Men health. Επιστροφή στο gladness φύλων. Understanding modern dental health and dental clinic advanced abilities


on Czech about Επιστροφή στο gladness φύλων
Czech

on German about Επιστροφή στο gladness φύλων
German

on English about Επιστροφή στο gladness φύλων
English

on Spanish about Επιστροφή στο gladness φύλων
Spanish

on French about Επιστροφή στο gladness φύλων
French

on Greek about Επιστροφή στο gladness φύλων
Greek

on Italian about Επιστροφή στο gladness φύλων
Italian

on Dutch about Επιστροφή στο gladness φύλων
Dutch

on Portuguese about Επιστροφή στο gladness φύλων
Portuguese

on Swedish about Επιστροφή στο gladness φύλων
SwedishΕπιστροφή στο gladness φύλων home page

 Επιστροφή στο gladness φύλων

 

 

Men health. Επιστροφή στο gladness φύλων.

 

 

 

 

Οι συναισθηματικοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στο φύλο περιλαμβάνουν και τα διαπροσωπικά προβλήματα (όπως τα συζυγικά/προβλήματα σχέσης, ή η έλλειψη εμπιστοσύνης και ανοικτής επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών) και τα ψυχολογικά προβλήματα μέσα στο άτομο (κατάθλιψη, σεξουαλική φόβοι ή ενοχή, μετά από το σεξουαλικό τραύμα, et ainsi de suite και τα λοιπά).

Μπορούν να υπάρξουν ιατρικές αιτίες σε αυτές τις αναταραχές, όπως η μειωμένη ροή αίματος ή η έλλειψη κολπικής λίπανσης. Η χρόνια πάθηση μπορεί επίσης να συμβάλει, καθώς επίσης και η φύση της σχέσης μεταξύ των συνεργατών. Όπως η επιτυχία του sildenafil (Viagra) βεβαιώνει, οι περισσότερες στυτικές αναταραχές στα άτομα είναι πρώτιστα φυσικές, μη ψυχολογικές καταστάσεις.

Οι αναταραχές οργασμού είναι μια επίμονη καθυστέρηση ή μια απουσία οργασμού μετά από μια κανονική σεξουαλική φάση ενθουσιασμού. Η αναταραχή μπορεί να εμφανιστεί και στις γυναίκες και στους άνδρες. Πάλι, τα αντικαταθλιπτικά χάπια SSRI είναι συχνοί ένοχοι -- αυτοί μπορούν να καθυστερήσουν το επίτευγμα του οργασμού ή να το αποβάλουν εξ ολοκλήρου.

Η φτωχή λίπανση μπορεί να προκύψει από τον ανεπαρκείς ενθουσιασμό και την υποκίνηση, ή από τις ορμονικές αλλαγές που προκαλούνται με την εμμηνόπαυση, την εγκυμοσύνη, ή το θηλασμό. Η ενόχληση από τις αντισυλληπτικούς κρέμες και τους αφρούς μπορεί επίσης να προκαλέσει την ξηρότητα, όπως μπορεί να φοβηθεί και η ανησυχία για το φύλο.

Οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες είναι πιό κοινές τα πρώτα ενήλικα έτη, με την πλειοψηφία των ανθρώπων που επιδιώκουν την προσοχή για τέτοιους όρους κατά τη διάρκεια του τέλους της δεκαετίας '20 τους μέχρι τις δεκαετίες του '30. Η επίπτωση αυξάνεται πάλι στο γηριατρικό πληθυσμό, χαρακτηριστικά με τη βαθμιαία αρχή των συμπτωμάτων που συνδέονται ο συνηθέστερα με τις ιατρικές αιτίες της σεξουαλικής δυσλειτουργίας.

Ο καλύτερος τρόπος για τα άτομα να αρχίσουν τα στυτικά προβλήματα είναι με την ανάγνωση για το σεξουαλικό σύστημα των ατόμων - ανατομία, φυσιολογία, ασθένειες, φάρμακα, διάγνωση και θεραπείες. Μερικά προβλήματα μπορούν να λυθούν απλά και άλλα μπορούν να απαιτήσουν μια επίσκεψη στον οικογενειακό γιατρό σας ή urologist. Είτε σε περίπτωση, σας ενθαρρύνουμε για να γίνουμε μορφωμένος καταναλωτής υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο πρέπει να βοηθήσει σας ανεξάρτητα από την αιτία ή τη θεραπεία για το πρόβλημά σας.

