Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishΓιατί οι άνθρωποι χάνουν την τρίχα; home page

 

 

 
Γιατί οι άνθρωποι χάνουν την τρίχα;Sitemap

Hair care. Γιατί οι άνθρωποι χάνουν την τρίχα;.

Η σημαντικότερη αιτία της απώλειας τρίχας είναι ανεπαρκής διατροφή. Ακόμη και μια μερική έλλειψη σχεδόν οποιασδήποτε θρεπτικής ουσίας μπορεί να αναγκάσει την τρίχα για να πέσει. Αλλά η τρίχα αυξάνεται κανονικά μετά από μια φιλελεύθερη εισαγωγή αυτών των βιταμινών. Ένας υψηλός - η πρωτεΐνη και και μια πλούσια διατροφή σιδήρου συστήνονται για την απώλεια τρίχας. Μια επαρκής εισαγωγή των ακατέργαστων λαχανικών, νωποί καρποί, σαλάτες, πράσινα φυλλώδη λαχανικά πρέπει να περιληφθεί στη διατροφή σε κανονική βάση.

Η γενική αδυναμία, που προκαλείται από τις σοβαρές ή από μακρού υφιστάμενες ασθένειες όπως τυφοειδή, σύφιλη, χρόνιο κρύο, γρίπη και αναιμία, δίνει αφορμή για επίσης τις αναταραχές τρίχας. Καθιστά τις ρίζες της τρίχας αδύνατες, με συνέπεια την πτώση της τρίχας. Ένας unclean όρος του κρανίου μπορεί επίσης να προκαλέσει την απώλεια τρίχας. Αυτό αποδυναμώνει τις ρίζες τρίχας με το φράξιμο των πόρων με το συλλεχθε'ντα ρύπο. Η κληρονομικότητα είναι άλλη που προδιαθέτει τον παράγοντα που μπορεί να αναγκάσει την τρίχα για να πέσει.

Για τα άτομα, η απώλεια τρίχας είναι αρσενική φαλάκρα σχεδίων. Ναι, υπάρχουν άλλοι τύποι απωλειών τρίχας, συμπεριλαμβανομένων των σπάνιων όρων όπως alopecia τα totalis και alopecia τα universalis, όπου το ολόκληρο κρανίο και το ολόκληρο σώμα, αντίστοιχα, γίνονται απολύτως φαλακρά οφειλόμενα σε έναν προερχόμενο από ιό όρο που είναι αμετάκλητος. Υπάρχει επίσης φαλάκρα μπαλωμάτων, στην οποία η τρίχα εμπίπτει έξω στα μπαλώματα του κρανίου. Αυτό προκαλείται από την πίεση ή τη φτωχή διατροφή ή τους δυσμενείς όρους κρανίων. Αλλά η τρίχα θα αυξηθεί συνήθως πίσω μόλις αποκατασταθεί η αιτία.

Το πιό γνωστό σχέδιο απώλειας τρίχας είναι όπου η τρίχα αρχίζει να υποχωρεί hairline και την κορώνα κατά προσέγγιση στον ίδιο χρόνο. Η τρίχα σε στα μέσα τουκρανίο ή το προηγούμενο κρανίο είναι συχνά η τελευταία για να πάει. Αλλά πηγαίνετε αυτό, αφήνοντας τελικά ένα άτομο με το πέταλο της τρίχας που είναι το αποκαλυπτικό σημάδι της χαρακτηριστικής αρσενικής φαλάκρας σχεδίων.

