Weight loss. Απώλεια βάρους ως πάλη με σας. Get your implants in czech dental clinic


on Czech about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
Czech

on German about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
German

on English about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
English

on Spanish about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
Spanish

on French about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
French

on Greek about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
Greek

on Italian about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
Italian

on Dutch about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
Dutch

on Portuguese about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
Portuguese

on Swedish about Απώλεια βάρους ως πάλη με σας
SwedishΑπώλεια βάρους ως πάλη με σας home page

 

 

 Απώλεια βάρους ως πάλη με σας

Weight loss. Απώλεια βάρους ως πάλη με σας.

 

 

 

 

Το βάρος κλίμακας είναι ένα συνολικό μέτρο του κόκκαλου, του μυός, του ρευστού, των οργάνων, και του λίπους. Οι μετρήσεις βάρους που απεικονίζονται από την κλίμακα λουτρών ή έναντι των τυποποιημένων πινάκων ύψους και βάρους δεν επιτρέπουν τις αλλαγές βάρους που εμφανίζονται λόγω της γήρανσης, της άσκησης, ή του μεγέθους πλαισίων. Επομένως, περισσότερη έμφαση πρέπει να δοθεί στη σύνθεση σωμάτων και τους υγιείς τρόπους ζωής με λιγότερους στο βάρος σωμάτων μόνο.

Οι διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους μπορούν να είναι σωστές για τα παχύσαρκα πρόσωπα που έχουν τα σοβαρά βάρος-σχετικά ιατρικά προβλήματα. Η γρήγορη απώλεια βάρους είναι το αρχικό πλεονέκτημα αυτές τις διατροφές. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο στη δραστηροποίηση του ατόμου για να συνεχιστεί με το πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει τις αλλαγές τρόπου ζωής που απαιτούνται για τη συνεχή απώλεια βάρους.

Ιατρικά εποπτευμένος νηστεύει είναι πολύ λίγων θερμίδων διατροφές που παρέχουν από 400 έως 800 θερμίδες ανά ημέρα. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις διατροφές είναι χαμηλές στις θερμίδες, η πρωτεϊνική παροχή είναι πολύ υψηλή. Ο σκοπός αυτών των διατροφών είναι να προωθηθεί η παχιά απώλεια, όχι απώλεια μυών. Ο υψηλός - οι βοήθειες περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη αποτρέπουν τις μεγάλες απώλειες ιστού μυών. Οι ηλεκτρολύτες, οι βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα συμπληρώνονται επίσης.

Για να επιτύχει τη μόνιμη απώλεια βάρους, η υποχρέωση πρέπει να δοθεί στην παραγωγή των πραγματικών αλλαγών στην κατανάλωση των σχεδίων. Τα άτομα είναι ποιος που δεν δεσμεύεται θα κερδίσει πίσω το βάρος τους.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών ή κατά εορτασμό, την πολύτα από εμάς έχουν παραφάει. Αλλά μερικοί άνθρωποι έχουν τα προβλήματα που ελέγχουν την κατανάλωσή τους όρεξης και κατα:λήγω απευθείας έως ότου διακόπτεται η κατανάλωση.

Η κατανάλωση Binge μπορεί να προκληθεί από πολλά πράγματα όπως η πίεση, η κατάθλιψη, η μοναξιά ή ο θυμός. Τα τρόφιμα χρησιμοποιούνται ως τρόπος τα ζητήματα εκτός από την πείνα.

Οι ακόλουθες οδηγίες έχουν αναπτυχθεί που μπορούν να βοηθήσουν να ελέγξουν binge την κατανάλωση: - Φάτε μόνο στους καθιερωμένους χρόνους γεύματος. - Αποφύγετε τα τρόφιμα γύρω από αυτό μπορεί να προκαλέσει. - Αποφύγετε τη μανία ή τις πολύ περιοριστικές διατροφές. - Ενημερώστε ένα ημερολόγιο και ένα αρχείο τροφίμων για να αξιολογήσετε τι προέτρεψε το binge.

