Dental care. Tand procedures. Get your implants in czech dental clinic


on Czech about Tand procedures
Czech

on German about Tand procedures
German

on English about Tand procedures
English

on Spanish about Tand procedures
Spanish

on French about Tand procedures
French

on Greek about Tand procedures
Greek

on Italian about Tand procedures
Italian

on Dutch about Tand procedures
Dutch

on Portuguese about Tand procedures
Portuguese

on Swedish about Tand procedures
SwedishTand procedures home page

 

 

„Ik had eens zeer goede gebitten. Wat prachtig gouden werk. Het is de enige vorm van juwelen een mens kan dragen dat de vrouwen volledig waarderen."

Graham Greene
Tand procedures

 

 

 

 

Dental care. Tand procedures.

Tanden als fonkeling uw glimlach

Het zichtbare deel van een tand, anders dat als de kroon wordt bekend, is slechts een klein gedeelte van het het leven systeem. De kroon wordt samengesteld uit email, de hardste substantie die binnen het lichaam wordt gevonden. Het is been dat met grote percentages van calcium is verrijkt. Dat ’ s waarom de mensen die veel melk drinken of calciumsupplementen nemen sterke beenderen en tanden hebben. Het email is dikst bij de kroon, en dunste dichtbijgelegen de wortels van de tanden.

De permanente tanden zijn de tweede reeks tanden die de rest van uw leven zal duren. Zij neigen geler (en niet alleen wegens koffie) te zijn en zijn uiterst hard. De definitieve reeks tanden wordt samengesteld uit 32 tanden, of 16 op elke kaak. Er zijn twee centrale incisors voor het bijten, twee zijincisors voor het bijten, twee hoektanden voor tearing en knipsel, vier premolars voor het kauwen, en zes kiezen voor het kauwen.

Uw tanden zijn veruit één van de belangrijkste dingen u elke dag gebruikt. Vele mensen beëindigen omhoog veronachtzamend hun tanden met ongepaste mondelinge hygiëne. U zou hen moeten behandelen door minstens twee keer per dag het borstelen, eens per dag flossing, en voor regelmatige tandcontroles minstens tweemaal per jaar te gaan.
Zijn tandimplants voor u?

Implants zijn groot voor het vervangen van ontbrekende tanden. Het is belangrijk dat u genoeg been op het gebied van de ontbrekende tanden voor implants dat worden moet vastgemaakt aan hebt. Implants worden niet alleen gebruikt om één tand, maar eerder mensen te vervangen die de meesten missen, als niet allen, van hun tanden profiteer zeer eveneens. Implants worden meer en meer gebruikt om bepaalde types van bruggen en verwijderbare gedeeltelijke gebitten te vervangen.

Als u een kleine tandbrug of gedeeltelijke gebitten (verwijderbaar type) hebt, zullen implants een welkom alternatief zijn. Implants zijn een alternatief aan een vaste brug. Implant zal een leven duren, maar de kroon bovenop het zal tien tot vijftien jaar duren.

Implants worden chirurgisch geplaatst in uw kaakbeen terwijl onder anesthesie. Het is een zeer tijdrovende procedure wanneer het hebben van vele geplaatst implants. Aangezien deze procedure chirurgisch is, is het zeer belangrijk voor onderzoek en vindt een goed gecrediteerde kosmetische tandarts dat u met comfortabel bent. Voor sommige mensen zijn er variërende gradenongemak of pijn, dat in een paar dagen zakken. Zoals met gelijkaardige types van chirurgie, zouden kneuzen en de minderjarige die zich ook kort na de procedure kunnen ontwikkelen zwellen.
Kosmetische tandenvernisjes

Deze sectie van onze kosmetische plaats van de tandheelkundeinformatie voorziet u van wat achtergrond in tandvernisjes, zowel samengestelde vernisjes als porseleinvernisjes. De tand vernisjes, soms genoemd tandvernisjes, kunnen worden gebruikt om zowel kleur als vormproblemen te verbeteren.

Er zijn verscheidene correcties die u aan de kleur van uw tanden evenals de vorm van uw tanden kunt maken! Enkele oorzaken van tandverkleuring bevlekken, verouderend, chemische schade, ziekte, medicijn, en genetica. De tand Vernisjes (de Vernisjes van de Tand) worden gebruikt om zowel de kleur als de vorm van tanden te verbeteren.