Finasteride (Propecia). Αυτό το φάρμακο συνταγών για να μεταχειριστεί τη φαλάκρα αρσενικός-σχεδίων λαμβάνεται καθημερινά με μορφή χαπιών. Πολλοί άνθρωποι που παίρνουν το finasteride δοκιμάζουν μια επιβράδυνση της απώλειας τρίχας, και μερικοί μπορούν να παρουσιάσουν κάποια νέα αύξηση τρίχας. Τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να πάρουν αρκετούς μήνες. Το Finasteride λειτουργεί με την παρεμπόδιση της μετατροπής της τεστοστερόνης στο dihydrotestosterone (DHT), μια ορμόνη που συρρικνώνεται τα θυλάκια τρίχας και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αρσενική απώλεια τρίχας. Οι σπάνιες παρενέργειες του finasteride περιλαμβάνουν τη μειωμένη κίνηση φύλων και τη σεξουαλική λειτουργία. Όπως με το minoxidil, τα οφέλη του finasteride σταματούν εάν σταματάτε το.

Το Finasteride δεν εγκρίνεται προς χρήση από τις γυναίκες. Στην πραγματικότητα, θέτει το σημαντικό κίνδυνο στις γυναίκες της τεκνοποιητικής ηλικίας. Εάν είστε έγκυος γυναίκα, μην χειριστείτε ακόμη και τις συντριμμένες ή σπασμένες ταμπλέτες finasteride επειδή η απορρόφηση του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές ατέλειες γέννησης στα αρσενικά έμβρυα.

Corticosteroids. Οι εγχύσεις της κορτιζόνης στο κρανίο μπορούν να μεταχειριστούν alopecia το areata. Η επεξεργασία επαναλαμβάνεται συνήθως μηνιαία. Οι γιατροί ορίζουν μερικές φορές corticosteroid τα χάπια για την εκτενή απώλεια τρίχας λόγω alopecia του areata. Οι αλοιφές και οι κρέμες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, αλλά μπορούν να είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τις εγχύσεις.

Θεωρείτε ότι είστε μοναδικός τρίχα απώλειας; Δεν είστε! Η πιό κοινή μορφή απώλειας τρίχας, Alopecia Androgentic, ή φαλάκρας σχεδίων, είναι εμπειρία από 50-80% των καυκάσιων ατόμων. Ο αριθμός κινεζικών αρσενικών επηρεασθε'ντων είναι τα μισά από τα καυκάσια αντίστοιχα ενώ αφρικανικοί Αμερικανοί έχουν μια χαμηλότερη επίπτωση του όρου επίσης. Για τις γυναίκες androgenetic alopecia εμφανίζεται μεταξύ 20-40% του γενικού γυναικείου πληθυσμού. Εν περιλήψει, είναι ασφαλές να ειπωθεί ότι η φαλάκρα σχεδίων βιώνεται από τον κανόνα του πληθυσμού, δεν είστε μόνοι, αλλά πραγματικά στην πλειοψηφία.

Alopecia Areata - σε αυτόν τον τύπο απώλειας τρίχας, η τρίχα πέφτει συνήθως έξω, με συνέπεια τα συνολικά ομαλά, στρογγυλά μπαλώματα για το μέγεθος ενός νομίσματος ή μεγαλύτερος. Μπορεί, σπάνια, να οδηγήσει στην πλήρη απώλεια τρίχας κρανίων και σωμάτων. Αυτή η ασθένεια μπορεί να έχει επιπτώσεις στα παιδιά ή τους ενηλίκους οποιασδήποτε ηλικίας. Η αιτία alopecia του areata είναι άγνωστη. Εκτός από την απώλεια τρίχας, τα επηρεασθε'ντα πρόσωπα είναι γενικά στην άριστη υγεία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τρίχα ξαναμεγαλώνει από το. Οι δερματολόγοι μπορούν να θεραπεύσουν πολλούς ανθρώπους με αυτόν τον όρο. Οι επεξεργασίες περιλαμβάνουν τα επίκαιρα φάρμακα, ένα πρόσθετο είδος ελαφριάς επεξεργασίας, ή σε μερικές περιπτώσεις τα χάπια.