Η κατανάλωση Binge μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχτεί επειδή πολλοί άνθρωποι γυρίζουν στα τρόφιμα ως τρόπος τα συναισθήματά τους. Η κράτηση ενός ημερολογίου τροφίμων μπορεί να είναι ευεργετική να προσδιορίσει συγκεκριμένα ποια συναισθήματα είναι πιθανό να προκαλέσουν binge την κατανάλωση καθώς επίσης και ποια τύποι τροφίμων καταναλώνονται κατά τη διάρκεια ενός binge. Οι στρατηγικές μπορούν έπειτα να υιοθετηθούν για να μειώσουν την ώθηση στο binge όταν χτυπά η ώθηση.

Η παχυσαρκία είναι μια χρόνια πάθηση που έχει επιπτώσεις σε πολλούς ανθρώπους και απαιτεί συχνά τη μακροπρόθεσμη επεξεργασία για να προωθήσει και να στηρίξει την απώλεια βάρους. Όπως σε άλλους χρόνιους όρους, όπως ο διαβήτης ή η υψηλή πίεση αίματος, η μακροπρόθεσμη χρήση των φαρμάκων συνταγών μπορεί να είναι κατάλληλη για μερικά άτομα

Τα εμπορικά σήματα των αποτελεσματικότερων φαρμάκων διατροφής συνταγών στην αγορά είναι σήμερα: Phentermine, adipex-π, Fastin, Ionamin, Bontril, Plegine, Tenuate, Xenical.

Η μέγιστη απώλεια βάρους εμφανίζεται συνήθως μέσα σε έξι μήνες από την αρχική επεξεργασία φαρμάκων. Το βάρος τείνει στο επίπεδο μακριά ή την αύξηση κατά τη διάρκεια του υπολοίπου της επεξεργασίας. Οι μελέτες προτείνουν ότι εάν ένας ασθενής δεν χάνει τουλάχιστον τέσσερις λίβρες πάνω από τέσσερις εβδομάδες σε ένα ιδιαίτερο φάρμακο, κατόπιν εκείνο το φάρμακο είναι απίθανο να βοηθήσει τον ασθενή να επιτύχει τη σημαντική απώλεια βάρους.

Κατά τη διάρκεια του βραχυπρόθεσμου, η απώλεια βάρους στα παχύσαρκα άτομα μπορεί να μειώσει διάφορους κινδύνους υγείας. Οι μελέτες που εξετάζουν τα αποτελέσματα της καταπιεστικής θεραπείας φαρμάκων όρεξης στους παχυσαρκία-σχετικούς με τον κινδύνους υγείας έχουν διαπιστώσει ότι κάποιες χαμηλότερη πίεση αίματος πρακτόρων, χοληστερόλη αίματος, triglycerides (λίπη) και αντίσταση ινσουλίνης μείωσης (η ανικανότητα του σώματος να χρησιμοποιήσει τη ζάχαρη αίματος) κατά τη διάρκεια του βραχυπρόθεσμου. Οι μακροπρόθεσμες μελέτες γίνονται αυτήν την περίοδο για να καθορίσουν εάν η απώλεια βάρους από τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης μπορεί να βελτιώσει την υγεία.

Κατά εξέταση της μακροπρόθεσμης όρεξης την καταπιεστική επεξεργασία φαρμάκων για την παχυσαρκία, την πρέπει να εξετάσετε τους ακόλουθους τομείς ανησυχίας και πιθανών κινδύνων. Αυτήν την περίοδο, όλα τα φάρμακα συνταγών για να μεταχειριστούν την παχυσαρκία είναι ελεγχόμενες ουσίες, σημαίνοντας το τους γιατρούς πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους περιορισμούς κατά ορισμό στην όρεξη των καταπιεστικών φαρμάκων. Αν και η κατάχρηση και η εξάρτηση δεν είναι κοινές με τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης μη-αμφεταμινών, οι γιατροί πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν ορίζουν αυτά τα φάρμακα για τους ασθενείς με μια ιστορία του οινοπνεύματος ή άλλης κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών.

