Pharmacy today. Wat belangrijk terwijl onderzoek is en geneeskunde op internet koopt. Online pharmacy. Rejuvenation at european beauty clinic

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project
by Czech

by German

by English

by Spanish

by French

by Greek

by Italian

by Dutch

by Portuguese

by SwedishWat belangrijk terwijl onderzoek is en geneeskunde op internet koopt home page

 Wat belangrijk terwijl onderzoek is en geneeskunde op internet koopt

 

 

 

 

 

 

Online pharmacy. Wat belangrijk terwijl onderzoek is en geneeskunde op internet koopt.

Internet heeft de manier veranderd wij leven, werken en winkelen. De groei van Internet heeft het mogelijk om prijzen te vergelijken en producten te kopen gemaakt zonder huis ooit te verlaten. Maar wanneer het over het kopen van geneeskunde online komt, is het belangrijk om zeer zorgvuldig te zijn. Sommige websites verkopen geneeskunde die niet veilig kan zijn te gebruiken en uw gezondheid op risico kon zetten.

De geneesmiddelen die online verkochten kunnen vals zijn (vervalsing of „copycat“ geneesmiddelen); kan te sterk of te zwak zijn, of gevaarlijke ingrediënten hebben, of (zijn verouderd) verlopen goedgekeurd, of niet of gecontroleerd veiligheid en doeltreffendheid, kan gebruikend nietveilige normen, of niet brandkast worden gemaakt met andere geneeskunde of producten te gebruiken u gebruikt.

U moet met uw arts spreken en een fysiek examen hebben alvorens u om het even welke nieuwe geneeskunde voor het eerst wordt. De geneeskunde van het gebruik slechts die door uw arts of een andere vertrouwde op beroeps is voorgeschreven.

Zorg ervoor de plaats een voorschrift vereist en een apotheker beschikbaar voor vragen heeft.

Hoewel de geneesmiddelen u gevoel kunnen beter maken en u helpen goed worden, is het belangrijk om te weten dat alle geneesmiddelen, zowel voorschrift en over de toonbank, risico's evenals voordelen hebben.

De voordelen van geneesmiddelen zijn de nuttige gevolgen u krijgt wanneer u hen, zoals het verminderen van bloeddruk, het genezen van besmetting of het verlichten van pijn gebruikt. De risico's van geneesmiddelen zijn de kansen dat ongewenst of onverwacht iets aan u kon gebeuren wanneer u hen gebruikt. De risico's zouden minder ernstige dingen, zoals een verstoorde maag, of ernstigere dingen, zoals leverschade kunnen zijn.

Er zijn verscheidene soorten risico's van geneeskundegebruik: a) De mogelijkheid van een schadelijke interactie tussen de geneeskunde en een voedsel, een drank, een dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen en herbals), of een andere geneeskunde. De combinaties om het even welk van deze producten konden de kans verhogen dat er interactie kunnen zijn. b) De kans die de geneeskunde kan niet werken zoals verwacht. c) De mogelijkheid dat de geneeskunde extra problemen kan veroorzaken.

Bijvoorbeeld, als het onder ogen zien van een levensgevaarlijke ziekte, zou u kunnen verkiezen om meer risico in de hoop goed te keuren van het krijgen van de voordelen van een behandeling of het leven het langer leven. Enerzijds, als u een minder belangrijke ziekte onder ogen ziet, zou u kunnen besluiten dat u zeer weinig risico wilt nemen.

In vele situaties, kan het deskundige advies van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps u helpen het besluit nemen.

V3o3or gebruik ervoor zorgt een geneeskunde u de richtingen begrijpt; vraag uw arts of hebt u vragen of zorgen. Controleer altijd dubbel dat u de juiste geneeskunde hebt.

Lees en volg de richtingen op het etiket en de richtingen van uw arts, apotheker, of andere gezondheidszorgberoeps. Als u de geneeskunde tegenhoudt of de geneeskunde wilt verschillend gebruiken dan geleid, raadpleeg uw gezondheidszorgberoeps.

Vraag altijd uw arts of zijn er interactie met een andere geneesmiddelen of dieetsupplementen (met inbegrip van vitaminen of kruidensupplementen), dranken, of voedsel. Gebruik de zelfde apotheek voor elk van uw geneeskundebehoeften, waar mogelijk.