Ανεπαρκής πρωτεΐνη στη διατροφή - μερικοί άνθρωποι που πηγαίνουν στις διατροφές συντριβής που είναι χαμηλές στην πρωτεΐνη, ή έχουν τις σοβαρά ανώμαλες συνήθειες κατανάλωσης, μπορούν να αναπτύξουν τον πρωτεϊνικό υποσιτισμό. Το σώμα θα σώσει την πρωτεΐνη με τη μετατόπιση των τριχών ανάπτυξης στη στηργμένος φάση. Το ογκώδες σκόρπισμα τρίχας μπορεί να εμφανιστεί δύο έως τρεις μήνες αργότερα. Η τρίχα μπορεί έπειτα να εξαχθεί από τις ρίζες αρκετά εύκολα. Αυτός ο όρος μπορεί να αντιστραφεί και να αποτραπεί με την κατανάλωση της κατάλληλης ποσότητας της πρωτεΐνης και, κατά κάνοντας δίαιτα, διατηρώντας την επαρκή πρωτεϊνική εισαγωγή.

Χάπια ελέγχου γέννησης - οι γυναίκες που χάνουν την τρίχα παίρνοντας τα χάπια ελέγχου γέννησης έχουν συνήθως μια κληρονομημένη τάση για την εκλέπτυνση τρίχας. Εάν η εκλέπτυνση τρίχας εμφανίζεται, μια γυναίκα μπορεί να συμβουλευθεί gynecologist της για τη μετατροπή σε ένα άλλο χάπι ελέγχου γέννησης. Όταν οι γυναίκες σταματούν τα προφορικά αντισυλληπτικά, μπορεί να παρατηρήσει ότι η τρίχα της αρχίζει δύο ή τρεις μήνες αργότερα. Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για έξι μήνες όταν σταματά συνήθως. Αυτό είναι παρόμοιο με την απώλεια τρίχας μετά από τη γέννηση ενός παιδιού. Δείτε τα προϊόντα που μπορούν να βοηθήσουν την απώλεια τρίχας.

Σημαντική χειρουργική επέμβαση/χρόνια ασθένεια - καθεμία που έχει μια σημαντική λειτουργία μπορεί να παρατηρήσει την αυξανόμενη τρίχα μέσα σε έναν έως τρεις μήνες κατόπιν. Ο όρος αντιστρέφεται μέσα σε μερικούς μήνες αλλά οι άνθρωποι που έχουν μια σοβαρή χρόνια ασθένεια μπορούν να ρίξουν την τρίχα κατά τρόπο αόριστο.

Είναι καλό στο σαμπουάν η τρίχα σας � που συστήνουμε τουλάχιστον τρεις φορές εβδομαδιαίως. Αυτό βοηθά να αφαιρέσει το ρύπο και τη συγκέντρωση στην τρίχα που μπορεί να επιδεινώσει τον όρο του κρανίου σας. Κατά shampooing, είναι πολύ σημαντικό ότι δίνετε προσοχή να καθαρίσετε την τρίχα σας, το κρανίο σας και τη γραμμή τρίχας σας.

Η σωστή χρήση των εδαφοβελτιωτικών που περιέχουν τις ελαφριές πρωτεΐνες πρωτεΐνες κερατινών, όπως οι υδρολυμένες ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει την τρίχα σας. Ένα καλό εδαφοβελτιωτικό με αυτές τις πρωτεΐνες μπορεί εύκολα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας για να ξαναγεμίσει τις θρεπτικές ουσίες. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν επίσης να επισκευάσουν τις διασπασμένες άκρες. Οι διασπασμένες άκρες αναπτύσσονται αφότου έχει γδυθεί η προστατευτική επιδερμίδα μακρυά από το τέλος χημικών ουσιών ινών τρίχας των σκληρών ως συνέπεια ή ακόμα και του σφριγηλού βουρτσίσματος.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την τρίχα σας με την πρόκληση της οξείδωσης των μορίων θείου μέσα στον άξονα τρίχας, αφήνοντας την τρίχα αδύνατη, εύθραυστη, ξηρά και εξασθενισμένη. Οι άνθρωποι που λευκαίνουν ή φωτίζουν το φυσικό χρώμα τρίχας τους μπορούν επίσης να παρατηρήσουν τις αλλαγές χρώματος προσβολών στην τρίχα τους όταν εκτίθεται στον ήλιο.

