέπεια τις ορατές αλλαγές στη σύσταση, το χρώμα και την εμφάνιση του δέρματος. Τα οφέλη αυτού του δέρματος που ξαναέρχεται στην επιφάνεια τη διαδικασία είναι ότι προκαλεί πολύ λίγη πόνο ή ταλαιπωρία, καμία recuperative περίοδος δεν απαιτείται, υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δερμάτων, και καμία αναισθησία δεν απαιτείται.
Η φροντίδα δέρματος χρειάζεται καθεμίας. Skin care.


Ορισμοί και όροι σε αυτήν την σελίδα

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Job listings and descriptions here.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Η φροντίδα δέρματος χρειάζεται καθεμίας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Ireland Beauty Society, Skin care section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page