Weight loss. Het beheer van het gewicht vandaag. Understanding modern dental health and dental clinic advanced abilities


on Czech about Het beheer van het gewicht vandaag
Czech

on German about Het beheer van het gewicht vandaag
German

on English about Het beheer van het gewicht vandaag
English

on Spanish about Het beheer van het gewicht vandaag
Spanish

on French about Het beheer van het gewicht vandaag
French

on Greek about Het beheer van het gewicht vandaag
Greek

on Italian about Het beheer van het gewicht vandaag
Italian

on Dutch about Het beheer van het gewicht vandaag
Dutch

on Portuguese about Het beheer van het gewicht vandaag
Portuguese

on Swedish about Het beheer van het gewicht vandaag
SwedishHet beheer van het gewicht vandaag home page

 Het beheer van het gewicht vandaag

 

 

 

 

 

 

Weight loss. Het beheer van het gewicht vandaag.

Het gewicht van de schaal is een totale maatregel van been, spier, vloeistof, organen, en vet. De metingen van het gewicht die door de badkamersschaal worden weerspiegeld of in vergelijking met standaardhoogte en gewichtslijsten staat niet voor gewichtsveranderingen toe die wegens het verouderen, oefening, of kadergrootte voorkomen. Daarom zou meer nadruk op lichaamssamenstelling en gezonde levensstijlen met minder op alleen lichaamsgewicht moeten worden gelegd.

Het vasten de diëten voor gewichtsverlies kunnen voor zwaarlijvige personen juist zijn die ernstige op gewichtbetrekking hebbende medische problemen hebben. Het snelle gewichtsverlies is het primaire voordeel om deze diëten te gebruiken. Dit kan nuttig zijn in het motiveren van het individu om met het programma verder te gaan. Dit kan helpen om levensstijlveranderingen te steunen die voor voortdurend gewichtsverlies nodig zijn.

Om duurzaam gewichtsverlies te bereiken, moet de verplichting aan het aanbrengen van echte veranderingen worden gegeven in het eten van patronen. De individuen zijn toegewijd wie niet terug hun gewicht zal bereiken.

Tijdens de vakantie of wanneer het vieren, hebben velen van ons overeaten. Maar sommige mensen hebben problemen die hun eetlust en eind omhoog non-stop eten controleren tot het eten wordt onderbroken.

Het eten van Binge kan door vele dingen zoals spanning, depressie, eenzaamheid of woede worden teweeggebracht. Het voedsel wordt gebruikt als manier om kwesties buiten honger te behandelen.

Eten van Binge kan moeilijk zijn te controleren omdat vele mensen aan voedsel als manier om hun gevoel te behandelen draaien. Houden van een voedselagenda kan voordelig zijn in zich specifiek het identificeren welk gevoel waarschijnlijk zullen binge het eten teweegbrengen evenals welke types van voedsel tijdens een binge worden verbruikt. De strategieën kunnen dan worden aangewend om de drang tot binge te verminderen wanneer de impuls slaat.

Wanneer de capaciteit van de spier om vet op te slaan wordt overschreden, wordt het bovenmatige vet dan opgeslagen buiten de spier, rond lichaamsorganen en onder de huid. Het vet dat nu aan het lichaam wordt toegevoegd resulteert in de persoon overfat en overgewicht die worden.

Vele mensen worden gemotiveerd aan dieet door dun en aantrekkelijk te willen als de modellen zijn die wij overal - op TV en in tijdschriften hebben gezien. Wat veel belangrijker is is dat een magerder lichaam het risico voor bepaalde ziekten vermindert.

De samenstelling van het lichaam beschrijft de percentages van vet, spier en been in uw lichaam. Vele deskundigen denken de organismen van mensen tussen 12 tot 18 percenten zouden moeten zijn vet, terwijl de vrouwen 18 tot 22 percenten zouden moeten zijn vet.