De tand vernisjes kunnen van porselein of van hars samengestelde materialen worden gemaakt. De vernisjes van het porselein verzetten zich tegen vlekken dan beter harsvernisjes en betere nabootser het licht dat op eigenschappen van natuurlijke tanden wijst. De vernisjes van de hars zijn dunner en vereisen verwijdering van minder van de tandoppervlakte vóór plaatsing. U zult de beste keus van vernisjemateriaal voor u met uw tandarts moeten bespreken.

De het emailverkleuring van tanden kan door het bevlekken, het verouderen, of chemische schade aan tanden worden veroorzaakt. Enkele gemeenschappelijkere oorzaken van tandenverkleuring zijn medicijnen, koffie, thee of sigaretten. De mensen die significante hoeveelheden kolafrisdranken drinken kunnen het gelijkaardige bevlekken ervaren.
Tand bruggen

Op gebied van uw mond dat onder minder spanning, zoals uw voortanden is, kan een cantileverbrug worden gebruikt. De cantileverbruggen worden gebruikt wanneer er tanden aan slechts één kant van de open ruimte zijn. De bruggen kunnen uw risico van gomziekte verminderen, helpen sommige beetkwesties verbeteren en zelfs uw toespraak verbeteren. De bruggen vereisen uw verplichting aan ernstige mondelinge hygiëne, maar zullen zo vele tien jaar of meer duren.

Als u zal een ruimte van een ontbrekende tand, een brug naar maat gemaakt zijn om de ruimte met een valse tand in te vullen. De valse tand wordt vastgemaakt door de brug aan de twee andere tanden rond de ruimte - samen overbruggend hen.

De tandarts zal dan een indruk maken, die als het model zal dienen waarvan de brug, de valse tand en de kronen door een tandlaboratorium zullen worden gemaakt. Een tijdelijke brug zal voor u aan slijtage worden geplaatst terwijl uw brug tot uw volgende bezoek wordt gemaakt. Deze tijdelijke brug zal dienen om uw tanden en gommen te beschermen.
De kronen van de tand

Uw kosmetische tandarts zal een indruk van de tand maken en een tandlaboratorium zal tot de kroon leiden. U zult typisch het bureau met een tijdelijke kroon aan slijtage verlaten terwijl de permanente kroon wordt gemaakt - dit vergt ongeveer twee weken. De permanente kroon wordt dan gecementeerd op uw tand. Typisch, slechts twee bezoeken worden vereist voor dit deel van de procedure. Vaak, kan een inleidende restauratie van uw tand worden vereist alvorens een kroon kan worden geplaatst. Om uw tand te stabiliseren, moet het vullen eerst op zijn plaats voorafgaand aan het plaatsen van een kroon worden gezet toe te schrijven aan het verlies van originele tandstructuur. De tand bekroont gewoonlijk het laatst tien tot vijftien jaar.

Ben zeker om met uw kosmetische tandarts te bespreken dat de cementkleur die voor uw permanente kroon wordt gebruikt het zelfde als die voor uw tijdelijke kroon wordt gebruikt zal zijn. Een poging in deeg wordt met deze bedoeling gebruikt. De kleur van het cement beïnvloedt de algemene kleur van een porseleinkroon, zodat moet dit worden besproken long before uw tijdelijke kroon wordt geplaatst.

In sommige gevallen kan uw kosmetische tandarts verkiezen om Flipper in plaats van een tijdelijke kroon te gebruiken. Flipper is een valse tand de plaats van een ontbrekende tand tijdelijk om te nemen alvorens de permanente kroon wordt geplaatst. Flipper kan via of een draad of een plastic stuk worden vastgemaakt dat in het dak van uw mond past. Flippers moeten een tijdelijke oplossing zijn terwijl het wachten van op de permanente kroon.

