Dental care. Κατανόηση της στοματολογίας. Get your implants in czech dental clinic


on Czech about Κατανόηση της στοματολογίας
Czech

on German about Κατανόηση της στοματολογίας
German

on English about Κατανόηση της στοματολογίας
English

on Spanish about Κατανόηση της στοματολογίας
Spanish

on French about Κατανόηση της στοματολογίας
French

on Greek about Κατανόηση της στοματολογίας
Greek

on Italian about Κατανόηση της στοματολογίας
Italian

on Dutch about Κατανόηση της στοματολογίας
Dutch

on Portuguese about Κατανόηση της στοματολογίας
Portuguese

on Swedish about Κατανόηση της στοματολογίας
SwedishΚατανόηση της στοματολογίας home page

 Κατανόηση της στοματολογίας

 

 

 

 

 

 

Dental care. Κατανόηση της στοματολογίας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν ότι τα δόντια είναι το σκληρότερο και ισχυρότερο μέρος του σώματος. Εκεί � s συναντά περισσότερο απ' ό, τι το μάτι, εν τούτοις. Τα δόντια είναι πραγματικά ένα μέρος διαβίωσης του σώματός σας που έχει τα σκάφη αίματος και τα νεύρα. Εάν χρησιμοποιήσατε για να κρίνετε τα δόντια σας όπως ένα βιβλίο από την κάλυψή της, έπειτα εσείς Πε � μέσα για μια μεγάλη έκπληξη. Η ανατομία δοντιών είναι πολύ περισσότερο περίπλοκη από σκεφτήκατε πάντα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας καταλήγετε την κατοχή 2 απολύτως διαφορετικών συνόλων δοντιών. Το αρχικό σύνολο είναι τα δόντια μωρών (αποβαλλόμενα δόντια) που πέφτουν τελικά έξω. Είναι πιό άσπροι, μαλακότεροι, και λιγότερο εύρωστοι από τα ενήλικα δόντια. Ως εκ τούτου, τείνουν να φθείρουν πολύ γρηγορότερα από τα μόνιμα δόντια, αλλά πέφτουν επίσης έξω για να κάνουν το χώρο για τους. Σιγουρεμένος ότι εκεί � s αρκετό διάστημα στο κενό που προκαλείται από ένα χαμένο δόντι μωρών είναι σημαντικό για τα υγιή ενήλικα δόντια.

Οι άριστες κορώνες και οι γέφυρες έγιναν από το Etruscans στο 7ο σεντ. Β.Γ. Σε περίπου εκείνος ο χρόνος, δόντια εξαγόταν στη Μικρά Ασία ως θεραπεία για τα σωματικές δεινά και τις ασθένειες. Οι δεξιότητες που επιτεύχθηκαν από το Etruscans, το Phoenicians, τους Αιγυπτίους, τους Έλληνες, και τους Ρωμαίους χάθηκαν κατά ένα μεγάλο μέρος κατά τη διάρκεια των μέσων ηλικιών, όταν άσκησαν οι κουρείς και οι ζώνες περιπλάνησης των τσαρλατάνων την ανειδίκευτη οδοντιατρική στις αγορές και τις εκθέσεις. Το Abulcasis, ένας Ισπανός δένει, ήταν ένα από λίγα στο χρόνο του που μελέτησε την οδοντική χειρουργική επέμβαση.

Η απώλεια δοντιών είναι κάτι κανένας αναμένει με ενδιαφέρον. Εάν χάνετε ένα ή περισσότερα δόντια, έχετε διάφορες επιλογές, μια από τις οποίες είναι οδοντικά μοσχεύματα. Το σας οφείλετε σε που ενημερώνεστε όπως πιθανών για αυτές τις επιλογές. Έχοντας αυτό υπόψη, έχουμε δημιουργήσει αυτό το τμήμα οδοντικών μοσχευμάτων. Αρχίστε περισσότεροι για τα οδοντικά μοσχεύματα για την αντικατάσταση δοντιών exacltly τώρα!