Οι διατροφολόγοι συμβουλεύουν τους υγιείς αναζητητές τρίχας για να φάνε τις ισορροπημένες διατροφές που ενσωματώνουν τις υγιείς πρωτεΐνες μαζί με τα τρόφιμα υψηλά στις βιταμίνες Β, Γ, Ε, Α και Κ. Η τρίχα αποκρίνεται αμέσως στην προσθήκη των protein-rich τροφίμων όπως τα κρέατα, τα αυγά, το τυρί, οι σπόροι και τα καρύδια. Το ψάρι συσκευάζει μια διπλή διάτρηση της πρωτεΐνης που συνδυάζεται με την υγεία χτίζοντας τα ουσιαστικά λιπαρά οξέα και τα φυσικά πετρέλαια. Συστήνουμε ότι συζητάτε τη διατροφή σας με έναν ιατρικό επαγγελματία.

Το εξωτερικό στρώμα καλείται επιδερμίδα και είναι λεπτό και άχρωμος, η εργασία της είναι να προστατεύσει τον παχύτερο φλοιό που περιέχει τη μελανίνη. Η μελανίνη είναι αρμόδια για το χρώμα της τρίχας σας και το πραγματικό χρώμα εξαρτάται από τι είδους τη μελανίνη που έχετε.

Το ενδότατο στρώμα της τρίχας καλείται medulla και απεικονίζει το φως που δίνει στην τρίχα τους διάφορους τόνους χρώματος που έχει. Γίαυτό το χρώμα τρίχας φαίνεται πολύ διαφορετικό στον ήλιο από κάνει στη σκιά.

Περίπου 90 τοις εκατό της τρίχας στο κρανίο ενός προσώπου αυξάνονται σε οποιοδήποτε χρόνο. Η φάση αύξησης διαρκεί μεταξύ δύο και έξι ετών. Δέκα τοις εκατό της τρίχας είναι σε μια στηργμένος φάση που διαρκεί δύο έως τρεις μήνες. Στο τέλος του στηργμένος σταδίου της, η τρίχα ρίχνεται. Όταν μια τρίχα ρίχνεται, μια νέα τρίχα από το ίδιο θυλάκιο αντικαθιστά την και τις αυξανόμενες ενάρξεις κύκλων πάλι.

Η μεταμόσχευση τρίχας έχει προέλθει ένας μακροχρόνιος τρόπος από τις ημέρες των «βουλωμάτων τρίχας» και μια ευχαρίστηση, φυσικό αποτέλεσμα είναι τώρα στερεότυπη. Είναι μια άριστη επιλογή για την επεξεργασία της κληρονομικής απώλειας τρίχας σε πολλούς άνδρες και γυναίκες.

Η μεταμόσχευση τρίχας γίνεται με την τοπική αναισθησία ως διαδικασία εξωτερικών ασθενών. Η τρίχα και τα θυλάκια αφαιρούνται από τη «περιοχή χορηγών» της μόνιμης τρίχας κατά μήκος του πίσω μέρους και των πλευρών του κεφαλιού. Αυτή η περιοχή καλύπτεται αμέσως από την περιβάλλουσα τρίχα.

Δεδομένου ότι η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια χειρουργική διαδικασία, όλοι οι ασθενείς πρέπει να είναι στην καλή υγεία. Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια διαδικασία γραφείων που διαρκεί περίπου τέσσερις έως οκτώ ώρες ανάλογα με την έκταση της προγραμματισμένης διαδικασίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιστρέφουν στην εργασία δύο έως πέντε ημέρες μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι απαιτούν περισσότερες από μια συνόδους, κάθε μια που χωρίζεται κατά διαστήματα τουλάχιστον έξι μήνες χώρια κάθε έναν για να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση τρίχας σε μια περιοχή. Ο συγχρονισμός και ο αριθμός μεταμοσχεύσεων εξαρτώνται από το ποσό τρίχας έχετε πότε αρχίζετε, πόσος αναμένεστε που θα συνεχίσετε να χάνετε χωρίς τη μεταμόσχευση και πόσος πυκνότητα τρίχας που επιθυμείτε.