Μια ανέγερση εμφανίζεται όταν ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα μια γρήγορη αύξηση στη ροή αίματος. Ο αγγειακός μυς στη σπογγώδη περιοχή γίνεται με το αίμα και η εκροή του αίματος κόβεται. Μια ανέγερση μπορεί να εμφανιστεί ως αντανάκλαση όπως βλέπουμε στους ασθενείς νωτιαίου μυελού, ή μπορεί να προκληθεί από την ψυχογενή (δημιουρμένος στο μυαλό) υποκίνηση. Τα πολυάριθμα σεξουαλικά ερεθίσματα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον εγκέφαλο και διαβιβάζονται στο πέος μέσω του νευρικού συστήματος.

Οι ανεγέρσεις μπορούν να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, μερικές φορές ισχυρότερος ή πιό αδύνατος από άλλους χρόνους. Όταν τα άτομα είναι στα teens τους έχουν συχνά λίγο έλεγχο των ανεγέρσεών τους και λαμβάνουν τις ανεγέρσεις όταν όχι σε μια σεξουαλική κατάσταση. Για τα περισσότερα άτομα αυτό σταματά στα πρόσφατα teens τους στις πρόωρες δεκαετίες του '20. Δεδομένου ότι τα άτομα γερνούν, οι ανεγέρσεις μπορούν όχι πάντα να ληφθούν όταν θέλουν μιας. Σχεδόν κάθε άτομο έχει τον περιστασιακό χρόνο όταν η ανέγερσή τους είναι λιγότερο ισχυρή από θα ήθελαν αλλά μερικές φορές γίνεται ένα πρόβλημα.

Προκειμένου να αυξηθεί το μέγεθος μιας ανέγερσης, πρέπει να υπάρξει μια αύξηση στη ροή αίματος και, συγχρόνως, το αίμα πρέπει να αποτραπεί από την αναχώρηση του πέους.

Η στυτική δυσλειτουργία, αποκαλούμενη επίσης ανικανότητα, σημαίνει ότι ένα ανθρώπινο πέος δεν παίρνει αρκετά σκληρά να έχει την επαφή. Το άτομο δεν μπορεί να πάρει ή να διατηρήσει μια ανέγερση. Αυτός ο όρος έχει επιπτώσεις περίπου 30 εκατομμύριο άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι η ίδια με την πρόωρη εκσπερμάτωση, την ανικανότητα να εκσπερματίσει (καθυστερημένη εκσπερμάτωση) ή τη στειρότητα.)

Επειδή οι ανεγέρσεις προκαλούνται από τη συγκέντρωση του αίματος στον άξονα του πέους, η φτωχή ροή αίματος στο πέος μπορεί να οδηγήσει στα προβλήματα με τις ανεγέρσεις. Η ζημία στα σκάφη αίματος μπορεί να προκληθεί με τη σκλήρυνση των αρτηριών (atherosclerosis) ή από το τραύμα. Η αγγειακή ασθένεια θεωρείται η πιό κοινή ιατρική αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Τα ανώμαλα επίπεδα ορισμένων ορμονών, όπως η τεστοστερόνη, η ορμόνη θυροειδή και μια βλεννογόνος ορμόνη γνωστή ως προλακτίνη, μπορούν να παρεμποδίσουν τις ανεγέρσεις και την κίνηση φύλων (λίμπιντο). Αυτό είναι μια ασυνήθιστη αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ή βαθμιαία. Μερικά άτομα χάνουν αργά τη σταθερότητα των ανεγέρσεών τους ή πόσο μακρύς οι ανεγέρσεις τελευταίες. Σε άλλα άτομα, ειδικά εκείνοι η των οποίων ανικανότητα προκαλείται κατά ένα μεγάλο μέρος από τους ψυχολογικούς παράγοντες, το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί απρόβλεπτα και μπορεί να βελτιωθεί οποιαδήποτε στιγμή. Παρά τις δυσκολίες τους με τις ανεγέρσεις, τα άτομα με την ανικανότητα συνεχίζουν συχνά να έχουν τον κανονικούς οργασμό και την εκσπερμάτωση.

Επιστροφή στο gladness φύλων. Men health.


Ερμηνεία όρων

Antihistamines


Antihypertensives


Frigidity


Paraplegics


Ανησυχία


Ανικανότητα


Θυροειδής


ανέγερση


εκσπερμάτωση


κατάθλιψη


οιστρογόνο


οργασμός


ορμόνη


πέος


πίεση


προστάτης


τεστοστερόνη


Understanding modern dental health and dental clinic advanced abilities


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Men health ονομασμένος Επιστροφή στο gladness φύλων είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Men health. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Men health στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Ireland Insurance Ring, Men health section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page