De medicijnen het die vaakst in het beheer van zwaarlijvigheid worden gebruikt zijn algemeen genoemd geworden „eetlust repressieve“ medicijnen. Bevorderen de repressieve medicijnen van de eetlust gewichtsverlies door metabolisme te verhogen en door eetlust te verminderen of het gevoel te verhogen van volledig het zijn. Deze medicijnen werken door de serotonine en/of catecholamine te verhogen - twee hersenenchemische producten die stemming, eetlust en metabolisme beïnvloeden.

De meest recente drug in de bestrijding van zwaarlijvigheid is Xenical. Een nieuwe klasse van nietsystemische anti-zwaarlijvigheidsdrug riep lipaseinhibitors die in het maagdarmkanaal handelen om de absorptie van vet door ongeveer 30 percenten te verhinderen. De drugs in deze klasse bereiken hun effect niet door hersenenchemie of centraal zenuwstelselstimulatie. Met andere woorden, is Xenical geen eetlust repressieve of metabolische inductor.

De namen van het merk van de meest efficiënte medicijnen van het voorschriftdieet op de markt zijn vandaag: Phentermine, adipex-P, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

De mensen antwoorden verschillend aan eetlust repressieve medicijnen, en sommige mensen ervaren meer gewichtsverlies dan anderen. Sommige zwaarlijvige patiënten die medicijn gebruiken verliezen meer dan 10 percenten van hun beginnend lichaamsgewicht een hoeveelheid gewichtsverlies die risicofactoren voor zwaarlijvigheid kan verminderen - verwante ziekten, zoals hoge bloeddruk of diabetes.

Wanneer het beschouwen van als eetlust op lange termijn repressieve medicijnbehandeling voor zwaarlijvigheid, zou u de volgende gebieden van belang en potentiële risico's moeten overwegen. Momenteel, zijn alle voorschriftmedicijnen om zwaarlijvigheid te behandelen gecontroleerde substanties, betekenend artsen moet bepaalde beperkingen volgen wanneer het voorschrijven van eetlust repressieve medicijnen. Hoewel het misbruik en de afhankelijkheid niet gemeenschappelijk met de repressieve medicijnen van de niet-amfetamineeetlust zijn, zouden de artsen voorzichtig moeten zijn wanneer zij deze medicijnen voor patiënten met een geschiedenis van alcohol of ander druggebruik voorschrijven.

De zwaarlijvigheid wordt vaak bekeken als resultaat van een gebrek aan willpower, zwakheid, of een levensstijl „keus“ - de keus om te veel te eten en onder oefening. De overtuiging dat de personen zwaarlijvig verkiezen te zijn voegt aan de aarzeling van gezondheidsberoeps en patiënten om toe het gebruik van behandeling op lange termijn van het eetlust de repressieve medicijn ermee in te stemmen om zwaarlijvigheid te beheren.

Nochtans wordt de zwaarlijvigheid, geschikter beschouwd als een chronische ziekte dan een levensstijlkeus. Andere chronische ziekten, zoals diabetes, en hoge bloeddruk, worden beheerd door drugbehandeling op lange termijn, alhoewel deze ziekten ook met veranderingen in levensstijl, zoals dieet en oefening verbeteren. Hoewel deze kwestie artsen en patiënten kan betreffen, zouden de sociale meningen over zwaarlijvigheid geen patiënten moeten verhinderen naar medische behandeling te streven om gezondheidsrisico's te verhinderen die ernstige ziekte en dood kunnen veroorzaken.

Omdat de eetlust repressieve medicijnen worden gebruikt om een voorwaarde te behandelen die miljoen mensen beïnvloedt, veel van wie fundamenteel gezond zijn, is hun potentieel voor bijwerkingen van groot belang. De meeste bijwerkingen van deze medicijnen zijn mild en verbeteren gewoonlijk met voortdurende behandeling.

Het beheer van het gewicht vandaag. Weight loss.


Termen interpretatie

FDA


Te zwaar


Vette blocker


Diabetes


Dieet


Eetlust


Onderdruk


Spanning


Vet


Zwaarlijvigheid


Understanding modern dental health and dental clinic advanced abilities


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Weight loss genoemd Het beheer van het gewicht vandaag is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Weight loss. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Weight loss aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Ireland Insurance Ring, Weight loss section.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page