Men health. Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν. Get your implants in czech dental clinic


on Czech about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
Czech

on German about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
German

on English about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
English

on Spanish about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
Spanish

on French about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
French

on Greek about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
Greek

on Italian about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
Italian

on Dutch about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
Dutch

on Portuguese about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
Portuguese

on Swedish about Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν
SwedishΤα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν home page

 Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν

 

 

Men health. Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν.

 

 

 

 

Οι σεξουαλικές δυσκολίες μπορούν να αρχίσουν νωρίς στη ζωή φύλων ενός προσώπου ή μπορούν να αναπτυχθούν αφότου έχει δοκιμάσει προηγουμένως ένα άτομο ευχάριστο και να ικανοποιήσει το φύλο. Ένα πρόβλημα μπορεί να αναπτυχθεί βαθμιαία με την πάροδο του χρόνου, ή μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά ως συνολική ή μερική ανικανότητα να συμμετέχει σε ένα ή περισσότερα στάδια της σεξουαλικής πράξης. Οι αιτίες των σεξουαλικών δυσκολιών μπορούν να είναι φυσικές, ψυχολογικές, ή και οι δύο.

Οι σεξουαλικές αναταραχές δυσλειτουργίας είναι γενικά ταξινομημένες σε τέσσερις κατηγορίες: σεξουαλικές αναταραχές επιθυμίας, σεξουαλικές αναταραχές διέγερσης, αναταραχές οργασμού, και σεξουαλικές αναταραχές πόνου.

Οι αναταραχές οργασμού είναι μια επίμονη καθυστέρηση ή μια απουσία οργασμού μετά από μια κανονική σεξουαλική φάση ενθουσιασμού. Η αναταραχή μπορεί να εμφανιστεί και στις γυναίκες και στους άνδρες. Πάλι, τα αντικαταθλιπτικά χάπια SSRI είναι συχνοί ένοχοι -- αυτοί μπορούν να καθυστερήσουν το επίτευγμα του οργασμού ή να το αποβάλουν εξ ολοκλήρου.

Η φτωχή λίπανση μπορεί να προκύψει από τον ανεπαρκείς ενθουσιασμό και την υποκίνηση, ή από τις ορμονικές αλλαγές που προκαλούνται με την εμμηνόπαυση, την εγκυμοσύνη, ή το θηλασμό. Η ενόχληση από τις αντισυλληπτικούς κρέμες και τους αφρούς μπορεί επίσης να προκαλέσει την ξηρότητα, όπως μπορεί να φοβηθεί και η ανησυχία για το φύλο.

Είναι ασαφές ακριβώς τι προκαλεί το vaginismus, αλλά θεωρείται ότι το προηγούμενο σεξουαλικό τραύμα (όπως ο βιασμός ή η κατάχρηση) μπορεί να διαδραματίσει έναν ρόλο. Μια άλλη θηλυκή σεξουαλική αναταραχή πόνου καλείται το vulvodynia ή vulvar vestibulitis. Σε αυτόν τον όρο, οι γυναίκες δοκιμάζουν τον πόνο καψίματος κατά τη διάρκεια του φύλου που φαίνεται να αφορά τα προβλήματα με το δέρμα στις vulvar και κολπικές περιοχές. Η αιτία είναι άγνωστη.

Το πρόβλημα μιας ανεπαρκούς ανέγερσης είναι πιθανώς ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που ένα άτομο αντιμετωπίζει. Τα περισσότερα άτομα δοκιμάζουν τα στυτικά προβλήματα περιστασιακά, αλλά η ανικανότητα, αποκαλούμενη επίσης στυτική δυσλειτουργία, ορίζεται ως «η επίμονη αποτυχία να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν οι ανεγέρσεις της ικανοποιητικής ακαμψίας για τη penetrative σεξουαλική επαφή.«Φυσικά, τα άτομα έχουν άλλα είδη σεξουαλικών προβλημάτων συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης επιθυμίας και προβλημάτων με την εκσπερμάτωση, όμως η ανικανότητα είναι η πιό κοινή και ενόχληση.