Er zijn fundamenteel drie types van kronen, die gemaakt van gouden, ceramische kronen en ceramisch-gefineerde gouden kronen. De gouden en metaal-ceramische kronen zijn uiterst duurzaam en in kiezen normaal gebruikt, waar de krachten van het kauwen en het malen het meest overwegend zijn. De ceramische kronen worden gebruikt hoofdzakelijk voor voortanden, aangezien zij op de natuurlijke tandkleur kunnen het best lijken.
Het plakken van tanden

Fundamenteel, zal het plakken om het even welke natuurlijke gebreken toepassend een dunne deklaag van een plastic materiaal op de vooroppervlakte van uw tanden behandelen. Na dit, zal uw kosmetische tandarts een materiaal plakkend en sculpt, kleur toepassen en zal het vormen om een aangenaam resultaat op te leveren. Een licht met hoge intensiteit verhardt dan het plastiek, en de oppervlakte is fijn opgepoetst.

De hars komt in vele schaduwen zodat wij het aan uw natuurlijke tanden kunnen aanpassen. wegens de lagen in kwestie, zal deze procedure lichtjes langer dan traditionele zilveren vullingen duren omdat de veelvoudige lagen van het materiaal plakkend worden toegepast. Typisch vergt het plakken een uur aan twee uren afhankelijk van uw bijzonder geval.

U bent goede kandidaat voor tand het plakken, als u dicht hebt, kleine hiaten tussen uw voortanden, of als u tanden hebt afgebroken of gebarsten, kunt u een kandidaat zijn voor het plakken. Het plakken wordt ook gebruikt voor patiënten die tanden, ongelijke tanden, gomrecessie of tandbederf zijn verkleurd. Materiaal het plakkend is poreus, zodat zullen de rokers vinden dat hun het plakken zal vergelen. Als u denkt bent u een kandidaat voor het plakken, bespreekt het met uw tandarts.
Het tand een nieuwe vorm geven

, Of tand die, is één van weinig onmiddellijke behandelingen nu beschikbaar in kosmetische tandheelkunde een nieuwe vorm geeft de de contouren aangeeft van. Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren.

U misschien kandidaat voor en tand die de contouren aangeeft van een nieuwe vorm geeft, als u uw tanden minder overvol wilt lijken, hebt spaanders en breuken niet, overlappingen of om te zijn zonder kuilen verminderd of de groeven in het email, zouden deze procedure met uw kosmetische tandarts moeten worden besproken.

Met een weinig het tand de contouren aangeven van, kunt u een reusachtig verschil op de manier maken u over uw glimlach voelt. De goede kosmetische tandheelkunde kan u een glimlach geven die de afgunst van anderen is. De tand die door een kosmetische tandarts de contouren aangeeft van vereist dat u normale, gezonde tanden hebt.

Het tand een nieuwe vorm geven en het de contouren aangeven van zijn een procedure om bochtige tanden, afgebroken tanden, gebarsten tanden of zelfs overlappende tanden in enkel één zitting te verbeteren. Deze procedure is zelfs een substituut voor steunen in bepaalde omstandigheden. Dit is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.
Soorten tanden het witten

Het witten van tanden kan vele verschillende manieren worden verwezenlijkt. Overwoog een kosmetische procedure, tanden is witten zeer populair de laatste jaren met de ontwikkeling van diverse methodes geworden die zich van drogisterijproducten aan tandbezoeken uitstrekken.

Er zijn vele verschillende oorzaken die tot bevlekte of verkleurde tanden leiden. Een aantal van de gemeenschappelijkste oorzaken zijn dagelijkse voedsel en dranken– koffie, thee, soda, en de rode wijn allen heeft een het bevlekken effect op tandemail. Het roken zal ook tanden verdonkeren. Sommige medicijnen, indien genomen tijdens vroege kinderjaren, kunnen in tanden resulteren die verkleurd zijn.

Voor individuen die een snelle manier zoeken om dramatische tanden te bereiken die resultaten witten, het interne is witten de manier te gaan. Het beschermende gel wordt toegepast op de gommen, lippen en ander weefsel rond de tanden, en dan wordt een blekenoplossing toegepast op het tandemail. Een hoge intensiteitslaser of ander type van licht katalyseren het bleekmiddel, en de tanden worden behandeld één tot twee uren.
Tand vullingen

De meesten van ons hebben (zilveren) mengselvullingen of gouden vullende restauraties gehad. Sommige mengselvullingen waren wat wij kwikvullingen hebben geroepen, aangezien sommige mengselvullingen kwik bevatten. Vullingen van het metaal waren efficiënt, maar zeer opvallend en neigden om in kleur in tijd zwart te maken.

