Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid. Web directory for the internet search for smart people..


on Czech about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on German about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on English about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on Spanish about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on French about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on Greek about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on Italian about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on Dutch about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on Portuguese about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

on Swedish about Slimme stappen in uw drugsonderzoek. Het kennen van uw huid. Leer zwaarlijvigheid.

 

 

De manier voor verbetert gezondheid


Slimme stappen in uw drugsonderzoek

Slimme stappen in uw drugsonderzoek

Sommige websites die geneeskunde verkopen kunnen staat-vergunning gegeven niet apotheken zijn of zijn geen apotheken bij allen; of kan een diagnose geven die niet correct is en verkoop geneeskunde die niet juist voor u of uw voorwaarde is; of uw persoonlijke informatie niet zal beschermen.

Als u verscheidene verschillende geneesmiddelen neemt, meer dan één arts, ziet of bepaalde gezondheidsvoorschriften hebt, moet u en uw artsen bewust zich van alle geneesmiddelen zijn u neemt. Het doen zal dit u helpen om potentiële problemen zoals druginteractie te vermijden.

De interactie van de drug met andere drugs omvat zowel voorschrift als geneesmiddelen over de toonbank. Tricyclic kalmeringsmiddelen zoals Elavil (amitriptyline) en Pamelor (nortriptyline) kunnen zich in bloed druk-vermindert Catapres (clonidine) mengen. Het nemen van antibiotische Cipro (ciprofloxacin) met antacids vermindert de doeltreffendheid van Cipro.

Er zijn verscheidene soorten risico's van geneeskundegebruik: a) De mogelijkheid van een schadelijke interactie tussen de geneeskunde en een voedsel, een drank, een dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen en herbals), of een andere geneeskunde. De combinaties om het even welk van deze producten konden de kans verhogen dat er interactie kunnen zijn. b) De kans die de geneeskunde kan niet werken zoals verwacht. c) De mogelijkheid dat de geneeskunde extra problemen kan veroorzaken.

Vraag uw arts of zijn er om het even wat u kunt doen bijwerkingen minimaliseren, zoals het eten alvorens u een geneeskunde neemt om verstoorde maag te verminderen.

U moet altijd aandacht aan hoe besteden u voelt; neem nota van om het even welke veranderingen. Schrijf de veranderingen neer zodat u zich kunt herinneren uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps te vertellen.

lees artikel

Het kennen van uw huid

Het kennen van uw huid

De huid is vaak genoemd geworden „grootste orgaan in het menselijke lichaam“. Dit is op buitenoppervlakte van toepassing, aangezien het het lichaam omvat, dat de grootste oppervlakte van alle organen schijnt te hebben. Voorts is het op gewicht van toepassing, aangezien het meer dan om het even welk enig intern orgaan weegt, dat van ongeveer 15 percent van lichaamsgewicht rekenschap geeft. Voor de gemiddelde volwassen mens, heeft de huid een oppervlakte van tussen 1.5-2.0 vierkante meter, het grootste deel is tussen 2-3 mm dik. De gemiddelde vierkante duim van huid houdt 650 zweetklieren, 20 bloedvat, 1000 melanocytes, en meer dan duizend zenuweinde.

De haarvaten van het bloed worden gevonden onder de epidermis, en zijn verbonden met arteriole en een venule. De slagaderlijke shuntschepen kunnen het netwerk in oren, de neus en de vingertoppen mijden.

Hypodermis is een geen deel van de huid, en ligt onder dermis. Zijn doel is de huid aan onderliggende been en spier vast te maken evenals voorziend het van bloedvat en zenuwen. Het bestaat uit losse verbindingsweefsel en elastine. De belangrijkste celtypes zijn fibroblasten, macrophages en adipocytes (hypodermis bevat 50% van lichaamsvet). Het vet dient als het opvullen en isolatie voor het lichaam.