Εάν έχετε μια μικρή οδοντική γέφυρα ή μερικές οδοντοστοιχίες (μετακινούμενος τύπος), τα μοσχεύματα θα είναι μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση. Τα μοσχεύματα είναι μια εναλλακτική λύση σε μια σταθερή γέφυρα. Το μόσχευμα θα διαρκέσει μια διάρκεια ζωής, αλλά η κορώνα πάνω από το θα διαρκέσει δέκα έως δεκαπέντε έτη.

Όταν ελλείπων ένα δόντι, ο καλλυντικός οδοντίατρός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα βατραχοπέδιλο για να γεμίσει το διάστημα. Ένα βατραχοπέδιλο είναι ένα ψεύτικο δόντι για να πάρει προσωρινά τη θέση ενός ελλείποντος δοντιού προτού να τοποθετηθεί η μόνιμη κορώνα στο μόσχευμα. Ένα βατραχοπέδιλο μπορεί να συνδεθεί μέσω είτε ενός καλωδίου είτε ενός πλαστικού κομματιού που ταιριάζει στη στέγη του στόματός σας. Τα βατραχοπέδιλα προορίζονται να είναι μια προσωρινή λύση αναμένοντας τη μόνιμη κορώνα που τοποθετείται στο μόσχευμά σας.

Ο οδοντίατρός σας θα σας δώσει ένα τοπικό αναισθητικό σε ναρκωμένο η περιοχή. Ο οδοντίατρος προετοιμάζει έπειτα μια πρόσβαση στην αποσυντεθειμένη περιοχή του δοντιού και αφαιρεί τις αποσυντεθειμένες μερίδες. Αυτό ολοκληρώνεται με τα παραδοσιακά τρυπάνια, γδάρσιμο αέρα μικροϋπολογιστών ή ακόμα και με ένα οδοντικό λέιζερ. Με μια σύνθετη πλήρωση, ο οδοντίατρός σας θα συντηρήσει περισσότερων του φυσικού δοντιού δεδομένου ότι η σύνθετη ρητίνη μπορεί να συνδεθεί με το δόντι στα λεπτά στρώματα. Εάν η αποσυντεθειμένη περιοχή του δοντιού σας είναι κοντά σε ένα νεύρο, ένα πρόσθετο σκάφος της γραμμής θα χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει το νεύρο.

Οι σύνθετες γαρνιτούρες ρητίνης εφαρμόζονται στα λεπτά στρώματα, και ενισχύονται αργά για να διαμορφώσουν την πλήρη πλήρωση. Ένα φωτεινό οδοντικό φως θα σκληρύνει κάθε στρώμα προτού να εφαρμοστεί ο επόμενος. Μόλις ολοκληρωθεί η πλήρωσή σας, ο οδοντίατρός σας θα χρησιμοποιήσει ένα πρόσθετο έγγραφο, αρθρώνοντας έγγραφο, για να ρυθμίσει το ύψος της οδοντικής πλήρωσής σας και ότι το δάγκωμά σας παραμένει σωστό. Το δόντι σας είναι έπειτα γυαλισμένο.

Δεν υπάρχει κανένας γνωστός κίνδυνος υγείας τις σύνθετες γαρνιτούρες. Εάν μια τέτοια πλήρωση δεν πρόκειται να είναι αρκετή να προστατεύσει το χαλασμένο δόντι σας, ή εάν το σμάλτο δοντιών σας είναι λεπτό και θα σπάσει εύκολα, ή εάν το δόντι σας είχε ένα κανάλι ρίζας που αποδυνάμωσε τον όρο δοντιών σας, το δόντι σας μπορεί να απαιτήσει την πρόσθετη προστασία όπως μια κορώνα.

Οι οδοντοστοιχίες είναι μετακινούμενες αντικαταστάσεις για τα ελλείποντα δόντια που γίνονται χαρακτηριστικά από μια ακρυλική ρητίνη που ενσωματώνουν κατά περιόδους την πορσελάνη ή το μέταλλο για την πρόσθετη δομική υποστήριξη.