De samengestelde hars tandvullingen werden gecre�ërd als alternatief voor traditionele metaal tandvullingen. De vullingen van de tand die worden gekleurd om als een natuurlijke tand te kijken zijn genoemd geworden Samengestelde Hars de TandVullingen, van een plastic tandhars worden gemaakt. De samengestelde TandVullingen van de Hars zijn sterk, duurzaam, en maken voor een zeer natuurlijke het kijken glimlach. Vele tandverzekeringsplannen behandelen hun gebruik.

Als over de helft van het bijten van uw maaltand oppervlakte wordt gerot kan een inlegsel of onlay een betere optie zijn dan het vullen. Deze opties zijn fundamenteel voor wanneer meer dan het vullen nodig is maar een minder dan kroon zal doen. Een inlegsel wordt geplaatst tussen cusps van de tand, terwijl enig één of meer van cusps zal behandelen. Zij kunnen van een gouden legering, een porselein of een tand-gekleurde hars worden gemaakt en in plaats gecementeerd.
Methodes van tanden het rechtmaken

Het rechtmaken van tanden wordt verwezenlijkt met een aantal verschillende procedures en op kinderen en adolescenten gewoonlijk gedaan wanneer hun permanente tanden beginnen binnen groeiend. De bochtige tanden, overvolle tanden, en zelfs overbites en underbites kunnen met diverse tanden worden behandeld rechtmakend technieken. Terwijl beschouwd als een kosmetische procedure, vereisen sommige mensen tanden rechtmakend opdat hun tanden worden gericht zodanig dat kauwen mogelijk is. Strenge overbites en underbites kunnen in ernstige gevolgen in tijd resulteren, en zelfs kunnen de overdreven overvolle tanden gezondheidsproblemen voor de mond betekenen.

De klassieke metaal orthodontische steunen zijn de vertrouwdste methode van tanden het rechtmaken. Bestaand uit een steun die aan de voorzijde van elke tand en een metaaldraad wordt gelijmd die hen verbindt, vereisen de orthodontische steunen gewoonlijk verscheidene jaren van slijtage voor het efficiënte tanden rechtmaken. Zij kunnen ongemakkelijk, duur, en verwarrend zijn voor oudere patiënten. Nochtans, zijn zij nog de meest efficiënte methode van tanden het rechtmaken en kunnen overbites en underbites evenals individuele tandengroepering verbeteren.

Invisalign is één van de nieuwste methodes van tanden het rechtmaken en is uiterst populair met volwassenen. Het bestaan uit een duidelijke vorm die onzichtbare wanneer bijna versleten, Invisalign gebruikt een reeks vormen is die geleidelijk aan de tanden in de gewenste vorm duwen. Invisalign kost niet beduidend meer dan standaard orthodontische steunen, maar kan een overbite verbeteren niet of underbite en is slechts een goede keus voor het minder belangrijke rechtmaken. Invisalign is niet efficiënt op belangrijke problemen, die standaardsteunen kunnen vereisen.
De gebittenprocedure van tanden

Gebitten, die ook als valse tanden worden de bekend, zijn het primaire onderwerp in deze sectie van onze plaats. Hier, kunt u leren hoe de procedure wordt uitgevoerd, welke gebitten en de voordelen en de nadelen van het hebben van hen kosten.

De gebitten zijn verwijderbare vervangingen voor ontbrekende tanden die typisch uit een acrylhars worden gemaakt die af en toe porselein of metaal voor extra structurele steun opnemen.

De belangrijkste component van gebitten is acrylhars die over de bovenkant van diverse combinaties en paterns van metaal wordt gevormd. In oreder om gebitten te gebruiken worden alle tanden op de bovenkant of de bodem of zowel bovenkant als bodem van de mond verwijderd. Men adviseert dat na de verwijdering van de noodzakelijke tanden dat de patiënt minstens een maand wacht om de gebitten te hebben geschikt aan de mond. De wachtende periode staat voor het juiste helen in de mond toe plaats te vinden.
Tand procedures. Dental care.


Termijnen en definities op deze pagina

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Get your implants in czech dental clinic


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd Tand procedures is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 European Service Ring, Dental care department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page