Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek. Het probleem van een ontoereikende bouw. De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde. Job listings and descriptions here..


Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

Swedish

 

 

Het gezonde leven voor iedereen


Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

Slimme stappen in uw geneeskundeonderzoek

Miljoenen consumenten gebruiken Internet om gezondheidsinformatie te krijgen. En duizenden websites bieden gezondheidsinformatie aan. Sommige van die plaatsen zijn betrouwbaar en bijgewerkt; wat zijn niet. Hoe kunt u de goeden van slecht vertellen?

Zeker ben uw privacy beschermd is: zoek privacy en veiligheidsbeleid die gemakkelijk-aan-vondst zijn en gemakkelijk-aan-begrijpen. Geef geen persoonlijke informatie zoals sociale voorzieningenaantal, creditcard, of medisch of de gezondheidsgeschiedenis, tenzij u de website zeker bent zal uw informatie veilig en privé houden.

Het grote aantal drugs op de markt, dat met algemeen gebruikt van veelvoudige medicijnen wordt gecombineerd, maakt het risico voor druginteractie significant. De consumenten moeten artsen vertellen wat nemen zij en vragen stellen, en gezondheidsberoeps konden een beter werk bij het proberen doen om de informatie te krijgen die zij hebben gewild.

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.

De voorbeelden van voedsel met tyramine zijn kaas en sojasaus. Het sap van de grapefruit zou niet met bepaalde bloed druk-verminderende drugs of cyclosporine voor de preventie van de verwerping van de orgaantransplantatie moeten worden genomen. De alcohol zou niet met pijnverlichters zoals Tylenol (acetaminophen) of ibuprofen wegens het verhoogde risico moeten worden genomen van leverschade of maag het aftappen.

lees verhaal

Het probleem van een ontoereikende bouw

Het probleem van een ontoereikende bouw

De emotionele factoren die geslacht beïnvloeden omvatten zowel interpersoonlijke problemen (zoals echtelijke/verhoudingsproblemen, of gebrek aan vertrouwen als open communicatie tussen partners) en psychologische problemen binnen het individu (depressie, seksuele vrees of schuld, voorbij seksueel trauma, etc.).

De zenuwen moeten voor een mens normaal werken om een bouw te krijgen en te houden. De schade van de zenuw kan uit diabetes, multiple sclerose, prostate chirurgie of schade aan het ruggemerg voortvloeien.

De psychologische kwesties zoals depressie, bezorgdheid, schuld of vrees kunnen seksuele problemen soms veroorzaken. In één keer, werden deze factoren verondersteld om de belangrijkste oorzaak van erectiele dysfunctie te zijn. De artsen weten nu dat de fysieke factoren bij de meeste mensen met erectiele dysfunctie aanwezig zijn. Nochtans, verlegenheid of kan de „prestatiesbezorgdheid“ een fysiek probleem slechter maken. De erectiele dysfunctie die slechts door psychologische oorzaken wordt veroorzaakt wordt gevonden het meest meestal bij jonge mensen.

lees verhaal

De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde

De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.

Er zijn vele verschillende oorzaken die tot bevlekte of verkleurde tanden leiden. Een aantal van de gemeenschappelijkste oorzaken zijn dagelijkse voedsel en dranken– koffie, thee, soda, en de rode wijn allen heeft een het bevlekken effect op tandemail. Het roken zal ook tanden verdonkeren. Sommige medicijnen, indien genomen tijdens vroege kinderjaren, kunnen in tanden resulteren die verkleurd zijn.

De milde bijwerkingen moeten met om het even welke tanden worden verwacht die procedure witten, en kunnen zich van licht ongemak aan gevoeligheid aan heet en koud uitstrekken. Terwijl de ernstige bijwerkingen uiterst zeldzaam zijn, zouden om het even welke uitgebreide sensaties van pijn onmiddellijk aan een tandarts moeten worden gemeld. De irritatie aan de gommen en de mondweefsels ook worden gemeld moeten zou worden gelet op voor en als blijvend.

De meesten van ons hebben (zilveren) mengselvullingen of gouden vullende restauraties gehad. Sommige mengselvullingen waren wat wij kwikvullingen hebben geroepen, aangezien sommige mengselvullingen kwik bevatten. Vullingen van het metaal waren efficiënt, maar zeer opvallend en neigden om in kleur in tijd zwart te maken.

Er zijn geen bekende gezondheidsrisico's om samengestelde vullingen te ontvangen. Als zulk een het vullen niet gaat zijn genoeg om uw beschadigde tand te beschermen, of als uw tandemail dun is en gemakkelijk zal breken, of als uw tand een wortelkanaal heeft gehad dat uw tandvoorwaarde verzwakte, kan uw tand extra bescherming zoals een kroon vereisen.

De vernisjes, porselein of plastiek, worden geplaatst over de voortanden aan de vorm van de veranderingskleur van de tanden. De vernisjes zijn ideaal voor tanden die te klein zijn, te groot, of ongelijke oppervlakten hebben. Het is zeer gemeenschappelijk voor mensen om onvolmaakte tanden, of vreemd genoeg gevormde tanden, afgebroken tanden, bochtige tanden, tanden met kleine gaten in hen te hebben, of een ongepaste met maat tand of tanden die een oneven verschijning hebben. De vernisjes lossen dergelijke onregelmatigheden op en leiden tot een duurzame en aangename glimlach.

lees verhaal

 

 

Read our other articles:
Job listings and descriptions here.

Sitemap© Copyright 2007 Ireland Beauty Society.

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page