Czech version

German version

English version

Spanish version

French version

Greek version

Italian version

Dutch version

Portuguese version

Swedish versionΠώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο home page

 

 

Όταν ρωτάμε τις συμβουλές ψάχνουμε συνήθως έναν συνεργό.

Charles Varlet de La Grange, Pensees, 1872
Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο

Online pharmacy. Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο.

Μερικοί ιστοχώροι που πωλούν την ιατρική μπορούν να είναι κράτος-μην χορηγημένα άδεια φαρμακεία ή δεν είναι φαρμακεία καθόλου ή μπορεί να δώσει μια διάγνωση που δεν είναι σωστή και πωλήστε την ιατρική που δεν είναι σωστή για σας ή τον όρο σας ή δεν θα προστατεύσει τις προσωπικές πληροφορίες σας.

Πρέπει να μιλήσετε με το γιατρό σας και να έχετε έναν φυσικό διαγωνισμό προτού να πάρετε οποιαδήποτε νέα ιατρική για πρώτη φορά. Ιατρική χρήσης μόνο που έχει οριστεί από το γιατρό σας ή έναν άλλο εμπιστευμένο επαγγελματία.

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή απαιτεί μια συνταγή και έχει έναν φαρμακοποιό διαθέσιμο για τις ερωτήσεις.

Η αγορά της ιατρικής σας μπορεί on-line να είναι εύκολη. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι το κάνετε ακίνδυνα.

Η ανάγνωση της ετικέτας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα nonprescription ή φάρμακο συνταγών και λήψη του χρόνου να μάθετε για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορεί να είναι κρίσιμη για την υγεία σας. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο των ενδεχομένως επιβλαβών αλληλεπιδράσεων φαρμάκων και παρενεργειών με λίγη γνώση και την κοινή αίσθηση.

Όταν ένα φάρμακο λαμβάνεται προφορικά, ταξιδεύει συνήθως από το στομάχι στο συκώτι, όπου μπορεί να είναι η μεταβολίζω-διαδικασία και τις χημικές ουσίες από το σώμα. Τα ένζυμα είναι σύνθετες πρωτεΐνες που ενεργούν ως καταλύτες στην έναρξη ή την επιτάχυνση των χημικών αντιδράσεων. Προκαλούν μια συγκεκριμένη χημική αλλαγή σε άλλες ουσίες χωρίς αλλαγή.

Τρεις φάσεις κλινικών δοκιμών στους ανθρώπους πρέπει να συμβούν προτού να μπορέσει να πωληθεί ένα φάρμακο. Η φάση 1 μελέτες εστιάζει στις παρενέργειες ενός φαρμάκου και πώς το φάρμακο μεταβολίζεται και αποβάλλεται από το σώμα. Φάση 2 εστίαση μελετών στην αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου. Και συγχρονίστε 3 μελέτες συγκεντρώνει περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, η οποία περιλαμβάνει να χρησιμοποιήσει το φάρμακο σε σχέση με με άλλα φάρμακα.

Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν διάφορες σημαντικές μεταβλητές που έχουν επιπτώσεις στις μεμονωμένες διαφορές στο πώς τα φάρμακα μεταβολίζονται, συμπεριλαμβανομένης της φυλής, του φύλου, της ηλικίας, και των συνθηκών υγιεινής. Παραδείγματος χάριν, οι άνθρωποι με το νεφρό ή την ασθένεια ήπαρ δεν αποβάλλουν τα φάρμακα από το σύστημά τους καθώς επίσης και τους ανθρώπους που είναι υγιή. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν τον πιό αργό μεταβολισμό φαρμάκων από άλλοι, και οι γυναίκες μπορούν να μεταβολίσουν τα φάρμακα διαφορετικά από τους άνδρες σε μερικές περιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αρκετών ετών, έχει υπάρξει μια ουσιαστική αύξηση στον αριθμό μελετών φάρμακο-αλληλεπίδρασης που το FDA βλέπει στις νέες εφαρμογές φαρμάκων. Εάν οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων είναι αρκετά σημαντικές, μπορούν να αποτρέψουν ένα φάρμακο από την έγκριση από το FDA. Εάν η αντιπροσωπεία καθορίσει ότι οι γνωστές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων μπορούν να ρυθμιστούν και ότι τα οφέλη ενός φαρμάκου ξεπερνούν τους κινδύνους για τον προοριζόμενο πληθυσμό σε βάρος, ένα φάρμακο θα εγκριθεί. Οι πληροφορίες φάρμακο-αλληλεπίδρασης πηγαίνουν έπειτα στο μαρκάρισμα του φαρμάκου στα τμήματα «κλινικής φαρμακολογίας,» «προφυλάξεις,» «προειδοποιήσεις,» «αντενδείξεις,» και «δόση και διοίκηση."

Ο μεγάλος αριθμός φαρμάκων στην αγορά, που συνδυάζεται με τον κοινής χρήσης των πολλαπλών φαρμάκων, καθιστά τον κίνδυνο για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων σημαντικό. Οι καταναλωτές πρέπει να πουν στους γιατρούς τι παίρνουν και υποβάλλουν τις ερωτήσεις, και προσφέροντες ιατρικές υπηρεσίες θα μπορούσαν να κάνουν μια καλύτερη εργασία στην προσπάθεια να αποκτηθούν οι πληροφορίες που θέλουν.