Η παχυσαρκία συχνά αντιμετωπίζεται ως αποτέλεσμα μιας έλλειψης willpower, αδυναμίας, ή ενός τρόπου ζωής «επιλογή» - η επιλογή για να παραφάει και κάτω από την άσκηση. Η πεποίθηση ότι τα πρόσωπα επιλέγουν να είναι παχύσαρκα προσθέτει στο δισταγμό των προσφερόντων ιατρικές υπηρεσίες και των ασθενών για να δεχτεί τη χρήση της μακροπρόθεσμης θεραπείας φαρμάκων όρεξης καταπιεστικής για να διαχειριστεί την παχυσαρκία.

Εντούτοις η παχυσαρκία, θεωρείται καταλληλότερα χρόνια πάθηση από μια επιλογή τρόπου ζωής. Άλλες χρόνιες παθήσεις, όπως ο διαβήτης, και η υψηλή πίεση αίματος, ρυθμίζονται από τη μακροπρόθεσμη θεραπεία φαρμάκων, ακόμα κι αν αυτές οι ασθένειες βελτιώνονται επίσης με τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, όπως η διατροφή και η άσκηση. Αν και αυτό το ζήτημα μπορεί να αφορά τους παθολόγους και τους ασθενείς, οι κοινωνικές απόψεις σχετικά με την παχυσαρκία δεν πρέπει να αποτρέψουν τους ασθενείς από την επιδίωξη της ιατρικής περίθαλψης για να αποτραπούν οι κίνδυνοι υγείας που μπορούν να προκαλέσουν τη σοβαρούς ασθένεια και το θάνατο.

Τα καταπιεστικά φάρμακα όρεξης δεν είναι «μαγικές σφαίρες», ή μια μια πυροβοληθείσα αποτύπωση. Δεν μπορούν να πάρουν τη θέση της βελτίωσης της διατροφής κάποιου και να γίνουν φυσικότερα ενεργοί. Ο σημαντικότερος ρόλος των φαρμάκων εμφανίζεται να είναι να ενισχυθεί μια παραμονή προσώπων σε ένα σχέδιο διατροφής και άσκησης για να αποφύγει το βάρος που χάνουν.

Πολλοί άνθρωποι μπορούν πραγματικά να είναι overfat αλλά μη υπέρβαρος. Το λίπος μπορεί επίσης να κρυφτεί σε όλο το σώμα. Ένα πρόσωπο μπορεί να είναι overfat χωρίς την εμφάνιση της ύπαρξης υπέρβαρο. Δεδομένου ότι γερνάμε, ο ιστός μυών αντικαθίσταται με το λίπος. Αυτό εμφανίζεται παρά την κανονική άσκηση.

Πολλοί άνθρωποι παρακινούνται στη διατροφή από την επιθυμία να είναι λεπτοί και ελκυστικοί όπως τα πρότυπα που βλέπουμε παντού - στη TV και στα περιοδικά. Αυτό που είναι πολύ σημαντικότερο είναι ότι ένα πιό αδύνατο σώμα μειώνει τον κίνδυνο για ορισμένες ασθένειες.

Η γνώση της σύνθεσης σωμάτων σας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα ικανότητας για να χτιστεί περισσότερος παχύς-καίγοντας μυς. Επιλύοντας να αλλάξει τη σύνθεση σωμάτων σας και όχι απλά να χάσει το βάρος, μπορεί να βελτιώσει τη γενική υγεία σας.

Απώλεια βάρους ως πάλη με σας. Weight loss.


Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την σελίδα

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Get your implants in czech dental clinic


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Απώλεια βάρους ως πάλη με σας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Service Ring, Weight loss department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page