Στα χέρια των καλά εκπαιδευμένων και πεπειραμένων παθολόγων, και χρησιμοποίηση των νεώτερων τεχνικών με τα μικρότερα εμβόλια, η τρίχα αυξάνεται στην κατάλληλη κατεύθυνση με επενδυμένο με φτερά hairline, και ένα ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες με την εντοπισμένη εκλέπτυνση στην κορυφή των κεφαλιών τους ή την εκλέπτυνση γύρω από τους ναούς κάνουν συχνά τους καλούς υποψηφίους για τη μεταμόσχευση τρίχας. Πριν από την αξιολόγηση για τη μεταμόσχευση τρίχας, είναι σημαντικό για τις γυναίκες να συζητήσουν τη λεπταίνοντας τρίχα σας με έναν δερματολόγο ή/και ο ενδοκθρινολόγος για να σιγουρευτεί εκεί δεν είναι κανένας άλλος θεραπεύσιμος λόγος για την απώλεια τρίχας.

Η μεταμόσχευση τρίχας μπορεί να γίνει και στους ασθενείς με την προηγμένη φαλάκρα και νωρίτερα την εκλέπτυνση. Οι νεώτερες θεραπείες ανδρών όπως Propecia ή και ανδρών και γυναικών, όπως Rogaine πρέπει να εξεταστούν επίσης ειδικά στους ασθενείς με νωρίτερα να λεπτύνουν ως αυτά τα φάρμακα συχνά αργά σημαντικά την πρόοδο της απώλειας τρίχας. Γενικά, η μεταμόσχευση τρίχας δεν εξετάζεται για τους ασθενείς νεώτερους από τη μέση δεκαετία του '20 τους λόγω της δυσκολίας στην πρόβλεψη της τελευταίας έκτασης της απώλειας τρίχας.

Η μεταμόσχευση τρίχας γίνεται αποδεκτή παγκοσμίως ως επεξεργασία για την απώλεια τρίχας. Ενώ αναπτύχθηκε και προσφέρθηκε αρχικά ως επεξεργασία τρίχα-απώλειας ανδρών, οι γυναίκες έχουν βρεί όλο και περισσότερο τη μεταμόσχευση τρίχας μια βιώσιμη επιλογή να διορθωθεί το καλλυντικό έλλειμμα της εκλέπτυνσης της τρίχας. Οι πρόοδοι στις τεχνικές μεταμόσχευσης τρίχας και καλύτερα την κατανόηση της βιολογίας της θηλυκής απώλειας τρίχας συνέβαλαν στην εξέλιξη των αποκτημένων μεταμόσχευση γυναικών τρίχας.

Πολλές γυναίκες είναι σήμερα δυναμικές για την επιδίωξη της μεταμόσχευσης τρίχας. Είναι απρόθυμοι να δεχτούν την απώλεια τρίχας ως αναπόφευκτο γεγονός της ζωής. Η τρίχα κρανίων είναι ένα σημαντικό συστατικό του προγράμματος γυναικών εικόνας στον κόσμο και δεν επιθυμούν να έχουν την απώλεια τρίχας να μειώσει εκείνη την εικόνα.

Γιατί οι άνθρωποι χάνουν την τρίχα;. Hair care.


Όροι που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την σελίδα

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Job listings and descriptions here.


 

 

 

 

 Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Γιατί οι άνθρωποι χάνουν την τρίχα; είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Ireland Beauty Society, Hair care section.


1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page