De huid kan zijn dividided in dikke en dunne types. De dikke huid is aanwezig op de zolen van de voeten en de palmen van de handen. Het heeft een grotere laagcorneum met een hogere keratineinhoud. De dikke huid kweekt geen haar; zijn doel is te helpen grijpen. De dunne huid is aanwezig op het grootste deel van het lichaam en heeft een kleinere laagcorneum en minder papillaeranden. Het heeft haar en is zachter en elastischer. De kenmerken van de huid, met inbegrip van sensorische zenuwdichtheid en het type van haar, variëren met plaats op het lichaam.

De huid moet regelmatig worden schoongemaakt. Tenzij genoeg zorg wordt genomen zal het gebarsten of ontstoken worden. De vuile huid keurt de ontwikkeling van pathogene organismen goed.

De functies van de huid zijn gestoord wanneer het vuil is en het wordt gemakkelijker beschadigd. De versie van antibacteriële samenstellingendalingen. De vuile huid is naar voren meer gebogen om besmettingen te ontwikkelen. De schoonheidsmiddelen zouden zorgvuldig moeten worden gebruikt omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken. Elk seizoen vereist geschikte kleding om de verdamping van het zweet te vergemakkelijken. Het zonlicht, het water en de lucht spelen een belangrijke rol in het houden van de huid gezond.

lees artikel

Leer zwaarlijvigheid

Leer zwaarlijvigheid

De zwaarlijvige mensen zouden voor medische gevolgen van hun zwaarlijvigheid moeten worden geëvalueerdz. De gemotiveerde personen zijn aanmoedigen om medisch gecontroleerde behandelingsprogramma's in te gaan die een multidisciplinaire benadering van gewichtsverlies gebruiken.

Vele mensen worden verleid door advertenties die beroemdheden gebruiken om vloeibare het vasten diëten voor gewichtsverlies te werven. De advertenties eisen snel en gemakkelijk gewichtsverlies met gebruik van dergelijke producten. De zeer zwaarlijvige patiënten kunnen naar deze soorten diëten worden doorverwezen. Hun diëten worden zorgvuldig gecontroleerd door hun gezondheidszorgleverancier.

Tijdens een binge, kunnen 10.000 tot 20.000 calorieën door de dag worden verbruikt. Binges bestaat gewoonlijk uit voedsel zoals koekjes, suikergoed, spaanders, roomijs en veel ander hoog calorievoedsel. Binges wordt vaak gedaan in geheim. Na een binge, kunnen veel van het gevoel dat binge, zoals spanning veroorzaakte, gezakt zijn slechts om met gevoel van schuld en gebrek aan zelf-controle worden vervangen.

Nochtans wordt de zwaarlijvigheid, geschikter beschouwd als een chronische ziekte dan een levensstijlkeus. Andere chronische ziekten, zoals diabetes, en hoge bloeddruk, worden beheerd door drugbehandeling op lange termijn, alhoewel deze ziekten ook met veranderingen in levensstijl, zoals dieet en oefening verbeteren. Hoewel deze kwestie artsen en patiënten kan betreffen, zouden de sociale meningen over zwaarlijvigheid geen patiënten moeten verhinderen naar medische behandeling te streven om gezondheidsrisico's te verhinderen die ernstige ziekte en dood kunnen veroorzaken.

Zijn de repressieve medicijnen van de eetlust „magische kogels“, of geen één ontsproten moeilijke situatie. Zij kunnen de plaats nemen niet van het verbeteren van zijn dieet en het worden fysischer actief. De belangrijkste rol van medicijnen schijnt te zijn een persoonsverblijf op een dieet en oefeningsplan te helpen om het gewicht op een afstand te houden dat zij hebben verloren.

Vele mensen worden gemotiveerd aan dieet door dun en aantrekkelijk te willen als de modellen zijn die wij overal - op TV en in tijdschriften hebben gezien. Wat veel belangrijker is is dat een magerder lichaam het risico voor bepaalde ziekten vermindert.

lees artikel

 

 

Read our other articles:
Web directory for the internet search for smart people.

Sitemap© Copyright 2007 European Service Society.

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)