Μια ανέγερση εμφανίζεται όταν ενεργοποιεί το νευρικό σύστημα μια γρήγορη αύξηση στη ροή αίματος. Ο αγγειακός μυς στη σπογγώδη περιοχή γίνεται με το αίμα και η εκροή του αίματος κόβεται. Μια ανέγερση μπορεί να εμφανιστεί ως αντανάκλαση όπως βλέπουμε στους ασθενείς νωτιαίου μυελού, ή μπορεί να προκληθεί από την ψυχογενή (δημιουρμένος στο μυαλό) υποκίνηση. Τα πολυάριθμα σεξουαλικά ερεθίσματα υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον εγκέφαλο και διαβιβάζονται στο πέος μέσω του νευρικού συστήματος.

Η στυτική δυσλειτουργία, αποκαλούμενη επίσης ανικανότητα, σημαίνει ότι ένα ανθρώπινο πέος δεν παίρνει αρκετά σκληρά να έχει την επαφή. Το άτομο δεν μπορεί να πάρει ή να διατηρήσει μια ανέγερση. Αυτός ο όρος έχει επιπτώσεις περίπου 30 εκατομμύριο άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι η ίδια με την πρόωρη εκσπερμάτωση, την ανικανότητα να εκσπερματίσει (καθυστερημένη εκσπερμάτωση) ή τη στειρότητα.)

Πολλά φάρμακα προκαλούν τα προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων για την υψηλή πίεση αίματος, την κατάθλιψη, τις καρδιακές παθήσεις και τον προστατικό καρκίνο.

Ένα άτομο με τη στυτική δυσλειτουργία έχει είτε ένα πρόβλημα που παίρνει μια ανέγερση είτε τη δυσκολία που διατηρεί μιας. Αυτό παρεμποδίζει συνήθως τη σεξουαλική δραστηριότητα με την παρεμπόδιση της διείσδυσης κατά τη διάρκεια της επαφής.

Πόσο μακρύς η στυτική δυσλειτουργία σας διαρκεί εξαρτάται από αυτό που την προκαλεί και πόσο γρήγορα η επεξεργασία σας αρχίζει να λειτουργεί. Το σημαντικό πράγμα που θυμάται είναι ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι θεραπεύσιμη σε όλες τις ομάδες ηλικίας.

Λίγα είναι γνωστά για το πώς να αποτρέψουν τη στυτική δυσλειτουργία. Εντούτοις, η αποφυγή του καπνίσματος τσιγάρων και η διατήρηση των κανονικών επιπέδων πίεσης αίματος και χοληστερόλης μπορούν να βοηθήσουν επειδή καπνίζοντας και υψηλός - η χοληστερόλη μπορεί να έχει επιπτώσεις στα σκάφη αίματος. Τα άτομα με το διαβήτη πρέπει να προσπαθήσουν να κρατήσουν τα επίπεδα ζάχαρης αίματος υπό έλεγχο. Επειδή ορισμένα φάρμακα έχουν συνδεθεί με τη στυτική δυσλειτουργία, ρωτήστε το γιατρό σας για τις πιθανές παρενέργειες προτού να αρχίσετε οποιαδήποτε νέα συνταγή.

Εάν Sildenafil (Viagra), vardenafil (Levitra) και tadalafil (Cialis) φάρμακα δεν λειτουργεί ή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λόγω των πιθανών παρενεργειών, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει άλλη θεραπεία. Το φάρμακο alprostadil (Caverject, Edex, μούσα) αναγκάζει τα σκάφη αίματος για να διευρύνει. Αυτό μπορεί να επιτρέψει στο αίμα για να ρεύσει πιό ελεύθερα στο πέος, που οδηγεί σε μια ανέγερση. Το φάρμακο μπορεί να εγχθεί με μια μικροσκοπική βελόνα, ή ένας μικρός σβόλος (suppository) μπορεί να παρεμβληθεί στο άνοιγμα του πέους. Το Suppositories όπως αυτό είναι αποτελεσματικό περίπου στα δύο τρίτα των ατόμων. Οι εγχύσεις είναι αποτελεσματικά περίπου 80 τοις εκατό του χρόνου.

Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν. Men health.


Ορισμοί και όροι σε αυτήν την σελίδα

Antihistamines


Antihypertensives


Frigidity


Paraplegics


Ανησυχία


Ανικανότητα


Θυροειδής


ανέγερση


εκσπερμάτωση


κατάθλιψη


οιστρογόνο


οργασμός


ορμόνη


πέος


πίεση


προστάτης


τεστοστερόνη


Get your implants in czech dental clinic


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Men health ονομασμένος Τα σεξουαλικά προβλήματα μπορούν να λύσουν είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Men health. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Men health στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Service Ring, Men health department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page