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι οδοντοστοιχιών. Και οι πλήρεις οδοντοστοιχίες και οι μερικές οδοντοστοιχίες επεξεργάζονται λεπτά, συνήθεια-εγκατεστημένος. Εάν διατηρήσετε κατάλληλα τις οδοντοστοιχίες σας θα εμφανιστούν φυσικές και θα παράσχουν ένα τέλειο χαμόγελο. Επιπλέον, η βοήθεια οδοντοστοιχιών να ενισχύσει τους μυς που ελέγχουν τις εκφράσεις σας που απαιτούν την υποστήριξη των δοντιών σας, σας απελευθέρωσε των προβλημάτων προφοράς που προκλήθηκαν από τα ελλείποντα δόντια και την ενίσχυση με το μάσημα.

Εάν έχετε χάσει, ή χάνετε, τα όλα δόντια σας μια πλήρης οδοντοστοιχία είναι κάτι που συζητά με τον καλλυντικό οδοντίατρό σας. Εάν μερικά από τα δόντια σας παραμένουν και είναι υγιή, μια μερική οδοντοστοιχία μπορεί να είναι ο τρόπος σας σε ένα μεγάλο χαμόγελο.

Οι οδοντικοί καπλαμάδες (μερικές φορές αποκαλούμενοι τους καπλαμάδες πορσελάνης ή οδοντικά φύλλα πλαστικού πορσελάνης) είναι wafer-thin, επί παραγγελία κοχύλια των δόντι-χρωματισμένων υλικών με σκοπό να καλύψουν την μπροστινή επιφάνεια των δοντιών. Αυτά τα κοχύλια συνδέονται με το μέτωπο των δοντιών που αλλάζουν το χρώμα, τη μορφή, το μέγεθος ή το μήκος τους και με συνέπεια μια βελτιωμένη εμφάνιση.

Οι καπλαμάδες, πορσελάνη ή πλαστικό, τοποθετούνται πέρα από τα μπροστινά δόντια στη μορφή χρώματος αλλαγής των δοντιών. Οι καπλαμάδες είναι ιδανικοί για τα δόντια που είναι πάρα πολύ μικρά, πάρα πολύ μεγάλα, ή έχουν τις ανώμαλες επιφάνειες. Είναι πολύ κοινό για τους ανθρώπους να έχουν τα ατελή δόντια, είτε παραδόξως διαμορφωμένα δόντια, πελεκημένα δόντια, στριμμένα δόντια, δόντια με τις μικρές τρύπες σε τους, είτε ένα ακατάλληλο μεγέθους δόντι είτε δόντια που έχουν μια περίεργη εμφάνιση. Οι καπλαμάδες λύνουν τέτοιες παρατυπίες και δημιουργούν ένα ανθεκτικό και παρακαλώντας χαμόγελο.

Ενώ καμία εναλλακτική λύση των καπλαμάδων δεν θα δημιουργήσει την ακριβή ίδια επίδραση, υπάρχουν μερικές δημοφιλείς διαδικασίες που μπορούν να φανούν σημαντικές. Οι κορώνες, ενώ ακριβότερος, ενεργούν επίσης για να καλύψουν το δόντι με ένα προστατευτικό επίστρωμα. Για τα άτομα που θέλουν απλά να λαμπρύνουν τα δόντια τους, πολλές κλινικές προσφέρουν τώρα τη λεύκανση δοντιών, αν και αυτό είναι μια πολύ λιγότερο μόνιμη διαδικασία.

