Weight loss. Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής. Understanding modern dental health and dental clinic advanced abilities


on Czech about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
Czech

on German about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
German

on English about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
English

on Spanish about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
Spanish

on French about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
French

on Greek about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
Greek

on Italian about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
Italian

on Dutch about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
Dutch

on Portuguese about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
Portuguese

on Swedish about Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής
SwedishΔιαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής home page

 

 

 Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής

 

 

 

 

Weight loss. Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής.

Η παχυσαρκία ορίζεται ως έχοντας μια ανώμαλη αύξηση του λίπους σωμάτων που καλείται επίσης Μασαχουσέτη λιπαρού ιστού. Ένα παχύσαρκο πρόσωπο είναι 20 τοις εκατό ή περισσότερος επάνω από το επιθυμητό βάρος. Στην τελευταία δεκαετία η παχυσαρκία έχει βρεθεί σε άνοδο και στις γυναίκες και στους άνδρες.

Η παχιά διανομή μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο ενός προσώπου ασθένειας. Το λίπος που φέρεται γύρω από τη μέση και στην κοιλιακή περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τη «μορφή μήλων», συνδέεται με έναν αυξανόμενο κίνδυνο για πολλά ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, η υψηλή πίεση αίματος, και ο διαβήτης. Το λίπος που διανέμεται συνήθως γύρω από τους γλουτούς και τους μηρούς συνδέεται με έναν χαμηλότερο κίνδυνο αυτές τις ασθένειες.

Ερευνητικά σημεία στις διαφορές στον έλεγχο όρεξης και τις ενεργειακές δαπάνες. Είναι σημαντικό για τους παχύσαρκους ανθρώπους να μην θεωρηθούν αρμόδιο για τον όρο τους.

Οι παχύσαρκοι άνθρωποι πρέπει να αξιολογηθούν για τις ιατρικές συνέπειες της παχυσαρκίας τους. Τα παρακινημένα πρόσωπα είναι ενθαρρύνουν για να εισαχθούν τα ιατρικά εποπτευμένα προγράμματα επεξεργασίας που χρησιμοποιούν μια διεπιστημονική προσέγγιση στην απώλεια βάρους.

Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό από τις αγγελίες που χρησιμοποιούν τις προσωπικότητες για οι υγρές διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους. Οι αγγελίες απαιτούν τη γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους με τη χρήση τέτοιων προϊόντων. Οι πολύ παχύσαρκοι ασθενείς μπορούν να αναφερθούν σε αυτούς τους τύπους διατροφών. Οι διατροφές τους εποπτεύονται προσεκτικά από τον προμηθευτή υγειονομικής περίθαλψής τους.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών ή κατά εορτασμό, την πολύτα από εμάς έχουν παραφάει. Αλλά μερικοί άνθρωποι έχουν τα προβλήματα που ελέγχουν την κατανάλωσή τους όρεξης και κατα:λήγω απευθείας έως ότου διακόπτεται η κατανάλωση.

Κατά τη διάρκεια ενός binge, 10.000 έως 20.000 θερμίδες μπορούν να καταναλωθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Binges αποτελείται συνήθως από τα τρόφιμα όπως τα μπισκότα, την καραμέλα, τα τσιπ, το παγωτό και πολλά άλλα υψηλά τρόφιμα θερμίδας. Το Binges γίνεται συχνά στο μυστικό. Μετά από ένα binge, πολλά από τα συναισθήματα που προκάλεσαν το binge, όπως την πίεση, μπορεί να είχαν υποχωρήσει μόνο για να αντικατασταθούν με τα συναισθήματα της ενοχής και την έλλειψη μόνος-ελέγχου.

Το nervosa βουλιμίας είναι μια διατροφική διαταραχή που υπολογίζεται για να είναι παρούσα σε μέχρι 5 τοις εκατό των εφηβικών και νέων ενήλικων γυναικών. Χαρακτηρίζεται από την κατανάλωση binge που ακολουθείται από τις εξαγνίζοντας και άλλες συμπεριφορές όπως ο εμετός. Τα καθαρτικά, τα χάπια διατροφής, τα χάπια ύδατος, η άσκηση ή η νηστεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.

Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής. Weight loss.


Ορισμοί και όροι

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Understanding modern dental health and dental clinic advanced abilities


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Διαχείριση απώλειας βάρους ως τρόπο να είναι υγιής είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Ireland Insurance Ring, Weight loss section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page