Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)


ARGUMENT I FOTOS DEL CURTMETRATGE
IKUSI DUT


La idea principal de la història és la figura del director cinematogràfic com a representació del poder de decisió del que l'espectador veu o no veu.
Per plasmar aquesta idea en un curtmetratge, vam representar el rodatge d'una pel.lícula, és a dir, per una banda tenim la història d'un equip tècnic i artístic gravant escenes d'una pel.lícula, i per l'altre tenim la història que narren aquestes escenes pròpiament.
Barrejant aquests dos eixos argumentals l'espectador s'adona que depèn del que un director decideixi rodar, o de quina manera ho rodi, el significat de la història pot ser totalment oposat.
Per crear aquesta sensació de dos espais argumentals vam utilitzar dues càmeres amb dos punts de vista diferents, una representant la càmera usada per gravar la pel.lícula, i l'altra des d'un punt de vista exterior, com si gravés un making off del rodatge.
Un moment de la història, on apareixen els tres actors principals.


Un moment del rodatge, amb la directora, el tècnic, la maquilladora, i una de les càmeres al fons.


Repassant l'escaleta.
Moment de la història en què es serveix el cafè.
Equip de direcció i guió:
Aina Fernàndez, Dolors Lieury, Mireia Llonch, Kelly More, Eva Raventós i Marta Tort.
Agraïments:
Martina Freixas (Clàudia), Lluís Parera (Ernest), Teresa Aragonès (Mare), Joanjo Gonzàlez (tècnic so), Josep Llonch (tècnic il·luminació), família Fernandez-Aragonès, Jordi Aliberas, Jordi Guixot, TVM, Centre de la imatge de la UAB, Ludovico Longui, Josep M. Català, Josep M. Castanyer, i Boira (per la seva paciència).
Aquest curtmetratge va serrodat a Premià de Mar i a Cerdanyola del Vallès durant el mes de novembre i desembre de 2001.

ENRERA
1