Η οδοντική συνδέοντας διαδικασία χρησιμοποιεί μια σύνθετη ρητίνη και χρησιμοποιείται για ποικίλους δομικούς καθώς επίσης και καλλυντικούς λόγους. Κάποιος μπορεί να σύρει έναν παράλληλο μεταξύ των οδοντικών συνδέοντας υλικών και του αργίλου ενός γλύπτη. Με τη χρησιμοποίηση του οδοντικού σύνθετου η ρητίνη που συνδέει τον οδοντίατρό σας μπορεί να αποκαταστήσει τα πελεκημένα ή σπασμένα δόντια, να συμπληρώσουν τα χάσματα και να αναδιαμορφώσει ή το recolor το χαμόγελό σας.

Η σύνδεση είναι μια σύνθετη πλήρωση ρητίνης που τοποθετείται στα πίσω δόντια καθώς επίσης και τα μπροστινά δόντια. Τα σύνθετα είναι η λύση γιατί η αποκατάσταση αποσυντέθηκε δόντια, παραγωγή των καλλυντικών βελτιώσεων και ακόμη και αλλαγή του χρώματος των δοντιών σας ή η αναδιαμόρφωση των δοντιών. Η σύνδεση θα φωτίσει οποιουσδήποτε λεκέδες που μπορείτε να έχετε, να κλείσετε επάνω τα δευτερεύοντα χάσματα και μπορείτε να χρησιμοποιηθείτε για να διορθώσετε τα στριμμένα δόντια.

Είστε καλός υποψήφιος για τη σύνδεση δοντιών, εάν έχετε κοντά, μικρά χάσματα μεταξύ των μπροστινών δοντιών σας, ή εάν έχετε πελεκήσει ή έχετε ραγίσει τα δόντια, μπορείτε να είστε υποψήφιος για τη σύνδεση. Η σύνδεση χρησιμοποιείται επίσης για τους ασθενείς που έχουν αποχρωματίσει τα δόντια, τα ανώμαλα δόντια, την υποχώρηση γόμμας ή την αποσύνθεση δοντιών. Το συνδέοντας υλικό είναι πορώδες, έτσι οι καπνιστές θα διαπιστώσουν ότι η σύνδεσή τους θα κιτρινίσει. Εάν σκέφτεστε είστε υποψήφιος για τη σύνδεση, το συζητάτε με τον οδοντίατρό σας.

Για τα άτομα που έχουν πελεκήσει, που ραγίζονται ή που διαμορφώνονται τα ακανόνιστα δόντια, οδοντική χάραξη περιγράμματος και αναδιαμόρφωση μπορούν να είναι ακριβώς το εισιτήριο για ένα ομορφότερο χαμόγελο.

Η οδοντική αναδιαμόρφωση και η χάραξη περιγράμματος είναι μια διαδικασία για να διορθώσουν τα στριμμένα δόντια, τα πελεκημένα δόντια, τα ραγισμένα δόντια ή ακόμα και τα επικαλύπτοντας δόντια σε μόνο μια σύνοδο. Αυτή η διαδικασία είναι ακόμη και υποκατάστατο των στηριγμάτων υπό ορισμένες συνθήκες. Αυτό είναι επίσης μια διαδικασία των λεπτών αλλαγών. Μερικά χιλιοστόμετρα της μείωσης και μερικά χιλιοστόμετρα δόντι-χρωματισμένος μπορούν να δημιουργήσουν ένα όμορφο χαμόγελο όταν εκτελείται από έναν καλλυντικό οδοντίατρο, χωρίς την ταλαιπωρία σε σας. Το δόντι που αναδιαμορφώνει, ή η οδοντική χάραξη περιγράμματος, χρησιμοποιείται συνήθως για να αλλάξει το μήκος, τη μορφή ή τη θέση των δοντιών σας.

Η χάραξη περιγράμματος των δοντιών μπορεί επίσης να βοηθήσει τα σωστά μικρά προβλήματα με το δάγκωμα. Είναι κοινό για τη σύνδεση που συνδυάζεται με το δόντι που αναδιαμορφώνει για να επιτύχει ένα όμορφο χαμόγελο. Υπάρχουν πραγματικά διάφοροι τρόποι να αλλαχτεί η εμφάνιση των δοντιών σας. Πολλές φορές αυτές οι διάφορες διαδικασίες συνδυάζονται με τους διαφορετικούς τρόπους να παραδώσουν ότι χαμόγελο των ονείρων σας.