Αλλά είναι καλός τρόπος -- οι καταναλωτές υπενθυμίζουν στους γιατρούς όλα που παίρνουν πότε ορίζονται ένα νέο φάρμακο. Έτσι μια υπομονετική δύναμη λέει: «Τώρα θυμηθείτε, παίρνω επίσης τα χάπια ελέγχου γέννησης. Υπάρχει ένας κίνδυνος αλληλεπίδρασης με αυτήν την νέα ιατρική;"

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα διαιτητικά συμπληρώματα περιλαμβάνουν τα χορτάρια και τις βιταμίνες, τα οποία μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον φάρμακο-μεταβολισμό των ενζύμων. Το ST Wort John είναι ένα χορτάρι που χρησιμοποιείται συνήθως από τους ανθρώπους με τον καρκίνο για να βελτιώσει τη διάθεση, αλλά η έρευνα έχει παρουσιάσει ότι παρεμποδίζει το μεταβολισμό irinotecan, μια τυποποιημένη επεξεργασία χημειοθεραπείας. Το βιταμίνη Κ (στα διαιτητικά συμπληρώματα ή τα τρόφιμα) παράγει τις αίμα-σβολιάζοντας ουσίες που μπορούν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα της αίμα-εκλέπτυνσης των φαρμάκων όπως το warfarin.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα τρόφιμα και τα ποτά, παραδείγματος χάριν, που παίρνουν τα αντιβιοτικά quinolone όπως το ciprofloxacin με τα τρόφιμα και τα ποτά όπως τα colas, ο καφές, και η σοκολάτα που περιέχουν την καφεΐνη μπορούν να προκαλέσουν την αψηθυμία και τη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρξει μια ενδεχομένως μοιραία αύξηση στην πίεση αίματος εάν την τα τρόφιμα που περιέχουν tyramine τρώγονται κατά λήψη των ανασταλτικών παραγόντων οξειδάσεων μονοαμίνης, φάρμακα που μεταχειρίζονται τις αναταραχές διάθεσης.

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κινδύνων από τη χρήση ιατρικής: a) Η δυνατότητα μιας επιβλαβούς αλληλεπίδρασης μεταξύ της ιατρικής και τροφίμων, ενός ποτού, διαιτητικού ενός συμπληρώματος (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals), ή μιας άλλης ιατρικής. Οι συνδυασμοί οποιαδήποτε από αυτά τα προϊόντα θα μπορούσαν να αυξήσουν την πιθανότητα ότι μπορούν να υπάρξουν αλληλεπιδράσεις. b) Η πιθανότητα που η ιατρική μπορεί να μην λειτουργήσει όπως αναμένεται. c) Η δυνατότητα ότι η ιατρική μπορεί να προκαλέσει τα πρόσθετα προβλήματα.

Παραδείγματος χάριν, κάθε φορά που παίρνετε σε ένα αυτοκίνητο, υπάρχουν κίνδυνοι---η δυνατότητα ότι τα ανεπιθύμητα ή απροσδόκητα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν. Θα μπορούσατε να έχετε ένα ατύχημα, προκαλώντας τη δαπανηρή ζημία στο αυτοκίνητό σας, ή τον τραυματισμό σε σας ή αγαπημένος. Αλλά υπάρχουν επίσης οφέλη στην οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο: μπορείτε να ταξιδεψετε μακρύτερα και γρηγορότερα από περπατώντας, να φέρετε κατ' οίκον περισσότερα παντοπωλεία από το κατάστημα, και το ταξίδι στον κρύο ή υγρό καιρό στη μεγαλύτερη άνεση.

Σημαντικός: τον εξετάστε λεπτομερώς και εργαστείτε μαζί με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για να διαχειριστείτε καλύτερα τα οφέλη και τους κινδύνους φαρμάκων σας.

Χρειάζεστε τη συντήρηση ένας ενημερωμένος, γραπτός τον κατάλογο όλων των φαρμάκων (συνταγή και εξωχρηματιστηριακός) και διαιτητικών συμπληρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των herbals, τις οποίες χρησιμοποιείτε--ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιείτε μόνο περιστασιακά.

Πρέπει πάντα να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε ή η δύναμη γίνεται έγκυος, ή εάν περιποιείστε ένα μωρό. Πάντα υποβάλτε τις ερωτήσεις για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή σκέψεις που μπορείτε να έχετε.

Διαβάστε και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις στην ετικέτα και τις κατευθύνσεις από το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Εάν σταματάτε την ιατρική ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ιατρική διαφορετικά από κατευθυνμένη, συσκεφτείτε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας.

Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε νέα ιατρική ή διαιτητικό συμπλήρωμα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ρωτήστε το γιατρό σας πάλι εάν υπάρχουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτό που χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο.

Pharmacy today. Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο.
Get back your teeth and your smile at dental clinic


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Πώς να διορθώσει τα φάρμακα αγοράς στο διαδίκτυο και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 United Kingdom Disability Ring, Pharmacy today area.[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page
[Close Window]

Hi, from the team at www.geocitiesarchive.com

We apologise for the interruption but can you

We need your help spreading the word about the geocities archive.

Please use the social links to the left and if possible add a link to https://www.geocitiesarchive.org from your blog or website.

Thank you :)