Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishGeestelijke gezondheid en depressies home page

 

 

 
Geestelijke gezondheid en depressies

 

 

 Antidepressants. Geestelijke gezondheid en depressies.

Waarom de zorgen vullen ons?

De vrees en de bezorgdheid zijn een normaal onderdeel — zelfs essentieel — van het leven. Zij bereiden ons op gevaar voor, dat tot fysiologische veranderingen leidt die ons om effectief aan een bedreiging toelaten te antwoorden. De vrees is zeer ongecompliceerd. Het doet zich in antwoord op direct gevaar voor, zodat is het onverwacht, gewoonlijk zeer intens, en beperkt tot de dichtbije situatie. Uw reactie op de vrees, zoals het springen uit de weg van een tegemoetkomende auto, lost snel de situatie op.

De bezorgdheid, enerzijds, is meer algemeen en complex. Het wordt gevoeld in afwachting van gevaar, en met de capaciteit geassoci�ërd te voorspellen, voorbereidingen te treffen voor, en aan verandering aan te passen. Vaak, duurt het oud, en zijn oorzaak blijft slecht gedefinieerd. Bijvoorbeeld, kan iemand moeilijk over het openbare spreken een strakheid in de maag voor dagen vóór een geplande bespreking ervaren.

Zolang er een goede reden voor vrees of bezorgdheid is, en het zich niet in de capaciteit mengt te werken, te spelen en, te socialiseren, wordt het niet beschouwd als een probleem. Maar wanneer de bezorgdheid het leven van zijn overneemt en begint dagelijkse activiteiten te onderbreken, is de situatie niet meer normaal. Een echte emotionele wanorde is nu op het werk... en het is tijd om een arts te zien.

De efficiënte behandelingen voor bezorgdheidswanorde zijn beschikbaar, en het onderzoek brengt nieuwe, betere therapie op die de meeste mensen met bezorgdheidswanorde kan helpen het productieve, vervullende leven leiden. Als u denkt hebt u een bezorgdheidswanorde, zou u informatie en behandeling moeten verkrijgen.
Stappen om behandeling efficiënter te maken

De de het beheerstechnieken en meditatie van de spanning kunnen u helpen om te kalmeren en de gevolgen van therapie te verbeteren, hoewel er tot hiertoe geen wetenschappelijk bewijsmateriaal is om de waarde van deze „wellness“ benaderingen van terugwinning van bezorgdheidswanorde te steunen. Er is inleidend bewijsmateriaal dat de aërobe oefening van waarde kan zijn, en het is geweten dat de cafeïne, de ongeoorloofde drugs, en zelfs sommige koude medicijnen over de toonbank de symptomen van een bezorgdheidswanorde kunnen verergeren. Controle met uw arts of apotheker alvorens om het even welke extra geneesmiddelen te nemen.

De meeste mensen met depressie kunnen hulp van behandeling krijgen. Voor de meeste mensen die, die vroege depressie bevlekken en het behandeld krijgen op hoe lang en hoe zou kunnen verminderen ernstig de depressie is. De gemeenschappelijkste behandelingen zijn kalmerende geneesmiddelen, „besprekings“ therapie, of een combinatie allebei. U en uw arts kunt samenwerken om over de juiste depressiebehandeling voor u te beslissen.
Ziekte en bezorgdheid

Het dieet kan ook een beklaagde zijn. De gemeenschappelijkste dieetovertreders zijn cafeïne en cafeïne-als substanties die in koffie, thee, en vele frisdranken wordt gevonden. In gevoelige individuen, kan jitteriness die door cafeïne wordt gestort paniekniveaus bereiken. In zeldzame gevallen, kunnen de extreme vitaminedeficiënties ook tot bezorgdheid leiden.

De bezorgdheid verbonden aan het nemen of het beëindigen medicijnen en andere substanties kan gewoonlijk gemakkelijk worden verlicht zodra de oorzaak wordt erkend. Het is daarom essentieel om uw arts van een volledige verlaging van uw geneesmiddelen — met inbegrip van producten over de toonbank — en van uw het eten en het drinken gewoonten te voorzien.
Geestelijke gezondheid en depressies. Antidepressants.


Termijnen die op deze pagina worden gebruikt

Bezorgdheid


De wanorde van de bezorgdheid


Vrees


Depressie


Geestelijke gezondheid


Spanning


Job listings and descriptions here.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Antidepressants genoemd Geestelijke gezondheid en depressies is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Antidepressants. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Antidepressants aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Beauty Society, Antidepressants section.1