Vrouw en tijd van menopause. Adviseert voor het kopen van drug op Internet. Gordonii van Hoodia. Wat is het? Recovery and rejuvenation at european beauty clinic.

Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish version

 

 

Beheer eigen gezondheid


Vrouw en tijd van menopause

Vrouw en tijd van menopause

Een vrouw schijt in menopause nadat zij één volledig jaar zonder periodes is gegaan. Terwijl de meeste vrouwen in de Verenigde Staten door menopause rond de leeftijd van 51 gaan, zal een klein aantal menopause zodra leeftijd 40 of zo laat zoals hun recente jaren '50 ervaren. Zelden, komt menopause voorbij leeftijd 60 voor. Wanneer menopause vóór leeftijd 40 wordt gediagnostiseerd, wordt het beschouwd als om abnormale of voorbarige menopause.

Voor de meeste vrouwen, is menopause een normaal proces om te verouderen. Als een vrouw haar eierstokken gehad heeft die door chirurgie verwijderd of schade aan haar eierstokken om andere redenen, zoals stralingstherapie heeft gehad, kan zij van dat proces van de menopauze worden.

Als daling van oestrogeenniveaus, de natuurlijke de smeermiddelendaling van de vagina. De voering van de vagina geleidelijk aan wordt dunner en minder elastisch (minder bekwaam zich uit te rekken). Deze veranderingen kunnen geslacht ongemakkelijk of pijnlijk veroorzaken om te zijn. Zij kunnen ook tot ontsteking in de vagina leiden die als atrophische vaginitis wordt bekend. Deze veranderingen kunnen een vrouw waarschijnlijker maken om vaginale besmettingen van gist of bacteriële te sterke groei en urinelandstreekbesmettingen te ontwikkelen.

Op het tijdstip van menopause, adviseren de artsen vaak een meting van de beendichtheid. Het testresultaat zal soms vroege osteoporose ontdekken. Vaker wordt het resultaat gebruikt als basislijn om tarief van beenverlies in de toekomst te vergelijken.

Oestrogeen dat als pil wordt genomen of dat op de huid als flard wordt het toegepast kan hete flitsen, slaapstoringen, stemmingsveranderingen en vaginale droogte verminderen. Het oestrogeen kan alleen worden voorgeschreven wanneer een vrouw niet meer haar baarmoeder heeft. Een combinatie van oestrogeen en progesterone wordt gebruikt wanneer een vrouw nog haar baarmoeder heeft. De progesterone is noodzakelijk om het effect van het oestrogeen op de baarmoeder in evenwicht te brengen en veranderingen te verhinderen die tot baarmoederkanker kunnen leiden.

Nochtans, heeft het recente bewijsmateriaal aangetoond dat er sommige risico's verbonden aan het gebruik van deze geneesmiddelen zijn. De therapie van het oestrogeen kan het risico van hartkwaal, slag, borstkanker en bloedstolsels in een klein aantal vrouwen verhogen. Enerzijds, verhindert het breuken en kan het risico van dubbelpuntkanker verminderen. Daarom is het besluit om de therapie van de hormoonvervanging te gebruiken om symptomen van menopause te behandelen een individueel besluit. Een vrouw zou aan haar arts over de risico's en de voordelen van de therapie van de hormoonvervanging voor haar moeten spreken.

lees het...

Adviseert voor het kopen van drug op Internet

Adviseert voor het kopen van drug op Internet

Zorg ervoor de plaats een voorschrift vereist en een apotheker beschikbaar voor vragen heeft.

U moet weten wat om te doen als u bijwerkingen en wanneer ervaart om uw arts op de hoogte te brengen, en weet wanneer u een verbetering zou moeten opmerken en wanneer om terug te rapporteren.

Deze fase van onderzoek naar reageerbuizen, die als studies in vitro wordt bekend, staat onderzoekers toe om drug-interactie studies in laboratoria uit te voeren door een drug met andere drugs te testen die de zelfde route hebben. Dit heeft het onderzoek sneller en nauwkeuriger gemaakt. Als twee drugs door het zelfde enzym gaan, kan de aanwezigheid van één drug het metabolisme van andere verhinderen. Zo staat dit u toe om de scenario's in het slechtste geval te bekijken en te vragen: 'Wat die als wij deze drug met dat één zetten, weten dat zij de zelfde route hebben?'"

lees het...

Gordonii van Hoodia. Wat is het?

Gordonii van Hoodia. Wat is het?

Er zijn geen bekende gemelde bijwerkingen aan het gebruiken van Hoodia Gordonii die tot op heden zijn gemeld.

Quickness en de graad van resultaten zullen afhankelijk van de frequentie van gebruik en andere factoren variëren. Nochtans, zou u moeten beginnen om het begin van het proces van het gewichtsverlies binnen twee weken te zien. Gelieve te merken op dat het zelfde als met om het even welk supplement van het gewichtsverlies, betere resultaten zal worden gerealiseerd wanneer genomen samen met een gezond dieet en een redelijke oefening.

ow lang duurt Hoodia aan het werk? Binnen één uur na het nemen van 2 capsules, zal Hoodia uw eetlust rond 4-8 uren onderdrukken.

lees het...

 

 

Read our other articles:
Recovery and rejuvenation at european beauty clinic

Sitemap© Copyright 2007 Ireland Beauty Society.

1