Αλέθοντας τα δόντια σας, ένα ανάρμοστη δάγκωμα, μια ηλικία, οι γαρνιτούρες και η αποσύνθεση δοντιών μπορούν όλες τους παράγοντες στη φθορά κάτω, το ράγισμα ή τη θραύση των δοντιών σας. Οι οδοντικές κορώνες καλύπτουν την ολόκληρη ορατή επιφάνεια του επηρεασθε'ντος δοντιού σας και προσθέτουν τη δύναμη, τη διάρκεια και τη σταθερότητα δοντιών.

Ο καλλυντικός οδοντίατρός σας θα κάνει μια εντύπωση του δοντιού και ένα οδοντικό εργαστήριο θα δημιουργήσει την κορώνα. Θα αφήσετε χαρακτηριστικά το γραφείο με μια προσωρινή κορώνα στην ένδυση ενώ η μόνιμη κορώνα γίνεται - αυτό διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες. Η μόνιμη κορώνα τσιμεντάρεται έπειτα επάνω στο δόντι σας. Χαρακτηριστικά, μόνο δύο επισκέψεις απαιτούνται για αυτό το μέρος της διαδικασίας. Συχνά, μια προκαταρκτική αποκατάσταση του δοντιού σας μπορεί να απαιτηθεί προτού να μπορέσει να τοποθετηθεί μια κορώνα. Για να σταθεροποιήσει το δόντι σας, μια πλήρωση πρέπει πρώτα να τεθεί σε ισχύ πριν από την τοποθέτηση μιας κορώνας λόγω της απώλειας αρχικής δομής δοντιών. Το δόντι στέφει συνήθως στο τέλος δέκα έως δεκαπέντε έτη.

Να είστε βέβαιος να συζητήσει με τον καλλυντικό οδοντίατρό σας ότι το χρώμα τσιμέντου που χρησιμοποιείται για τη μόνιμη κορώνα σας θα είναι το ίδιο όπως χρησιμοποιείται για την προσωρινή κορώνα σας. Μια δοκιμή στην κόλλα χρησιμοποιείται για αυτόν το λόγο. Το χρώμα του τσιμέντου έχει επιπτώσεις στο γενικό χρώμα μιας κορώνας πορσελάνης, έτσι αυτό πρέπει να συζητηθεί πολύ πριν να τοποθετηθεί η προσωρινή κορώνα σας.

Σε μερικές περιπτώσεις ο καλλυντικός οδοντίατρός σας μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα βατραχοπέδιλο αντί μιας προσωρινής κορώνας. Ένα βατραχοπέδιλο είναι ένα ψεύτικο δόντι για να πάρει προσωρινά τη θέση ενός ελλείποντος δοντιού προτού να τοποθετηθεί η μόνιμη κορώνα. Ένα βατραχοπέδιλο μπορεί να συνδεθεί μέσω είτε ενός καλωδίου είτε ενός πλαστικού κομματιού που ταιριάζει στη στέγη του στόματός σας. Τα βατραχοπέδιλα προορίζονται να είναι μια προσωρινή λύση αναμένοντας τη μόνιμη κορώνα.

Κατανόηση της στοματολογίας. Dental care.


Ερμηνεία όρων

Καπλαμάς


Οδοντικά μοσχεύματα


Οδοντικές γαρνιτούρες


Οδοντοστοιχίες


αναισθησία


γέφυρα


λεύκανση δοντιών


οδοντικές κοιλότητες


οδοντική κορώνα


πορσελάνη


στοματολογία


Get your implants in czech dental clinic


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Dental care ονομασμένος Κατανόηση της στοματολογίας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Dental care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Dental care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 European Service Ring, Dental care department.1

[Hide Window]
This page is an archived page courtesy of the geocities archive project 
Report this page