Skin care. De zorgoplossingen van de huid. Web directory for the internet search for smart people.

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
on Czech about De zorgoplossingen van de huid

on German about De zorgoplossingen van de huid

on English about De zorgoplossingen van de huid

on Spanish about De zorgoplossingen van de huid

on French about De zorgoplossingen van de huid

on Greek about De zorgoplossingen van de huid

on Italian about De zorgoplossingen van de huid

on Dutch about De zorgoplossingen van de huid

on Portuguese about De zorgoplossingen van de huid

on Swedish about De zorgoplossingen van de huidDe zorgoplossingen van de huid home page

 De zorgoplossingen van de huid

 

 

 

 

 

 

Skin care. De zorgoplossingen van de huid.

Onder onze huid

De huid is vaak genoemd geworden „grootste orgaan in het menselijke lichaam“. Dit is op buitenoppervlakte van toepassing, aangezien het het lichaam omvat, dat de grootste oppervlakte van alle organen schijnt te hebben. Voorts is het op gewicht van toepassing, aangezien het meer dan om het even welk enig intern orgaan weegt, dat van ongeveer 15 percent van lichaamsgewicht rekenschap geeft. Voor de gemiddelde volwassen mens, heeft de huid een oppervlakte van tussen 1.5-2.0 vierkante meter, het grootste deel is tussen 2-3 mm dik. De gemiddelde vierkante duim van huid houdt 650 zweetklieren, 20 bloedvat, 1000 melanocytes, en meer dan duizend zenuweinde.

De haarvaten van het bloed worden gevonden onder de epidermis, en zijn verbonden met arteriole en een venule. De slagaderlijke shuntschepen kunnen het netwerk in oren, de neus en de vingertoppen mijden.

Hypodermis is een geen deel van de huid, en ligt onder dermis. Zijn doel is de huid aan onderliggende been en spier vast te maken evenals voorziend het van bloedvat en zenuwen. Het bestaat uit losse verbindingsweefsel en elastine. De belangrijkste celtypes zijn fibroblasten, macrophages en adipocytes (hypodermis bevat 50% van lichaamsvet). Het vet dient als het opvullen en isolatie voor het lichaam.

De huid kan zijn dividided in dikke en dunne types. De dikke huid is aanwezig op de zolen van de voeten en de palmen van de handen. Het heeft een grotere laagcorneum met een hogere keratineinhoud. De dikke huid kweekt geen haar; zijn doel is te helpen grijpen. De dunne huid is aanwezig op het grootste deel van het lichaam en heeft een kleinere laagcorneum en minder papillaeranden. Het heeft haar en is zachter en elastischer. De kenmerken van de huid, met inbegrip van sensorische zenuwdichtheid en het type van haar, variëren met plaats op het lichaam.

De huid moet regelmatig worden schoongemaakt. Tenzij genoeg zorg wordt genomen zal het gebarsten of ontstoken worden. De vuile huid keurt de ontwikkeling van pathogene organismen goed.

Constant het pellen van dode cellen van de epidermismengeling met de afscheidingen van het zweet en sebaceous klieren en het stof vond op de huid om een vuile laag op zijn oppervlakte te vormen. Als gereinigd niet beginnen het vuil en de dode huiddunne modder het uitzenden van een vuile geur te ontbinden.

De functies van de huid zijn gestoord wanneer het vuil is en het wordt gemakkelijker beschadigd. De versie van antibacteriële samenstellingendalingen. De vuile huid is naar voren meer gebogen om besmettingen te ontwikkelen. De schoonheidsmiddelen zouden zorgvuldig moeten worden gebruikt omdat deze allergische reacties kunnen veroorzaken. Elk seizoen vereist geschikte kleding om de verdamping van het zweet te vergemakkelijken. Het zonlicht, het water en de lucht spelen een belangrijke rol in het houden van de huid gezond.
De zorgoplossingen van de huid. Skin care.


Termen interpretatie

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Web directory for the internet search for smart people.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd De zorgoplossingen van de huid is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Service Society, Skin care department.1