Alvorens om het even welk nieuwe geneeskunde of dieetsupplement (met inbegrip van vitaminen of kruidensupplementen) te beginnen, vraag opnieuw uw arts of zijn er mogelijke interactie met wat u momenteel gebruikt.

Vraag uw arts of zijn er om het even wat u kunt doen bijwerkingen minimaliseren, zoals het eten alvorens u een geneeskunde neemt om verstoorde maag te verminderen.

U moet weten wat om te doen als u bijwerkingen en wanneer ervaart om uw arts op de hoogte te brengen, en weet wanneer u een verbetering zou moeten opmerken en wanneer om terug te rapporteren.

Er zijn meer kansen vandaag dan ooit voordien om over uw gezondheid te leren en betere zorg van zich te nemen. Het is ook belangrijker dan ooit te weten over de geneesmiddelen u neemt.

De interactie van de drug kunnen uw drug minder efficiënt maken, veroorzaken onverwachte bijwerkingen, of verhogen de actie van een bepaalde drug. Sommige druginteractie kunnen zelfs voor u schadelijk zijn.

Wanneer een drug mondeling wordt genomen, reist het gewoonlijk van de maag naar de lever, waar het het metaboliseren-proces kan zijn om chemische producten op te splitsen en te verwijderen uit het lichaam. De enzymen zijn complexe proteïnen die als katalysators in de aanvang van of het versnellen van chemische reacties dienst doen. Zij veroorzaken een specifieke chemische verandering in andere substanties zonder worden veranderd.

Deze fase van onderzoek naar reageerbuizen, die als studies in vitro wordt bekend, staat onderzoekers toe om drug-interactie studies in laboratoria uit te voeren door een drug met andere drugs te testen die de zelfde route hebben. Dit heeft het onderzoek sneller en nauwkeuriger gemaakt. Als twee drugs door het zelfde enzym gaan, kan de aanwezigheid van één drug het metabolisme van andere verhinderen. Zo staat dit u toe om de scenario's in het slechtste geval te bekijken en te vragen: 'Wat die als wij deze drug met dat één zetten, weten dat zij de zelfde route hebben?'"

De beroeps van de gezondheid gebruiken ook computersystemen met drug-interactie onderzoekssoftware, elektronische voorschrijvende, en andere technologie. Teken Langdorf, M.D., zegt de stoel van de Afdeling van noodsituatiegeneeskunde bij de Universiteit van Californië, Irvine, „in een bezige noodsituatieruimte, moet u snel te weten komen wat een patiënt neemt en hoe die drugs met andere behandelingen konden in wisselwerking staan."

Maar het is goede manier -- de consumenten herinneren artsen aan alles zij nemen wanneer zij een nieuw medicijn worden voorgeschreven. Zo zou een patiënt kunnen zeggen: „Herinner me nu, neem ik ook geboortenbeperkingspillen. Is er een risico van interactie met deze nieuwe geneeskunde?"

De interactie van de drug met dieetsupplementen omvat kruiden en vitaminen, die met drug-metaboliserende enzymen kunnen in wisselwerking staan. St. John het wort is een kruid dat algemeen door mensen met kanker wordt gebruikt stemming te verbeteren, maar het onderzoek heeft getoond het zich in het metabolisme van irinotecan, een standaardchemotherapiebehandeling mengt. De vitamine K (in dieetsupplementen of voedsel) produceert bloed-klonterende substanties die de doeltreffendheid kunnen verminderen van bloed-verdunnende geneesmiddelen zoals warfarin.

De voorbeelden van voedsel met tyramine zijn kaas en sojasaus. Het sap van de grapefruit zou niet met bepaalde bloed druk-verminderende drugs of cyclosporine voor de preventie van de verwerping van de orgaantransplantatie moeten worden genomen. De alcohol zou niet met pijnverlichters zoals Tylenol (acetaminophen) of ibuprofen wegens het verhoogde risico moeten worden genomen van leverschade of maag het aftappen.

Pharmacy today. Wat belangrijk terwijl onderzoek is en geneeskunde op internet koopt.
Rejuvenation at european beauty clinic


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Wat belangrijk terwijl onderzoek is en geneeskunde op internet koopt en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Health Group of America, Pharmacy today office.1